PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - 206 1,6 16ν Turbo Project
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2004, 08:40:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:

thats me! Wink
Λοιπον Δημητρη και λοιποι που ψηνεστε για τουρμπακι...
ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΟΕΤΡ ΤΟΥ 2ΛΙΤΡΟΥ και με τα χρηματα που θα πουλησει το δικο του να κανει το 2λιτρο Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Α-Ν-Ο! Wink
Απλως εγω εχω τρελο κολλημα με τον ηχο των τουρμπο αλλα και με το 206, ετσι προτημησα να τα συνδιασω! Wink
Το αμαξι οντως παρουσιαζει αρκετα απο τα <<προβληματα>> που αναφερει ο speedy

Η να βρεις μοτέρ απο 405 ΜΙ16 που ήταν τούρμπο απο την μάνα του ...και μετά να παίξεις Wink
Οσο για το τουρμπιστάν πολλοί πιστεύουν ότι είναι ένα απλό συμπλήρωμα σαν τις βιταμίνες ένα πράγμα ( με εξαίρεση κάποιους μερακλήδες ... Wink )
Απλά να έχετε υπόψιν ότι τουρμποεκκεντροφόρος και απλός εκκεντροφόρος εχουν κάτι διαφορές σαν την διώρυγα της Κορίνθου ...
Αλλο σχήμα έκκεντρων (άλλες ράμπες πιο <<ευθείες >> αν μπορώ να το πώ έτσι και όχι καμπύλες όπως τα ατμοσφαιρικά ) Τώρα αν πώ για κορμό κινητήρα κλπ κλπ δεν μας φτάνει ένα θέμα ...

Και μαγκιά του Αρη που βλέπει και μιλάει για τα προβλήματα του χωρίς να κρύβεται για να κάνει την επιλογή του να φανεί σωστή όπως κάνουν τόσοι και τόσοι

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

Ένταξη: 31 Οκτ 2004
Τόπος: Νικαια city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 18 Νοέ 2004, 23:33:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:

thats me! Wink
Λοιπον Δημητρη και λοιποι που ψηνεστε για τουρμακι...

Το δικο μου κοστησε 3500 (η τιμη περιλαμβανει μεχρι και οργανακια και το τουρμπο ταιμερ) Τωρα θα βαλω και το ψυγειο λαδιου που δεν ξερω ποσο θα παει...
Την μετατροπη την εκανε ενα φιλαρακι μου και δεν μου πηρε καθολου εργατικα... Wink Very happy

ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΟΕΤΡ ΤΟΥ 2ΛΙΤΡΟΥ και με τα χρηματα που θα πουλησει το δικο του να κανει το 2λιτρο Τ-Ο-Υ-Μ-Π-Α-Ν-Ο! Wink
Απλως εγω εχω τρελο κολλημα με τον ηχο των τουρμπο αλλα και με το 206, ετσι προτημησα να τα συνδιασω! Wink
Το αμαξι οντως παρουσιαζει αρκετα απο τα <<προβληματα>> που αναφερει ο speedy100
Τα λαιτ τουρμπο δεν ειναι ανθεκτικα στην πιεση και την καταπονηση γι'αυτο και τα περισσοτερα μετα απο αρκετα χιλιομετρα σπανε (και πιστεψτε με ειναι πααααααααααααααααααααααααααααααααααρα πολλα)

Επισης τα πραγματα που μας ερχονται δεν εχουν καμια σχεση, κυριως με αυτα της Αμερικης (πχ εχω βρει τουρμπινες ειναι πιο ακριβες και απο τις δικες μας, αλλα δεν εχουν καμιιιιιιιιιια σχεση)

Συμπερασμα:Ναι στο τουρμπο αλλα μονο με την προυποθεση οτι το χερι θα μπει πολυυυυυ βαθια στην τσεπη και το αμαξι θα λειτουργει αρκετα κατω απο τα ορια του... Wink

άρη πες μου τι μετατροπές έχεις κάνει . τι έχεις βάλει ?
τι σου κάνει το αμάξι ? ρετάρει ? βαραέι πυράκια ?
που έχεις την συμπίεση ? κατατοπισέ με λίγο περισσότερο.

στην εκδρομή θα έρθεις να το δούμε ?? Cool Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Νοέ 2004, 00:13:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Rally έγραψε:
Για να βοηθησω λιγο την συζητηση θα ηθελα να υπενθιμισω οτι μελος του club ο Νικελ (οι παλαιοτεροι θα τον ξερουν) με το 206 cc το εχει τουρπισει στον Δαρα. μαλιστα πηγε την εποχη που κανεις δεν τουρπιζε τα 206.

Η προσωπικη μου αποψη ειναι οτι αν θελεις να τουρπισεις πας σε μαστορα που κανει αυτη την δούλεια. ειναι σημαντικο να εχεις τουρπισει γυρω στα 2000-2500 αυτοκινητα. Ειναι γνωστο αλλωστε οτι στον συγκεκριμενο βελτιωτη τρεχουν πολλοι για να 'διορθωσουν΄το αμαξι τους που εκαναν την μετατροπη σε αλλον.

η αξιοπιστια του αυτοκινητου φυσικα εξαρταται απο τον βελτιωτη , αλλα ενας αλλος σημαντικος παραγοντας που την καθοριζει ειναι η χρηση του αυτοκινητου και το ιδιο το αυτοκινητο. δεν ειναι το ιδιο για παραδειγμα τα τουρπιζεις ενα civic και μια alfa!!! οπως δεν ειναι το ιδιο να κανεις προσεχτικη χρηση στο αμαξι ή να το λιωνεις καθε βραδυ στην βουλιαγμενη.

παντου υπαρχουν και οι ευχαριστημενοι και οι δυσαρεστημενοι. το σιγουρο ειναι οτι σε μετατροπες τουρμπο ειναι σημαντικο να εχεις πολυ καλο after sales service γιατι θα χρειαστει και αυτο φυσικα δεν ειναι κακο, οποιος θελει τουρμπο μετατροπες και να λιωνει το αμαξι του πρεπει να ξερει οτι θα επισκεπτεται συχνα το συνεργειο. τα αυτοκινητα δεν ειναι κουζινες

θέλω τον νίκελ να μου πει για το turbo του !!!!

όποιος γνωρίζει κάτι να το δημοσιεύσει !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 19 Νοέ 2004, 00:29:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
Steve έγραψε:
DIMCHRI έγραψε:
Λοιπόν υπάρχει κανείς που να έχει τουρμπίσει το αμάξι του ??
Ας μας το πει εδώ να τελειώνουμε !!!
Να τα πει όλα, και τα καλά και τα κακα, όπως έκανε και ο Τάσος.

Φιλικά πάντα,
Δημήτρης.

Scratch Αρούληηη... πες αλεύρι... ο Δημήτρης σε γυρεύει Rolling eyes

ποιός είναι ο αρούλης ρε steve ????

thats me! Wink
Λοιπον Δημητρη και λοιποι που ψηνεστε για τουρμακι...

Το δικο μου κοστησε 3500 (η τιμη περιλαμβανει μεχρι και οργανακια και το τουρμπο ταιμερ) Τωρα θα βαλω και το ψυγειο λαδιου που δεν ξερω ποσο θα παει...
Την μετατροπη την εκανε ενα φιλαρακι μου και δεν μου πηρε καθολου εργατικα... Wink Very happy

Το αμαξι οντως παρουσιαζει αρκετα απο τα <<προβληματα>> που αναφερει ο speedy100
Τα λαιτ τουρμπο δεν ειναι ανθεκτικα στην πιεση και την καταπονηση γι'αυτο και τα περισσοτερα μετα απο αρκετα χιλιομετρα σπανε (και πιστεψτε με ειναι πααααααααααααααααααααααααααααααααααρα πολλα)

Επισης τα πραγματα που μας ερχονται δεν εχουν καμια σχεση, κυριως με αυτα της Αμερικης (πχ εχω βρει τουρμπινες ειναι πιο ακριβες και απο τις δικες μας, αλλα δεν εχουν καμιιιιιιιιιια σχεση)

Συμπερασμα:Ναι στο τουρμπο αλλα μονο με την προυποθεση οτι το χερι θα μπει πολυυυυυ βαθια στην τσεπη και το αμαξι θα λειτουργει αρκετα κατω απο τα ορια του... Wink

συμφωνώ ρε άρη μαζί σου αλλά δώσε μας full details τις μετατροπής σου.

σου έχω στείλει και πμ.

τι προβλήματα σου κάνει. τι ίππους έχεις βγάλει, σε τι πίεση δουλευεις, τι συμπίεση έχεις ?

πόσα χιλιόμετρα έχεις ?

Γράψτα ρε άρη μπας και βγάλουμε καμιά άκρη. πάντως εγώ ψήνομαι πολύ..

Άρη πες τα όλα.

Δώσε μας τα φώτα σου !!!!!!! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Νοέ 2004, 20:06:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Recifees έγραψε:
Οσο για το τουρμπιστάν πολλοί πιστεύουν ότι είναι ένα απλό συμπλήρωμα σαν τις βιταμίνες ένα πράγμα ( με εξαίρεση κάποιους μερακλήδες ... Wink )

Συμφωνωωω Smile
Recifees έγραψε:
Απλά να έχετε υπόψιν ότι τουρμποεκκεντροφόρος και απλός εκκεντροφόρος εχουν κάτι διαφορές σαν την διώρυγα της Κορίνθου ...

και ΕΠΑΥΞΑΝΩ! Very happy
(<<Διαβασμενο>> σε βρισκω γειτονα! Wink )
Recifees έγραψε:
Και μαγκιά του Αρη που βλέπει και μιλάει για τα προβλήματα του χωρίς να κρύβεται για να κάνει την επιλογή του να φανεί σωστή όπως κάνουν τόσοι και τόσοι

Τρελος εισαι; σιγα μην καθομαι να λεω π@π@ριες και αερολογιες για να κανω την επιλογη μου να φανει σωστη!
Το ξερω οτι με τοσα λεφτα εβρισκα 2λιτρο μοτερ και πουλωντας το δικο μου το εφτιαχνα κι'ολας...Γιατι να το κρυψω?
Αντιθετως, τωρα ομως θα πρεπει να βρω κανα πεντοχιλιαρο ακομα για να λειτουργησει ετσι οπως θελω το αμαξι... Sad
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Νοέ 2004, 22:19:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ghost Dog έγραψε:
Τρελος εισαι; σιγα μην καθομαι να λεω π@π@ριες και αερολογιες για να κανω την επιλογη μου να φανει σωστη!
Το ξερω οτι με τοσα λεφτα εβρισκα 2λιτρο μοτερ και πουλωντας το δικο μου το εφτιαχνα κι'ολας...Γιατι να το κρυψω?
Αντιθετως, τωρα ομως θα πρεπει να βρω κανα πεντοχιλιαρο ακομα για να λειτουργησει ετσι οπως θελω το αμαξι... Sad

Αρη θα ήταν καλό γιά όλους τους φίλους εδώ στο φόρουμ, να μας πεις τι έκανες στο μοτέρ σου με λίγες λεπτομέρειες παραπάνω.

τι πιστεύεις ότι έκανες λάθος και γιατί πιστεύεις ότι με 5000 θα το κάνεις να δουλεύει όπως θελέις ?
Πιστεύω ότι όλοι εσείς που έχετε κάνει κάποιες μετατροπές θα πρέπει να μας βοηθάτε.
και όταν λέω ότι βοηθάτε, εννοώ ότι το να μου πεις αν αντέχει ή όχι ο κινητήρας δεν μου λέει τίποτα.
Ας πούμε ο recifees είπε κάτι που εγώ δεν το ήξερα. μίλησε για διαφορετικούς εκεντροφόρους για τα turbo.
εξάλλου πιστευω ότι αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης των forum. να μάθουμε πέντε πράγματα παραπάνω από κάποιους ανθρώπους που έχουν κάνει κάτι παραπάνω στο αμάξι τους.
θα ήταν λοιπόν χρήσιμο να μας πεις τις λεπτομέρειες της μετατροπής σου.
έχω μπερδευτεί πολύ πάντως. βλέπουμε turbismena με 250 άλογα και δεν σπάνε. δεν μπορεί να μην αντέχει το μπλοκ τέτοιες ιποδυνάμεις.
μπορεί να κάνω και λάθος.

Πάντα φιλικά.
Δημήτρης.
Επιστροφή στην κορυφή
DIMCHRI (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

406 coupe 2.2 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Δεκ 2004, 11:35:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

άρη απάντησε!!!!

δώσε λεπτομέρειες !!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
MAG206cc1.6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 02 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Φεβ 2005, 21:48:40    Θέμα δημοσίευσης: oeoeoe Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1to groyp tea moy pe gia ena galiko kit 50 ps =3500 kai enoouse ena turbo dokimasmeno sth galia. 2sto ayto exelixis moy eipan gia toyrmpina granazwti.3 enas odigos agwnwn pezo moy pe mono koronopinio axizei na alaxw
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Φεβ 2005, 01:01:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: oeoeoe Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MAG206cc1.6 έγραψε:
1to groyp tea moy pe gia ena galiko kit 50 ps =3500 kai enoouse ena turbo dokimasmeno sth galia. 2sto ayto exelixis moy eipan gia toyrmpina granazwti.3 enas odigos agwnwn pezo moy pe mono koronopinio axizei na alaxw

που χαθηκες εσυ ρε ψυχη...??? και τα τρια που αναφερεις μου φαινονται λιγο Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
giannhs (giannhs)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 gti 1.6

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: RODOS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Μάϊ 2009, 18:58:25    Θέμα δημοσίευσης: 206 1.6 turbo? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας! Very happy εχω ενα 206 1.6 κ λεω για τουρμπισμα.. θελω τη βοηθεια σας!!?? περνω τα πραγματα σιγα σιγα.. μεχρι τωρα εχω στην κατοχη μου μια garret25/60 ενα intercoler σκαστρα κ ενα extra εγκεφαλο με μπεκακι.. το αμαξι εχει ροικη κ τωρα σκεφτομαι να κανω υπομονη για να παρω πιστονια κ μπιελες.. με χαρτογραφιση κ τριφισο εγεφαλο κανω τιποτα? πιεση περιπου 0.8-0.9 θα μπορει να δουλεψει? ΑΝ το κανω με μαμα σοθηκα δουλεβει 0.8 με ασφαλεια? HELP!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

Ένταξη: 22 Απρ 2009
Τόπος: N.Φ.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Μάϊ 2009, 19:40:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: 206 1.6 tourbo? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannhs έγραψε:
Γεια σας! Very happy εχω ενα 206 1.6 κ λεω για τουρμπισμα.. θελω τη βοηθεια σας!!?? περνω τα πραγματα σιγα σιγα.. μεχρι τωρα εχω στην κατοχη μου μια garret25/60 ενα intercoler σκαστρα κ ενα extra εγκεφαλο με μπεκακι.. το αμαξι εχει ροικη κ τωρα σκεφτομαι να κανω υπομονη για να παρω πιστονια κ μπιελες.. με χαρτογραφιση κ τριφισο εγεφαλο κανω τιποτα? πιεση περιπου 0.8-0.9 θα μπορει να δουλεψει? ΑΝ το κανω με μαμα σοθηκα δουλεβει 0.8 με ασφαλεια? HELP!!!

Φιλε Γιαννη θα πρεπει να κατασταλαξεις στο τι ζητας απο το αμαξι σου και για τι χρηση το θελεις ετσι ωστε να μην πεταξεις ασκοπα τα λεφτα σου σε κατι που αργοτερα μπορει να μην ειναι αρκετο.Μπορεις να κανεις πολλα πραγματα στο 206 αλλα να ξερεις οτι οσο πιο extreme ειναι η μετατροπη τοσο πιο δυσκολο θα ειναι το αμαξι σε καθημερινη χρηση.
Φροντισε να μην αγοραζεις πραγματα που ισως να πεσουν μικρα στο αυτοκινητο(πχ το intercooler μπορει να ειναι μικρο).
Η γνωμη μου ειναι αν τελικα προχωρησεις στην μετατροπη να μην βαλεις εγκεφαλακι με εξτρα μπεκ αλλα να χαρτογραφησεις τον μαμα εγκεφαλο μαζι με 4 μπεκ μεγαλητερης παροχης η ακομα καλυτερα να χρησιμοποιησεις εναν αγραφο για καλητερη ρυθμιση του αυτοκινητου.
Με τα μαμα σωθηκα μπορει να δουλεψει αφοβα εως το 1,1 bar και να βγαλεις μια ικανοποιητικη δυναμη.
Εγω απλα σου λεω τις προσωπικες μου εμπειριες και μονο,καλο θα ηταν να συμβουλευτεις και καποιον μηχανικο που ασχολειται με τετοιου ειδους μετατροπες,απλα να ξερεις...ολα γινονται....αν υπαρχει θεληση!!!

106 rallye 8V.Σπερνει........πανικο!!!
http://i534.photobucket.com/albums/ee341/jimmys7/106_Turbo_97-1.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Μάϊ 2009, 19:43:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα χρειστεις ακομα εισαγωγη, εξαγωγη (ενα λουκανικο σου κανει για την πιεση που θελεις), θα πρεπει να κανεις κατι με τον μαπ, το εγκεφαλακι σου ειναι αχρηστο γιατι αμα πας για προγραμματισμο πετας 4 μεγαλητερα μπεκ και εισαι αρχοντας, εξατμηση και καπια νπιχλιμπιδια που θα βγουν οσο φτιαχνεις! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 18:36:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μπορείς να πετάξεις έτσι απλά 4 μεγαλύτερα μπεκ , αφου δεν διαβάζει ο μαμά μαπ πανω απο μια ατμόσφαιρα οπότε εσύ όταν τουρμπίζεις τι θα διαβάζει ? .... οπότε θέλει 4 μπεκ και έναν άγραφο όπως έχεις κάνει εσυ Γιώργο !

http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5601n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5608n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5763.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/DSC03391.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 22:45:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
Δεν μπορείς να πετάξεις έτσι απλά 4 μεγαλύτερα μπεκ , αφου δεν διαβάζει ο μαμά μαπ πανω απο μια ατμόσφαιρα οπότε εσύ όταν τουρμπίζεις τι θα διαβάζει ? .... οπότε θέλει 4 μπεκ και έναν άγραφο όπως έχεις κάνει εσυ Γιώργο !

Νομιζω οτι μπορει βαζοντας εναν δυμπαρο map.

Επιστροφή στην κορυφή
tsikis (Νικος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6

Ένταξη: 03 Νοέ 2004
Τόπος: ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 11:30:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και πως θα συνεργαστεί το δυμπαρο μαπ με τον δικό μας εγκέφαλο ?
θα θέλεις και άλλον εγκέφαλο λογικά να τον φτιάξεις απο την αρχή !

http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5601n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5608n.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/100_5763.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v648/tsikis/DSC03391.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
black7monster (Dimitris)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 8v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 23 Μάϊ 2009, 12:48:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:
και πως θα συνεργαστεί το δυμπαρο μαπ με τον δικό μας εγκέφαλο ?
θα θέλεις και άλλον εγκέφαλο λογικά να τον φτιάξεις απο την αρχή !

Mιλαω απο δικη μου εμπειρια,στο 106 μου στις αρχες(2001-04)..... δουλευα με δυμπαρο map,4 μπεκ μεγαλυτερα και προγραμμα στον μαμα εγκεφαλο,ανεβαζα πιεση ως 0,9 bar και δεν ειχα κανενα προβλημα.Διαβαζε πιεση κανονικα πανω απο το 0...

Επιστροφή στην κορυφή
GFG (ΓΙΩΡΓΟΣ) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

vw passat 1.8T

Ένταξη: 24 Νοέ 2003
Τόπος: ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Μάϊ 2009, 17:42:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

tsikis έγραψε:

Μπορει να κρατησει και τον δικο του μαπ και να την φτιαξει αλλιως την δουλεια αλλα η σωστη λυση ειναι ο αγραφος ναι!

Επιστροφή στην κορυφή
106_xr (ΣΠΥΡΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye turbo

Ένταξη: 10 Απρ 2009
Τόπος: ΚΕΡΚΥΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 03:09:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δηλαδη με μια πολλ εξαγωγης,τουρμπινα τ25,φλατζα,εξτρα μπεκ με εγκεφαλακι,ιντερκουλερ και τα λοιπα περιφεριακα κανεις ενα ωραιοτατο τουρμπο κιτ.τα 6000ε που αναφερετε καποιοι παντως ειναι πολλα.εγω πιστευω το πολυ κανα 3000ε-3500ε για πιεση της ταξης του 0,5-0,6 μπορει και 0,7 αναλογα τις βενζινες.

Επιστροφή στην κορυφή
PASALIMANI (Σπυρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)

Ένταξη: 07 Φεβ 2008
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 12:13:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

3500 εαν ο μηχανικος ειναι γνωστος σου και μοιραζεστε τα γκομενακια που βγαζετε.Εαν πας στους 3-4 σοβαρους που υπαρχουν εδω και τους πεις τετοια τιμη το λιγοτερο που θα παρεις ειναι ενα χαμογελο κ αυτο απο ευγενια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 09 Ιούν 2009, 18:10:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PASALIMANI έγραψε:
3500 εαν ο μηχανικος ειναι γνωστος σου και μοιραζεστε τα γκομενακια που βγαζετε.Εαν πας στους 3-4 σοβαρους που υπαρχουν εδω και τους πεις τετοια τιμη το λιγοτερο που θα παρεις ειναι ενα χαμογελο κ αυτο απο ευγενια.

Ωπα ρε φιλε δλδ με δικα του πραγματα και ΜΟΝΟ εργασια τι υε επρεπε να του πουν δλδ?Κανα 15αρι χιλιαρικα ισως....Μην τρελαθουμε τελιως....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... , 11, 12, 13  Επόμενη
Σελίδα 12 από 13

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης