PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Πρόβλημα με την αλλαγή Ώρας
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 07:57:51    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Πρόβλημα με την αλλαγή Ώρας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα και πάλι...
θα ήθελα την βοήθεια των ειδικών πάνω σε ένα θέμα που με ταλαιπωρεί εδώ και ένα περίπου χρόνο. Weird look

Στο Ηχοσύστημα που έφτιαξα για το rallye έχω βάλει για πηγή, την Alpine CDA-9884R. Ο λόγος που κατέληξα στο εν λόγο μοντέλο, είναι ότι παίρνει ειδικό αντάπτορα που σου δίνει τη δυνατότητα να μην χάσεις το joystic καθώς και το μενού στην πάνω οθόνη.

Μέχρι εδώ καλά.

Στις επιλογές του Menu για την ημερομηνία και την ώρα μπαίνεις πλέων από το joystic. Ο τρόπος είναι απλός...

θα σας πω λίγο τη διαδικασία για να καταλάβετε που είναι ακριβός το πρόβλημα. (υπομονή) Confused

Πατώντας ταυτόχρονα τα 2 εξωτερικά κουμπιά πάνω και κάτω ( « ») μπαίνεις στο μενού.

πάλι με τα 2 εξωτερικά κουμπιά πάνω και κάτω ( « ») πλοηγείσαι μέσα στο μενού μέχρι να φτάσεις εκεί που θέλεις. π.χ. "Date &Time" .

Για Enter πατάμε το εσωτερικό κουμπί του Volume Up , ενώ για Escape το Volume Down.

αφού πατήσουμε όσα enter χρειαστούν για να φτάσουμε στο σημείο που η ώρα θα αναβοσβήνει για να μπορέσουμε να την αλλάξουμε, ΑΥΤΗ Η ΡΙΜΑΔΑ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ. Cussing out Cussing out Cussing out

έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς και όλα τα κουμπιά και δεν λέει να αλλάξει. κάποια στιγμή το προσπάθησε ο μάστορας και ως δια μαγιάς άλλαξε το ρολόι κατά μία ώρα μπροστά κ από τα λεπτά αφαίρεσε 3-4. το θέμα είναι ότι δεν κατάλαβε και αυτός πως το κατάφερε αφού το πάλευε πάνω από 1 ώρα και κάποια στιγμή είχε λαλήσει.

υπάρχει κάποιος που ξέρει, γιατί και απο την Alpine, @@ πήραμε Sad

ευχαριστώ εκ των προτέρων, κάθε συμβουλή είναι χρήσιμη...

Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο… Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 09:39:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έστω μια γνώμη?!?!?!?!?!? Confused Confused Confused Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
panos 206 (Πάνος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 1.6 (16V)

Ένταξη: 29 Μάρ 2006
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 11:28:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να ρωτήσω κάτι...
Φτάνεις πατώντας το enter στο σημείο που αναβοσβήνει η ώρα?Ή δεν φτάνεις καθόλου εκεί?
Και μια ίσως χαζή ερώτηση...το manul σε βοηθά καθόλου?
Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 12:26:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

panos 206 έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι...
Φτάνεις πατώντας το enter στο σημείο που αναβοσβήνει η ώρα?Ή δεν φτάνεις καθόλου εκεί?
Και μια ίσως χαζή ερώτηση...το manul σε βοηθά καθόλου?

με το enter φτάνω εκεί που αναβοσβήνει κανονικότατα, και μπορώ να επιλέξω τι θέλω να αλλάξω (ώρα, λεπτά, ημέρα, μήνα, έτος), αλλά όταν είναι να αλλάξω π.χ. την ώρα, δεν αλλάζει και συνεχίζει να αναβοσβήνει. με ότι συνδυασμό κουμπιών και αν έκανα δεν λέει να αλλάξει.
Όσο για το manual το μόνο που αναφέρει είναι το τι κάνει το κάθε κουμπί... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 12:56:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οταν αλλάζετε την ώρα, αφού έχεις φιάξει ότι έχεις φιάξει πρέπει να πλοηγηθείς στο κάτω μέρος της οθόνης και να πατήσεις enter στο ΟΚ. Είναι μικρό το κουτάκι ΟΚ στην οθόνη και ξεφεύγει από πολλούς.

Αρα, πας, αλλάζεις την ώρα και όταν την αλλάξεις πηγαίνεις πάνω στο OK και πατάς Enter. Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 13:14:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Οταν αλλάζετε την ώρα, αφού έχεις φιάξει ότι έχεις φιάξει πρέπει να πλοηγηθείς στο κάτω μέρος της οθόνης και να πατήσεις enter στο ΟΚ. Είναι μικρό το κουτάκι ΟΚ στην οθόνη και ξεφεύγει από πολλούς.

Αρα, πας, αλλάζεις την ώρα και όταν την αλλάξεις πηγαίνεις πάνω στο OK και πατάς Enter. Wink
Μα το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να την αλλάξω, και εκτός από αυτό δεν έχω την εργοστασιακή πηγή, αλλά μια Alpine CDA-9884R, με ειδικό αντάπτορα που σου δίνει τη δυνατότητα να μην χάσεις το joystic καθώς και το μενού στην πάνω οθόνη.

ξέρω ότι σας ζαλίζω, απλά μήπως το έχει βάλει και κανένας άλλος και έχει βρει τη λύση πάνω στο θέμα

Επιστροφή στην κορυφή
p3r1kl1s (Όχι άλλες κλήσης για όρια ταχύτητας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6 120Hp

Ένταξη: 19 Ιαν 2008
Τόπος: ptolemaida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 14:05:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dope207 έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Μα το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να την αλλάξω, και εκτός από αυτό δεν έχω την εργοστασιακή πηγή, αλλά μια Alpine CDA-9884R, με ειδικό αντάπτορα που σου δίνει τη δυνατότητα να μην χάσεις το joystic καθώς και το μενού στην πάνω οθόνη.

ξέρω ότι σας ζαλίζω, απλά μήπως το έχει βάλει και κανένας άλλος και έχει βρει τη λύση πάνω στο θέμα

Φιλέ μου και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα "αν θεωρείται πρόβλημα"
Δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξεις την ώρα σου όσο και να παίδευσε…
Εγώ έχω μια οθόνη 2din PIONEER AVIC HD3 και δεν το έχω καταφέρει ακόμα…
Απλά πήγαινε στο μαγαζί που έκανες την εγκατάσταση με το παλιό σου radio-cd και πες τους να σου κάνουν τράμπα για ένα λεπτό μέχρι να κάνεις την ώρα και την ημερομηνία.
Εγώ το έκανα μόνος μου γιατί είμαι τσιράκι σε ηλεκτρολογείο Smile

God Bless All...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 14:21:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακριβός και εγώ αυτό σκέφτομαι... αλλά, αλλά λέω, με ζώνουν τα φίδια γιατί κάποια στιγμή το άλλαξε άθελα του ο ηλεκτρολόγος μου. οπότε κάτι θα γίνεται - κάπως. και αυτό που μου είπε ο μηχανικός μου ,περιμένει την καινούργια έκδοση του διαγνωστικού, όπου κατά 99% θα έχει τη δυνατότητα να αλλάζεις την ώρα από το pc μέσο του διαγνωστικού κοτσαρισμένο στη φύσα... μέχρι τότε περιμένουμε. Crying or Very sad

thanks για την ανταπόκριση πάνω στο θέμα παιδιά.... Very happy Very happy Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
p3r1kl1s (Όχι άλλες κλήσης για όρια ταχύτητας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 1.6 120Hp

Ένταξη: 19 Ιαν 2008
Τόπος: ptolemaida

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 14:26:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dope207 έγραψε:
Ακριβός και εγώ αυτό σκέφτομαι... αλλά, αλλά λέω, με ζώνουν τα φίδια γιατί κάποια στιγμή το άλλαξε άθελα του ο ηλεκτρολόγος μου. οπότε κάτι θα γίνεται - κάπως. και αυτό που μου είπε ο μηχανικός μου ,περιμένει την καινούργια έκδοση του διαγνωστικού, όπου κατά 99% θα έχει τη δυνατότητα να αλλάζεις την ώρα από το pc μέσο του διαγνωστικού κοτσαρισμένο στη φύσα... μέχρι τότε περιμένουμε. Crying or Very sad

thanks για την ανταπόκριση πάνω στο θέμα παιδιά.... Very happy Very happy Very happy

Για αυτό είμαστε εδώ Smile

God Bless All...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 23:28:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν και ειπες οτι δοκιμασες ολα τα κουμπια,μηπως αλλαζει απο την ροδα του joystick που αλλαζεις τους αποθηκευμενους σταθμους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 06:48:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tasos207RC έγραψε:
Αν και ειπες οτι δοκιμασες ολα τα κουμπια,μηπως αλλαζει απο την ροδα του joystick που αλλαζεις τους αποθηκευμενους σταθμους?
Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad ούτε και με αυτό παίζει. ακόμα και με πατημένο το πλαϊνό κουμπί που αλλάζει το source και να παίζω με τη ρόδα, ή τα βελάκια, πάλι τίποτα... Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
greenpug106 (Κωνσταντίνος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 106 Gti, PT51, etuned

Ένταξη: 24 Δεκ 2004
Τόπος: Κύπρος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 07:03:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου έχω στείλει το τηλέφωνο του δικού μου ηλεκτρολόγου.

Πιθανόν να μπορεί να σε βοηθήσει Smile

Γκαράζ
Peugeot 106 GTi 150+ ίππους etuned
Audi A4 TFSi SLine Special Edition 250+ ίππους etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 07:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

greenpug106 έγραψε:
Σου έχω στείλει το τηλέφωνο του δικού μου ηλεκτρολόγου.

Πιθανόν να μπορεί να σε βοηθήσει Smile
Σε ευχαριστώ πολύ !!! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
DRAKE (ΚΥΡΙΑΚΟΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 Le Mans No 0638, 106 1,1

Ένταξη: 29 Αύγ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 13:52:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να μπεις στο MENU απο το joustick πρέπει να κάνεις κάποιον προγραματισμό ή δουλεύει αφού αφαιρέσεις την εργοστασιακή πηγή; Δεν την έχω βγάλει ακόμα αλλά για να μπώ στο μενου μπάινω μόνο από το αντοίστοιχο κουμπί της πηγής και όχι από το joustik γιατί ο συδυασμος αυτός σε μένα δεν δουλεύει...

Πάρα πολύ κ@λ@παιδο ο Κυριάκος ρε Κούλα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 14 Ιούν 2009, 15:41:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έχετε λύσει ή ακόμα ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 15:29:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Το έχετε λύσει ή ακόμα ?
Nop... αλλά που θα μου πάει. Smile

Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 15:34:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DRAKE έγραψε:
Για να μπεις στο MENU απο το joustick πρέπει να κάνεις κάποιον προγραματισμό ή δουλεύει αφού αφαιρέσεις την εργοστασιακή πηγή; Δεν την έχω βγάλει ακόμα αλλά για να μπώ στο μενου μπάινω μόνο από το αντοίστοιχο κουμπί της πηγής και όχι από το joustik γιατί ο συδυασμος αυτός σε μένα δεν δουλεύει...

Σου επισυνάπτω ένα κείμενο από το πρώτο post, που έβαλα σε αυτό το θέμα....

Ότι αναφέρω, αφορά το joystick στο τιμόνι, αφού έχω βάλει τον αντάπτορα.

Πατώντας ταυτόχρονα τα 2 εξωτερικά κουμπιά πάνω και κάτω ( « ») μπαίνεις στο μενού.

πάλι με τα 2 εξωτερικά κουμπιά πάνω και κάτω ( « ») πλοηγείσαι μέσα στο μενού μέχρι να φτάσεις εκεί που θέλεις. π.χ. "Date &Time" .

Για Enter πατάμε το εσωτερικό κουμπί του Volume Up , ενώ για Escape το Volume Down.

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 15:37:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σου λύσω τις απορίες αργότερα, τώρα δεν προλαβαίνω Wink

Έχεις δοκιμάσει για enter το source ?
Αυτό που είναι στην κορυφή . . .
Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 15:55:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Θα σου λύσω τις απορίες αργότερα, τώρα δεν προλαβαίνω Wink

Έχεις δοκιμάσει για enter το source ?
Αυτό που είναι στην κορυφή . . .
Άπειρες φορές Sad
κάποια στιγμή από το λάλημα που είχα φάει, άρχισα να γυρίζω το τιμόνι, μπας και γυρίσει η ώρα Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 16:02:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορεί !
Για πέρνα την Πέμπτη να το δω, αν περάσω βέβαια !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης