PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Στρωσιμο κινητηρα 207 1.6 EP6DT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 14:58:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στελιο μονο σε ενα σημειο εχω παραφωνια...80% πιεσεις τουρμπο απο 1500?μονο αν πας τερμα γκαζι θα το βγαλει...εχω την ενυπωσει οτι δεν εχουν σχεση οι στροφες αλλα το πως πατας το γκαζι.....
παντως εχω διαβασει σε αρκετα θεματα αρθρα κτλ οτι αν πας ταπα στην αρχη τα ελατηρια θα πατησουν μπαμ μπαμ ωραια κ καλα αλλα δεν στρωνουν καλα 1002 αλλα Wink
ειχα βρει ενα πολυ ωραιο ποστ στο seat club αλλα δεν το βρισκω τωρα Embarassed

ολα αυτα βεβεα ειναι θεωριες εγω ξερω οτι αν φτασουν τα λαδια μου 8000χλμ θα λειπουν 200-300ml και δε θα φταινε ουτε ελατηρια ουτε τπτ απλα θα θελει καινουρια λαδια

το βρηκα τελικα
http://seatclub.gr/forum/index.php?topic=15779.0
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 15:43:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ολα τα twin scroll spoolαρουν απο το ρελαντι σχεδον,για αυτο και σε ολες τις μετρησεις που εχετε κανει βλεπετε την ροπη να εκτοξευεται μετα τις 2000.

Απο εκει και περα οσο αφορα τα ελατηρια,καντε το κλασσικο παραδειγμα μιας υδραυλικης πρεσσας.
Ειναι κοινως αποδεκτο οτι ενα εμβολο που δουλευει σε χαμηλες ταχυτητες παντα εχει λιγοτερες φθορες.
Το ιδιο ισχυει και το μοτερ...

Οσο αφορα το αρθρο του seatclub,το παληκαρι μια χαρα τα λεει με την μονη ενσταση οτι ολα τα μοτερ πια δουλευουν πριν σε ηλεκτρομηχανες με κινηση απο τον στροφαλο που σημαινει οτι τα ελατηρια των πιστονιων ειναι κατα ενα μερος δουλεμενα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 16:32:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σακη οσο αναφορα τα λαδια και το ποσο καει η οχι ενα μοτερ, εγω απο την εμπειρια μου εχω δει οτι παιζει πολυ μεγαλο ρολο και το λαδι αλλα και ο τροπος κ οι συνθηκες οδηγησης. Και το φιεστα που ειχα και εχω εχει τυχει να μου καψει τοσο ενα διαστημα που του επινα το αιμα και με τα castrol που του εβαζα τοτε. επειτα με αλλο λαδι και ειδικα απο τοτε που το χρησιμοποιουν οι γονεις μου δεν καει σχεδον τπτ...

Για το rc τωρα δεν ξερω καθως δεν το ξερω και τοσο καλα το μοτερ... Με τα motul τσιμπαει αρκετα. Θα δοκιμασω και με αλλο λαδι στην επομενη και βλεπουμε. Παντως δεν νομιζω οτι αξιζει να σκαμε τοσο γιατι δεν πιστευω οτι κανεις μας εχει σκοπο να το παντρευτεί το αμαξι αυτο και να τον νοιαζει αν 8α βγαλει 250000 χιλιομετρα η 350000. Κατα τα αλλα αμα το τσεκαρεις συχνα και συμπληρωνεις οταν χρειαζεται δεν πιστευω να εχεις ποτε προβλημα απο αυτο.... (δεν μιλαω για ακραιες καταστασεις βεβαια)
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 19:33:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rubal έγραψε:
οσο αναφορα
Το έχουμε πει χιλιάδες φορές, βιαστές της Ελληνικής γλώσσας:

Ως αναφορά

Ή όσον αφορά

Όσο αναφορά ΔΕΝ υφίσταται σαν έκφραση.

Για πολλοστή φορά,

Φιλικά, Σταύρος Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 19:43:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
rubal έγραψε:
οσο αναφορα
Το έχουμε πει χιλιάδες φορές, βιαστές της Ελληνικής γλώσσας:

Ως αναφορά

Ή όσον αφορά

Όσο αναφορά ΔΕΝ υφίσταται σαν έκφραση.

Για πολλοστή φορά,

Φιλικά, Σταύρος Smile

Μαζί σου Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 19:59:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο που λεει ο τυπος στο seatclub εννοουσα κι εγω αλλα βαριομουν να το γραψω ολο αυτο..

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 21:33:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οσω αναφωρα θα το γραφω ρε απο εδω και περα! Very happy αντε μην αρχισω τα θαυμασια greeklish μου.. Study
Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

Ένταξη: 25 Αύγ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 00:48:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πές τα όπως θες ρε rubal!
Απλά και σοφά λόγια να λέγονται και απο κει και πέρα όποιος μένει στις λέξεις να και ο Αλέξης... Razz

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 00:50:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έλεγχος πάλι σήμερα για το λάδι, και σαν να κατέβηκε ένα κλίκ πιο κάτω... Embarassed

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
_daemon_ (Mike)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 18 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 03:57:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εξαιτίας του turbo πρέπει να αφήνουμε λίγο το αμάξι στο ρελαντί στην αρχή να ζεσταθεί και μετά στο τέλος να κρυώσει ή δεν είναι αναγκαίο κάτι τέτοιο; thx
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 08:27:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πρεπει,αλλα οχι μονο στα τουρμπο,καλο ειναι σε ολα τα αμαξια.τα τουρμπο εχουν κ εναν λογο παραπανω Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 10:02:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν πας πολύ χαλαρά τα τελευταία km πρέπει παλι να το αφήσεις στο ρελαντι ?

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλά κοιτάω την θερμοκρασία λαδιού και η θερμοκρασία είναι κάτω απο την ευθεία στο κέντρο του δείκτη σημαίνει ότι είμαι εντάξει ή πρέπει πάλι να περιμένω ?

PS καθώς δεν το έχω ζορίσει δεν έχει ανέβει ΠΟΤΕ η θερμοκρασία πάνω από εκεί εχω βέβαια και μόνο 70 km στο κοντέρ που να προλάβω .

Σήμερα πάντως που παω δουλειά όποτε θα βρω ποτάμι εχω σκοπό να κάνω περίπου αυτό που λεει στο seat Club χαλαρά ανηγματακια - επιβραδύνσεις με τρίτη πηγαίνοντας και με Τετάρτη Γυρνώντας καλό δεν θα του κάνω

Ευχαριστώ

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 10:24:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κ χαλαρα να πηγαινεις καλο ειναι να το αφησεις να κρυωσει λιγο,τουλαχιστον μεχρι να βγαλεις ζωνες,να κλεισεις παραθυρα κ οτι αλλο μπορεις.καλο ειναι να το αφηνεις εστω κ 30" με 1' κ οχι να το σβηνεις πριν καν προλαβεις να σηκωσεις χειροφρενο Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 10:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έτσι και αλλιώς πάντα μαζεύω τα πράγματα μου κτλ κτλ με το αμάξι αναμμένο γιατι κάνει ζέστη :D
Το σβήσιμο είναι το τελευταίο πράγμα που κάνω Wink αλλά συνήθως άντε να πάρει 10-20 sec η διαδικασία + 20 sec να παρκάρω στο ανηφορικό γκαραζ μου που πάντα βρίσκει ελάχιστα το λαστιχάκι της μάσκας όποτε παω αργα και σταθερά με όπισθεν .

Όταν λεω ελάχιστα με 40 psι (Τόσα είχε όπως το παρέλαβα) δεν βρίσκει με 38 που άφησα βρίσκει το 1.4 έβρισκε πάντα αλα αυτο ειναι για αλλο τοπικ

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούλ 2009, 17:18:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παραέστρωσε πλέον ο κινητήρας μου (13000km) και πλέον αρχίζω να μαζεύω εντυπώσεις! Απο το συμπλήρωμα λαδιών στις 5000km μεχρι και τώρα δεν είδα να καίει καθόλου. Και βάλανε στην αντιπροσωπια λάδι SHELL HELIX ULTRA 5W30.
Μετά τις 9000km περίπου, είδα διαφορά και στο άνοιγμα το μοτέρ, και στην κατανάλωση καυσίμου. Άρχισε να αρπάζει πιο εύκολα, χωρίς να μπουκώνει όπως έκανε σε μικρό βαθμό βέβαια πριν. Απο αυτονομία καυσίμου, είδα 50-100 km παραπάνω σε κάθε γέμισμα. Και πλέον απο τα 450-500 km που έβγαζε τώρα πάω άνετα στα 450-600km με κανονική-γρήγορη οδήγηση. Οπότε μέχρι εδώ όλα καλα!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
manos82 (Manos)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

207 Gt By E-tuners

Ένταξη: 17 Ιούλ 2009
Τόπος: Ερυθραια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 01:06:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα παντως μου ειπανε τα πρωτα λαδια να τα αλλαξω στα 5.000klm αν και οσους εχω ρωτησει που εχουν 207 Τ δεν τους καει λαδια....

Motion & Emotion
PEUGEOT
Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Αύγ 2009, 23:19:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

22000 km και κανένα πρόβλημα. Αλλαγή λαδιών έγινε στις 15000 (περιπου) και ώς τώρα δεν έκαψε καθόλου (τουλάχιστον έτσι φένεται). Ώς τώρα όλα καλά!

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Μάρ 2013
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2013, 21:25:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειμαι καπου στα 850 χιλιομετρα με το 207 rallye! μιας και εχω σκοπο να αφιερωσω για το στρωσιμο μεχρι τα 2000 χιλιομετρα και μετα να κανω οτι νανε με το αμαξι....
εχω μια απορια... : τωρα που ειμαι ακομα αστρωτος στα 850 km δηλαδη... θελω να παρω ενα ταξιδακι 300 χιλιομετρα πηγαινε και αλλα τοσα ελα...συνολο 60 χιλιομετρα....ειναι κακο πριν το στρωσιμο το ταξιδι? πρεπει να προσεξω κατι? ή να το αποφυγω αφου ειμαι στο στρωσιμο ακομα? ευχαριστω προκαταβολικα!
Επιστροφή στην κορυφή
Rallyes (Nikos)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 06 Μάρ 2013
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 21 Ιούν 2013, 23:28:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τιποτα ? Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 22 Ιούν 2013, 00:36:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κανε το ταξιδακι.μονο οχι τερμα γκαζι.και οχι απο χαμηλα με τερμα γκαζι.σιγα σιγα προοδευτικα.και εισαι οκ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης