Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
Ένταξη: 08 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 343
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 26 Μάϊ 2009, 20:53:15 Θέμα δημοσίευσης: θορυβοδης αναρτηση 207 rallye |
|
|
Καλησπερα σ ολους , και ενω ελεγα οτι το rallaki μου ειναι μια χαρα διαπιστωνω πλεον οτι κατι παιζει περιεργο στη δεξια μπροστα αναρτηση η οποια ειναι πιο θορυβωδης σε γενικες γραμμες απο οτι η μερια του οδηγου. Εχω πλεον καταληξει οτι σε ανωμαλιες οπως τα ελληνικα μπαλωματα που η πανω επιφανεια ειναι κυμματοειδης ακουγεται ενας υποκοφος ηχος οχι ομως μεταλλικος κατι σα γλουπ πιο πολυ που απο αριστερα δε τ ακουω τοσο. Με συνοδηγο μειωνεται καπως αυτο εως αρκετα αλλα οχι εντελως, δε μπορω να καταλαβω τι φταιει. Γενικα απο οτι διαπιστωνω δεν εχουμε και την πιο αθορυβη αναρτηση...
Εκλεισα ραντεβου για το 1ο ελεγχο στα 5.000 km και ανεφερα αυτο το θορυβο μου παν οκ θα το δουμε θα το κανουμε μια δοκιμη, επειδη ομως ξερω απο συνεργεια θελω να ρωτησω εχει κανεις παρατηρησει κατι παρομοιο και επειδη το πιθανοτερο ειναι να μου πουνε οτι δεν ακουμε τιποτα τι να προσεξω ,
Σκεφτομαι αρχικα να γινει ελεγχος για τζογο που ομως αμφιβαλλω οτι θα χει κατι , και μετα να τους πω να σφυξουν οτι βιδα υπαρχει μπας και ειναι κατι λασκο.
Τωρα αν ειναι κανενα αμορτισερ που κανει αυτη τη δουλεια αντε να το βρεις ....
Ευχαριστω ! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MTerry Δραστήριο μέλος

320 si
Ένταξη: 09 Ιούλ 2008 Δημοσιεύσεις: 243 Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Μάϊ 2009, 10:13:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα!
Το ιδιο έκανε και εμένα (μπροστά δεξιά στα 9.000 χλμ ) . . . το κοιτάξαν στην αντιπροσωπεία . . . δεν υπάρχει πουθενά τζόγος και τελικά η διάγνωση ειναι , ότι πιθανόν το αμορτισέρ να τα έχει παίξει , γιατί λόγω χαμηλώματος ( και κανα δυο καλες λακουβες ) . . . δεν εχει διαδρομή και τερματίζει . . .
θα το πάω και σε αλλο συνεργείο (φίλου μου) και βλέπουμε !
. . . |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Μάϊ 2009, 13:58:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Και εγω για προβλημα στο αμορτισερ το βλεπω αν και δεν εχω χαμηλωσει ουτε το χω ριξει ποτε σε κρατηρα, ελεγξα σημερα σε γνωστο το συστημα δεξια και δεν υπαρχει τζογος πουθενα ουτε στο μπαρακι της ζαμφορ , σφυξαμε βιδες (οπου μερικες πηραν λιγο) αλλα συνεχιζει το προβλημα σε ορισμενα σαμαρακια ... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Μάϊ 2009, 19:39:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε μου σε κολλητο μου σε gt στα 18000 χλμ του αλλαξανε και τα δυο μπροστιονα στην εγγυηση γιατι βρηκανε οτι χανανε λαδι..κατι ψιλο λενε αλλα χανανε!!για τσεκαρε αμα εχεις υχνος απο λαδακι εκει τριγυρω!!!!μπορει να τα εχει παιξει!!!το δικο μου πλεον στα 24000 εδειξε 25% οτι λειιτουργουνε τα αμορτισερ μου!!!!(αρα κατι συμβαινει με τα αμορτισερ γενικως!!)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Μάϊ 2009, 19:55:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MTerry έγραψε: | Καλημέρα!
Το ιδιο έκανε και εμένα (μπροστά δεξιά στα 9.000 χλμ ) . . . το κοιτάξαν στην αντιπροσωπεία . . . δεν υπάρχει πουθενά τζόγος και τελικά η διάγνωση ειναι , ότι πιθανόν το αμορτισέρ να τα έχει παίξει , γιατί λόγω χαμηλώματος ( και κανα δυο καλες λακουβες ) . . . δεν εχει διαδρομή και τερματίζει . . .
θα το πάω και σε αλλο συνεργείο (φίλου μου) και βλέπουμε ! |
mathanas έγραψε: | Και εγω για προβλημα στο αμορτισερ το βλεπω αν και δεν εχω χαμηλωσει ουτε το χω ριξει ποτε σε κρατηρα, ελεγξα σημερα σε γνωστο το συστημα δεξια και δεν υπαρχει τζογος πουθενα ουτε στο μπαρακι της ζαμφορ , σφυξαμε βιδες (οπου μερικες πηραν λιγο) αλλα συνεχιζει το προβλημα σε ορισμενα σαμαρακια ... |
Εάν έχετε τη δυνατότητα απευθυνθείτε σε κάποιο συνεργείο που έχει σωστό αμορτισερόμετρο, ή καλύτερα σε κάποιο ιδιωτικό ΚΤΕΟ και ζητήστε μια μέτρηση στα αμορισέρ σας για να δείτε σε τι κατάσταση είναι.
Εγώ σε 13 μήνες, με 22000χμ και χαμηλωμένο απο την αρχή, μετρημένα τα αμορτισέρ τότε και τώρα δεν έχουν χάσει ούτε 1% της απόδοσής τους (70% - μπροστινά), και σε χάλια δρόμους. Γνώμη μου να τα τσεκάρετε για να ξέρετε που βρίσκεστε...
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 27 Μάϊ 2009, 22:54:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μου δινει την εντυπωση οτι ο δεξια τροχος ψιλοπαιζει ανεξελεγκτα σε ορισμενες ανωμαλιες (εκει που ακουγεται ο θορυβος) δλδ σα το αμορτισερ να ζοριζεται, επειδη τους πρωτους μηνες ημουν μανιακος το πλενα συνεχεια και δεν υπαρχουν πολλα ιχνη για να δω , ομως στη βαση του κατω (εκει που μπανει η μουκαλα και σφυγγει με μια βιδα) εχει ενα ιχνος απο λαδι μαλλον αλλα λιγο και οχι φρεσκο.... Θα τους το δειξω και ελπιζω να λυθει το προβλημα διοτι οταν εχεις παρατηρησει καποιο προβλημα οδηγεις και συνεχως ειναι εκει το μυαλο σου και γενικα σου χαλαει τη διαθεση.
θα τους πω αν παραδεχτουν φυσικα το προβλημα και ειναι προθυμοι να το λυσουν να μου βαλουν 2 μπροστα απο RC και να πληρωσω τη διαφορα αμα ειναι ετσι μπας και ηρεμησω....(αν και το αριστερο δε κανει κιχ...) |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2009, 16:42:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να δωσω συνεχεια στο θεμα, σημερα αφου ειδα και αποειδα , ξαναπηγα για ελεγχο το αμαξι, στο δευτερο εξουσιοδοτημενο service της Πατρας γιατι στο Κονδορα με το ματι ετσι απλα μου ειχανε πει δεν εχει τιποτα, δεν ακουμε τιποτα ,ριξανε και λιγο γρασσο και το πηρα πισω..
Σημερα λοιπον ο μηχανικος το ακουσε, αλλα δεν ηταν σιγουρος απο που ,μπρος η πισω, μπηκε στο αμορτισερομετρο και .....
Μπροστα δεξι 100%
Μπροστα αριστερο 100%
Πισω αριστερο 75%
Πισω δεξί 21% !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Κλουβιο λοιπον το αμορτισερ και επειδη αυτο γινεται απο τη πρωτη μερα ειναι φανρο οτι ηταν ελλατωματικο.
Περνει τηλ στη LION στις εγγυησεις και λενε δε καλυπτουμε αμορτισερ να το λεγε απο την πρωτη μερα τωρα το χαλασε αυτος ....
Τρελαθηκα πηρα εγω τηλ , μιλησα ηρεμα και ωραια αρχικα εξηγησα πως εχουνε τα πραματα και ο ανευθυνος - υπευθυνος (που παιζει με τη ζωη μου οταν μου δινουν ενα αμαξι 150hp με κλουβιο αμορτισερ) μου ελεγε το παραμυθακι του οτι το γραφει το βιβλιαρακι μου να το διαβασω δε καλυπτουν αμορτισερ!!!! Εγινε ενας πανικος μας ακουσανε ολοι αλλα δεν αλλαξε τιποτα, μου ειπε να κανω οτι θελω αμορτισερ δεν αλλαζουν....
Βεβαια ηδη σταλθηκε στη peugeot Γαλλιας mail αναλυτικο με τις διαγνωσεις scaned και το test απο τα επισημα service (εγινε και στο Kondora τεστ και εβγαλε το ιδιο) και ελπιζω σε μια λυση....
Αυτα τα λιγα για οσους θελουν η σκεφτονται να παρουν peugeot για να δουνε πως αντιμετωπισει η lion τους πελατες τις που ακουμπησανε 18.000 euro...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την mathanas στις Τρι 23 Ιούν 2009, 23:47:41, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mathanas Φανατικό μέλος

207 rallye 2009
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 23 Ιούν 2009, 16:45:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
xalkiadakhs 207gt έγραψε: | φιλε μου σε κολλητο μου σε gt στα 18000 χλμ του αλλαξανε και τα δυο μπροστιονα στην εγγυηση γιατι βρηκανε οτι χανανε λαδι..κατι ψιλο λενε αλλα χανανε!!για τσεκαρε αμα εχεις υχνος απο λαδακι εκει τριγυρω!!!!μπορει να τα εχει παιξει!!!το δικο μου πλεον στα 24000 εδειξε 25% οτι λειιτουργουνε τα αμορτισερ μου!!!!(αρα κατι συμβαινει με τα αμορτισερ γενικως!!) |
Θα με βοηθαγε αν μαθαινα ποιος και που αλλαξε αμορτισερ σε εγγυηση διοτι με λενε ρητα οτι αυτο δεν γινεται λεει πουθενα οχι μονο στη peugeot , με εχουνε βγαλει τρελο , τα χω παρει κρανιο.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
xalkiadakhs 207gt (xristoforos) Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 645
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 24 Ιούν 2009, 03:35:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
mathanas έγραψε: | xalkiadakhs 207gt έγραψε: | φιλε μου σε κολλητο μου σε gt στα 18000 χλμ του αλλαξανε και τα δυο μπροστιονα στην εγγυηση γιατι βρηκανε οτι χανανε λαδι..κατι ψιλο λενε αλλα χανανε!!για τσεκαρε αμα εχεις υχνος απο λαδακι εκει τριγυρω!!!!μπορει να τα εχει παιξει!!!το δικο μου πλεον στα 24000 εδειξε 25% οτι λειιτουργουνε τα αμορτισερ μου!!!!(αρα κατι συμβαινει με τα αμορτισερ γενικως!!) |
Θα με βοηθαγε αν μαθαινα ποιος και που αλλαξε αμορτισερ σε εγγυηση διοτι με λενε ρητα οτι αυτο δεν γινεται λεει πουθενα οχι μονο στη peugeot , με εχουνε βγαλει τρελο , τα χω παρει κρανιο.... |
θελεις βοηθεια ετσι?να σε βοηθησω οσο θελεις φιλε μου αλλα...να ξερεις οτι ολοι ειναι μονο για να τα παιρνουνε και τιποτα αλλο και γενικως στις αντιπροσωπειες εδω ελλαδα δουλευουνε ανθρωποι οχι θεοι και αυτοι οι πιο πολλοι ειναι "ασχετοι"...(οι καλοι οι θεοι εχουνε φυγει και εχουνε ανοιξει δικο τους μαγαζι)...τα αμορτισερ αλλαχτηκανε και τα δυο μπροστινα του φιλου μου σε 207gt ασημι με 18000 στην εγγυηση στην peugeot ηρακλειου και εδωσε εντολη ο κυριος υπευθηνος συνεργειου πανω σε σερβις που το ειχε παει ο φιλος μου!!λεπτομερειες εχεις σε pm!!!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|