PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206-Γατί στη μηχανή!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 15:44:14    Θέμα δημοσίευσης: 206-Γατί στη μηχανή! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τιο θέμα είναι για γέλια αλλά παράλληλα και πολύ σοβαρό!
ένα γατί έχει σφηνώσει κάπου στο χώρο της μηχανής και και νιαουρίζει και δεν βλέπω που!
κοίταξα από κάτω τίποτα!
στην μηχανή τίποτα!
κάπου μπροστά και αριστερά ακούγετε πίσω από το θόλο

help! τι να κάνω? να πάω συνεργείο να το σηκώσουν?????

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 15:59:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι ρίσκο να μετακινήσεις το αμάξι ή ακόμη να το βάλεις και μπρος, μπορεί το γατί να τρομάξει και προσπαθώτας να φύγει, να μπλεχτεί σε καμια τροχαλία, οπότε και θα σκοτωθεί και θα σου κάνει ζημιά. Καλύτερα φώναξε κάποιον σχετικό, ώστε να το εντοπίσει και ίσως να το σηκώσει με ένα γρύλο για να το βγάλει, δεν υπάρχουν πολλά μέρη γiα να κρυφτεί...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 16:06:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και όμως υπάρχουν!
το αυτοκίνητο το έχω ήδη μετακινήσει και δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι τώρα!

παίζουν 2 περιπτώσεις τώρα
ή να βγήκε ή να πέθανε από τη ζέστη
το λέω αυτό γιατί από κάποιο σημείο και μετά έπαψε να νιαουρίζει Confused

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 16:10:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ή κατάφερε να ξεφύγει ή... R.I.P. γατάκι...
Πάντως πήγαινε να του ρίξεις μια ματιά για παν ενδεχόμενο.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 16:43:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To να πέθανε είναι σχεδόν απίθανο. Έχουν τρελλή αίσθηση του κινδύνου και ακόμα κι αν έφυγε ενώ πήγαινες με 50, δε θα παθε τίποτα.

Παλιότερα, σε ένα audi 80 που είχε ο φάδερ, βάζει μπροστά το μοτέρ και ξαφνικά ακούγεται ένα γντουπ και σβήνει. Μετά δεν έπαιρνε μπρος με τίποτα! Ανοίγουμε καπώ και βλέπουμε ένα γατί αγκαλιά με τον ιμάντα του δυναμό (το έπιασε προφανώς και βγήκε ο ιμάντας), κατσιασμένο και όπως το είδα, μάλλον θα πέθαινε.

Λοιπόν, η συγκεκριμένη γάτα, λίγες μέρες μετά γέννησε σε μιά οικοδομή απέναντι απ'το σπίτι μας! Οπότε και έφαγε το ξύλο απ'τον ιμάντα και παρ'οτι ήταν έγγυος, γέννησε κανονικότατα. Smile

3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 16:47:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:

Παλιότερα, σε ένα audi 80 που είχε ο φάδερ, βάζει μπροστά το μοτέρ και ξαφνικά ακούγεται ένα γντουπ και σβήνει. Μετά δεν έπαιρνε μπρος με τίποτα! Ανοίγουμε καπώ και βλέπουμε ένα γατί αγκαλιά με τον ιμάντα του δυναμό (το έπιασε προφανώς και βγήκε ο ιμάντας), κατσιασμένο και όπως το είδα, μάλλον θα πέθαινε.

Λοιπόν, η συγκεκριμένη γάτα, λίγες μέρες μετά γέννησε σε μιά οικοδομή απέναντι απ'το σπίτι μας! Οπότε και έφαγε το ξύλο απ'τον ιμάντα και παρ'οτι ήταν έγγυος, γέννησε κανονικότατα. Smile

Χαχα καλό! Αυτή είναι η καλή εκδοχή, σ' ένα φίλο μου όμως που άρπαξε ο ιμάντας το γατί... ας το καλυτερα, και για το γατί και για το αυτοκίνητο... Sad

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 12:51:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και σε ένα yaris που είχα το ίδιο.
Γντουπ! Σβήνει η μηχανή.
Ανοίγω καπώ και πλημμυρίζει το σύμπαν πούπουλα !!! Shocked Shocked Shocked

Για το γατί δεν ξέρω.

Δεν αλλάξαμε τηλέφωνα. Laughing Laughing [/img]

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης