PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ο ΚΟΚ των Νεοελλήνων!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 13:12:31    Θέμα δημοσίευσης: Ο ΚΟΚ των Νεοελλήνων! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

"* Τα φλας προδίδουν την επόμενη κίνηση σου. Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός δεν τα χρησιμοποιεί ποτέ.

* Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κρατάτε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα διότι στο κενό που αφήσατε μπορεί να «χωθεί» κάποιο άλλο όχημα φέρνοντας σας σε ακόμα πιο δύσκολη θέση.

* Όσο πιο γρήγορα διασχίσετε ένα κόκκινο φανάρι, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να συγκρουσθείτε με άλλο όχημα.

* Ποτέ μα ποτέ μην ακινητοποιήσετε το όχημα σας σε πινακίδα "STOP". Τα οχήματα που σας ακολουθούν δεν θα περιμένουν αυτή την αντίδραση σας, με αποτέλεσμα να καρφωθούν» πάνω σας.

* Ποτέ μην κλείσετε το δρόμο σε ένα σαραβαλάκι. Ο ...
οδηγός του δεν έχει τίποτα να χάσει..

* Το φρενάρισμα πρέπει να γίνετε όσο πιο αργά μπορείτε για να σιγουρέψετε την καλή λειτουργία του ABS, το οποίο με τη σειρά του θα σας ανταμείψει με ένα χαλαρωτικό μασάζ του ποδιού σας. Για τους μη κατόχους ABS είναι μια ευκαιρία να τεντώσουν τα πόδια τους.

* Ποτέ μην προσπερνάτε από αριστερά όταν μπορείτε να το κάνετε από δεξιά. Είναι μια ευκαιρία να γελάσετε καθώς ο οδηγός του οχήματος που μόλις προσπεράσατε τρομάζει.

* Τα όρια ταχύτητας είναι αυθαίρετοι αριθμοί που δίνονται μόνο ως πρόταση και δεν είναι προφανώς εκτελέσιμα στην Ελλάδα..

* Βρίσκεστε στην αριστερή λωρίδα με τρελό μποτιλιάρισμα και δεν υπάρχει χώρος να κινηθείτε ούτε εκατοστό. Ο οδηγός του οχήματος που βρίσκετε ακριβώς από πίσω σας, ο οποίος κορνάρει και αναβοσβήνει τα φώτα, είναι πεπεισμένος πως μπορεί να τα πάει καλύτερα από εσάς, αν ήταν στην θέση σας.

* Ο γνήσιος Έλληνας οδηγός, ελαττώνει πάντα ταχύτητα για να περιεργαστεί οτιδήποτε του κινήσει το ενδιαφέρον. Αυτό μπορεί να είναι από βιτρίνα μέχρι και γκόμενα (εντός πόλεως) και από ατύχημα μέχρι και αλλαγή λάστιχου (εκτός πόλεως).

* Μάθετε να αλλάζετε λωρίδες με γρήγορους χειρισμούς. Χάρις στον υπουργό συγκοινωνιών, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε μια απέραντη πίστα με τρύπες-κλειδιά οι οποίες έχουν τοποθετηθεί σε καίρια σημεία για να ελέγξουν τα αντανακλαστικά σας.

* Είναι παράδοση στην Ελλάδα να κορνάρεις μόλις ανάψει το πράσινο φανάρι ακόμα και αν είστε πρώτος σ' αυτό.

* Ποτέ μην κάνεις χώρο σε αντίθετα διερχόμενο όχημα όταν κινείσαι αντίθετα σε μονόδρομο.. Ο οδηγός του θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τον παράλληλο μονόδρομο, άρα για να κινείτε στον ίδιο δρόμο με εσάς μάλλον το κάνει επίτηδες.

* Θυμηθείτε ότι ο σκοπός κάθε Έλληνα οδηγού είναι να φτάσει πρώτος και θα κάνει ότι χρειαστεί γι' αυτό.* Πάντα θα υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος για τον οποίο εσείς θα βιάζεστε. Αντιθέτως όλοι οι υπόλοιποι οδηγοί των οχημάτων που θα συναντήσετε στον δρόμο σας δεν έχουν ιδέα γιατί πήραν τους δρόμους σήμερα.

* Οι Ελληνίδες γυναίκες οδηγοί, μπορούν να πλένουν, μαγειρεύουν, πλέκουν, να κάνουν sex , να μιλούν στο τηλέφωνο αλλά δεν μπορούν να οδηγήσουν.

* Το προστατευτικό κράνος φοριέται στον αγκώνα για ανεξακρίβωτους ακόμα λόγους. Σας συμβουλεύουμε να ακολουθήσετε και εσείς τη μόδα.

* Οι προστατευτικές ζώνες είναι επικίνδυνες. Έρευνες στην Ελλάδα έδειξαν ότι χιλιάδες crash test κάνουν λάθος. Άμα είναι γραπτό σου, θα πας κι ας φοράς ζώνη...

* Ανεξαρτήτως άσματος, το στερεοφωνικό του οχήματος σας πρέπει να παίζει στο φουλ. Με αυτό τον τρόπο διασκεδάζετε τους πεζούς που περιμένουν υπομονετικά πότε θα τους δώσει κάποιος προτεραιότητα να διασχίσουν την διάβαση.Επίσης διασκεδάζουν και οι κάτοικοι που εχουν στα σπίτια τους απο κάτω φαναρι, και μεχρι να αναψει το επομενο πρασινο μαθαινουν ολα τα νεοσουξε 3.00 τα μεσανυχτα!

* Οι πεζοί είναι οι κυριότεροι εχθροί των οδηγών, διότι καταλαμβάνουν χώρο στα πεζοδρόμια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθμεύσουν αυτοκίνητα και διασχίζουν τους δρόμους αναγκάζοντας τα διερχόμενα οχήματα να ελαττώσουν ταχύτητα.

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 13:18:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσθεστε και εσεις τις δικες σας εμπειριες!
Ας ξεκινησω κι εγω!

**Δε νοειται παπακι χωρις φτιαγμενη καγκουροεξατμιση.Οσο πιο πολυ θορυβο κανει τοσο πιο πολυ πρεπει να παταμε το γκαζι, κινουμενοι με την τελικη των...70 χλμ!Επισης must ειναι ο οδηγος του παπακιου να σκυψει για καλυτερη αεροδυναμικη στην τελικη που ειπαμε!**

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 13:29:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απιστευτο... Ειδικα με το πρώτο έλιωσα στο γέλιο...

sps έγραψε:
Επισης must ειναι ο οδηγος του παπακιου να σκυψει για καλυτερη αεροδυναμικη στην τελικη που ειπαμε!**

Γνωστοι και ως original καγκουρες....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 16:44:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης πλεον με νεα οδηγια της ευρωπαικης ενωσης τα αυτοκινητα στην ελλαδα θα πρεπει πλεον να παρκαρονται επανω στο πεζοδρομιο και να αφηνουν ΜΟΝΟ 30 εκατοστα απο την οικοδομικη γραμμη..αυτο εχει σαν αποτελεσμα την υποχρεωτικη διαιτα των πολιτων ετσι ωστε να μπορουν να κυκλοφορουν στα πεζοδρομια!!

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 17:59:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι, δεν ανήκω στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ουδεμία σχέση έχω με την θέσπιση της οδηγίας αυτής.-

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 00:20:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην αριστερη λωριδα του αυτοκινητοδρομου πρεπει να κινεισαι με ταχυτητα τουλαχιστον 30χλμ κατω του οριου ταχυτητος. Για να μετακινηθειτε στην μεσσαια λωριδα πρεπει ο οδηγος που ακολουθει να σας παιξει τουλαχιστον 3 φορες τα φωτα, να εχει αναψει αριστερο φλας και να εχει παιξει την σωστη μελωδια με την κορνα. Οταν σας προσπερασει το πισω οχημα πρεπει να επανελθετε αμεσως στην αριστρη λωριδα χωρις φλας ανεξαρτητως αν ακολουθουν αλλα οχηματα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 00:22:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα φαναρια για αριστερη ή δεξια στροφη ποτε δεν μπαινουμε στην ειδικη λωριδα πισω απο τα υπολοιπα οχηματα παρα μονο μπαινουμε μπροστα απο τον φωτεινο σηματοδοτη και την συνεχης λευκη γραμμη ή σχηματιζουμε δευτερη λωριδα

Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 00:25:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στα στενα οδηγουμε παντα με κοφτες 1ης 2ας ωστε να ακουγομαστε και στις διασταυρωσεις παταμε την κορνα κατα τις πρωινες ωρες και κανουμε σινιαλο με τους προβολεις κατα τις νυχτερινες ωρες

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 00:37:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο σωστός νεοέλλην,ψάχνει να παρκάρει μια ωρα εξω απτο μαγαζι που θελει να παει...
Μολις βρεί θεση,ή καλύτερα θεσεις,οπου χωράνε 2 αυτ/τα,τοτε καταλαμβάνει και τις 2,ωστε να προστατευσει το οχημα του απο τυχον χτυπηματα κατα το ξεπαρκάρισμα.

Αυξημένη κοινωνική συνείδηση!!!

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 01:42:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνα με τον ΚΟΚ του νεοέλληνα απαγορεύεται η οποιαδήποτε ρύθμιση του ύψους της δέσμης φωτών από τον επιλογέα στο εσωτερικό του οχήματος. Η ρυθμιση παραμένει στο "0" ανεξαρτήτους επιβαινόντων και αποσκευών, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο μεταφέρει μισό σπιτι πράγματα.
Οδηγία: Συνίσταται η χρήση φωτών xenon (6000Κ και άνω) σύμφωνα με την παραπάνω διάταξη.

---
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 13:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

να πουμε και για τους επαγγελματιες...
φορτωνουμε πανω στο αμαξι τα πραγματα οπως να'ναι, με αποτελεσμα ορισμενες φορες να πεφτουν στον δρομο...

εφυγαν εχθες το πρωι απο ενα τογιοτα κατι φυλλα νοβοπαν και χυθηκαν μεσα στην λεωφορο...
σημ. ο τυπος οδηγουσε στην αριστερη λωριδα... Rolling eyes

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 19:17:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
να πουμε και για τους επαγγελματιες...
φορτωνουμε πανω στο αμαξι τα πραγματα οπως να'ναι, με αποτελεσμα ορισμενες φορες να πεφτουν στον δρομο...

εφυγαν εχθες το πρωι απο ενα τογιοτα κατι φυλλα νοβοπαν και χυθηκαν μεσα στην λεωφορο...
σημ. ο τυπος οδηγουσε στην αριστερη λωριδα... Rolling eyes

χμμμ...

Κάπως έτσι μου τρύπησαν 2 λάστιχα ταυτόχρονα πέρσι στον περιφεριακό Ναυπάκτου......

Μόνο που το νοβοπάν που πάτησα εγώ είχε και καρφιά πάνω!!!!!! Rolling eyes

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Ιούν 2009, 20:30:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

*Ο σωστος οδηγος αστικου λεωφορειου πρεπει να αποτρεπει τη διελευση μοτοσυκλετων διπλα απο το οχημα του(ας ειναι και σταματημενο) για να μη του γρατζουνησουν τις διαφημιστικες επιγραφες στο πλαϊ με το τιμονι τους (αυτο το εχω ακουσει!),ενω αν τυχον καποιος καταφερει να περασει πρεπει να τον στολισει με κοσμητικα επιθετα για παραδειγματισμο πολλες φορες ορισμενοι οδηγοι αστικου λεωφορειου επικαλουμενοι παντα τον ΚΟΚ κανουν ελιγμους για να στριμωξουν τους απροσαρμοστους μοτοσυκλετιστες αναμεσα στο οχημα τους και τα σταθμευμενα οχηματα.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
stamatis_vts (σταματης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo '98

Ένταξη: 14 Αύγ 2007
Τόπος: attiki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 15:41:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και δεν αναβει ποτε αλαρμ οταν σταματαει σε σταση...
με αποτελεσμα οι "πισινοι" του αν δεν ειναι απο την περιοχη και δεν ξερουν οτι υπαρχει σταση, να περιμενουν σαν βλακες,
ενω σε αντιθετη περιπτωση θα μπορουσαν να εχουν κανει ελιγμο και να εχουν προσπερασει... Evil

Don't Trust Anybody...
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 22:26:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stamatis_vts έγραψε:
με αποτελεσμα οι "πισινοι" του αν δεν ειναι απο την περιοχη και δεν ξερουν οτι υπαρχει σταση, να περιμενουν σαν βλακες,
ενω σε αντιθετη περιπτωση θα μπορουσαν να εχουν κανει ελιγμο και να εχουν προσπερασει... Evil

εδω εισαι λάθος.....
Δεν ειναι αναγκασμενοι να αναβουν αλαρμ... απλα δεξι φλας
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2009
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2012, 17:58:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
stamatis_vts έγραψε:

εδω εισαι λάθος.....
Δεν ειναι αναγκασμενοι να αναβουν αλαρμ... απλα δεξι φλας

ενταξει τι φλας τι αλαρμ το θεμα ειναι οτι δεν χρησιμοποιουν σημανση...

παντως πεθανα στο γελιο διαβαζοντας ολα τα "αρθρα" του κ.ο.κ.

Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θέλεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2012, 18:04:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xaxaxaxax το βρηκα!!!!

http://www.fahrtipps.de/fundgrube/fahrschule-bozzetto.php
Επιστροφή στην κορυφή
mitsos 306 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

207 rallye (2009) & 205 1.1 (1990)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2009
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 24 Σεπ 2012, 23:47:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελειο βιντεο!!!

και το τραγικο ειναι οτι οι καταστασεις ισχυουν...

Εμπειρία είναι αυτό που κερδίζεις, όταν δεν κερδίζεις αυτό που θέλεις...
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 26 Σεπ 2012, 17:58:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχααχαχαχα έλιωσα στο γέλιο.....

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
athanas (Στεφανος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 1.6 16v

Ένταξη: 17 Μάϊ 2010
Τόπος: χμμμμμμμ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Νοέ 2012, 14:26:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ιδού ο νέος κοκ.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Όποιος δεν ξέρει και δεν ξέρει πως δεν ξέρει, είναι τρελός.
Όποιος δεν ξέρει και ξέρει πως δεν ξέρει, είναι παιδί. 
Όποιος ξέρει και δεν ξέρει πως ξέρει, κοιμάται.
Όποιος ξέρει και ξέρει πως ξέρει, είναι σοφός.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης