PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - Alcantara και καλοκαίρι!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
vama51 (Basilis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC Overload

Ένταξη: 25 Νοέ 2008
Τόπος: Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Μάϊ 2009, 12:39:41    Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - Alcantara και καλοκαίρι! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποιά νομίζετε ότι είναι η καλύτερη προστασία για καθίσματα (σαν του RC) τώρα το καλοκαίρι με τον ιδρώτα και τις ζέστες;Για θάλασσα δεν μιλάμε μιας και τουλάχιστον εγώ δεν θα το πάρω ποτέ για μπάνιο.Λέω να του βάλω καμιά πετσέτα για να απορροφάνε τον ιδρώτα όταν είμαι πολύ ώρα στο αμάξι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάϊ 2009, 01:00:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπαααα... η πετσετα θα τριβεται και δεν θα μεινει ουτε χνουδι απο το αλκανταρα...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάϊ 2009, 23:14:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα οι κατοχοι ανω του ενος ετους εχουν παρατηρισει καποια φθορα κατα την χρηση;

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάϊ 2009, 23:25:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι καμια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 02:56:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τωρα που εχουμε καλοκαιρι , εχετε βαλει καποιο ειδος καλλυματος στα μπροστα καθισματα ή εχετε να προτεινετε κατι για τον ιδρωτα και πιθανος και για το αλατι.....
Σκεφτομαι να βαζω για την παραλια καποιο καλλυμα τουλαχιστον στα μπροστινα , υπαρχει καποιο λινκ/καταστημα οπου να εχει κατι συγκεκριμενο;
Ευχαριστω

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 07:02:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byakuya έγραψε:
εχετε να προτεινετε κατι για τον ιδρωτα και πιθανος και για το αλατι.....
Ντους, βρωμιάρη! Laughing

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SAKIS-LEMANS (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 Lemans

Ένταξη: 16 Αύγ 2008
Τόπος: Φραπεδονίκη!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 08:19:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γνώμη μου.... έχουμε τόσο ωραία καθίσματα γιατί να βάζουμε καλύματα? ο ατμός πάντως τα καθαρίζει μια χαρά. Τώρα για την αλμύρα, ε νομίζω μετά το μπάνιο αν αλλάζεις θα είσαι μια χαρά. Και επιστροφή με κλιματισμό ανοιχτό.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 12:32:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνω απολυτα αλλα αντι για ατμο βαζω κρεμες (θελουν τη φροντιδα τους) Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Ιούν 2009, 13:47:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνω και με τα 3 παραπανω ποστ(steve:P) απλα ηθελα να αποφυγω τον "αστυνομο" καθε φορα που μεταφερω ατομο/α πλην του εαυτου μου:/
Ισως η προσωρινη λυση της πετσετας για μετα το μπανιο και κλιματισμος.
Ευχαριστω παιδες.

Επιστροφή στην κορυφή
mol (konstantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207RC lemans & ford focus 1.6 2001

Ένταξη: 19 Μάϊ 2009
Τόπος: ηλιουπολη - αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 08:14:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν και κοντευει να τελειωσει το καλοκαιρι, εγω το λεω.

πηρα καλυμματα μονο για μπροστα. φροντισα μονο να εχουν πετσετα προς τα εξω, και αλλο υλικο προς τα μεσα για να μην τριβεται η πετσετα στην αλκανταρα.

το προβλημα ειναι πως τα περισσοτερα καλυμματα της αγορας ειναι για "κανονικα" καθισματα και οχι για bucket. οποτε αυτα που πηρα εγω, και υποθετω και τα περισσοτερα της αγορας θελουν μοντα για να "φορεθουν" στα καθισματα του RC.

βεβαια παρα την παρουσια των καλυμματων δεν εμπαινα στο αμαξι βρεγμενος, αλλα περιμενα να στεγνωσω λιγο πρωτα.

...something wicked comes this way
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Ιούλ 2009, 09:34:02    Θέμα δημοσίευσης: Alcantara και καλοκαίρι! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα τοση φασαρία για ενα καθισμα?Εντάξει καλοκαίρι είναι τι και αν λερωθει λίγο αμάξι είναι.Εγω παντωσ καθε καλοκαίρι τα καθίσματα και οι ζωνες μου είναι λευκά απο το αλάτι και τέλος του καλοκαιριου το παω και μου το κανουν παλι καινουριο.Που να δείς και ποση αμμο μαζευει μέσα ,φτιαρι θέλει.Πάω σχεδον κάθε μέρα στη θάλασσα αν ηταν να κανω τοση φασαρια παει νυχτοσε Very happy .Τέλος παντον πηστευω η καλυτερη λυση ειναι ενα καλιματάκι χοντρουτσικο και είσαι οκ.

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης