PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - Αξεσουαρ απο eBay
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 16:53:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μετά σε επίσκεψη για πρόβλημα, το είχα παραγγείλει κ οταν πήγα να το πληρώσω μου είπαν αυτο είναι δωρο απο μας. Shocked Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 17:08:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
μετά σε επίσκεψη για πρόβλημα, το είχα παραγγείλει κ οταν πήγα να το πληρώσω μου είπαν αυτο είναι δωρο απο μας. Shocked Smile

Worthy φιλος με Gt μου ειπε οτι το ειχε βαλει 65 παντως περσι.

Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 10:17:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομίζω 35€ το footrest και 30€ τοποθέτηση σύνολο 65€

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miss 207 GT (Μαριάνα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Γλυφάδα Αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 12:46:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:

30 η τοποθέτηση ; ... Έλεος Splat Lol

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 12:49:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω δεν θα πληρωνα 30 ευρω για 4 βιδες.Αν οντως ειναι ετσι,τα παλικαρια ειναι απαραδεκτα.
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 13:25:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι χρεώνετε η εργατοώρα
αυτό είπα και γω! είναι δυνατόν! για 4 βίδες? και δεν το κάνει ο πατερούλης μου που είναι και μάστορας στις βίδες χαχαχα!

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 13:51:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα μου ειχαν πει ενα αστρονομικο ποσο για το Nickel πλαστικο που εχουν τα προβολακια δεν θυμαμε κατι παραπανω απο τα νευρα που ειχα αλλα ηταν λιγο πανω απο το κοστος του ανταλκακτικου .

Οταν ομως πηγα για service και ρωτισα μου ειπαν σιγα την δουλεια και μου το εβαλαν τσαμπα Rolling eyes .

Μαλλον γιατι ετσι και αλιος ειχα χρεωθει την ωρα λογο service .

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 14:50:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα εγω πιστευω για τετοιες ψιλοδουλειες δεν χρειαζεται να σου πιουν το αιμα.Φτιαξε μια φραπεδια,καλεσε κ κανενα φιλαρακι και καντε την μονοι σας την δουλεια.Βεβαια δεν μιλαω για σοβαρες δουλειες,απλα πειραματισου λιγο κ μετα θα εχεις κ μια ευχαριστηση οτι εφτιαξες μονος σου κατι στο αμαξι.

Εγω το νοημα το επιασα τωρα πια.Μαθαινω τιμη ανταλλακτικου κ εργασια απο Ελλαδα κ μετα το ψαχνω στο ebay.Αν συμφερει το παραγγελνω.Συνηθως οταν παιρνεις κατι σου στελνουν κ οδηγιες τοποθετησης.Αν δω οτι με παιρνει να την κανω την δουλεια,τοτε δεν σκεφτομαι καν αντιπροσωπεια.Αν δυσκολευομαι τοτε πεφτει τηλεφωνακι σε φιλο ή ερωτηση εδω στο club.
Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 18:12:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xrisa-xs έγραψε:

Thumbs Up

Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 18:22:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα πάντως δεν μου πήραν τίποτα για τοποθέτηση, και πλήρωσα μόνο το αντ/κο δηλ. 30 κάτι(πάνε κοντά δύο χρόνια)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 23:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά εσείς που έχετε πάρει κάτι από κίνα, κόστος για το τελωνείο δεν παίζει? Γιατί από Αμερική κάτι διάβασα ότι από 30 ευρώ και πάνω πληρώνεις τελωνείο.
Επιστροφή στην κορυφή
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 00:33:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Ρε παιδιά εσείς που έχετε πάρει κάτι από κίνα, κόστος για το τελωνείο δεν παίζει? Γιατί από Αμερική κάτι διάβασα ότι από 30 ευρώ και πάνω πληρώνεις τελωνείο.

Απο Κινα οτι εχω παρει δεν εκανε πανω απο 40 ευρω και δεν πληρωσα τελωνειο.Αν θες να παρεις κατι ποιο ακριβο μπορεις να συμφωνησεις με τον πωλητη να δηλωσει πιο χαμηλη τιμη για να μην πληρωσεις κατι παραπανω(αν εχει τελωνειο απο Κινα,γιατι δεν ειμαι σιγουρος)
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Σεπ 2009, 11:38:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tasos207RC έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Απο Κινα οτι εχω παρει δεν εκανε πανω απο 40 ευρω και δεν πληρωσα τελωνειο.Αν θες να παρεις κατι ποιο ακριβο μπορεις να συμφωνησεις με τον πωλητη να δηλωσει πιο χαμηλη τιμη για να μην πληρωσεις κατι παραπανω(αν εχει τελωνειο απο Κινα,γιατι δεν ειμαι σιγουρος)

Ok, thanks για την απάντηση. Έλεγα να πάρω τα Pedals και εγώ από Κίνα αλλά έχουν καμία 60αριά ευρώ με τα μεταφορικά.

Αν ξέρει κανείς άλλος αν περνάνε από τελωνείο οι αγορές από κίνα ας απαντήσει... Thanks.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης