PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Γρατζουνισμένη ρεζέρβα σε 207

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αλέξανδρος15 (Αλέξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 18 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 09:06:43    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Γρατζουνισμένη ρεζέρβα σε 207 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες καλημέρα δεν ήξερα που να γράψω και άνοιξα θέμα. Λοιπόν, ξυπνάω το πρωί και βλέπω λάστιχο, τέλος πάντων το αλλάζω και βάζω ρεζέρβα αλλά η ζάντα της ρεζέρβας ήταν γρατζουνισμένη σα να χε χτυπήσει σε πεζοδρόμιο είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι είναι ξαναχρησιμοποιημένη κι εγώ πρώτη φορά βάζω ρεζέρβα. Τι παίζει? Θέλω τα φώτα σας. Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 11:58:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ειναι μεταχειρισμενο/ενοικιασμενο το ΙΧ??Αν ειναι δικο σου και μες στην εγγυηση να τους την πας πισω....

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 12:12:53    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ρεζέρβα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλέξανδρος15 έγραψε:
Παίδες καλημέρα δεν ήξερα που να γράψω και άνοιξα θέμα. Λοιπόν, ξυπνάω το πρωί και βλέπω λάστιχο, τέλος πάντων το αλλάζω και βάζω ρεζέρβα αλλά η ζάντα της ρεζέρβας ήταν γρατζουνισμένη σα να χε χτυπήσει σε πεζοδρόμιο είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι είναι ξαναχρησιμοποιημένη κι εγώ πρώτη φορά βάζω ρεζέρβα. Τι παίζει? Θέλω τα φώτα σας. Σας ευχαριστώ εκ των προταίρων

Κάποια λαμογια έχει γίνει, κάποια ζάντα φάγανε, δική σου ή άλλου και την πλήρωσε η ρεζέρβα σου. Το θέμα είναι ότι εσύ μάλλον δεν την είχες τσεκάρει όταν το πήρες, και τώρα μπορεί να μην το δεχτούν, αλλα να σου πουν ότι την έκανες εσύ...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Αλέξανδρος15 (Αλέξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 18 Δεκ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 12:39:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καινούριο ρε παιδιά ακόμα έχει εγγύηση. Δεν είχα τσεκάρει ρεζέρβα όταν το πήρα που να πάει το μυαλό μου. Σίγουρα θα το πάω να δώ τι θα μου πούν αλλά έχω σπαστεί πάρα πολύ
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 12:56:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε δε ξερω πως στο παραδωσανε αλλα εμενα οταν το δωσανε μου την εδειξαν (χωρια που την ελεγχο καθε τοσο)

Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

Ένταξη: 01 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούλ 2009, 19:41:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά υπάρχει περίπτωση στο 206 cc με ανοιχτη την οροφή να κοτσάρεις ένα λάστιχο στο πορτ μπαγκάζ για ρεζέρβα;
Θα χωράει;
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούλ 2009, 10:11:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στο 307 με το ζορι να χωρεσει μια αναγκης....

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιούλ 2009, 19:49:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιζει κα να ειχε βρει κατω το αυτοκινητο....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Tzive (Λουκας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Citroen AX 1800cc Kit-Car + 207rallye

Ένταξη: 10 Οκτ 2007
Τόπος: on tracks

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Φεβ 2010, 01:14:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
στο 207 δεν φαίνεται απο κάτω η ρεζερβα Evil

Citroen AX 1,800cc
Fastest production car @ kartodromo 52.506

Megara Curcuit 1.07.642 και εχει ακομα ΠΟΛΥ!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Paylos_207T (Paylos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 T 1.6 (16V) Rallye (2008)&am

Ένταξη: 01 Δεκ 2009
Τόπος: ΕΔΕΣΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Φεβ 2010, 15:47:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάποια λαμογια έχει γίνει, κάποια ζάντα φάγανε, δική σου ή άλλου και την πλήρωσε η ρεζέρβα σου. Το θέμα είναι ότι εσύ μάλλον δεν την είχες τσεκάρει όταν το πήρες, και τώρα μπορεί να μην το δεχτούν, αλλα να σου πουν ότι την έκανες εσύ και ενα καρω διαφορες μαλ***ες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Φεβ 2010, 19:12:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tzive έγραψε:
Giannis307 έγραψε:
στο 207 δεν φαίνεται απο κάτω η ρεζερβα Evil

Paylos_207T έγραψε:
Κάποια λαμογια έχει γίνει, κάποια ζάντα φάγανε, δική σου ή άλλου και την πλήρωσε η ρεζέρβα σου. Το θέμα είναι ότι εσύ μάλλον δεν την είχες τσεκάρει όταν το πήρες, και τώρα μπορεί να μην το δεχτούν, αλλα να σου πουν ότι την έκανες εσύ και ενα καρω διαφορες μαλ***ες

Ρε ειστε παλαβοι βλεπετε απο ποτε εχει να ποσταρει καποιος σ αυτο το θεμα?
Χρονο κοντευει να κλεισει. Κοιτατε λιγο πρωτα. Τωρα θα εχει βγει κι απο την εγγυηση
Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 08 Φεβ 2010, 20:10:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλέξανδρος15 έγραψε:
Καινούριο ρε παιδιά ακόμα έχει εγγύηση. Δεν είχα τσεκάρει ρεζέρβα όταν το πήρα που να πάει το μυαλό μου. Σίγουρα θα το πάω να δώ τι θα μου πούν αλλά έχω σπαστεί πάρα πολύ

μηπως εισαι απο πατρα???

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ελαστικά και Τροχοί Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης