PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με μοχλό ταχυτήτων

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2003, 01:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με μοχλό ταχυτήτων Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ενώ έλεγα ότι μετά το τελευταίο κρούσμα που είχα(χτύπησε το γρανάζι της δευτέρας),και έλεγα ότι τώρα είναι μια χαρα.....
έσπασε ο πύρος που συνδέει τον μοχλό ταχυτήτων με την γέφυρα!!! Shocked Αν είναι δυνατόν!Ρώτησα τον Ντίνο(PEUGEOT SPORT)που έχει παρε δώσε με αγωνιστικά αυτοκίνητα,μου είπε ότι εξαιρετικά απίθανο!!!Λέει ότι τα σκίζουν τα αγωνιστικά αλλάποτέ δεν έχει δυμβεί κάτι τέτοιο!
Ο μοχλός είχε βρακιάζει εντελώς και είχε κομπλαρισμένη την τρίτη και ούτε έβγαινε ούτε έμπαινε!Το έπαθα σε δρόμο έρημο και εντελώς αναπάντεχα γιατί δεν το πίεζα!
Τώρα το αυτοκίνητο είναι στο συνεργείο και περιμένουμε.......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2003, 08:13:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιαννη δεν ρωτας τον Ντινο αν εχει της PEUGEOTSPORT το μοχλικο Question Question

Απο οτι ξερω στο 106 που πασχουν ειναι μεταλικο και μετα τερμα τα προβληματα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2003, 08:14:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έχω ξαναπεί : τα Peugeot παρουσιάζουν τα πιο απίθανα προβλήματα.

Δεν θα σε προδώσουν ποτέ στα μηχανικά μέρη, αλλά θα βγάλουν κάτι απίστευτες βλάβες. Αυτά κύριοι συνέβαιναν και επί εποχής 205 και βλέπω ότι η παράδοση συνεχίζεται.....

Be ware! Lion within!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2003, 09:13:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νίκο επειδή αυτό τον καιρό έχει μια γενική στενότητα....δεν γίνεται τίποτα!
Το αυτοκίνητο είναι στο συνεργείο.Να δούμε τι θα γίνει!
Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2003, 09:59:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:

Ελα μωρε σιγα.......Πες του Ντινου με δωσεις λιγα-λιγα.Ετσι και αλλιως δικος μας ειναι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2003, 15:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Ελα μωρε σιγα.......Πες του Ντινου με δωσεις λιγα-λιγα.Ετσι και αλλιως δικος μας ειναι Wink

Μπά Νίκο η δουλειά μάλλον έγινε!!
όσο για τον Ντίνο είναι πρώτος!
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2003, 15:34:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:

Για δώσε καμμιά επιπλέον πληροφορία γιατί ενδιαφέρομαι...

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2003, 16:56:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Τι εμεινες και εσυ Question

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2003, 17:17:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Sidobre έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Oχι αλλα κανα - δυό φορές μου έχει κολλήσει μέσα η όπισθεν (σε στάση) και είχα ιδρώσει μέχρι να την ξεκολλήσω... Rolling eyes

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 11 Απρ 2003, 21:25:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πότε θα σταματήσει η γκαντεμιά??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Και ενώ έλεγα ότι μετά το τελευταίο κρούσμα που είχα(χτύπησε το γρανάζι της δευτέρας),και έλεγα ότι τώρα είναι μια χαρα.....
έσπασε ο πύρος που συνδέει τον μοχλό ταχυτήτων με την γέφυρα!!! Shocked Αν είναι δυνατόν!

Λες να είμαι εγώ ο...γκαντέμης; :alien: Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 12 Απρ 2003, 09:51:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Sidobre έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:

Oχι αλλα κανα - δυό φορές μου έχει κολλήσει μέσα η όπισθεν (σε στάση) και είχα ιδρώσει μέχρι να την ξεκολλήσω... Rolling eyes

Εεε ενταξει.............οπισθεν και ΤΕΖΑ που το προβλημα Question Wink Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Απρ 2003, 21:37:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν βγήκε και κολλήθηκε η γέφυρα με εγγύηση ότι δεν πρόκειτε να σπάσει ποτέ ξανά!(Το ελπίζω)
Περάστηκε καινούργια βάση του μοχλού γύρω στα 30 ευρώ.
Ο μοχλός έγινε πιο καλός κουμπώνουν πιο εύκολα αλλά επειδή ακουγόταν ένας περίεργος θόρυβος στην αλλαγή από 1η-2α(θόρυβος σαν χαλασμένο ελατήριο) θα το ξαναπάω!
Δεν ξέρω τι παράδειγμα να σας δώσω για να καταλάβετε σε τι κατάσταση ήταν ο μοχλός... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 13 Απρ 2003, 23:46:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Εεε ενταξει.............οπισθεν και ΤΕΖΑ που το προβλημα Question Wink Very happy

Laughing Laughing Laughing
Για φαντάσου, κατέβασμα την Καστανιά με όπισθεν. Shocked Laughing

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 02:12:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miltellas έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Laughing Laughing Laughing
Για φαντάσου, κατέβασμα την Καστανιά με όπισθεν. Shocked Laughing

Ναι αλλά πάνω από 60 δεν θα πας αφού εκεί είναι ο κόφτης από την όπισθεν!
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 22:29:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αυτοκίνητο ξαναπήγε σήμερα στο μάστορα για τον θόρυβο που έκανε και είπε στιν πατέρα μου το εξής:Δεν γίνεται έτσι θα ακούγεται!!! Shocked
Να έρχετε λέει να το λαδώνουμε και αν σταματάει καλώς αλλιώς δεν μπορώ να κάτω τίποτα!
Με τρέλανε και με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου!
Τι να πώ!
Έχει τύχει σε κανέναν ανάλογος θόρυβος με αυτόν που περιγράφω πιο πάνω?
Επιστροφή στην κορυφή
StAkIS (Χρήστος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 29 Σεπ 2002
Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 14 Απρ 2003, 22:45:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Το αυτοκίνητο ξαναπήγε σήμερα στο μάστορα για τον θόρυβο που έκανε και είπε στιν πατέρα μου το εξής:Δεν γίνεται έτσι θα ακούγεται!!! Shocked
Να έρχετε λέει να το λαδώνουμε και αν σταματάει καλώς αλλιώς δεν μπορώ να κάτω τίποτα!
Τι να πώ!

Μου θυμίζει το κλασσικό "κούμπωμα" της Peugeot!!! Rolling eyes Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω απόλυτα...

206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 15 Απρ 2003, 01:49:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

StAkIS έγραψε:
GIANNIS206 έγραψε:
Τι να πώ!

Μου θυμίζει το κλασσικό "κούμπωμα" της Peugeot!!! Rolling eyes Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω απόλυτα...

Όχι όχι άλλο το κούμπωμα!δεν με απασχολή καθόλου!
Ίσα ίσα κουμπώνει μια χαρά αλλά όταν κάνω την αλλάγή από πρώτη σε δευτέρα ακούγεται σαν ελατήριο χαλασμένο.Για να το καταλάβεις πρέπει να έχει ακούσει ελατήριο....δεν μπορώ να βρώ κάτι πιο παραστατικό!
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2003, 20:56:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατι οχι και τοσο σχετικο αλλα δεν ηξερα που να το γραψω! Confused Σημερα για παραδειγμα (και αυτο γινεται συχνα) ανεβασα το αυτοκινητο σε μια ραμπα! Με ενα σπρευ λιπαντικο της Shell εαν θυμαμαι καλα ( το οποιο ψεκαζει το λιπαντικο σε μορφη αφρου. Σαν τον αφρο που βαζουμε στα κουφωματα εαν ξερεται) ψεκασα οπου υπηρχε ενωση (βιδα) στον αξονα του κιβωτιου ταχυτητων! Αυτο το κανω συχνα και εχει σαν αποτελεσμα για καποιες μερες (αρκετες) ο μοχλος να κινειτε ποιο ανετα και να κουμπωνει καλυτερα. Οι ταχυτητες μπαινουν ποιο γλυκα δηλαδη! Εαν θελετε δοκιμαστε το.

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 06 Μάϊ 2003, 21:02:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα στους Βασίληδες έκανα ένα τέτοι ψέκασμα!Άλλα επειδή ακούγεται ένας θόρυβος ο οποίος δεν σταμάτησε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης