PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 GT - ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ?????
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
207 GT HRAKLEIO (BASILIS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)

Ένταξη: 07 Οκτ 2008
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάρ 2009, 00:44:06    Θέμα δημοσίευσης: 207 GT - ΤΡΙΞΙΜΑΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝ ????? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας παιδιά!
Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό τοπικ, γι αυτο και συγχωρεστε με αν κανω λάθος.
Εχω το 207 GT ενα χρόνο περίπου και στον 5 μήνα , όταν εκλεινα το παράθυρο του οδηγού με την επίλογή στο αυτόματο μου έκανε το εξής: μόλις ανέβαινε τέρμα και έκλεινε εκανε ενα παράξενο τρίξιμο σαν να συνέχιζε για κλάσματα δευτερολέπτου να σπρώχνει κι άλλο.Επίσης όταν το είχα κλειστό και το άνοιγα, όπου το σταματούσα ετριζε και πάλι μόλις το αυτοκίνητο έπεφτε σε ελαφρα ανωμαλία δρόμου.
Πήγα στην αντιπρωσοπεία και μου εβγαλαν το "νταμπλάζ" απο την πόρτα, καθάρισαν το μηχανισμο και όλα καλά για 2-3 μήνες.
Εδω και αρκετούς μήνες πάλι εχει αρχίσει να γίνεται το ιδιο σκηνικό με αποτέλεσμα να καταντάει ενοχλητικό και πολύ εκνευριστικό!!!!! Evil
τι έχετε να προτείνετε ρε παιδια?
κάθε τρεις και λιγο στην αντιπροσωπεια?
καμια λύση μια για πάντα δεν υπάρχει?
ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάρ 2009, 08:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια λυση για παντα ειναι να τα βγαλεις τελειως... Laughing
Δεν νομιζω οτι θα γλυτωσουμε ποτε απο αυτα...
Και σε μενα μια απο τα ιδια με τα παραθυρα αλλα δεν εχω μπει καν στο κοπο να το ξαναπαω..μια φορα το αφησα και το πηρα ακριβως με τους ιδιους ηχους πισω..τι να πεις..
Δυνατη μουσικουλα και ολα μια χαρα..χαχαχα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάρ 2009, 10:38:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καποιες φορες τους ακουω κι εγω τους θορυβους.
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάρ 2009, 11:53:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατάλαβα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάρ 2009, 20:42:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να πεις ολα τα μοντελα τα ιδια εγω αλλαξα γρυλουσ και μοτερ και μετα απο 5 μηνες παλι τα ιδια . Και το τριξιμο γα**τ@ ,μου ειπαν οτι θα τα ξανα αλλαξουν αλλα μετα απο λιγο παλι τα ιδια Confused

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
climbonice (Θέμης)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 CC 1.6 150hp

Ένταξη: 23 Σεπ 2007
Τόπος: Νέα Σμύρνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 12 Μάρ 2009, 20:47:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και στα δύο παράθυρα. Πήγα τα έφτιαξαν αλλά τώρα τελευταία έχουν αρχίσει πότε - πότε να ξανακάνουν τριξίματα. Ας είναι καλά το JBL που με κάνει και ξεχνάω τα όποια τριξίματα...
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Μάϊ 2009, 10:49:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα χω πάρει κρανίο με αυτά τα παράθυρα και τα κολ@τρυξίματα τους!!!!!!!!!!!!!!!
Μήπως αν μου αλλάξουν τους μηχανισμούς να σταματήσει να κάνει σαν 15 χρονών αμάξι???? Confused Crying or Very sad
πολύ τρίξιμο..Σπαστικό!

Επιστροφή στην κορυφή
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούν 2009, 12:13:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aπ ότι ξέρω στα πιο πολλά αυτοκίνητα υπαρχει αυτο το προβλημα με το τρίξιμο.
Το προβλημα είναι μεχρι να το συνηθησεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
GeoMel 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207GT

Ένταξη: 18 Οκτ 2007
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2009, 14:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και σε μενα το ιδιο. Ο ιδιος θορυβος Στην αρχη νομιζα οτι ετριζαν τα πλαστικα απο τις πορτες αλλα μετα καταλαβα οτι ηταν τα παραθυρα Και οντως ειναι παρα πολυ εκνευριστικος θορυβος.
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2009, 16:00:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207 GT HRAKLEIO έγραψε:
Μήπως αν μου αλλάξουν τους μηχανισμούς να σταματήσει να κάνει σαν 15 χρονών αμάξι???? Confused Crying or Very sad
πολύ τρίξιμο..Σπαστικό!

τι να σου αλλαξουνε ρε βασιληηηηηηηηηηηηηηη?????απο τις 2 του μηνα ιουνιου εχω παραγγειλει 2 διακοπτες,,,ενα του παραθυρου και ενα του alarm,,,πηγα σημερα και ξερεις τι μου ειπανε?οτι τα παραγγειλανε λεει απο γαλλια...και οτι θα ερθουνε λεει σε συνολικα 20 μερες!!!!!απο τοτε που τα παραγγειλα!!!ε λ ε ο ς !!!!
μαλλον τα παιδια εδω στο ηρακλειο αντιμετωπιζουν πολυ σοβαρο ψυχολογικο προβλημα με τα 207.....εχω μεινει αφωνος!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2009, 20:26:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
207 GT HRAKLEIO έγραψε:
πολύ τρίξιμο..Σπαστικό!

τι να σου αλλαξουνε ρε βασιληηηηηηηηηηηηηηη?????απο τις 2 του μηνα ιουνιου εχω παραγγειλει 2 διακοπτες,,,ενα του παραθυρου και ενα του alarm,,,πηγα σημερα και ξερεις τι μου ειπανε?οτι τα παραγγειλανε λεει απο γαλλια...και οτι θα ερθουνε λεει σε συνολικα 20 μερες!!!!!απο τοτε που τα παραγγειλα!!!ε λ ε ο ς !!!!
μαλλον τα παιδια εδω στο ηρακλειο αντιμετωπιζουν πολυ σοβαρο ψυχολογικο προβλημα με τα 207.....εχω μεινει αφωνος!!!!

Διακόπτη alarm μάλλον δεν έχει στοκ Ελλάδα.

Πρέπει να τους τελείωσαν αφού ήδη έχω αλλάξει 3! Laughing Laughing Laughing

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2009, 22:58:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μένα στο δικό μου, σε λακούβες ή σε ψιλοανώμαλο δρόμο, ακούγεται στο παράθυρο του οδηγου ενα τσικ τσικ μικρο αλλα εκνευριστικό...
και προέρχεται καθαρά από το τζάμι γιατί το πιάνω και το κουνάω λίγο και το κάνει πάλι.

τώρα θα πάω για το σέρβις των 20,000χλμ και θα τους το πω
ΑΛΛΑ!
έχω βάλει φιμέ, λέτε να μου το φορτώσουν εκει? Rolling eyes

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 17 Ιούν 2009, 23:45:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bill207 έγραψε:
και μένα στο δικό μου, σε λακούβες ή σε ψιλοανώμαλο δρόμο, ακούγεται στο παράθυρο του οδηγου ενα τσικ τσικ μικρο αλλα εκνευριστικό...

Έλα να σε πάω βόλτα να ακούσεις τα δικά μου, να μη σε ενοχλεί τίποτα μετά! Laughing

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούλ 2009, 15:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

χαχαχαχα!!!να μαι και εγω βασιληηηη!!!εχτες το βραδυ καθως γυρνουσα απο ενα πολυ ωραιο διημερο μου εβγαλε ακριβως το ιδιο προβλημα με το παραθυρο του οδηγου συγκεκριμενα!!!((((βλεπεις βασιλη που σου λεω μην κοροιδευεις ποτε γιατι οποιος κοροιδευει παθαινει τα ιδια??? Smile Smile ))))
παιδια ειναι να γελας απο την μια και να κλαις απο την αλλη ετσι..δηλαδη τι εννοω,εκει που πατας το παραθυρο να κλεισει, αυτο οταν κλεισει κανει ενα "ντουκ" και μετα σαν να συνεχιζει ακομα ο μηχανισμος του και ακουγεται "χρονομετρημενα εμενα Smile " για 6 δευτερολεπτα!!!
υ.γ. ε ρε γλεντια τωρα που θα παω και εγω στην peugeot βασιλη αφου για 2 διακοπτες κανανε 1,5 μηνα για μηχανισμο ποσο θα κανουνε?θα το προλαβω πριν τον οκτωμβρη που τελειωνει η εγγυηση τι λες? Smile

Επιστροφή στην κορυφή
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Ένταξη: 09 Ιούλ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούλ 2009, 15:58:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια εκτος απο την αμφιθεας που αλλου εχει σερβις γιατι προχτες πιαστηκα με τον υπευθυνο γιατι μου λεγαν μαλ***ες για τα παραθυρα...τριζουν και μενα...

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούλ 2009, 16:04:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis1987 έγραψε:
ρε παιδια εκτος απο την αμφιθεας που αλλου εχει σερβις γιατι προχτες πιαστηκα με τον υπευθυνο γιατι μου λεγαν μαλ***ες για τα παραθυρα...τριζουν και μενα...

δεν ξερω τι κανετε εσεις εκει πανω αλλα εδω κρητη και συγκεκριμενα ηρακλειο ολοι αυτοι οι κυριοι στην αντιπροσωπεια αντιμετωπιζουν πολυ σοβαρο προβλημα!!!γενικως ειναι ασχετοι τελειως..το μονο που μπορουμε και κανουμε ειναι οτι τους αντιμετωπιζουμε με μεγαααααλη υπομονη και τιποτα αλλο!!!υπομονη στην ασχετοσυνη,εαν ομως υπηρχε και γνωση ποοοοοσο θα επρεπε να περιμενουμε για ψιλομαλακιες,,ελεος πια Sad Sad

Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούλ 2009, 18:04:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο cc μου ετριζε και μενα του συνοδηγου, σαν να εβρισκε το λαστιχο στο παραθυρο.

Το πηγα σε εναν φιλο μου που ασχολειται γενικα με περιποιηση αυτοκινητων και το ψεκασε με ενα σπρεϊ σιλικονης, απο τοτε δε βγαζει κιχ.

Βεβαια με το cc το προβλημα ειναι στο πλυσιμο με το πιεστικο, οπου δακρυζουν τα τζαμια απο την μεσα πλευρα, αλλα γιαυτο φταιει που δεν εχουν τελαρα οι πορτες!

Επιστροφή στην κορυφή
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 20 Ιούλ 2009, 22:32:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis1987 έγραψε:

δεν ξερω τι κανετε εσεις εκει πανω αλλα εδω κρητη και συγκεκριμενα ηρακλειο ολοι αυτοι οι κυριοι στην αντιπροσωπεια αντιμετωπιζουν πολυ σοβαρο προβλημα!!!γενικως ειναι ασχετοι τελειως..το μονο που μπορουμε και κανουμε ειναι οτι τους αντιμετωπιζουμε με μεγαααααλη υπομονη και τιποτα αλλο!!!υπομονη στην ασχετοσυνη,εαν ομως υπηρχε και γνωση ποοοοοσο θα επρεπε να περιμενουμε για ψιλομαλακιες,,ελεος πια Sad Sad

κοιτα να δεις αυτο που με τσαντιζει ειναι οτι το χουν γα**σει το θεμα με την εγγυηση,αν τα ξερα τα χαλια αυτα θα το παιρνα μεταχειρισμενο και θα το κανα και 300 αλογα με τα υπολοιπα φραγκα,επισης με φερνει εκτος εαυτου που πανε ολοι μιλημενοι και αλλαζουν ακριβα ανταλλακτικα εντος εγγυησης και οταν δεν ξερεις καποιον δεν σου αλλαζουν τιποτα,ετσι μου ρχεται να πιασω τον προισταμενο να τον ρωτησω ποσα θελει να μου αλλαξει εντος εγγυησης 2-3 πραγματα...

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 00:34:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis1987 έγραψε:
akis1987 έγραψε:

κοιτα να δεις αυτο που με τσαντιζει ειναι οτι το χουν γα**σει το θεμα με την εγγυηση,αν τα ξερα τα χαλια αυτα θα το παιρνα μεταχειρισμενο και θα το κανα και 300 αλογα με τα υπολοιπα φραγκα,επισης με φερνει εκτος εαυτου που πανε ολοι μιλημενοι και αλλαζουν ακριβα ανταλλακτικα εντος εγγυησης και οταν δεν ξερεις καποιον δεν σου αλλαζουν τιποτα,ετσι μου ρχεται να πιασω τον προισταμενο να τον ρωτησω ποσα θελει να μου αλλαξει εντος εγγυησης 2-3 πραγματα...

τι θέλεις να σου αλλάξουν ρε Άκη και δεν θέλουν?? και γω στην Αμφιθέας πάω, είναι λίγο μακάκες. Αλλα τι να κάνεις...
Επιστροφή στην κορυφή
akis1987 (akis)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 01:22:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τριζει το παραθυρο του οδηγου ρε φιλε ειναι 5 μηνων το αμαξι δλδ ελεος τα ιδια καλα με του 206 ε οχι,ασε που κλεινουν και ραντεβου 1 βδομαδα μετα δηλαδη πρωτα προηγειται αυτος που τα σκαει αμεσα και οχι εσυ και γω που χουμε τουτου εντος εγγυησης...για πεστου να σου κλεισει ραντεβου για σερβις να δεις για ποτε θα βρει...αλλα εφοσον τα πραματα ειναι ετσι ακριβως οπως τα περιεγραψα και ας μου το αρνηθει καποιος δεν μπορουμε να κανουμε κατι περα απο υπομονη,φυσικα αυτο το φαινομενο δεν ισχυει μονο στην πεζο,ισχυει και στη εφορια και στο δημο και για οτι δουλεια θες να κανεις...

back to action...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης