PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μέχρι πόσα να δώσω για 207 GT...??
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 07:47:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

xalkiadakhs 207gt έγραψε:
makis106 έγραψε:
Το Rallye τελειως γυμνό? Shocked Καλό και αυτό, αν θεωρείται τελειως γυμνό σήμερα ένα αμάξι με δυζωνικό κλιματισμό, ESP, SSP, αισθητήρες φώτων, υαλοκαθαριστήρων, 6 αερόσακους, mp3, και και και, τι να πω.... Rolling eyes

δεν ειπα στο ξεκαρφωτο οτι το ραλλυ ειναι τελειως γυμνο!αναφερομαστε σε καποιο συγκεκριμενο θεμα εαν το προσεξες ωραια?!!τις διαφορες τους rally με gt τις ξερεις εσυ πιο καλα...δεν χρειαζεται να τις αναλυουμε εδω μεσα!!!εχουμε εναν φιλο που ενδιαφερετε για gt αφηστε τον να δει απο κοντα(να τα δει καλα ομως) και τα δυο και αναλογα με την τσεπη του και το πως γουσταρει την ανεση του η οτι αλλο ειναι τελος παντον ο χαρακτηρας του κρινει και κανει!!!

Aκριβώς επειδή προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον φίλο μας να πάρει μια σωστή απόφαση, είναι καλύτερα να μιλάμε αντικειμενικά και όχι να λέμε ότι μας κατέβει. Ας πούμε λοιπόν στον φίλο μας ότι είναι ένα υπερεξοπλισμένο αυτοκίνητο το GT για την κατηγορία του, και ένα καλά εξοπλισμένο (και όχι τελείως γυμνό) αυτοκίνητο το Rallye.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

Ένταξη: 03 Δεκ 2005
Τόπος: Αν. Salonika

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2009, 06:48:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγα ρώτησα να δω πόσο βγαίνει καινούριο. Το GT 18.500€ και το Rallye 16.500€. Όποτε σκέφτομαι να δώσω το πολυ πολύ μέχρι 11.000€, ε? αξίζει?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2009, 08:21:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
αυτο μου ακουγεται σαν ανεκδοτο με το τοτο...
πουλησε τις ζαντες και εχει σιδερενιες 16αρες?

Τρακαρισμένο/Χτυπημένο ... Cool

Σιδερένιες ζάντες για να κάνουμε την δουλειά μας. Δηλ. πωλητήριο...

υ.γ. υποθέσεις κάνω ... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
ypovoleas (manos)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT

Ένταξη: 26 Μάϊ 2008
Τόπος: thesaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2009, 14:30:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κωστα μην αγχωνεσαι,δεν υπαρχει λογος!θα βρεις καλο αυτοκινητο αρκει να ψαξεις λιγο και να εχεις υπομονη.οι τιμες εχουν πεσει πολυ και πιστευω οτι μπορεις να βρεις και αμαξι του 08 με λιγα κμ σε καλη τιμη.για το συγκεκριμενο gt που λες,θα συμφωνησω με τα παιδια.εβγαλε τις ζαντες?ελεος!μονο απο αυτο θα ξενερωνα και δεν θα το εψαχνα περισσοτερο!τουλαχιστον την γυαλινη οροφη την εχει?η την πουλησε και εβαλε καραβοπανο? Laughing εγω πηρα το gt μονο για την γυαλινη οροφη(αυτο εκανε την διαφορα για μενα).αν για σενα δεν λεει τπτ παρε ενα rallye.γιατι.........εσυ αποφασιζεις!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2009, 15:40:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Κάτι παρόμοιο θέλει και ο Vini...

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=319665#319665

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2009, 17:31:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
volvos έγραψε:
Κάτι παρόμοιο θέλει και ο Vini...

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?p=319665#319665

Ναι. Αν βρείτε τίποτα σιδερένιες πείτε μου...
Επιστροφή στην κορυφή
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2009, 17:39:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

hahaha.. λετε αν το παρω να κάνω ανταλλαγή?
15αρες μπαίνουν ή δεν χωράνε τα φρένα?

**Γιατί δεν μου απαντάτε.... μέχρι 11.000€ καλά είναι? πολλά? λίγα?

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2009, 19:13:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μεχρι 13000... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2009, 19:31:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
μεχρι 13000... Wink

Μέχρι 13? κάνενας που ρώτησα δεν μου συνέστησε τόσα (με την ιστορία του αυτοκινήτου)... κυρίως όταν τους λέω ότι το ραλλί έχει 16,5 καινούργιο... αλλα μαύρο... (εγώ θέλω άσπρο, οπώς αυτό που σηζητάμε τόσες μέρες)

*MEMsound κοίταξες αυτό που σου έστειλα με πμ?

Επιστροφή στην κορυφή
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 207 rallye 207 rc ll 2010

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2009, 21:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιταξε car gr 207 rallye λευκο Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Μάϊ 2009, 20:59:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

egefalos έγραψε:
κοιταξε car gr 207 rallye λευκο Smile

Μή μου πεις... Δρομολογήθηκε τελικά;

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Μάϊ 2009, 22:05:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αύριο-Μεθαύριο θα ρίξω προσφορά, αν μου το δώσει έχει καλός.. θα επανέλθω με νεότερα. Ελπίζω ο φίλος MEMsound να προλάβει να μου απαντήσει για αυτό που θέλω.

Ευχαριστώ

Επιστροφή στην κορυφή
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 207 rallye 207 rc ll 2010

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 27 Μάϊ 2009, 22:23:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι Στελιο 13000 πιστευω ειναι καλλα γιατι ειναι χαρτι Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
corey (Kostas)
Μέλος
Μέλος

207 Rallye 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Μάϊ 2009, 23:02:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά πήγε μέχρι 13.200€... λογικό..
οπότε δεν έχει GT προς το παρόν..

**Παρακαλώ να κλειδωθεί.
Ευχαριστώ για την βοήθεια σας.

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Μάϊ 2009, 23:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κωστα δυσυτχως δεν ειχα καθόλου χρόνο με την δουλεια να κοιταξω...
next time Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης