Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Tomcat (Στελιος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+
Ένταξη: 30 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 1188 Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 15:52:26 Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με τον συναγερμό! Pls help! |
|
|
Ξαφνικά χτες το βράδυ ο συναγερμός κόλλησε και δεν ανοίγει ούτε κλειδώνει το αυτοκίνητο. Σήμερα το πρωί άλλαξα μπαταρία υποψιαζομενός οτι μπορεί να φταίει το χειριστήριο αλλά πάλι τίποτα.Δοκίμασα να τον κλείσω και να το ξανανοίξω με τα κλειδάκια που μου είχε δώσει η αντιπροσωπία αλλά και πάλι τίποτα.Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι το ότι δεν είχα κάποιο περιστατικό το οποίο θα μπορούσε να επιρεάσσει τον συναγερμό.Το όλο συνέβει εντελώς ξαφνικά και απροειδοποίητα.
Υπάρχει κανείς ο οποιός θα μπορούσε να μου δώσει κάποια καλή συμβουλή???? Μάλλον αύριο θα το παώ στην αντιπροσωπία να μου πουν και αυτοί την γνώμη τους. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
pezomania (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 1231 Τόπος: Mandra
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 16:52:55 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε Στέλιο, χωρίς να είμαι ο πλέον αρμόδιος, νομίζω, πως το imobilizer έμπλεξε λίγο τα μπ@@τια του με τον συναγερμό.
Σίγουρα το τι φταίει θα σου το πουν στην αντιπροσωπεία.
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
StAkIS (Χρήστος) Μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)
Ένταξη: 29 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 110 Τόπος: Αργυρούπολη,Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 17:48:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπάρχει πιθανότητα να έχει αποσυντονιστεί ο συναγερμός! Αυτό μπορεί να συμβεί, όταν ανοίγεις το αυτοκίνητο σε μεγαλύτερη απόσταση από όσο αντέχει η εμβέλεια μεταξύ του μπρελόκ και του δέκτη του συναγερμού, κάτι που χειροτερεύει επίσης και όταν είναι πεσμένη η μπαταρία του μπρελόκ!
Καλό είναι να το πας κατευθείαν στην αντιπροσωπεία του συναγερμού, εκτός αν είναι εργοστασιακός της Peugeot!
206 Θαύματα Του Κόσμου Σε Ενα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
chatasos (Τάσος) Developer - Administrator

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 2612 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 18:18:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
StAkIS έγραψε: | Υπάρχει πιθανότητα να έχει αποσυντονιστεί ο συναγερμός! Αυτό μπορεί να συμβεί, όταν ανοίγεις το αυτοκίνητο σε μεγαλύτερη απόσταση από όσο αντέχει η εμβέλεια μεταξύ του μπρελόκ και του δέκτη του συναγερμού, κάτι που χειροτερεύει επίσης και όταν είναι πεσμένη η μπαταρία του μπρελόκ!
|
Τα ίδια συμπτώματα είχα και εγώ. Και μάλλον η αιτία είναι η παραπάνω.
2ο χειριστήριο δεν έχεις?
Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|