PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

scouter για νεο οδηγο
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 09:58:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

http://www.scootercommunity.com.au/blogs/scootersalescomau_news/attachment/33898.ashx

σκεψου το μοτερ μπεβερλι με πολυ καλητερη αναρτηση κ σασι

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 11:21:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ti marka montelo einai toyto????
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 11:37:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PEUGEOT.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
notis1313 (notis)
Μέλος
Μέλος

Citroen saxo vts

Ένταξη: 02 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 12:16:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλημερα αν ενδιαφερεσαι εχω ενα gilera nexus 250 με 13.000χλμ σε αριστη κατασταση και απροβληματιστο!αν σε ενδιαφερει μου στελνεισ pm κ μιλαμε!ειναι αψογο παντως κ στο λεω εγγυημενα!

Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??

to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα>
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 12:23:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
με 5 χιλιάρικα παίρνει μηχανή ρε παιδιά, όχι σκούτερ Razz Razz Razz

Μπορει το παιδί να μην θέλει μηχανή. Πρώτη φορά λέει θα καβαλήσει μηχανάκι και θέλει ένα να κάνει τη δουλειά του μέσα στο κέντρο της αθήνας. Νομίζω είναι πιο βολικό ενα 250αρι scooter αυτόματο για αυτό που το θέλει από μια μηχανή. Και μάλλον και πιο άνετο..Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 13:17:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βασικα αυτος ειναι ενας μεγαλος προβληματισμος...
θα ηθελα καποια στιγμη ενα cbf σα και αυτο που ειχε ζησης παλια (πιο μεγαλο) μου αρεσει αισθητικα και το θεωρω καλυτερο σαν ασφαλεια διτροχο απο οποιοδηποτε σκουπτερ. το θεμα ειναι οτι δεν ειναι για πρωτη φορα να καβαλησω τετοιο ποσο μαλλον δε ξερω αν ειναι εντελως δυσχρηστο για να κατεβαινεις αθηνα.... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 13:53:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

είναι άλλη φάση....

τιμές στη Χ.Ε. 2600 ως 3300

θα δυσκολευτείς σίγουρα στην αρχή, αλλά όλα στο δεξί σου καρπό είναι. αν είναι ήσυχος δεν θα χεις πρόβλημα. και να θυμάσαι ότι οι μοτοσυκλετιστές χωρίζονται σε 2 κατηγορίες, αυτοί που χουν πέσει και αυτοί που θα πέσουν. φρόντισε όταν γίνει να φοράς τα απαραίτητα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 14:09:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

einai κουκλι αλλα ρε ζηση κινηση αυτο το πραμα πως ελισεται???
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 14:16:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρωτα εναν γνωστο σου που ειχε και μηχανη και σκουτερ και τα ξαναλεμε.
Το σκουτερ ειναι ειδικη κατηγορια μηχανακιου εξ ου και η τσιμπημενη τιμη σε σχεση με τα υπολοιπα διτροχα.
Για μεσα στη πολη ειναι βασιλιαδες.
Και οσο καλυτερο με μεγαλυτερες ροδες και λοιπα τοσο πιο ασφαλες.
Για μετακινησεις και για εκτος πολης μηχανη.
Οχι σκουτερ

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 14:25:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
είναι άλλη φάση....

τιμές στη Χ.Ε. 2600 ως 3300

τι χρονολογίας παίζουν?
και περιπου χιλιόμετρα?

κουκλάκι ειναι το ατιμο (για την τιμή του = δεν το συγκρίνω πχ με kawasaki Z750...) και τζάμπα...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 14:49:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2004-2007 είναι οι χρονιές...

χλμ από 12 ως 33 χιλιάδες

και φυσικά ABS από honda που είναι ομολογουμένως από τα καλύτερα σε μηχανές. είναι ένα ALL-AROUND commuter.... και πόλη και εκδρομή και ότι να ναι... σκυλί! αν ψάχνεις κάτι αποκλειστικά και μόνο για εντός πόλης..... ή παπάκι.... ή αν πας σε σκούτερ βρες το φθηνότερο με abs, δεν ξέρω ποιο είναι.

για να μην σου λέω βλακείες, εγώ που ψάχνω για μηχανάκι πόλης αυτή την στιγμή, είμαι μεταξύ modenas και honda astrea. κόστος κοντά στα 700 ευρώ και συντήρηση ξεφτίλα Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 14:53:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω επιμενω.
(Ζηση ασε με να λεω τα δικα μου εγω... Laughing )
Παρε σκουτερ να γλιτωσεις ταχυτητες, βαβουρα κτλ.

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 14:57:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:
Εγω επιμενω.
(Ζηση ασε με να λεω τα δικα μου εγω... Laughing )
Παρε σκουτερ να γλιτωσεις ταχυτητες, βαβουρα κτλ.

ε αυτό είπα κ εγώ Razz
αν είναι ΜΟΝΟ για πόλη

ή παπάκι
ή το φθηνότερο σκούτερ με abs Razz

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 15:06:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ο λόγος που επιμένω για το ABS:

http://www.youtube.com/watch?v=-Zv3Sacl7JQ
http://www.youtube.com/watch?v=hQYozpD5PDM
http://www.youtube.com/watch?v=q9dH03SKWxw

+ ότι αν οι παλιές μου μηχανές είχαν ABS, τότε οι 10 φορές που χω πέσει θα ήταν 3 (στο περίπου τα νούμερα Razz )

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 16:19:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ζηση ποσο ευκολο θεωρεις οτι ειναι να συνηπαρξω σα νεος οδηγος με μια τετοια μηχανη? προτιμων να χασω κατι σε πολη αν ειναι να εχω κατι τοσο ασφαλες σε φρενα και κρατημα (ειναι και κουκλι γαμωτοοοοο)
Επιστροφή στην κορυφή
mikerrgp (Μιχάλης ο ποδαρατος)
Τμήμα Εξυπηρέτησης Μελών
Επίσημο Μέλος

999cm

Ένταξη: 18 Απρ 2007
Τόπος: επιδαυρος motodrome

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 16:23:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια to abs στην μοτοσυκλετα ειναι καθαρα θεμα συνιθιας οποιος εχει μαθει χωρις επειμενη χωρις κ οποιος εμαθε με αυτο δεν μπορει χωρις αυτο καποια στιγμη ειχα οδηγισει ενα tdm με αβσ κ δεν μπορουσα να οδηγισω κ ειχα tdm χωρις κ ηταν τελειο

http://hrisikos-tires.car.gr/contact/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 16:35:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mikerrgp έγραψε:
παιδια to abs στην μοτοσυκλετα ειναι καθαρα θεμα συνιθιας οποιος εχει μαθει χωρις επειμενη χωρις κ οποιος εμαθε με αυτο δεν μπορει χωρις αυτο καποια στιγμη ειχα οδηγισει ενα tdm με αβσ κ δεν μπορουσα να οδηγισω κ ειχα tdm χωρις κ ηταν τελειο

με την διαφορα
οτι "μεχρι να μάθεις να φρενάρεις χωρίς ΑΒΣ" μπορεί (υποθετικά) να έχεις πέσει και κάμποσες φορές ΟΤΑΝ και ΑΝ σου συμβεί κάτι έκτακτο...

οπότε γιατι να ρισκάρεις από την στιγμή που μιλάμε για "εργαλείο" καθυμερινής χρήσης (πηγαινε-ελα στην δουλεια υπο οποιεσδηποτε συνθήκες) και όχι για "μηχανημα διασκέδασης" Wink

πρόσεξε οτι εχω επαφη με το χώρο της μηχανής και μάλιστα σε πολυ "σαθρά" εδαφη λόγω εντουρο... και εχω απόλυτα υπόψη μου τι συμαίνει μπλοκάρει ο τροχός καθώς και τι ακολουθεί μετα αν... δεν το εχεις "προβλέψει" ή προκαλέσει από πριν...

οταν είσαι "εσυ και η μηχανή" (πχ στο βουνό, στην πίστα, σε μια συγκεκριμένη γνωστή και "μοναχικη" διαδρομή"...κλπ) οντως εκεί, ειτε το εχεις το ABS (οπως και το esp στο αμάξι), είτε δεν το έχεις ειναι το ίδιο, μην πω οτι σε ξενερρώνει κιόλας...

αλλα στην προκειμένη περίπτωση μιλάμε για κάτι διαφορετικό.

Παναγιώτη, αντί να μιλάμε "υποθετικά" αντε να βγάλεις το διπλωμα, και εκεί οδήγησε και μικρό μηχανάκι βλ παπί αλλα και κανονικη μηχανή και δες τι και πως.

δεν υπάρχει λόγως να πάρεις κάτι εκ των προτέρων χωρις να χεις ιδία εμπειρία/επαφή

αλλωστε οτι και να σου πει οποιοσδηποτε, εσυ τελικά θα το οδηγείς καθε μέρα

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 17:05:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KALA ennoeitai Οτι θα κανω τεστ ντραιβ οτι βρισκω μπροστα μου μεχρι να αποφασισω Laughing Laughing Laughing Laughing απλα θελω να δω ταξεις χρηματων και κατηγοριες...
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 18:37:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα τοση ωρα μιλαμε χωρις να εχεις διπλωμα;... Stunned

Ποτε να σε περιμενω Καλαματα για σκ με μπανακι κτλ και τεστ ριντε το x-city; Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 19:57:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

deytera ξεκιναω τα υποχρεωτικα....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 2 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης