PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 207RC κραδασμοι στο ρελαντι...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 12:51:23    Θέμα δημοσίευσης: 207 - 207RC κραδασμοι στο ρελαντι... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το τελευταιο διαστημα πολλες φορες οταν ειμαι σταματημενος σε φαναρι η κολλημελος στην κινηση νιωθω καποιους ψιλοκραδασμους απο το αμαξι... σαν αρρυθμίες θα μπορουσα να το πω αλλα δεν ξερω ειναι κατι τετοιο. Σεκφτηκα μηπως ηταν η βενζινη αλλα εχω βαλει απο 2-3 διαφορετικα βενζιναδικα και παντα κανει τα ιδια. Εχει κανει καμια ιδεα ή κατι παρόμοιο?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 14:58:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

k σε εμενα συμβαινει,κατι ελαχιστους κραδασμους,σα να δουλευει στιγμιαια 3κυλινδρο Laughing δεν ειναι τιποτα,ετσι δουλευουν ολα.απλα ειναι τοσο μικροι αυτοι οι κραδασμοι που ουτε καν τους καταλαβαινεις αν δε το προσεξεις.

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 15:46:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
k σε εμενα συμβαινει,κατι ελαχιστους κραδασμους,σα να δουλευει στιγμιαια 3κυλινδρο Laughing δεν ειναι τιποτα,ετσι δουλευουν ολα.απλα ειναι τοσο μικροι αυτοι οι κραδασμοι που ουτε καν τους καταλαβαινεις αν δε το προσεξεις.

και εμενα ρε παιδια το ιδιο...ετσι ειναι σε ολα τελικα!!!στη αρχη νομιζα οτι μπορει και να εχει κοψει η βαση του μοτερ!ολα καλα δεν ειναι τιποτα!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 15:51:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά επειδή εγώ δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ αυτό, δεν το κοιτάζετε λίγο μήπως έχει να κάνει με κανα μπουζί, ή με κάνα μπεκ, ή για κάτι που είχε αναφερθεί πριν απο λίγο καιρό για ξεχρόνισμα?? Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 16:12:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κι εγώ αισθάνομαι κάποιους κραδασμούς στο ρελαντί, ιδιαίτερα όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο, ωστόσο το στροφόμετρο δεν παίζει καθόλου. Ειδικά χτες ακουγόταν σαν να μην δουλεύει σωστά κάποιο μπουζί ή μπεκ, όπως λέει κι ο Μάκης.

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 16:13:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυτο ειναι σχετικο το ψιλοκραδασμους
πως το ενοει ο καθενας...
ισως εμενα να μου φαινοντε σε φυσιολογικα επιπεδα κ να μην τους εχω δωσει καν σημασια...θα το χω στο νου μου περιοστερο
Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 16:32:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

amafic έγραψε:
Κι εγώ αισθάνομαι κάποιους κραδασμούς στο ρελαντί, ιδιαίτερα όταν είναι κρύο το αυτοκίνητο, ωστόσο το στροφόμετρο δεν παίζει καθόλου. Ειδικά χτες ακουγόταν σαν να μην δουλεύει σωστά κάποιο μπουζί ή μπεκ, όπως λέει κι ο Μάκης.

παιδια εγω σας ακουσα και πηγα και πηρα και αλλαξα τα μπουζι μου (23000) και ειδα τρελη διαφορα οντως παιδια!!!σας ευχαριστω κιολας..τελικα παιρνω τρελες συμβουλες απο εσας σαν καινουργιος!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 16:36:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω αλλαξει προσφατα μπουζι και κανει τα ιδια. οταν λεω κραδασμους εννοω σαν να νιωθεις στιγμιαιους παλμους απο το αμαξι... δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα σορρυ! αμα ακουμπαει πχ το ποδι σου στην κονσολα η κρατας τον λεβιε νιωθεις σαν να περναει ενας κραδασμος απο το μοτερ... σαν αρρυθμια η κατι τετοιο. Σε καμια περιπτωση δεν μιλαω για θορυβο, κροταλισμα η κατι τετοιο....
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 20:51:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
Παιδιά επειδή εγώ δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ αυτό, δεν το κοιτάζετε λίγο μήπως έχει να κάνει με κανα μπουζί, ή με κάνα μπεκ, ή για κάτι που είχε αναφερθεί πριν απο λίγο καιρό για ξεχρόνισμα?? Rolling eyes

k αφου γινεται σχεδον σε ολα τα 207 κ οχι στο δικο σου,μηπως πρεπει να πας εσυ να κοιταξεις το δικο σου? Shocked Laughing Laughing

Υ.Γ τα μπουζι τα εχουμε αλλαξει,λες να μη ξερουμε αν ειναι απο αυτο?

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 21:39:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
makis106 έγραψε:

k αφου γινεται σχεδον σε ολα τα 207 κ οχι στο δικο σου,μηπως πρεπει να πας εσυ να κοιταξεις το δικο σου? Shocked Laughing Laughing

Υ.Γ τα μπουζι τα εχουμε αλλαξει,λες να μη ξερουμε αν ειναι απο αυτο?

Έχω κλείσε ραντεβού στην Peugeot για να το δουν Exclamation Razz Razz Laughing Laughing
Δεν είπα μόνο για μπουζί, και δεν ξέρω ποιός και αν τα άλλαξε...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 03:55:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μη τρελλαίνεστε παιδιά, τα περισσότερα έτσι κάνουν.
Αν το αφήσετε αρκετή ώρα στο ρελαντί, θα παρατηρήσετε στιγμιαίες αρρυθμίες. Χωρίς να ξέρω ακριβώς το γιατί, έτσι κάνουν τα περισσότερα καινούργια μοτέρ άμεσου ψεκασμού.

Ίδια πράγματα συμβαίνουν στα 1.4TSI, στα 1.8TSI και στα TFSI! Αν έχεις υπομονή θα δεις αρρυθμίες, αλλά δεν τρέχει τίποτα. Έτσι λειτουργούν.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 06:02:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και το δικο μου στο ρελαντι κανει τετοια κουλα. Παντως οι στροφες μενουν σταθερες, οποτε μαλλον ειναι οκ.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 12:49:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιτάξτε ειναι λογικό στο ρελαντί που ο εγκέφαλος "παιζει" και "παλευει" με τα μειγματα οστε να κρατήσει τον κινητήρα στις συγκεκριμένες στροφές του ρελαντί και χωρισ να σβήσει, που και που να του ξεφεύγει λιγο και να κανει τις μικροαρυθμιες.

σκεφτειτε οτι παιρνει μπολικες ενδειξεις απο τους σενσορες και τις συνυπολογίζει ωστε να ρίξει το αναλογο μειγμα και να κανει την σωστη καυση ωστε να διατηρηθει στις απολυτα συγκεκριμενες στροφες του ρελαντι.

ΤΩΡΑ, οτιδήποτε δεν ειναι σε αψογη κατασταση μπορει να αποσυντονήσει λιγο τον εγκέφαλο και να κανει μικροαρυθμιες, στιγμιαιες που διορθόνονται στο επομενο δευτερολεπτο.

ΠΧ, ενα μπουζι λιγο καμενο που στις 100 σπιθες η μια δεν ειναι σωστη ισως δημιουργήσει μια αριθμια 1-2 δευτερολεπτων. Το ιδιο ισχύει και για εναν μαπ σενσορ που δεν ειναι καθαρισμενος, για ενα φιλρο βενζινης μπουκομενο, κτλ κτλ.

ΟΠΟΤΕ σε οσο καλυτερη κατασταση ειναι αυτα τα αναλοσιμα και οι σενσορες τοσο λιγοτερες πιθανοτητες εχεισ να νοιωσεις αυτες τις αρυθμιες-στιγιμιαα τρανταγματακια.

Προσωπικα ενω οταν το προτωπηρα το αμαξι το ρελαντι ηταν βελουσο μετα απο 20.000 - 30.000 χλμ αρχισε τις αρυθμιεςς κτλ , το εψαξα , αλλαξα μπουζι φιλτρα κτλ , βελτιόθηκε αλλα η τελικη λυση που ξαναεκανε το ρελαντι βελουδο ηταν το καθαρισμα του μαπ που ειχε γεμισει λαδια απο την επιστροφη αναθυμιάσεων.

οποτε ψαξτε τα ολα...

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 12 Ιούν 2009, 10:17:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ πάντως έχω παρατηρήσει αυτους τους ψιλοκραδασμούς στο ρελαντί απ'οταν το πήρα το αμάξι. Νομίζω έτσι πρέπει να κάνουν όλα γιατί έχω μόλις 3500 χλμ. Δεν νομίζω να θέλω κιόλας αλλαγή μπουζί! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης