PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Στρωσιμο κινητηρα 207 1.6 EP6DT
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 12:03:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Καλώς μας (ξανα)ήρθες λοιπόν Smile

Καλώς σας (ξανά)βρήκα το λοιπόν...! Wink Wink

Να δω πότε θα βρω χρόνο να κατέβω μία και στο σύλλογο για εγγραφές κλπ... Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
surgeon (surgeon)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 10 Ιαν 2009
Τόπος: glyfada

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 12:47:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα μοτερ αυτα ειναι τριμεταλλικα (κραμα), οχι σαν τα παλια σαφως και δεν τα στρωνουν απλα ειναι ποιο σκληρα και ανθεκτικα (θεωρητικα).
Σωστη συντηρηση και σκιστετα γιαυτο τα διαλεξαμε (γνωμημου).

We cannot save them all.
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 13:17:40    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στρώσιμο 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Persis9 έγραψε:
παίδες καλησπέρα
είμαι καινούριος και θα ήθελα να ρωτήσω τί γίνεται με το στρώσιμο

εδώ και 5 μέρες έχω ένα 207 GT 150 hp
μου είπαν από αντιπροσωπεία ότι δεν χρειάζεται καθόλου στρώσιμο
τι λέτε ?

Eγώ το έχω 5 μέρες. Εχω κανει 100 χιλιομετράκια όλα και όλα...

Και προσπαθώ να το κρατήσω γιατί εκτοξεύεται με το παραμικρό.
Τι στρώσιμο λέτε ρε σεις; Αυτό από την 2η μέρα που το πήγα μία χαλαρή εκδρομούλα ξύπνησε το λιοντάρι και μου την είπε ...

Και αν το πηγαίνω στο χαλαρό (και καλά) μέχρι 4000 θα πρέπει να τρέχω πάνω 150χιλ/ώρα... Χαμός ...

Εβαλα μέσα τον πατέρα μου πριν από λίγο και όταν κατέβηκε μου έλεγε κάτι για "ψιψιψίνια και κοκοψόψαρα"... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Φαντάζομαι ότι μετά τις 5000 χιλιόμετρα θα τρέχω πίσω από το 207 για το φτάσω ... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Εργαλείο λέμε...!...!...!

υ.γ. α! στην εμπορία μου είπαν να το πάω χαλαρά τα πρώτα 1000χλμ, και στο manual δεν είδα να γράφει κάτι κάπου. Λεπτομέρειες... Laughing

δυστιχως μην περιμενεις τπτ τρελο ....οτι παει μεχρι τις 5500 ειναι αλλα εκει που το πας τωρα ειναι ο καλυτερος του χαρακτηρας...εκει σε ξεγελαει οτι εχει τρελο γκαζι παραπανω αλλα δεν..... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 13:21:56    Θέμα δημοσίευσης: Re: Στρώσιμο 207 GT Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:

δυστιχως μην περιμενεις τπτ τρελο ....οτι παει μεχρι τις 5500 ειναι αλλα εκει που το πας τωρα ειναι ο καλυτερος του χαρακτηρας...εκει σε ξεγελαει οτι εχει τρελο γκαζι παραπανω αλλα δεν..... Crying or Very sad

+1
Μετά του σκας το προγραμματάκι για να δεις τι αξίζει Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 17:59:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρόγραμμα;

Καλά του χρόνου ... και βλέπουμε
Μέχρι να συνηθίσω την ιπποδύναμη αυτή έχουμε καιρό ακόμα.
18 χρόνια με ατμόσφαιρα ... το turbo μου φαίνεται ότι πάει αέρα-πατέρα το αυτοκίνητο. Και έχω κάνει μόλις 120χιλιόμετρα.
Ασε που είναι και βεντούζα στην άσφαλτο...

Πολύ καλό...

Προς το παρόν το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπει μεμβράνη γιατί είναι πολύ φωτεινό ρε παιδί μου ... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"

Ένταξη: 28 Νοέ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 23:03:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλα..... ετσι λενε ολοι στην αρχη ..βαλε το προγραμμα να δεις διαφορα ..αν τωρα νομιζεις οτι πεταει τοτε θα νομιζεις οτι απογειωνεται Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 23:32:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μεχρι να το συνηθισεις και με το προγραμμα, γιατι μετα θα θες κι αλλο.
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 23:41:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Πρόγραμμα;

Καλά του χρόνου ... και βλέπουμε
Μέχρι να συνηθίσω την ιπποδύναμη αυτή έχουμε καιρό ακόμα.
18 χρόνια με ατμόσφαιρα ... το turbo μου φαίνεται ότι πάει αέρα-πατέρα το αυτοκίνητο. Και έχω κάνει μόλις 120χιλιόμετρα.

Κάπου εκεί στο εξάμηνο αρχίζεις και το βαριέσαι, εκεί είναι η κατάλληλη στιγμή για να του ανάψεις τα αίματα! Evil
Vini έγραψε:

Προς το παρόν το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να μπει μεμβράνη γιατί είναι πολύ φωτεινό ρε παιδί μου ... Laughing

Εννοείται, εγώ απο την αντιπροσωπεία το πήγα απ'ευθείας για φιμέ και μετά στο σπίτι! Very happy

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

Ένταξη: 25 Αύγ 2008
Τόπος: Kozani

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Μάϊ 2009, 22:14:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάτοχος πλέον απο την Τρίτη 05 Μαϊου 2009 ενός 207 LeMans, έχω ως τώρα 1200 km, και δεν άντεξα να το πάω για πολύ καιρό χαλαρά... Την πρώτη μέρα έκανα καμια 100 km και καθε μέρα και απο λίγα. Δεν μπορώ να πω οτι το ζόρισα υπερβολικά, αλλα το έχω πατήσει για λίγο όμως μεχρι και 5-5500 στροφές. Πετάει! Πριν ακόμα πατήσω το γκάζι... Δεν χριάζεται πλέον να πώ οτι απο τότε δεν το άφησα και πολύ ώρα χαλαρό... Ελπίζω το "στρώσιμό" μου να ναι αυτό που θέλει και να μην του κακοφανεί με τον καιρό... Embarassed Twisted evil

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Μάϊ 2009, 22:21:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sasasj έγραψε:
Κάτοχος πλέον απο την Τρίτη 05 Μαϊου 2009 ενός 207 LeMans, έχω ως τώρα 1200 km, και δεν άντεξα να το πάω για πολύ καιρό χαλαρά... Την πρώτη μέρα έκανα καμια 100 km και καθε μέρα και απο λίγα. Δεν μπορώ να πω οτι το ζόρισα υπερβολικά, αλλα το έχω πατήσει για λίγο όμως μεχρι και 5-5500 στροφές. Πετάει! Πριν ακόμα πατήσω το γκάζι... Δεν χριάζεται πλέον να πώ οτι απο τότε δεν το άφησα και πολύ ώρα χαλαρό... Ελπίζω το "στρώσιμό" μου να ναι αυτό που θέλει και να μην του κακοφανεί με τον καιρό... Embarassed Twisted evil

Ετσι πρέπει απο την αρχη για να μην γίνει νεμπέλικο! Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάϊ 2009, 22:50:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2000 km είχε την Κυριακή, και στο καπάκι ταξιδάκι με διαδρομή Κοζάνη - Αθήνα - Κοζάνη. Αναχώρηση 1:00 μμ Κυριακής για Αθήνα, και αναχώρηση απο Αθήνα στις 21:00 της ίδιας μέρας. Ώρα άφιξης στην Κοζάνη 1:00 πμ την Δευτέρα. Ταχύτητα στο μεγαλύτερο τμήμα της διαδρομής 200km/h +- 10km. Κάπου κάπου το 'ριχνα και κάνα 220km/h για να ξεμπουκώνει! Very happy
Στην επιστροφή μου έκαψε απο Λαμία (που φουλάρισα) ώς Κοζάνη κοντά στα 40-45 λίτρα. Δεν ξέρω αν θεωρείτε στρώσιμο αλλα ελπίζω να μην του κακοφάνηκε και πολύ. Τώρα γράφει 2700 km το κοντέρ.

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 207 rallye 207 rc ll 2010

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάϊ 2009, 23:22:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2700? ωρα για λιωσιμο. ετσι εκανα κ εγω στην αρχη μετα τα 2500 καμια 3τη 4τ κοφτη καλο του κανει κ 1τη κ2ρα Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάϊ 2009, 23:52:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

egefalos έγραψε:
2700? ωρα για λιωσιμο. ετσι εκανα κ εγω στην αρχη μετα τα 2500 καμια 3τη 4τ κοφτη καλο του κανει κ 1τη κ2ρα Very happy

Αύριο Τρίτη στις 7 η ώρα μμ, κλείνει την μια εβδομάδα στα χέρια μου! Και θα χει αισίως περι τα 2.800 km.
Πόσα km έχεις τώρα εσύ στο αμάξι σου;

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάϊ 2009, 23:59:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sasasj έγραψε:
egefalos έγραψε:

Αύριο Τρίτη στις 7 η ώρα μμ, κλείνει την μια εβδομάδα στα χέρια μου! Και θα χει αισίως περι τα 2.800 km.
Πόσα km έχεις τώρα εσύ στο αμάξι σου;

Eσύ είσαι χειρότερος και απο μένα Laughing Μεσα κοιμάσαι? Laughing
...Καλά χιλιόμετρα να χεις Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
egefalos (ALEKOS)
Μέλος
Μέλος

106 rallye 207 rallye 207 rc ll 2010

Ένταξη: 04 Σεπ 2008
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2009, 00:02:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

20000 και πριν μια εβδομαδα salexopiithika Very happy εχει και το laptop μεσα στο αυτοκινητο Laughing καλουσ δρομουσ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2009, 21:05:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ παιδιά! Να στε όλοι καλά για τις ευχές.
Αν γινόταν να κοιμομουν μέσα και να γράφω km θα το κανα... Embarassed ... πιστεύω...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
sfakattakrc (manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 rc

Ένταξη: 05 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2009, 01:08:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τι να πω και εγω ...εκλεισα 7μηνεσ και τα χιλιομετρα ειναι 4200 Sad ...και το εχω και πρωτο σταδιο και δεν το εχω χαρει ..

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2009, 09:58:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

offtopic αλλα... ΓΑΜΑΤΕΣ οι ζάντες σου sfakattakrc...
advanti σωστά?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2009, 10:12:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
offtopic αλλα... ΓΑΜΑΤΕΣ οι ζάντες σου sfakattakrc...
advanti σωστά?

offtopic αλλα... +1
Πολύ όμορφες. Καλοπάτητες!

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
sasasj (Σάκης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 LEMANS Νο0715

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2009, 20:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα είπα για πρώτη φορά να τσεκάρω το δείκτη λαδιού της μηχανης για να δω ποσο έχει κάψει ώς τώρα (το είχα σιγουρο οτι θα έκαιγε).
Έχω αισίως 3000 km ως τώρα και ο δείκτης μου δείχνει οτι έχει λάδι μέχρι την μέση... Shocked Confused Laughing Embarassed Rolling eyes
Είναι λογικό να έχει κάψει ώς τώρα τόσο πολύ; Μέχρι τις 10000 που μου είπαν για σερβις δεν θα απομείνει τίποτα μέσα... Exclamation

ΠΩΛΕΙΤΑΙ 207 LEMANS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 4 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης