PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 207 rallye εχω μπερδευτεί λιγο Help & Πολλές ερωτήσεις

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 21:41:54    Θέμα δημοσίευσης: 207 - 207 rallye εχω μπερδευτεί λιγο Help & Πολλές ερωτή Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 207 Rallye χωρις extra intercooler καλοκαιράκι 15 Αύγουστο ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη με μια στάση με 140-160 μπορεί να παει ή εχει πρόβλημα ? Καθως έδωσα το 1,4 γιατι με κούρασε- κούρασα σε ταξίδι .

Αν βάλω πρόγραμμα απο κόνδορα ? Αν βάλω απο E-tuners ?
τι διαφορες εχουν περα απο το οτι ΔΕΝ χανεις εγγυηση με του Κωνδορα .

Ή εξάτμιση που βάζουν στο δεύτεροι στάδιο E-Tuners αν πω οτι την αλλάζω αλλά δεν θέλω τα 6 άλογα κερδίζω σε αξιοπιστία το καλοκαίρι ?

Μάλλον λεω βλακεία χταπόδι εχει το Rallye ? αν δεν εχει παίρνει ? κερδίζω κάτι απο το θέμα αντοχή στη ζέστη ?

PS δεν θελω να βαλω Front Mount Intercooler δεν μου αρέσει + τραβαει τα στρουμφ και κατι μου λεει οτι θα εχω και lag που παλι δεν μου αρέσει Sad

Ευχαριστω

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 22:00:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον εχουμε κ λεμε,βαλεις δε βαλεις ιντερκουλερ δεν εχεις προβλημα στην αξιοπιστια οπου κ να πας.απλα χανει σε επιδοσεις απο την πολυ ζεστη.
προγραμμα κονδωρα αποτι εχω μαθει δεν υπαρχει πλεον.οποτε διαβαζεις μεσα στο φορουμ κ αποφασιζεις εσυ τι θα βαλεις.
απο εξατμηση δεν χανεις κατι.χταποδι δεν αξιζεις να αλλαξεις.ιντερκουλερ δεν υοαρχει αλλο εκτος απο του κουπρα,κ δεν ειναι ακριβως front mount,front mount ειναι το δικο μοθ κ του μαναβη μονο(δες τις υπογραφες μας).
οτι αλλο θες ρωτας,απλα μη νομιζεις οτι επειδη ειναι τουρμπο,ειναι πιο ευπαθη απο το προηγουμενο ατμοσφαιρικο σου αμαξι.απλα θελουν διαοφρετικη μεταχειριση κ λειτουργεια Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 22:06:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικά μου είπαν 800 εύρο + και το παίρνω κατευθείαν "πειραγμένο" ή και μετά .

Χωρίς να χάνω εγγύηση κτλ κτλ οποίος θέλει Pm μη και εκθέσω τον Ανθρωπο

Κάτι άκουσα για Turbo Timer αν δεν θελω να το χάσω σύντομα αληθεύει ? Με την εγγύηση τι παίζει μετά ?

Καθώς με το άλλο 207 την χρειάσθηκα καμπόσες φορές Sad

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 22:17:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγγυηση γιατι να χασεις?διαβασε λιγακι το θεμα που λεει για προγραμμα Wink
οσο για το τουρμπο ταιμερ,ολα τα αυτοκινητα,ακομα κ τα ατμοσφαιρικα,δε κανει να τα σβηνεις κατευθειαν μετα απο πλακωμα.οποτε λογικο ειναι τα τουρμπο να θελουν λιγακι(απο 1 εως 5 λεπτα αναλογα το ποσο το εχεις πλακωσει) να το αφησεις να δουλεψει πριν το σβησεις Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 22:25:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα δεν αναφερομαι για μετα απο πλάκωμα αλλα για νορμαλ συνθικες πχ παω δουλεια Wink

Αν δεν κανω λαθως οταν αλαζεις προγραμμα δεν αλαζει και ο σειριακος ? οποε αν χρειαστει να μπει εγκεφαλο και να δωθει βλαβει Γαλλια παλι δεν θα εχω θεμα .

Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 22:26:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γνωμη μου να παρεις το αμαξι μαμα και μετα απο καμποσα χιλιαδες χλμ βαζεις προγραμμα...και για να στρωσει αμα ειναι καινουριο αλλα και για να δεις μηπως σου αρκει το γκαζι χωρις προγραμμα.πιστεψε με η διαφορα απο το 1,4 θα ειναι χαοτικη!το αμαξι με η χωρις κουλερ,με η χωρις προγραμμα,με η χωρις ζεστη παει μεχρι το φεγγαρι.απλα οσο θα ζεστενεται,τοσο χανει σε αποδοση..μην νομιζεις οτι ξαφνικα θα βρεθεις με 70 αλογα...αντε να χασεις 15-20 αλογα...μην φοβασαι,θα εχεις υπεραρκετα!!!
τωρα για να μην λεμε και οτι να ναι για το προγραμμα αν κανει οτι σκαει καμμια τουρμπινα η παρεις κανα πιστονι στο χερι και το ψαξουν τοτε κατα πασα πιθανοτητα θα το βγαλουν εκτος εγγυησης..αλλα τα οφελη απο το προγραμμα τα εχεις διαβασει ηδη!!!διαλεγεις και παιρνεις!

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 23:03:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
Βασικα δεν αναφερομαι για μετα απο πλάκωμα αλλα για νορμαλ συνθικες πχ παω δουλεια Wink

Tα 207 δε χρειάζονται τόσο turbo timer και πολύ περισσότερο μετά απο νορμάλ οδήγηση, καθώς η τουρμπίνα συνεχίζει να ψύχεται και μετά το σβήσιμο του κινητήρα απο την ηλεκτρική αντλία λαδιού για αρκετή ώρα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Globalzero (Γιάννης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (1st stage)

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Θεσσαλονίκη-Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 15:49:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδιά δηλαδή περιμένει από εμενα να το αφήσω ανοιχτο για να κρυωσει η τουρμπινα?μηπως ολα ειναι μύθος?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 16:09:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν σε καλύπτει το προηγούμενο απο το δικό σου post Question Question Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 16:10:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
mrkaza έγραψε:

Tα 207 δε χρειάζονται τόσο turbo timer και πολύ περισσότερο μετά απο νορμάλ οδήγηση, καθώς η τουρμπίνα συνεχίζει να ψύχεται και μετά το σβήσιμο του κινητήρα απο την ηλεκτρική αντλία λαδιού για αρκετή ώρα.

Ηλεκτρική αντλία νερού έχει σίγουρα. Η αντλία λαδιού αναφέρεται ως "on demand", ρυθμιζόμενης απόδοσης δλδ.

Εδώ πάντως μηχανική (με αλυσίδα) φαίνεται. Rolling eyes

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 16:22:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
makis106 έγραψε:
mrkaza έγραψε:

Ηλεκτρική αντλία νερού έχει σίγουρα. Η αντλία λαδιού αναφέρεται ως "on demand", ρυθμιζόμενης απόδοσης δλδ.

Εδώ πάντως μηχανική (με αλυσίδα) φαίνεται. Rolling eyes

Δίκιο, διορθώνω, ηλεκτρική αντλία νερού εχει λοιπόν που συνεχίζει να ψύχει την τουρμπίνα μετά το σβήσιμο. Και απ' ότι είδα δεν είναι η κεντρική, καθώς και αυτή μηχανοκίνητη είναι, αλλα μια μικρή ξεχωριστή...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης