PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πιθανά προβλήματα για 206 CC
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούλ 2002, 13:29:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikelako μου τι πρόβλημα έχει το multiplex που φοβάσε να πατήσεις το γκάζι Question Question Question Question

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούλ 2002, 13:44:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Nikelako μου τι πρόβλημα έχει το multiplex που φοβάσε να πατήσεις το γκάζι Question Question Question Question

FIle mou therapeuti tha sou anafero gnomes kai empeiries allon kai oxi dikes mou sigkekimena gia to CC...

Ti fanaria na anavoune kai na svinoume opote theloun, ti orofes na kolane kai na akinoitopieite olo to autokinito, mexri kai to pio tragiko...na eisai ethniki kai na svini to autokinito. Gia airbag fotakia anamena ktl. den sizitao. Milaga menan filo sto eksoteriko kai mou eipe pos tou svini i mixani stin ethniki kai eutixos pou den etrexe. Otan ton pige stin Peugeot tou lene "Signomi alla to autokinito den exei tipota". Frikare o antropos kao peritto na sou po oti exase tin empistosini tou sto amaksi kai ara meros tin apolausis tou. Auto de to gegonos (na svini) exei simvei se allous 4ris pou gnorizo. Den tha to vgaloume to sistima kai axristo giati stin teliki autoi oi 4 mporei na einai i ekseresi ston kanona alla telika kataligo pos oso pio apla ta ilektrika sistimata toso to kalitero Mr. Green

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούλ 2002, 16:08:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε Nikel δεν σε παρεξηγώ! Καταλαβένω, πως αισθάνεσαι! Γι' αυτό και σου είπα για τον ξαδερφό μου, γιατί με έκπληξη άκουσα, ότι δεν έχει απολύτος κανένα πρόβλημα στεγανότητας!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούλ 2002, 16:44:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
christhehealer έγραψε:

FIle mou therapeuti tha sou anafero gnomes kai empeiries allon kai oxi dikes mou sigkekimena gia to CC...

Ti fanaria na anavoune kai na svinoume opote theloun, ti orofes na kolane kai na akinoitopieite olo to autokinito, mexri kai to pio tragiko...na eisai ethniki kai na svini to autokinito. Gia airbag fotakia anamena ktl. den sizitao. Milaga menan filo sto eksoteriko kai mou eipe pos tou svini i mixani stin ethniki kai eutixos pou den etrexe. Otan ton pige stin Peugeot tou lene "Signomi alla to autokinito den exei tipota". Frikare o antropos kao peritto na sou po oti exase tin empistosini tou sto amaksi kai ara meros tin apolausis tou. Auto de to gegonos (na svini) exei simvei se allous 4ris pou gnorizo. Den tha to vgaloume to sistima kai axristo giati stin teliki autoi oi 4 mporei na einai i ekseresi ston kanona alla telika kataligo pos oso pio apla ta ilektrika sistimata toso to kalitero Mr. Green

Viiiniiiiiiiii!!!! μας θίγει το όχημα αυτός με το παλιοCC. Eπιιιθεσηηηηηηηηη!!!!!!!!!

Sniper SniperSniperSniperSniper

2gunfire2gunfire2gunfire2gunfire2gunfire

Πλάκα κάνω, πρέπει να φύγω για διακόπες από τώρα. Laughing Laughing Laughing Laughing

Kαι εμένα μου σβήνει σχετικά εύκολα θα έλεγα, όταν προσπαθώ να ξεκινήσω με 1500 στροφές. χρειάζεται 2000 και πάνω από ότι έχω παρατηρήσει. Περίπου 50% στροφές παραπάνω από το ρελαντί, όπως λένε και τα βιβλία. Για πες το αυτό στους γνωστούς σου. Mε ενδιαφέρει η άποψή τους.

Επιστροφή στην κορυφή
Nikel 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Πειραιάς-Κερατσίνι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 25 Ιούλ 2002, 19:47:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

christhehealer έγραψε:
Περίπου 50% στροφές παραπάνω από το ρελαντί, όπως λένε και τα βιβλία. Για πες το αυτό στους γνωστούς σου. Mε ενδιαφέρει η άποψή τους.

Re giatre den katalaves, den tous esvise sto ksekinima alla me 80 xiliometra stin ethniki. Moulariase, esvisan ta panta kai anapse i endiksi tou STOP sto kantran. Ftou Panagia makria apo mas, giati an mou kanei tipota tetio otan eimai ethniki mallon tha pao gia vrouves me tosa pou pigaino opote vgaino ethniki. ALLA ksexasa den exo multiplex Mr. Green Twisted evil Mr. Green

A CC & a Strong Hair-Gel Are 2 Things That Go Together
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούλ 2002, 12:07:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikel έγραψε:
Re giatre den katalaves, den tous esvise sto ksekinima alla me 80 xiliometra stin ethniki.:

Eυτυχώς που πάω με πάνω από 80 και λογικά δεν θα έχω πρόβλημα Silly Silly

Kάτι τέτοια διαβάζει και ο pezomania και άντε να αφήσει το γκάζι μετά Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούλ 2002, 14:48:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω σημερα ακουσα ιστοριες με σβησιματα μηχανης και κλειδωματα τιμονιου εν κινησει για το 307 Exclamation
Ευτυχως που εχουμε 206 0X (ευτυχως που δεν εχουμε Multiplexing?)

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούλ 2002, 12:01:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το Σ/Κ που μας πέρασε πήγαμε με μία παρέα Λεωνίδιο. Ένας εκ της παρέας
είχε 307 και μετά την βροχή που φάγαμε στο Ναύπλιο, ο κινητήρας του
αρνούνταν να πάρει μπρος. Στην οθονίτσα του έβγαζε "antipollution fault"!!!

Τελικά καλέσαμε οδική βοήθεια, πήγε στην Peugeot στο Άργος και η διάγνωση
ήταν : "Το multiplex πήρε υγρασία. Συνήθες φαινόμενο για τα 307".
Θα το "στεγνώσουν" και θα είναι ok... Mad Mad Mad

Συμπέρασμα : Οι κάτοχοι multiplex ας μην πολυκυκλοφορούν στην βροχή.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
george cc (GIORGOS)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206cc

Ένταξη: 16 Ιούλ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Αύγ 2005, 12:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα το δικό μου 206cc μου άρχισε κάτι κουφά εδώ και κάποιο καιρό.Συγκεκριμένα έδωσα με καλώδια ρεύμα στην μπαταρία της μηχανής μου και βγάζοντας τα απο την μηχανή τα ένωσα κατά λάθος, ενώ ήταν συνδεμένα με την μπαταρία του αυτοκινήτου.Το αποτέλεσμα απο εκεί και μετά ήταν να μου κάνει reset ο υπολογιστής ταξιδίου όταν ας πούμε άναβα τα μεγάλα φώτα,όταν κάνω γρήγορες αλλαγές ταχητήτων με πάνω απο 5000στροφές να κόβεται ο κινητήρας,δηλαδή σαν να μπαίνει ένας κόφτης και κόβεο πολύ το αμάξι.
Γνωρίζετε τι μπορεί να συμβαίνει και πως διορθώνεται;

206cc look Gran Turisme
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Αύγ 2005, 15:45:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lion BSI check up.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Μάϊ 2009, 01:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά δηλαδή το πρόβημα στεγανότητας παραμένει ακόμα και μετά από επίσκεψη στο συνεργείο;;;

Εγώ πχ το πήρα το δικό μου πριν 15 μέρες από συνεργείο για έλεγχο στην ορoφή. Νερά δεν μ βάζει, υπάρχει πιθανότητα αργότερα να δω νερά;;
Επιστροφή στην κορυφή
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 29 Μάϊ 2009, 13:45:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανεις δεν ειχε προβλημα στεγανοτητας ωρέ παιδιά;;
Επιστροφή στην κορυφή
donpedro (Πέτρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 1.6

Ένταξη: 09 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούλ 2009, 17:51:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ελαφριά υγρασία την έχει και το δικό μου όταν το πάω για πλύσιμο και ρίχνουν με το πιεστικό στα τζάμια.
Επίσης φυσικά πολλές φορές πρέπει να ανοίξω ένα ''τσακ'' το τζάμι για να κλείσει η πόρτα καλύτερα.
Επίσης η μούρη δεν ακούει καλά, παρ'όλο που το χαμήλωσα και άλλαξα και αμορτισέρ!
Φυσικά σιγα μην μου πήγαιναν όλα καλά! Έβαλα ελατήρια Vogtland και αμορτισέρ Sachs performance εδώ και περίπου 3 μήνες...
Πλέον ο πίσω άξονας κοπανάει σε κάθε λακούβα και απο χθές ακούω και ένα μεταλλικό ήχο απο πίσω. Το πήγα στο συνεργείο και μου είπαν οτι μάλλον πάμε για άξονα πίσω... καμιά 500αρα δηλαδή;

Don Pedro
Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

Ένταξη: 01 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούλ 2009, 19:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω ακούσει ότι λίγο πολύ πολλά cabrio βάζουν νερό, ειδικά με πιεστικά.

Σε πεσρίπτωση που μπαίνει νερό από τα κλείστρα που ασφαλίζει η οροφή ξέρω ότι θέλει ρύθμιση η οροφή στη συγκεκριμμένη περίπτωση...
Ξέρουμε περίπου το κόστος για τη ρύθμιση αυτή;
Επιστροφή στην κορυφή
donpedro (Πέτρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 cc 1.6

Ένταξη: 09 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούλ 2009, 17:18:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο cc ρύθμισμα των άγκιστρων είναι πανεύκολο. Εγώ το έκανα μόνος μου, οπότε όπου και να πάς δεν νομίζω να σου πάρουν χρήματα...

Don Pedro
Επιστροφή στην κορυφή
Athens (Αθηνά)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206cc 1.6

Ένταξη: 11 Μάϊ 2008
Τόπος: Αιγάλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 04 Αύγ 2009, 10:30:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ πάντως δεν είχα ΠΟΤΕ πρόβλημα στεγανότητας. Και ναι όντως δε σου παίρνουν χρήματα για να σου σφίξουν την οροφή. Τώρα ενώ είναι πανήσυχο το αμάξι, δε κλείνουν καλά οι πόρτες. Θέλει δύναμη για να κλείσουν και αυτό με φοβίζει και λίγο,..

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 15:11:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στεγανοτητας πρόβλημα δεν ειχα ουτε σε βροχες ουτε σε πλησιματα με βούρτσες. ΣΤΟ πιεστικο βλεπω δακρυα να σχηματίζοντε σε καποια σημεια αλλα ειναι λογικό , εχει πολύ μεγάλη πιεση που σπροχνει παραμορφώνει τα μαλ**α λαστιχάκια της πορτας και βαζει υγρασια.

Για τους γαντζους ειναι πανευκολο να τους σφήξεις οπως προαναφέρθηκε και βοηθάει ΠΑΡΑ πολυ στην σταθερότητα του αμαξιου και να σταματήσουν οι θόρυβοι..

Οσο για τα κρατήματα που ανεφερε καποιος ποιο παλιά, δεν ειναι roadster το 206 μας γιαυτο η συγκρηση με το MX-5 miata που εκανε δεν ειναι σωστή, απο την αλλη το μιατα εχει πανινη οροφη οποτε απο εκει προβλήματα θορύβους, εξτρα βαρος κτλ δεν εχει .. ακυρη η συγκρηση.

Το μανήσιο το 206cc ειναι λιγο πολύ "πολιτισμένο" αμαξι, δεν ειναι για τρελες στροφές και επιδώσεις, ΑΛΛΑ πολύ ευκολα το μεταμορφώνεις, το έχω κανει και ακομα και στην αντιπρωσοπια που το πάω μου λενε οτι δεν εχει καμια σχεση η αισθηση στην οδήγηση ποια με το μανήσιο..

1. ΜΠΑΡΑ ΘΟΛΩΝ! πολύ συμαντικη για τα cc !! αλλάζει το αμαξι, χανει την ελαστικότητα που έχει και το νοιώθεις ποιο στημένο , οχι χαρχαλο. Ειδικά οταν εχεις ανοιχτή οροφή ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ η διαφορα σε αισθηση αμαξοματος, τιμονιου και σε συμπεριφορά στον δρομο.

2. ελαστικά χαμήλομα ΚΑΙ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ! ποιο σκληρά αμορτισέρ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ, αν ειναι δυνατόν 16αρες ζάντες ή 17αρες με 205 λάστιχο και το χαμήλομα ειναι το κερασάκι στην τουρτα. Με όλα αυτά εχεις ενα πολύ αγριο και καλοστημένο αμάξι σχεδον με αίσθηση roadster και οχι με αισθηση "αμαξακι πόλης" που εχει στην αρχή...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 00:03:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως αντικειμενικά αυτό το αμάξι δεν έχει και τόσο χοντρό πρόβλημα στεγανότητας όσο κάποια άλλα και μάλιστα πιο καινούρια. Ένας γνωστός μου έχει renault megane cc μοντ 2006 και 6 μήνες μετά την αγορά μετά από βροχή βρήκε όχι σταγόνες αλλά ολόκληρη λίμνη μέσα στο αμάξι. Και για το EOS ακόμα έχω ακούσει αρκετά "καλά". Απαράδεκτο πάντως να έχεις νερά στο αμάξι.

Για τη μπάρα μάλλον συμφωνώ και θα βάλω και εγώ κάποια στιγμή γιατί έχω ακούσει θετικά σχόλια.
Τώρα για το χαμήλωμα προσωπικά είμαι κατά του να πειράζεις το αμάξι. Δεν θα το χαμήλωνα με τίποτα γιατί μπορεί να ανοίξω άλλα μέτωπα μετά (πχ τριγμούς).
17αρια λάστιχα σε 206 cc δεν είναι λίγο έγκλημα;
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 12:52:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιαυτο ειπα 16αρια.. Αλλα δεν ειναι εγκλημα μην νομίζεις.
Καταρχας το κανει κουκλα και κατα δευτερον νοιώσε το στον δρόμο πρωτα και μετα πες μου...

οσο για το χαμήλομα, αν γινει με φουλ σετ αμορτισερ χαμηλόματος και ελατήρια δεν θα εχεις πρόβλημα, τα αμορτισερ ειναι τετοια ωστε δουλεύουν σαν τα κανονικά αλλα χαμηλομένα, αν ομως βαλεις στα μανήσια ελατήρια χαμηλόματος ισως εχεις προβλήματα..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 07 Αύγ 2009, 14:21:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το "κούκλα" δεν με νοιάζει καθόλου. Αυτά είναι για κάγκουρες Wink

Ψάξε βρες και δείξε μου αν προτείνει κανείς 17αρια σε 206 cc... Ειδικά σε αυτούς τους καρόδρομους χάνεις σε άνεση σε αυτό το αμάξι.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 2 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης