PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - Skid Pad Test
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 12:00:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω οτι είναι αδύνατον να οργανωθεί κατι τέτοιο συνολικά.

Πρέπει να ανέβουμε Θεσ/νικη ή αν το κανουμε στην Αθήνα να κατέβουν τα παιδια απο Θεσ/νικη Αθήνα πράγμα που σημαίνει οτι πολλοί λόγω υποχρεώσεων δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν παρολο που θα ήθελαν να πραγματοποιήσουν skid pad test.Δεν μπορούμε να στερήσουμε σε κανενα την ευκαιρία με το να οργανώσουμε κατι τετοιο σε χώρο εκτος έδρας των πολλών.Αρα το καλύτερο είναι να οργανωθεί τοπικά και να σταλούν/κοινοποιηθούν τα αποτελέσματα προς σύγκριση.

Βέβαια στην Β. Ελλάδα υπάρχουν μάλλον περισσοτεροι χώροι αλλα κατι θα σκεφτούμε.Αλήθεια η ΕΛΠΑ δεν έχει κανεναν τετοιο χώρο????

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 12:07:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Αλήθεια η ΕΛΠΑ δεν έχει κανεναν τετοιο χώρο????

Το σκέφτηκα και αυτό! Αν θα γίνει έτσι, θα βρούμε τον χώρο, θα εκδόσουμε την σχετική άδεια κλπ κλπ...

Στα πλαίσια των δοκιμών γίνεται αλλά θα πρέπει να περιμένουμε περίπου... 1,5 μήνα (στην καλύτερη) για γνωστές εκκρεμότητες που έχουμε ως σύλλογος Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 12:48:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

.... Σκέφτομαι να βάλουμε και έπαθλο...

Οποιο αυτοκίνητο καταφέρει να περάσει το 1 G (πράγμα που το θεωρώ λίγο απίθανο... Rolling eyes ) θα κερδίσει και κάτι!

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 13:06:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίζουν και τα Rallye για το έπαθλο Question Question Multi color Multi color
Twisted evil Twisted evil Twisted evil Twisted evil

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 13:15:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
pugsang έγραψε:

Το σκέφτηκα και αυτό! Αν θα γίνει έτσι, θα βρούμε τον χώρο, θα εκδόσουμε την σχετική άδεια κλπ κλπ...

Στα πλαίσια των δοκιμών γίνεται αλλά θα πρέπει να περιμένουμε περίπου... 1,5 μήνα (στην καλύτερη) για γνωστές εκκρεμότητες που έχουμε ως σύλλογος Wink

Λες να κάνουμε τίποτα στην συνάντηση, στο parking;;;
Θα φτάνει ο χώρος;;;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 13:17:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:

Bεβαίως!

Ε, αν ξεπεράσεις ρε θηρίο το 1 G τι να πώ....

Καταρχήν θα το στείλουμε σε όοοοοοολα τα περιοδικά μπας και μάθουν τίποτα για super αυτοκίνητα Wink

Λοιπόν αρχίζω και σκέφτομαι σοβαρά για ένα καλό έπαθλο....

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 13:20:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:
Sidobre έγραψε:
pugsang έγραψε:

Θα φτάνει ο χώρος;;;

Πολύ δύσκολο!

Αν θα πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο θα χρειάζεται χρόνο αρκετό. Δεν νομίζω ότι, και ο χώρος να μας φτάνει, να μας φτάνει ο χρόνος!

Πάντως ότι θα το οργανώσουμε κάποια στιγμή, πλέον το θεωρώ δεδομένο!

Επιστροφή στην κορυφή
ΝΙΚΟΣ (ΛΥΣΣΑ ΚΑΚΙΑ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

CLIO RENAULTSPORT CUP 182hp!!!

Ένταξη: 09 Νοέ 2002
Τόπος: Were the Eagles fly higher

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 13:24:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:

Μακη θες μια τετραδα σλικ και το μπλοκε Twisted evil Evil Twisted evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 13:24:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Vaggelis έγραψε:
Sidobre έγραψε:
pugsang έγραψε:

Θα φτάνει ο χώρος;;;

Πολύ δύσκολο!

Αν θα πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο θα χρειάζεται χρόνο αρκετό. Δεν νομίζω ότι, και ο χώρος να μας φτάνει, να μας φτάνει ο χρόνος!

Πάντως ότι θα το οργανώσουμε κάποια στιγμή, πλέον το θεωρώ δεδομένο!

Τώρα που το σκέφτομαι, αν μας πάρει χαμπάρι και κανένα περιπολικό, θα μας χώσει μέσα, γιατί δεν θα έχουμε και άδεια...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 13:28:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

Τώρα που το σκέφτομαι, αν μας πάρει χαμπάρι και κανένα περιπολικό, θα μας χώσει μέσα, γιατί δεν θα έχουμε και άδεια...

Eννοείται ότι χωρίς σχετική άδεια δεν πραγματοποιείται τίποτα! Το ανέφερα και προηγουμένως!

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 13:29:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Μου φτάνουν τα χέρια μου Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 13:37:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Μου φτάνουν τα χέρια μου Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Σίγουρα, σε ένα τέτοιο test, εκτός από το συνδυασμό στήσιμο - ελαστικά, μετράει και ο οδηγός...
Γιατί, μπορεί κάποιος να έχει κορυφαίο κράτημα, αλλά στα χέρια να είναι ...κουλός

Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 13:43:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε εντάξει δεν πρέπει να είσαι και ο senna για να πας γρήγορα σε ενα κυκλικό skid pad test.Απλα οδηγάς οσο πιο γρήγορα μπορείς σε εναν κύκλο με ακτίνα 50 μέτρα.Μάλλον το αυτοκίνητο μετράει περισσότερο.Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό είναι οτι μπορεί ενα τελείως μαμα αυτοκίνητο να τα παει καλύτερα απο ενα full φτιαγμένο

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Απρ 2003, 13:54:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pugsang έγραψε:
Μάλλον το αυτοκίνητο μετράει περισσότερο.Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό είναι οτι μπορεί ενα τελείως μαμα αυτοκίνητο να τα παει καλύτερα απο ενα full φτιαγμένο

A K Ρ Ι Β Ω Σ!

Αν είναι εντελώς λάθος φτιαγμένο!

Γι'αυτό και η εμμονή μας για το skidpad! Γιατί με αυτό το τεστ θα φανεί αν πραγματικά αξίζουν τα χρήματα που έχουμε δώσει. Είναι μια πολύ καλή απόδειξη κατα πόσο οι βελτιώσεις στην ανάρτηση είναι στην αίσθηση που μας δίνει (καθώς και ψυχολογικά) ή είναι ουσιαστική!

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 12:18:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:

Οποιο αυτοκίνητο καταφέρει να περάσει το 1 G (πράγμα που το θεωρώ λίγο απίθανο... Rolling eyes ) θα κερδίσει και κάτι!

και γιατι να μην κανουμε το αλλο ;
οποιος καταφερει και τουμπαρει το 206 του (γιατι για να πιασεις 1G...), να κερδισει μια επισκεψη στο....συνεργειο... Laughing Cool Laughing Cool

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 12:21:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οποιο παιδάκι καταφέρει να τουμπάρει το αμαξι του σε skidpad test σημαίνει οτι έχει σκ@τ@ ανάρτηση και λαστιχα και καλα να παθει που δεν τα αλλαζε τοσο καιρό

Σοβαρά τωρα είναι τελειως απίθανο να τουμπάρεις σε μια τετοια κυκλική απολυτα επίπεδη χωρις εμποδια διαδρομή στην μεση του πουθενά

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 12:25:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

DimiP έγραψε:
Sidobre έγραψε:

οποιος καταφερει και τουμπαρει το 206 του (γιατι για να πιασεις 1G...), να κερδισει μια επισκεψη στο....συνεργειο... Laughing Cool Laughing Cool

Για να καταφέρεις να τουμπάρεις αυτοκίνητο σε κύκλο διαμέτρου 70 μέτρων.... Πρέπει να είσαι... χμμμ εμμμμ ορίστε! Ούτε την κατάλληλη λέξη δεν βρίσκω!

Τέλος πάντων. Το θέμα πλέον το έχει αναλάβει το τεχνικό τμήμα ελέγχου και ασφαλείας του 206 Club και θα έχετε νεότερα όταν το τέστ πραγματοποιηθεί!

Εσύ δηλαδή δεν έχεις την απορία να δείς το 206 σου τι διαφορές (στο "στρίβειν) έχει απο ένα "μαμά" 206?

Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 12:30:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
DimiP έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Για να καταφέρεις να τουμπάρεις αυτοκίνητο σε κύκλο διαμέτρου 70 μέτρων.... Πρέπει να είσαι... χμμμ εμμμμ ορίστε! Ούτε την κατάλληλη λέξη δεν βρίσκω!

Τέλος πάντων. Το θέμα πλέον το έχει αναλάβει το τεχνικό τμήμα ελέγχου και ασφαλείας του 206 Club και θα έχετε νεότερα όταν το τέστ πραγματοποιηθεί!

Εσύ δηλαδή δεν έχεις την απορία να δείς το 206 σου τι διαφορές (στο "στρίβειν) έχει απο ένα "μαμά" 206?

φυσικα ! αν και ξερω οτι ειμαι ...ανωτερος ..τσκ ..τσκ..χχχιχιχιχιχιχι... λεμε τωρα ...

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 18:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξύνω το μυαλό μου να βρω έναν τέτοιο χώρο!
Υπάρχει αλλά πολύ μακρυά!
Το παρκιν του "διακομεταστικο κέντρο"στον Προμαχώνα Σερρών,στα σύνορα με την Βουλγαρία!Το παρκιν είναι απείρως μεγάλο και με τραχιά φρέσκια άσφαλτο!

Είναι μακρυά όμως και το ξέρω!
Περιμένω τώρα να αρχίσουν οι ντομάτες!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 10 Απρ 2003, 21:16:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

GIANNIS206 έγραψε:
Ξύνω το μυαλό μου να βρω έναν τέτοιο χώρο!
Υπάρχει αλλά πολύ μακρυά!
Το παρκιν του "διακομεταστικο κέντρο"στον Προμαχώνα Σερρών,στα σύνορα με την Βουλγαρία!Το παρκιν είναι απείρως μεγάλο και με τραχιά φρέσκια άσφαλτο!

Είναι μακρυά όμως και το ξέρω!
Περιμένω τώρα να αρχίσουν οι ντομάτες!

ντοματες δεν εχω προχειρες , αλλα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ανάρτηση και Σύστημα Διεύθυνσης Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης