PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

106 - Φλαντζα κεφαλης για 106 1300
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
lyciferakos (Lyciferakos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

-

Ένταξη: 19 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 17:08:56    Θέμα δημοσίευσης: 106 - Φλαντζα κεφαλης για 106 1300 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετε!!! Ψαχνω για φλαντζα κεφαλης εδω και μια βδομαδα και δεν εχω βρει τιποτα αν και εχω παει σχεδον σε ολα τα καταστηματα!!! Η φλαντζα που ψανχω ειναι της corteco meillor για 1294 κυβικα (ραλυε 13αρι) με 4 κοψηματα στο πλαι και ειναι ελαχιστα χιλιοστα πιο χοντρη απ τιν κανονικη. Η κεφαλη ειναι τερμα κατεβασμενη και δεν με παιρνει να βαλω την κανονικη την φλαντζα και για αυτο ψαχνω την χοντρη. Παρακαλω αποιος γνωριζει για το που θα βρω την φλαντζα αυτην να επικοινωνησει ή αν καποιος γνωριζει καποια αλλη λυση στο προβλημα ας την πει!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 17:48:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χλωμο να βρεις την τοσο παχια... Confused
Λογικα θελεις αυτην που ειναι 1,6mm.
Δες μια στον Ανδρεαδη στην Γιαννιτσων αν θα βρεις,αν και χλωμο το βλεπω.
Αν παντως δεν βρεις φλαντζα,βαλε εναν εκκεντροφορο,την ιδια δουλεια θα κανει... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 19:11:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε ξερω πως ειναι η φλαντζα στα 1.3(σα του 8v που ειναι λαστιχενια),αλλα στα 16ν επειδη εβγαιναν τα φυλα απο τη μεταλικη φλαντζα,ειχα ακουσει οτι εβαζαν μια κανονικη+ ενα ψιλο φιλο ακομα(δλδ ελυναν αλλη μια κανονικη κ χρησιμοποιουσαν μονο το ψιλο φιλο).δε ξερω αν γινεται αυτο η κατι παρομοιο γιατι δε ξερω πως ειναι του 1.3 Sad

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

-

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 21:52:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οι βαλβιδες ειναι ενταξει,απεχουν αρκετα απ τα πιστονια. Η συμπιεση ειναι το προβλημα. Θελω να ριξω λιγο την συμπιεση γιατι το μοτερ κυριολεκτικα βραζει, με νοιαζει πιο πολυ η αξιοπιστια παρα η αποδοση, για αυτο θελω την χοντρη φλαντζα.

Οσο για τον Ανδρεαδη, νομιζω πως πηγα ηδη σ αυτον.

Η φλαντζα για τα 13αρια ειναι μονοκοματη.

Ευχαριστω για την ανταποκριση.
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 22:13:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν λες οτι το μοτερ βραζει...πως το εννοεις;
Ξερω πως υπαρχει ενα μαγαζι που φτιαχνει φλαντζες κατα παραγγελια,αλλα δεν ξερω που ειναι θα προσπαθησω να μαθω και θα σου πω.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

-

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 22:29:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οσο μεγαλυτερη συμπιεση εχει ο θαλαμος, τοσο πιο πολυ θερμοκρασια ανεβαζει. Με την λεπτη φλαντζα η θερμοκρασια ειναι συνεχεια στο φουλ, μεχρι που αγορασα την χοντρη και η θερμοκρασια επεσε. Αλλα εκανα προσφατα επισκευη στο μοτερ και θελω να βαλω μια καινουργια φλανζα, καθως η παλια ειναι τερμα σαπια και σκουριασμενη.
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 23:20:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

k να ρωτησω κ κατι αλλο εγω,γιατι δεν ανοιγεις μια μικρη τρυπα στο θερμοσταση σου να περναει πιο πολυ νερο?ελληνικη πατεντα στα πρωτα 106-σαξο με συμπιεση που κυκλοφορησαν,για να κραταει χαληλα την θερμοκρασια.μετα βγηκαν κ στην αγορα ετοιμοι θερμοστατες.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

-

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 07:58:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο θερμοστατης εχει ηδη τρυπα 7 χιλιοστα και ανοιγει 4 βαθμους κελσιου λιγοτερο απ τον μανισιο. Ολα τα σωληνακια νερου ειναι καθαρισμενα, εβαλα και καινουργια αντλια νερου, αλλα και παλι η θερμοκρασια στο φουλ, για αυτο θελω να ριξω την συμπιεση.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 13:32:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο χαμηλοετρος θερμοστατης ειναι πολυ κακη λυση,ιδιαιτερα για το 13αρι μοτερ.
Μακροπροθεσμα καταστρεφει εντελως το μοτερ και μαλιστα στην περιπτωση του 1300 που ειναι και με υδροχιτωνια,θα χρειαστει κοντα στα 700Ε για να αλλαχτουν.

Οσο για την συμπιεση,ειναι οντως πολυ σωστο οτι οσο μεγαλυτερη ειναι,τοσο ανεβαινουν και οι θερμοκρασιες,απλα προκειμενου να βαλεις πιο χοντρη φλαντζα,βαλε εναν ελαφρως αγριοτερο εκκεντροφορο προκειμενου να σου ριξει την πιεση καυσης και μαζι θα πεσουν και οι θερμοκρασιες.
Τωρα αν δεις οτι θελει λιγο παραπανω βενζινη,κατεφυγε στην φθηνη λυση του ρυθμιστη πιεσης βενζινης αν και γενικα τα τσιπακια PS gr N ειναι τοσο φθηνα που δεν αξιζει καν να ασχοληθεις.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

-

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 20:39:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι τορα το σκεφτομουν να βαλω ενα τσιπακι της Peugeot Spor, λογικα θα ψεκαζει παραπανω βενζινα. Αλλα φιλε μου, μπορεισ να μου εξιγησεις γιατι ο χαμιλοτερος θερμοστατης μπορει να βλαψει τα χιτωνια. Ευχαριστω
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιούν 2009, 10:08:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαμηλοτερες θερμοκρασιες στο λαδι(απο τις προβλεπομενες του κατασκευαστη),διαφορετικες τριβες με συνεπεια αυξημενη φθορα.
Ηταν πολυ συνιθισμενη λυση στα πρωτα μονοφυσα που βγηκαν αλλα οταν μετα απο καμποσα χρονια καταλαβαν την μλκια που εκαναν,το εκοψαν.
Η λυση σου στις θερμοκρασιες θα ειναι ενα front mount βεντιλατερ. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 23 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 20 Ιούν 2009, 19:41:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να συμπληρώσω.
Βάλε την κανονική φλάντζα και κάνε τα εξής:
1. Πιο ψυχρά μπουζί (8άρια NGK ή 22αρια Denso)
2. Άλλαξε την αναλογία νερό/παραφλού και κάνε την 70 προς 30. Εγώ μάλιστα στο 205 έβαλα 70 νερό και το υπόλοιπο με Water Wetter + παραφλού.
3. Βγάλε το λαστιχένιο παρέμβυσμα μεταξύ καπώ και ουρανού (το λάστιχο είναι κατά πλάτος του καπώ, επάνω στο καπώ προς την πλευρά που αυτό αρθρώνει. Βέβαια, τραβάς λίγο ζεστό αέρα από τον αερισμό αλλά πατέντα γίνεται.
4. Βάλε μια αντιστασούλα στον αισθητήρα του βεντιλατέρ να ανοίγει πιο νωρίς (δεν θυμάμει όμως την τιμή της)

Τα 1-2-3 σε εμένα έχουν λύσει το πρόβλημα πλήρως. Κρίμα να το γονατίσεις πάλι στην παλιά συμπίεση...
Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

-

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 19:45:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο με το παραφλου καλο μου ακουγεται, δεν το εχω δοκιμασει, οσο για το λαστιχο, δεν το εχω εδω και πολυ καιρο, μου το ξηλωσε ο σκυλος μου.

Οσο για τον θερμοστατη, δεν ηξερα οτι μπορει να κανει τεοια ζημια, ευχαριστω για τις ιδεες σας.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 09:40:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωστα για την συμπιεση θα διαφωνησω...
Και εγω στο δικο μου πριν βαλω τον εκκεντροφορο ειχα συμπιεση στο οριο του Ν και εκτος απο αυξημενες θερμοκρασιες ειχα και αρκετα πυρακια το καλοκαιρι(με απλη 95αρα) παρα τα 59αρια μπουζι και τον PS προγραμμα. Sad
Γενικα τα 13αρια δεν συμπαθουν την συμπιεση ασε που δεν εχουν και καποιο ουσιαστικο κερδος καθως εκτος απο ελαχιστα καλυτερη αποκριση δεν κερδιζεις και εφαμμιλη ροπη(και φυσικα το στροφαρισμα παει κατα διαολου).
Επιστροφή στην κορυφή
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 10:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Pughell έγραψε:
Κωστα για την συμπιεση θα διαφωνησω...
Και εγω στο δικο μου πριν βαλω τον εκκεντροφορο ειχα συμπιεση στο οριο του Ν και εκτος απο αυξημενες θερμοκρασιες ειχα και αρκετα πυρακια το καλοκαιρι(με απλη 95αρα) παρα τα 59αρια μπουζι και τον PS προγραμμα. Sad
Γενικα τα 13αρια δεν συμπαθουν την συμπιεση ασε που δεν εχουν και καποιο ουσιαστικο κερδος καθως εκτος απο ελαχιστα καλυτερη αποκριση δεν κερδιζεις και εφαμμιλη ροπη(και φυσικα το στροφαρισμα παει κατα διαολου).

Δεν θα διαφωνήσω. Για πόση συμπίεση όμως μιλάμε?
Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

-

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 13:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου τι μου τα θυμισες τα πυρακια, ενα μεγαλο και βασανιστικο προβλημα. Η κεφαλη εχει ηδη φαει 3 πλανιαρισματα και 1 πλανιαρισμα το μπλοκ. Απο συμπιεση δεν θελουμε αλλο, ειμαστε φουλ.
Η παχια φλαντζα δεν πωλειται πια πουθενα, μαλλον η μονη λυση ειναι η αντιπροσωπεια.
Κανονικα ποσο ειναι το οριο της αποστασης της βαλβιδας απ το πιστονι, σε μενα ειναι 2 χιλιοστα και κατι ψιλα, ειναι ενταξει βρε παιδια?
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 13:33:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sorry αλλα το αλουμινενιο μπλοκ,πως σκ**α το πλανιαρατε αφου τα χιτωνια μπαινοβγαινουν με το χερι; Question
Επιστροφή στην κορυφή
kpsig 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 13:37:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lyciferakos έγραψε:
Φιλε μου τι μου τα θυμισες τα πυρακια, ενα μεγαλο και βασανιστικο προβλημα. Η κεφαλη εχει ηδη φαει 3 πλανιαρισματα και 1 πλανιαρισμα το μπλοκ. Απο συμπιεση δεν θελουμε αλλο, ειμαστε φουλ.
Η παχια φλαντζα δεν πωλειται πια πουθενα, μαλλον η μονη λυση ειναι η αντιπροσωπεια.
Κανονικα ποσο ειναι το οριο της αποστασης της βαλβιδας απ το πιστονι, σε μενα ειναι 2 χιλιοστα και κατι ψιλα, ειναι ενταξει βρε παιδια?

ΜΑζί με τη φλάντζα πρέπει να είναι 1,5 χιλιοστά οι εξαγωγής.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 13:41:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωστα σχετικα με την συμπιεση,μαλλον μιλαμε για στατικη που αγγιζει το 11,5 ισως καθως τοσο ειχε μετρησει φιλος το δικο του που εχει τερμα κατεβασμενη κεφαλη με μαμα πιστονια. Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

-

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2009, 07:40:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρωτα πλανιαριστηκε το μπλοκ χωρις τα χιτωτονια και μετα ενα ενα χωριστα τα χιτωνια και στο τελος ολα μετρηθηκαν για να μην υπαρχει διαφορα επιφανειας μεταξυ χιτονιου και μπλοκ. Το μπλοκ ειχε μεγαλο προβλημα, η πανω επιφανεια ειχε κατασραφει εντελως ( εκει που παταει η φλαντζα κεφαλης), καθως και σ ενα μερος διαβρωθηκε τοσο πολυ, που ενα μικρο κομματι αλουμινιου αποκοληθηκε απ το μπλοκ εντελως. οποτε η μονη λυση ηταν η πλανη.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης