PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

scouter για νεο οδηγο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 20:42:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

350 MOY eipe Komple ola mauhmata parabola
καλα μου φαινονται

ζηηση χρειαζομαι ενα καφενε για σεμιναρια αμεσα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 21:12:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
350 MOY eipe Komple ola mauhmata parabola
καλα μου φαινονται

ζηηση χρειαζομαι ενα καφενε για σεμιναρια αμεσα Laughing

φαντάζομαι 350 ευρώ για το Α1 δίπλωμα (μέχρι 34 άλογα). μια χαρά είναι αν αναλογιστείς ότι πριν 6 χρόνια είχα δώσει 300 για το ίδιο.

οκ για καφενέ, αλλά το δικό μου δεν στο δίνω για test ride Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Ιούν 2009, 10:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

oxi 350 einai Για τη μεγαλη κατηγορια χωρις οριο... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
notis1313 (notis)
Μέλος
Μέλος

Citroen saxo vts

Ένταξη: 02 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Ιούν 2009, 12:10:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια χαρα ειναι τα 350 ευρω.και γω τοσα ειχα δωσει πριν ενα χρονο για το μεγαλο...διπλωμα!

Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??

to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα>
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 19:54:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πλεον σκεφτομαι σοβαρα τη λυση του mp3 me αυτα που βλεπω....
τουλαχιστον για αρχη.

καμια γνωμη? τι προσεχουμε στην αγορα του κλπ? κοτιαω για πιο παλιο μοαντελο που τα δινουν στα 3-3500
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 20:03:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρε ενα smart καλυτερα.
Δεν θα βρεχεσε και το χειμωνα.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 20:42:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
πλεον σκεφτομαι σοβαρα τη λυση του mp3 me αυτα που βλεπω....
τουλαχιστον για αρχη.

καμια γνωμη? τι προσεχουμε στην αγορα του κλπ? κοτιαω για πιο παλιο μοαντελο που τα δινουν στα 3-3500

LoL..
Αθλιο ειναι....

Τεσπα ο απεναντι εχει αντιπροσωπια piaggio. Αν θες παιρνω τηλ να περασεις απο εκει αν θες...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 20:51:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτά είναι ρε... Επαρχία φορ έβερ! Μεγάλης κατηγορίας δίπλωμα 200 ευροπουλάκια. Τάκη σε φιλοξενώ να κάνεις εδώ μαθήματα και να μου πεις τα μυστικά της Κ8. Razz

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 20:54:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω 200 ευρω ειχα δωσει το Νοεμβρη για καποια οδηγικα μαθηματα.
Αλλα ηξερα να οδηγουσα οποτε στη βδομαδα εδωσα.
Αν εχεις διπλωμα για 50 κυβικα παντως το κοστος μεγαλωνει μιας και πρεπει να ξαναδωσεις γραπτες εξετασεις.

Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 11:36:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MP3 είναι η μόνη λύση για κάποιον 30+ που δεν έχει ιδέα από μηχανές και θέλει μόνο να πηγαίνει στη δουλειά του σώος και πάντα όρθιος.

Είμαι απόλυτος σε αυτό, τέλος Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 11:56:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

COOL ALEXIS έγραψε:
MP3 είναι η μόνη λύση για κάποιον 30+ που δεν έχει ιδέα από μηχανές και θέλει μόνο να πηγαίνει στη δουλειά του σώος και πάντα όρθιος.

Γερασατεεεεεεε
χαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 13:03:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω και παιδια να θρεψω Laughing

ο μικρος γιαννακης παντως θα ξεκινησει απο καρτ Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 13:47:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
COOL ALEXIS έγραψε:

Γερασατεεεεεεε
χαχαχαχαχαχαχαχα Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

You can't teach an old dog new tricks Wink

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 15:48:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
εχω και παιδια να θρεψω Laughing

ο μικρος γιαννακης παντως θα ξεκινησει απο καρτ Very happy

ααα, βρηκαμε και το ονομα βλεπω...
Σαν να την βλεπω την σκηνη... Ο κιτκαρος με κοτσαδόρο, μπαγαζιέρα και τρέιλερ, να πηγαίνει στα μέγαρα στην καρτόπιστα..... Ο Τάκης να φονάζει στο μικρό γιαννάκη "Μα καλα, εισαι χαζός? ετσι σου ειπα να στρίβεις?" "Ποσο κουλο παιδι έχω" κλπ κλπ..
Μετα ο Τακης αγανακτεί αφήνει τον Γιαννάκη να γυρνοβολάει στην καρτόπιστα, και μπάινει στο χωράφι να θυμηθεί τα νιάτα του...
Και αφού βγαίνει με ένα δάκρυ να κυλά στο αριστερό του μάτι ( λόγω των πλευρικών G) βαζει τον μικρό Γιαννάκη για να του δείξει πως στρίβουν στην Κ9....

ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΛΕΜΕ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 22:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παναγιώτη τώρα διάβασα το θέμα (ειχα μέρες να μπώ γιατί εγινα μπαμπάς εδω και 10 μέρες Very happy )
και θα σου πώ και εγώ την γνώμη μου μιας και έχουν περάσει απο τα χέρια μου πολλά δίκυκλα . . .

Γι αυτό που θέλεις καταρχάς δεν θα πάρεις μηχανή . . . όχι για το θέμα του πλάτους , γιατί και τα 250αρια σκούτερ το ίδιο ειναι , αλλά για τίς θερμοκρασίες απο το ψυγεία όταν πέρνει μπροστά το βεντιλατερ . . . σου καίει τα πόδια (το καλοκαίρι ) . . . εγώ δεν ξαναοδήγησα την μηχανή
μέσα στην πόλη από όταν αγόρασα το σκούτερ

Τώρα το θέμα βάρους . . . ειναι σημαντικός παράγοντας ευελιξίας και ενεργητικής ασφάλειας . . . το beverly cruiser για παράδειγμα ειναι "φορτηγό". . . το x-city μπορεί να έχει το ίδιο βάρος αλλά ειναι πιό σπορ και πιό ευέλικτο . . .
Τα παπιά ειναι παναλαφρα,ευέλικτα,οικονομικά αλλά έχουν ταχύτητες . . . το θεωρώ κουραστικό αυτό το γκραπα-γκρούπα όλη την ώρα . . .
Πιστευω ενα SportCity/Carnaby 125/200 ειναι η καλύτερη λύση για αυτό που θέλεις . . . πιό ελαφριά , πιό σπόρ και δεν ξεφευγεις και στα κοστολόγια μαζί με καλό εξοπλισμό (κράνος,μπουφαν,γάντια)

Δεν σου προτείνω το δικό μου
γιατί ειναι πολύ σκληρό και ειπες ότι θέλεις άνεση . . .
(αλλιώς με κλειστά ματια και με 1695/1895 Euro το 125/150 αντίστοιχα )

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 08:49:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτό με τις ταχύτητες και τα παπιά ποτέ δεν το κατάλαβα, την στιγμή που μέσα στην κίνηση είσαι μονίμως με 2α! Ποιος κάθεται να αλλάζει και για πιο λόγο;;; Razz

Επιστροφή στην κορυφή
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 10:22:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι μου θυμισες τώρα Very happy . . . τον πατέρα ενός φίλου μου . . .
το παπί ειχε μόνιμα 2α , το εσπροχνε επαιρνε μπροστά , εφευγε πατινάροντας και που επιανε χιλιόμετρα 3η δεν εβαζε . . . εκεί 300.000 στροφές
και φυσικά το εσβηνε με 2α μέσα Very happy

Πέρα απο πλάκα . . .
στο φανάρι δεν θα βάλεις 1η για να ξεκινήσεις , μετά 2α , 3η και στοπ για το επόμενο φανάρι . . .
μεσα στην πόλη δεν γίνεται να οδηγείς με μία ταχύτητα μόνο !
Αν λάβεις υπόψην σου ότι ο Παναγιώτης μίλησε για ανεση τότε μάλλον το αυτόματο ειναι καλύτερο γι αυτόν . . . Wink

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούν 2009, 10:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προς το παρον για αρχη εχω καταληξει σε σκουτερ και αυτοματο για πολλους λογους

απλα οι μισοι μου λενε mp3
οι αλλοι μισοι μπεβερλοειδες Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
El_Griego (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6Τ Rallye (Aug '08)

Ένταξη: 18 Αύγ 2008
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 22:54:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα κι από μένα.
είχα μερικές βδομάδες να παρακολουθήσω το φόρουμ λόγω δουλειάς αλλά και λόγω μαθημάτων μηχανής και αγοράς σκουτερ! Ω ναι, τις τελευταίες 2 εβδομάδες πάω στον σταύλο και προσπαθώ να πείσω το 207 να μην μαλώνει με το beverly τα βράδυα... κ*λ*παιδα...

Λοιπόν, πριν 2-3 μήνες ήμουν στην ίδια φάση με τον Παναγιώτη. 30+, δίπλωμα ποτέ και εμπειρία από περιστασιακές βόλτες και δανεικά μηχανάκια για να κάνω καμιά γρήγορη δουλειά στην πατρίδα.

Τα δικά μου έξοδα...
350 τα μαθήματα,
80 τα παράβολα (30 για το νέο δίπλωμα τύπου πιστωτικής),
3200 το beverly 250 με 2500χλμ, βαλιτσάκι, συναγερμό (ελεγμένο φυσικά) (τα λεφτά που γλύτωσα από καινούργιο, επένδυση σε ακόμη καλύτερο εξοπλισμό προστασίας)
350 το Shoei XR-1000 (γιατί το κράνος μια φορά θα το χρειαστείς και δεν χωράει έκπτωση και "γιατί ρε γμτ δεν είχα κάτι καλύτερο" για διαφορά σε τιμή 2-3 εξόδων σε μπαρ) (φυσικά full face, για λόγους χιλιοειπωμένους σε φόρουμς) (όσο χωράει η τσέπη σου λοιπόν)
50 μαύρη ζελατίνα για να αλλάζει για ήλιο (μου παίρνει περίπου 10 δευτερόλεπτα)
135 καλοκαιρινό/τρυπητό dainese air flux με προστατευτικά (πάντα, γιατί η άσφαλτος πονάει αλλά και η ζέστη ζαβλακώνει),
280 σε ευκαιρία από αποθήκη ένα dainese d-dry χειμερινό 2/3 (γιατί η γραβάτα είναι αναγκαία και σε συνάντηση δεν λένε τα διαφημιστικά από ορυκτέλαια σε δερμάτινο)
50 μία πλάτη για τα μπουφάν,
20 η ψευτό-κουκούλα του σκούτερ,
40 το abus πέταλο (για γρήγορο παρκάρισμα),
60 μια abus κουλούρα (μήπως και τη χρειαστώ)

(τα σχόλια παραπάνω είναι προσωπικές γνώμες φυσικά!)

Και ναι, υπερβολικός ίσως αλλά ανήκω στην κατηγορία "αυτοί που θα πέσουν" οπότε ελπίζω να έχω μειώσει τις πιθανότητες ζημιάς μου! Τα πλαστικά κολλάνε...

Όσο για το bev, απλά πολύ καλό. Μεγάλοι τροχοί για τους καρόδρομούς μας, γρήγορο αν χρειαστεί, ευέλικτο, άνετο. Αλλά δεν χωράει full face κράνος από κάτω και μερικές φορές το αισθάνεσαι "σκληρό". φτηνό σχετικά service.
Και τελος πάντων, όλο και κάποιος φίλος σου έχει ένα, οπότε θα σε βοηθήσει με τις πρώτες noobo-ερωτήσεις (τον έχω τρελάνει τον δικό μου). Laughing

ελπίζω να μην σας κούρασα! απλά όλα τα παραπάνω ήθελα και τα έμαθα κι εγω λίγο πριν αρχίσω μαθήματα! Οπότε συγγνώμη για τη συσσωρευμένη γραφή!

καλό βράδυ!
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 23:27:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπραβο Δημητρη.
Σε καταλαβαινω απολυτα μιας και στην ιδια κατηγορια εντασσω και εγω τον εαυτο μου.
Παιζει πραγματικα να ειμαι ο πιο προβλεπομενος σκουτερας στην Καλαμαι.
Κανεις μα κανεις δεν φοραει ενα μπουφαν καλοκαιρινο σε σκουτερ.
Καλα μην μιλησουμε για κρανη.
Καλοταξιδο το bev σου και παντα ορθιος.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 3 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης