PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

το καινουργιο μου 207
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nOkpos (Δημήτρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 1.6 GT (2009)

Ένταξη: 10 Ιούλ 2005
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 16:14:04    Θέμα δημοσίευσης: το καινουργιο μου 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy λοιπον λοιπον δεν εχει πολλες μερες που αγορασα και εχω το 207 gt
πολυ ωραιο αυτοκινητο απο οσο εχω καταλαβη μεχρι τωρα!

αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι λογικο να εχει στη παραδοση 47 χιλιομετρα?

η οθονη του οταν ζεσταθη και μετα απο καποια ωρα λειτουργιας να εχει κατι σαν κενα ?

η πανοραμικη οροφη να εχει σημαδια απο βεντουζα και μεσα στο αυτοκινητο να εχει κομματια απο τζαμακια?

το παραθυρο του συνοδηγου να κανει ενα ταααακ καθε φορα που το ανεβαζω?

και τελος να μου λεει "tyre presure not monitorated " ? Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Ιούλ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 16:17:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για τα 2 πρωτα ακομα σταυροκοπιεμαι...τα σημαδια μπορει να ναι καμια κολλα π δεν την εβγαλαν καλα,κατι τετοιο ειχα κ γω κ τα παρα8υρα επισης γνωστο προβλημα ψαξου με εγγυηση...καλη τυχη καιρος να μα8εις γαλλικα αν δεν ξερεις ηδη φιλε μ....

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 16:18:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με γειά, αλλά σίγουρα είναι καινούργιο;

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 17:38:12    Θέμα δημοσίευσης: Re: το καινουργιο μου 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:
Very happy λοιπον λοιπον δεν εχει πολλες μερες που αγορασα και εχω το 207 gt
πολυ ωραιο αυτοκινητο απο οσο εχω καταλαβη μεχρι τωρα!

αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι λογικο να εχει στη παραδοση 47 χιλιομετρα?

η οθονη του οταν ζεσταθη και μετα απο καποια ωρα λειτουργιας να εχει κατι σαν κενα ?

η πανοραμικη οροφη να εχει σημαδια απο βεντουζα και μεσα στο αυτοκινητο να εχει κομματια απο τζαμακια?

-Για το θόρυβο στο παράθυρο, πήγαινε το για εγγύηση.
-Για το "tyre presure" μάλλον θέλει κάποιο σετάρισμα.
-Η οθόνη σου μάλλον έχει πρόβλημα, πήγαινε το για εγγύηση.
-Μήπως πριν το πάρεις στα χέρια σου το χρησιμοποιούσαν για test drive στην αντιπροσωπεία και γι' αυτό τα 47 χλμ??? Αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο...
-Αν έχει κομματάκια απο κρύσταλλα μέσα, τότε μάλλον η οροφή σου την έφαγε πιθανότατα στη μεταφορά και είναι αλλαγμένη.

Για τα δύο τελευταία δεν θέλω να σε απογοητεύσω ή να σε προκαταβάλω, απλά σου λέω τα χειρότερα σενάρια για να σε κάνω πιο υποψιασμένο.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 21:32:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δε νομιζω ρε παιδια οτι τα 47 km ειναι επειδη το χανε για test drive να μαστε λογικοι..... test drive δε θα κανεις 10 -15 km τη φορα? τοσο εκανα εγω τουλαχιστο πριν το παρω το δικο μου με το rallye της αντιπροσωπειας.
Δλδ το χανε τ αμαξι για 3 testdrive και μετα το πουλησανε κανονικα ???

Δε στεκει, απλα καπου χρειστηκε να παει μονο του εκει που τα περισσοτερα πανε με νταλικα...

Ετσι και αλλιως απο οτι διαβαζουμε στη τριτοκοσμικη αυτη χωρα που ζουμε ΟΛΑ τ αμαξια που μας πουλανε και ζητανε μεχρι τελευταιο λεπτο να τους τα πληρωσουμε τα οδηγουνε για να τα πανε οπου τα πανε για καποια km (δε ξερω ποσα ειναι και αναλογα την αντιπροσωπεια, 3 , 5 , 8 ...) καποιοι τυποι οι οποιοι κοιτανε να βγαλουνε οτι αποθημενο εχουν στα λιγα αυτα km πανω στ αμαξι που μας πουλανε για καινουργιο....Οχι οτι θα παθει ενα αμαξι τιποτα αλλα γιατι να το κανουνε οταν στο πουλανε και καλα του κουτιου....
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 22:13:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βεντούζες στην οροφή και σπασμένα γυαλιά=σπασμένη οροφή μάλλον.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 22:35:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Βεντούζες στην οροφή και σπασμένα γυαλιά=σπασμένη οροφή μάλλον.

+1.....!!!!Βεβαια δεν νομιζω να εχει και καποια σημασια..
Επιστροφή στην κορυφή
saikoe_39 (Κώστας)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207

Ένταξη: 27 Απρ 2009
Τόπος: Στο στόκολο.!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Ιούν 2009, 23:19:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σπασμενα γυαλια μπορει να ειναι και σμασμενο παραθυρο οδηγου συνοδηγου.......οι βεντουζες δεν λενε τπτ.....!!!!

κανονικα δεν επρεπε να παραλαβεις το αυτοκινητο με 40(τοσα) χλμ....επρεπε να ζητησεις τον λογο που εγινε αυτο....και η να σου φερουν αλλο...η να σου κοψουν σε χρηματα..!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 22:45:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: το καινουργιο μου 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nOkpos έγραψε:

Μάλλον η γενικότερη ζέστη την επηρρεάζει, το βλέπω και στο δικό μου όταν το χτυπάει όλη μέρα ο ήλιος. Αν και μπορείς να το περάσεις εγγύηση μάλλον.

nOkpos έγραψε:

Ό,τι σου είπαν και οι προλαλήσαντες, δυστυχώς.

nOkpos έγραψε:

Γρύλος παραθύρου με μπόσικα, το αλλάζεις εγγύηση και χωρίς δεύτερη κουβέντα. Τον ίδιο θόρυβο άκουσα μόλις το παρέλαβα από την αντιπροσωπία και μου το άλλαξαν.

nOkpos έγραψε:

Χαλασμένος αισθητήρας πίεσης ελαστικού. Πρέπει να πας σε κάποιο συνεργείο που διαθέτουν το μηχάνημα που ανιχνεύει τους προβληματικούς αισθητήρες για να απομονώσουν το πρόβλημα. Το αλλάζεις εγγύηση επίσης χωρίς δεύτερη κουβέντα. Και, ώ του θαύματος, το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ από τη στιγμή που το πήρα... Confused

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 23:36:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα αν θελεις να μαθεις πραγματικα αν αλλαχτηκε η οχι η οροφη σου η καποιο αλλο τζαμι πιστευω οτι αν το πας σε ενα μαγαζι που τοποθετει παρ-πριζ θα σου πουνε σιγουρα. Οσον αφορα τα χιλιομετρα μπορει να ειχανε πουλησει και το test drive και να βρηκανε το δικο σου προχειρο για μια δυο μερες Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 23:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Βασικα αν θελεις να μαθεις πραγματικα αν αλλαχτηκε η οχι η οροφη σου η καποιο αλλο τζαμι πιστευω οτι αν το πας σε ενα μαγαζι που τοποθετει παρ-πριζ θα σου πουνε σιγουρα. Οσον αφορα τα χιλιομετρα μπορει να ειχανε πουλησει και το test drive και να βρηκανε το δικο σου προχειρο για μια δυο μερες Exclamation

...και να το μάθει τι θα γίνει?? τιποτα!!! οπότε μη το σκαλίζεις κ χαλιέσαι!! μόνο πήγαινε για τις μικρο βλαβουλες, αφου έχεις οροφή είσαι οκ Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 07:40:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
thesalos έγραψε:

...και να το μάθει τι θα γίνει?? τιποτα!!! οπότε μη το σκαλίζεις κ χαλιέσαι!! μόνο πήγαινε για τις μικρο βλαβουλες, αφου έχεις οροφή είσαι οκ Laughing

Για να ανοιξει ολοκληρο τοπικ και να ρωταει μαλλον τον ενδιαφερει και θελει να μαθει. Απο κει και περα ειδες να γραφω καπου οτι θα καταφερει να κερδισει κατι? Αλλα καλο ειναι αν εχει αλλαχθει η οροφη να το κοιταξει και καποιος αν αλλαχθηκε σωστα η μπηκε με τα ποδια Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 08:11:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
king207cc έγραψε:
thesalos έγραψε:

Για να ανοιξει ολοκληρο τοπικ και να ρωταει μαλλον τον ενδιαφερει και θελει να μαθει. Απο κει και περα ειδες να γραφω καπου οτι θα καταφερει να κερδισει κατι? Αλλα καλο ειναι αν εχει αλλαχθει η οροφη να το κοιταξει και καποιος αν αλλαχθηκε σωστα η μπηκε με τα ποδια Exclamation

και αν δεν ειχε παρει μονο το τζαμι?ρε παιδια καινουριο αμαξι πηρε ο ανθρωπος υποτιθεται ατρακαριστο κτλ. δεν ειναι να βλεπεις τετοια στο καινουριο σου αμαξι...δλδ εσας δε θα σας πειραζε καθολου αν ηταν στο δικο σας?
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 08:46:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει παντως ενα gt ιδιο χρωμα που ξερω οτι το ειχαν τεστ ντραιβ στο οτοδευτερα του αδεσμευτου τυπου και το ειχαν τουμπαρει....ρε λες?
Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 08:47:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Confused

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 10:04:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το δικό μου GT όταν το παρέλαβα είχε μόλις 5 χλμ...

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 10:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικο μου ειχε 6χλμ. Κατι δεν παει καλα φιλε μου
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 10:12:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
και αν δεν ειχε παρει μονο το τζαμι?ρε παιδια καινουριο αμαξι πηρε ο ανθρωπος υποτιθεται ατρακαριστο κτλ. δεν ειναι να βλεπεις τετοια στο καινουριο σου αμαξι...δλδ εσας δε θα σας πειραζε καθολου αν ηταν στο δικο σας?

Εμενα προσωπικα θα με πειραζε και μια γρατσουνια αν ειχε αλλα δεν νομιζω να μπορει να κανει και πολλα πραγματα αν εχει σπασει μονο ενα τζαμι η η οροφη. Μην ξεχνας ποσα αυτοκινητα χτυπιουνται στη διαδρομη απο το εργοστασιο μεχρι την εκαστοτε αντιπροσωπεια αλλα επισκευαζονται και μπορει ο αγοραστης να μην το μαθει και ποτε.

Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 10:21:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτό ακριβός το είδαμε και σε ένα φορτηγάκι Citroen Jumper του κουτιού.
όταν το τρακάρατε από πίσω και πήγε για βάψιμο, ο φαναρτζής, μας είπε ότι μπροστά η μάσκα είναι ξαναβαμένη. όντος ήταν παλιά άλλο χρώμα, ο λόγος!?!?
στο τελωνείο παίζει πολύ αρπαχτή αλλά και πολλά σπασίματα-χτυπήματα και στο τελωνείο, αλλά και στη μεταφορά....

όσο για αυτό με τα χιλιόμετρα, εμένα είχε 4km όταν το παρέλαβα...

μέχρι μήνυση σηκώνει αυτό που λες Mad

Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο… Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 11 Ιούν 2009, 10:40:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dope207 έγραψε:
αυτό ακριβός το είδαμε και σε ένα φορτηγάκι Citroen Jumper του κουτιού.
όταν το τρακάρατε από πίσω και πήγε για βάψιμο, ο φαναρτζής, μας είπε ότι μπροστά η μάσκα είναι ξαναβαμένη. όντος ήταν παλιά άλλο χρώμα, ο λόγος!?!?
στο τελωνείο παίζει πολύ αρπαχτή αλλά και πολλά σπασίματα-χτυπήματα και στο τελωνείο, αλλά και στη μεταφορά....

όσο για αυτό με τα χιλιόμετρα, εμένα είχε 4km όταν το παρέλαβα...

μέχρι μήνυση σηκώνει αυτό που λες Mad

Αυτο ακριβως εννοω αλλα για να προχωρησεις σε κατι τετοιο θα πρεπει πρωτα να εχεις μια πραγματογνωμοσυνη για να στηριξεις την μηνυση γι αυτο και λεω να παει καπου αλλου για να το δουνε κι οχι στην αντιπροσωπεια. Επισης αν οντως ειναι ετσι μετα πρεπει να σκεφτεις μεχρι που εισαι διατεθειμενος να φτασεις. Καλο ειναι βεβαια να μην προτρεχουμε και να μη λεμε οτι θελουμε κανε εσυ την εξακριβωση και μετα αν συμβαινει πραγματικα κατι απευθυνσου σε ενα νομικο συμβουλο να σε καθοθηγησει και μην ακους τις π@π@ριες τις δικες μας

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης