Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vamvakoolas (kostis) Τρελλαμένο μέλος

307cc
Ένταξη: 30 Ιούν 2008 Δημοσιεύσεις: 979 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 15:49:16 Θέμα δημοσίευσης: Ξερει κανεις απο δορυφορικα?εχω προβλημα... |
|
|
Μενω σε ισογειο ως ενοικιαστης 5οροφης πολυκατοικιας. Θελω να βαλω δορυφορικη. Προβληματα
1)Μαλλον δυσκολο να πιανω κανενα δορυφορο αν βαλω κατοπτρο σε μενα (Η απεναντι πολυκατοικια απεχει 15 μετρα)
2)Στη ταρατσα δεν εχω προσβαση γιατι απλως εχουν χτισει το κλιμακoστασιο!!οι ιδιοκτητες των ρετιρε και εχουν μονο αυτοι προσβαση!!!!!!!
Τι να κανω?
(Το μονο καλο ειναι οτι εχει βαλει ο ιδιοκτητης μια UHF ΚΕΡΑΙΑ που ερχεται κατευθειαν απο ταρατσα το καλωδιο της στην τν, αν με αφησουν να βαλω το κατοπτρο πανω, αραγε θα περναει στο ιδιο καλωδιο και το σημα δορυφορικης?) ΧΕΛΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 16:25:26 Θέμα δημοσίευσης: Ξερει κανεις απο δορυφορικα?εχω προβλημα... |
|
|
Πηστευω οτι δεν υπάρχει τοσο προβλημα να το βάλεις κάπου στην βεραντα γιατι το πιατο εχει μια κλιση 45 μοιρων σχεδόν.Τώρα για την ταράτσα θα χρειαστείς καινούριο καλωδιο για το LNB και καποιας καλης ποιοτητας για να μην εχεις απώλειες λόγο αποστασης.Οτι άλλο χρειαστείς I am here.
Family Racing Team :D
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 16:34:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε συ chris ενας γνωστος γνωστου (η γνωστη ραδιο αρβυλα) ειπε οτι με ενα "πολυδιακοπτη" περναει απο το ιδιο καλωδιο και η δορυφορικη και η απλη....
εκει που ειμαι (ισογειο) δεν εχω μπαλκονι (οχι οτι παιζει ρολο) αλλα εδω αθηνα ειμαστε ο ενας στον αλλο (εχω διπλα πολυκατοικιες οπως και απεναντι) Θα προτιμουσα να μπει σε μενα το πιατο παρα να μπλεκω με αλλους....
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 16:43:20 Θέμα δημοσίευσης: Ξερει κανεις απο δορυφορικα?εχω προβλημα... |
|
|
Μάλιστα ,τότε αφού δεν εχεις μπαλκονάκι η κατι τέτοιο καλητερα να το βάλεις στην ταράτσα για λόγους προστασίας μην το ξηλώσει κανένας εκτος αν κανονησης με κανεναν αλλο ενοικο σε ποιο πάνω όροφο που θέλει και αυτος να βάλεται ενα πιατο μαζι και με διακλαδωτη να περνεται και οι δύο σήμα.Δεν θα συνηστουσα να χρησιμοποιησης το παλιό καλώδιο της κεραίας αν θεσ να κανεισ σωστή δουλειά και επιπλεον θα σου συνηστουσα το πιάτο που θα παρης να είναι τουλάχιστον 80αρι.
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 16:45:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πιατο εχω βρει 1.2 αλλα το θεμα ειναι οτι αυτο δεν ειναι δικο μου σπιτι (τρυπες μπριζεσ κοκ) και οτι το καλωδιο τν ειναι σχετικα καινουργιο (1-2 ετων) τωρα απο ποιοτητα δε φενεται σουπα....αυτο για το κλεψιας δεν το ειχα σκεφτει... 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 16:58:51 Θέμα δημοσίευσης: Ξερει κανεις απο δορυφορικα?εχω προβλημα... |
|
|
Γείνεται και με πολυδιακόπτη οπως σου είπαν αλλα δεν ειναι η σωστή λυση,άσε που μπορεί να υπάρξη μπερδεμα αν έχεις πάνω απο μία τηλεοράσης.Οσο για το πιάτο πολυ καλη επιλογή το 1.2.
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
thesalos (Γιωργος) Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)
Ένταξη: 11 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 326 Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 23:31:19 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Βαλτο στην ταρατσα γιατι λιγο δυσκολο αναμεσα σε πολυκατοικιες να βρεις δορυφορο απο ισογειο και αναλογα τη μερια που βλεπεις. Μπορει οι δορυφοροι να ειναι απο την αλλη οποτε ταρατσα εισαι σιγουρος. Μπορεις με ενα καλωδιο να περασεις και επιγεια και δορυφορικα. Μεχρι εικοσι μετρα αποσταση περιπου μπορει και παραπανω μπορεις να εχει οτι καλωδιο θελεις απο κει και μετα χρειαζεσαι κατι καλυτερο περιπου στα 28 λεπτα το μετρο. Επισης χρειαζεσαι ενα dms περιπου στα 15 ευρω για να κανεις την μιξη των σηματων και οχι πολυδιακοπτη γιατι δεν εχεις κεντρικη εγκατασταση και ειναι περιτος γιατι ο πιο φθηνος εχει γυρω στα 60 ευρω. Επισης χρειαζεσαι ενα δεκτη που να υποστηριζει irdeto 2 και μια σπασμενη καρτα nova η οποια κοστιζει στην καλυτερη 120 και φτανει εως 180 γιατι αλλοιως δεν εχει νοημα να βαλεις δορυφορικη. Αυτα και αν θελεις να ρωτησεις κατι αλλο στη διαθεση σου. Επισης το 1.20 το θεωρω υπερβολη εκτος κι αν θελεις να πιασεις και τον astra εκτος του hotbιrd.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την thesalos στις Τετ 20 Μάϊ 2009, 15:00:09, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 11:23:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Η αποσταση απο ταρατσα σε εμενα ειναι περιπου 20-25 μετρα και οπως προειπα δε θελω να ριξω αλλο καλωδιο γιατι θα εχω γκρινιες....
Ελπιζω ποιοτικα να μην εχω προβλημα (ή μηπως δε θα βλεπω τπτ?)
Θα καταληγει σε μονο μια τηλεοραση και σκεφτομαι να παρω το πακετο απο βουλγαρια bulgsat γιατι εδω Αθηνα ολα τα καταστηματα φοβουνται για πλαστοκαρτες νοβα....(εκτος αν εχεις κανενα γνωστο).Πιατο επειδη ξερω για αξιοπιστια televes 1.20 θελω hellasat hotbird και οτι αλλο μπορεσω...δεκτη για αρχη Νeotion
Μεσα στο ψαξιμο αυτες τις μερες μου ειπαν για νεες κεραιες επιπεδες (απο 250 ευρα) πιο μικρες και αποδοτικες, λετε να κανουν για ισογειο?
Επισης λεω μια που θα βαλω πιατο να κεντραρω και για δορυφορικο ιντερνετ, εχει κανεις αποψη? 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 12:32:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vamvakoolas έγραψε: | Η αποσταση απο ταρατσα σε εμενα ειναι περιπου 20-25 μετρα και οπως προειπα δε θελω να ριξω αλλο καλωδιο γιατι θα εχω γκρινιες....
Ελπιζω ποιοτικα να μην εχω προβλημα (ή μηπως δε θα βλεπω τπτ?)
Θα καταληγει σε μονο μια τηλεοραση και σκεφτομαι να παρω το πακετο απο βουλγαρια bulgsat γιατι εδω Αθηνα ολα τα καταστηματα φοβουνται για πλαστοκαρτες νοβα....(εκτος αν εχεις κανενα γνωστο).Πιατο επειδη ξερω για αξιοπιστια televes 1.20 θελω hellasat hotbird και οτι αλλο μπορεσω...δεκτη για αρχη Νeotion
Μεσα στο ψαξιμο αυτες τις μερες μου ειπαν για νεες κεραιες επιπεδες (απο 250 ευρα) πιο μικρες και αποδοτικες, λετε να κανουν για ισογειο?
Επισης λεω μια που θα βαλω πιατο να κεντραρω και για δορυφορικο ιντερνετ, εχει κανεις αποψη?  |
Αν το καλωδιο σου ειναι εστω καποιας ποιοτητας κι οχι κινεζικο μπορεις και στα 30 μετρα. Γραψε μου αν θελεις τι λεει επανω στο καλωδιο. Επισης σημερα ρωτησα για καρτες τιμη και κυκλοφορουν γυρω στα 100 ευρω πλεον αλλα θα πρεπει να εχεις καποιον γνωστο εκει που να σου κανει αναβαθμιση οταν χρειαζεται ισως μια φορα στο τριμηνο και να μην σου παιρνει λεφτα γιατι χρεωνουν περιπου στα 15 με 20 τη φορα. Καλος ειναι ο neotion και αναβαθμιζεται και ευκολα αλλα υπαρχουν και στην ιδια ποιοτητα αλλα στη μιση τιμη που να κανουν την ιδια δουλεια. Τωρα οσον αφορα το κατοπτρο με 1.20 μπορεις μπορεις να πιασεις και 3 δορυφορους ακομη και απο ισογειο αρκει να εχεις οπτικη επαφη μ αυτους. Απο μαρκες κατοπτρων οι διαφορες ειναι μικρες εως ελαχιστες οποτε δεν βρισκω λογο να πας σε televes. Επισης το δορυφορικο ιντερνετ πληρωνεται. Αυτα αν θες κατι αλλο στη διαθεση σου.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 13:20:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για δορυφορικο internet ρωτησα σημερα για ελληνικο hellasat 40 ευρα!!!!! τα 512 αμφιδρομη (αν ειναι δυνατον) ενω γνωστος μου σε αλλο δορυφορο (Γαλλικο) μου ειπε τιμες απο 15 ευρα το μηνα ΕΛΕΩΣ
Για καλωδιο θα δω και θα σου πω....
Αν ξερεις καποιο καλο δεκτη εστω κλονο αλλα οχι ακριβω πες μου και τον αγοραζω (δεκτη θα αγορασω αμεσα) αλλα σχετικα φτηνο...
Κατοπτρο θελω κατι ποιοτικο γιατι εχω δει σαπια, αλλα να ξεκολανε ευκολα κοκ (ξερω παιζουν ρολο και αλλα θεματα)
Ξερει κανεις τιμη για εγκατασταση?Κανεις για την κεραια που ανεφερα?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 13:38:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οταν λες φθηνο τι εννοεις? Με 80 περιπου ευρω μπορεις να παρεις εναν πολυ αξιοπιστο δεκτη. Οσο για το κατοπτρο δεν ειπαμε να παρεις και ντενεκε αλλα μεχρι το televes (που για μενα πληρωνεις το ονομα παραπανω ) υπαρχουν κι αλλα. Βασικα τι τιμη σου εχουν πει? Τωρα για εγκατασταση δεν ξερω ποσο παιρνουν στην αθηνα. Αν ησουν εδω ειχα να σου προτεινω αρκετους. Εδω οι τιμες εγκαταστασης κυμαινονται στα 80 ευρω περιπου αναλογα με την περιπτωση.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 13:48:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για δεκτη ειναι το προβλημα γιατι ο καθενας οτι πλασαρει θελει να πουλησει, οποτε βρηκα μονος αυτον που ανεφερα πιο πανω, και δε θελω να δωσω πανω απο 90 ευρα (p.x dream,Humax κοκ)
Κατοπτρο αν εχεις να προτινεις κατι εδω ειμαι ανοιχτος σε προτασεις....Σε πιατο αλλα και βαση lnb θελω να παρω κατι καλο αφενος γιατι εχει ανεμους αφετερου οπως εχω πει δεν εχω ευκολα προσβαση σε ταρατσα (οποτε αν χαλαει καθε λιγο...)
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 14:11:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παρε εναν mega sat 2000 που ειναι και καινουριος γιατι ο neotion ειναι πολυ παλιο μοντελο και δεν βγαινει πλεον
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

307cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 15:40:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
επειδη ειμαι λιγο του κομπιουτερ θελω
1)να περνει σκληρο ή εστω να γραφει σε κανενα στικ
2)να ειναι οικονομικος
3)να ειναι αξιοπιστο (οχι κολληματα/ελλατωματα) γι'αυτο ελεγα το δεκτη που ανεφερα πιο πανω...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Μάϊ 2009, 07:47:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αν θες κατι τετοιο σου προτεινω τον protek 9600 ip ο οποιος αναβαθμιζεται μεσω internet και γραφει απευθειας στο pc. Ουτε κολληματα ουτε τιποτα και ειναι και πολυ γρηγορος στο ψαξιμο. Αυτον εχω κι εγω. Μπορεις ακομη να συνδεθεις σε καποιο server και με ενα εφαπαξ αντιτιμο απο 150 εως 250 ευρω το χρονο να βλεπεις nova. Αν το ψαξεις αρκετα μεσα σε φορουμς δορυφορικα μπορει να βρεις και δωρεαν. Εχουν ενα μικρο μειονεκτημα ομως. Οταν φορτωνουν πολλοι επανω κολλαει συνεχεια και σου σπαει τα νευρα.
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|