PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ξεβάφει το 206?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
joulia 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 23 Ιαν 2003
Τόπος: Ορεστιάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 08:44:35    Θέμα δημοσίευσης: Ξεβάφει το 206? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω πρόβλημα με το χρώμα του αυτοκινήτου μου. Στο πίσω μέρος επάνω από τα φανάρια και σε κάποια σημεία στο χρώμα του τζαμιού, έχει ξεθωριάσει. Φαίνεται σαν να έχει πέσει κάποιο υγρό (χημικό) αλλά δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Μήπως έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο? Γνωρίζει κανείς τίποτα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 08:49:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ξεβάφει το 206? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

joulia έγραψε:
Έχω πρόβλημα με το χρώμα του αυτοκινήτου μου. Στο πίσω μέρος επάνω από τα φανάρια και σε κάποια σημεία στο χρώμα του τζαμιού, έχει ξεθωριάσει. Φαίνεται σαν να έχει πέσει κάποιο υγρό (χημικό) αλλά δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο.
Μήπως έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο? Γνωρίζει κανείς τίποτα?
Δοκιμασε να το περασεις με μια αλοιφη που γυαλιζει το χρωμα μηπως καλυτερεψει! Απο οσο ξερω τα μαυρα ειναι και ποιο ευαισθητα στον ηλιο.

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
joulia 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 08:57:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ξεβάφει το 206? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Δοκιμασε να το περασεις με μια αλοιφη που γυαλιζει το χρωμα μηπως καλυτερεψει! Απο οσο ξερω τα μαυρα ειναι και ποιο ευαισθητα στον ηλιο.

Είναι δεύτερη φορά που μου παρουσιάζει πρόβλημα στο χρώμα. Την πρώτη ξεφλουδιζόταν. Και το αυτοκίνητο είναι σχετικά καινούριο. Ένα χρόνο και κάτι μήνες το έχω, δεν νομίζω ότι έπρεπε να μου παρουσιάσει πρόβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 09:06:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν το είχες βγάλει φωτογραφίες και το έστειλες στην Αθήνα είοπαν τίποτα?Για εγγύηση?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 09:08:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ξεβάφει το 206? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

joulia έγραψε:
alxdr74 έγραψε:

Είναι δεύτερη φορά που μου παρουσιάζει πρόβλημα στο χρώμα. Την πρώτη ξεφλουδιζόταν. Και το αυτοκίνητο είναι σχετικά καινούριο. Ένα χρόνο και κάτι μήνες το έχω, δεν νομίζω ότι έπρεπε να μου παρουσιάσει πρόβλημα.
Το χρωμα εκει που στο κανει αυτο ειναι το κανονικο του? Δηλαδη θελω να πω εαν το εδωσες για βαψιμο π.χ να καλυψεις καποια γρατζουνια
σε φανοποιειο εκτος Peugeot.

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 09:10:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

joulia μήπως δεν έχει γίνει σωστή αποκέρωση από τότε που το πήρες?
και σε κάποιον φίλο μου έχει συμβεί αυτό , σε διάφορα σημεία φαινόταν το χρώμα θαμπό και οφειλόταν σε αυτό. Το πήγε στο εξουσιοδοτημένο απ'οπου το είχε πάρει και του το κάνανε.

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
joulia 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 09:11:44    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ξεβάφει το 206? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alxdr74 έγραψε:
Το χρωμα εκει που στο κανει αυτο ειναι το κανονικο του? Δηλαδη θελω να πω εαν το εδωσες για βαψιμο π.χ να καλυψεις καποια γρατζουνια σε φανοποιειο εκτος Peugeot.

Ναι είναι το κανονικό το χρώμα
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 12:53:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παίδες, βλέπω το 206 της joulia σχεδόν κάθε μέρα... Παράξενο πράγμα!!!
Οι λεκέδες μέρα με τη μέρα φαίνεται να "απλώνουν". Έχει έναν περίεργο χρωματισμό, σαν "νερά" που ιριδίζουν (βλέπε π.χ. πετρέλαιο). Δεν έχει καμία σχέση με θάμπωμα στο χρώμα. Περισσότερο σαν ξεβαμμένο από κάτι χημικό μοιάζει, όπως σωστά το χαρακτήρισε πιο πάνω. Αυτό που με παραξένεψε, είναι ότι το φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στο σασί, αλλά και στο πίσω τζάμι Shocked !!! Τι θα δούμε ακόμα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 13:02:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
Οι λεκέδες μέρα με τη μέρα φαίνεται να "απλώνουν". Έχει έναν περίεργο χρωματισμό, σαν "νερά" που ιριδίζουν (βλέπε π.χ. πετρέλαιο). Δεν έχει καμία σχέση με θάμπωμα στο χρώμα. Περισσότερο σαν ξεβαμμένο από κάτι χημικό μοιάζει, όπως σωστά το χαρακτήρισε πιο πάνω. Αυτό που με παραξένεψε, είναι ότι το φαινόμενο δεν περιορίζεται μόνο στο σασί, αλλά και στο πίσω τζάμι Shocked !!! Τι θα δούμε ακόμα!!!

Μήπως εκτός από χιόνι εκεί πάνω,πέφτει και όξινη βροχή?
Πέρα της πλάκας,όταν το χρώμα δεν είναι μεταλλικό,είναι πιθανόν να σου εμφανίσει θάμπωμα-όχι όμως τόσο γρήγορα...
Ύπάρχει περίπτωση να το έχει τρίψει/πλύνει με κανένα περίεργο απορρυπαντικό?

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 13:21:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
lia206cc έγραψε:

Μήπως εκτός από χιόνι εκεί πάνω,πέφτει και όξινη βροχή?
Πέρα της πλάκας,όταν το χρώμα δεν είναι μεταλλικό,είναι πιθανόν να σου εμφανίσει θάμπωμα-όχι όμως τόσο γρήγορα...
Ύπάρχει περίπτωση να το έχει τρίψει/πλύνει με κανένα περίεργο απορρυπαντικό?

Laughing Laughing Laughing
Ρε συ Τζούλια, δίκιο έχει.... Μήπως ξέβαφες τα νύχια σου και σου πεσε το ασετόν απ' το μπαλκόνι; Μήπως έκανες ντεκαπάζ στο μαλλί και μετά ξάπλωσες στο 206; Μήπως σε ζηλεύει κάνας γείτονας-γειτόνισσα και σου ριξε κανα κοκτέιλ απορρυπαντικών;
Υπάρχει βέβαια και το άλλο: μήπως έφαγες καμιά κουτσουλιά από πελαργό και άργησες να την πλύνεις;

Τι γελάτε ρε; έχετε δει τι μέγεθος έχει η κουτσουλιά του πελαργού;

Έλα, φτάνειιιιιιιιιιιι αρκετά γελάσαμε και για σήμερα Τέλοοοοοοοοοοοος!!!
Θα αναφέρει κανείς κάνα παρόμοιο περιστατικο και καμιά λύση;
Επιστροφή στην κορυφή
pugsang (Μάκης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 26 Απρ 2002
Τόπος: Ραφήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 13:40:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μήπως έστειλες κανεναν πρωην σου λίγο περίεργα και ξεσπάει στο αυτοκίνητο σου? Laughing Laughing

pedal to the metal
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 13:52:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο δικο μου που ακουμπησε υγρο φρενων και δεν ξεπλυθηκε διοτι ειναι σαν νερο και δεν φαινεται (ευτυχως σε πολυ μικρη εκταση) εχει κανει θαμπωμα

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 15:34:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως η εγγύηση βαφής είναι 6 χρόνια (ή μήπως είναι 12?), οπότε θα σου πρότεινα επίσκεψη σε αντιπροσωπεία.
Εφόσον βέβαια δεν το έχεις πειράξει εσύ.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 15:39:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
Πάντως η εγγύηση βαφής είναι 6 χρόνια (ή μήπως είναι 12?), οπότε θα σου πρότεινα επίσκεψη σε αντιπροσωπεία.

Ούτε το ένα,ούτε το άλλο.
3 μόλις χρόνια είναι η εγγύηση.Η αντισκωριακή είναι 12...

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 15:49:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

teoman έγραψε:
chatasos έγραψε:

Ούτε το ένα,ούτε το άλλο.
3 μόλις χρόνια είναι η εγγύηση.Η αντισκωριακή είναι 12...

Shocked Shocked Ουπς, μάλλον τόσο θα ήθελα να είναι Wink Wink Wink

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 19:01:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα πρότεινα να ψάξετε να βρείτε το αίτιο σε πιθανό τρακάρισμα που έγινε στο αυτοκίνητο πριν παραδωθεί στον πελάτη ...
Κλασική περίπτωση γρήγορης βαφής από την αντιπροσωπεία για να παραδωθεί γρήγορα η παραγγελία ... Η βαφή αυτή μετά από γρήγορο διάστημα παρουσιάζει θαμπούς λεκέδες ... και αυτό γιατί δεν έμεινε πολύ ώρα σε φούρνο το αυτοκίνητο ώστε να ψηθεί καλά το χρώμα ....

Τώρα θα ρωτήσετε πως τράκαρε?
Αν πάτε μία βόλτα στο τελωνείο στο Κερατσίνι ... θα καταλάβετε ...

Αν τυχόν είναι από τρακάρισμα πριν την παραλαβή δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε κάτι συγκεκριμένο ... εκτός αν αποδείξετε ότι ΔΕΝ είναι δυνατό να έγινε το πρόβλημα από φυσικά ή ανθρώπινα αίτια ...

Επίσης μπορείτε να καταλάβετε αν είναι από τέτοιο τρακάρισμα αν το πρόβλημα παρουσιάζεται σε κάποια συγκεκριμένη περιοχή του αμαξώματος π.χ. καπό ή φτερό ή ουρανός ή πίσω μέρος ή προφυλακτήρες ....

Θεωρώ χλωμό το αυτοκίνητο να ήρθε με τέτοιο πρόβλημα από Γαλλία ...
Επιστροφή στην κορυφή
Blue_Devil (Βαγγέλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC

Ένταξη: 24 Νοέ 2002
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 19:49:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον για να λυθούν οι απορίες θα σας πώ τα παρακάτω.Εφ'όσον το χρώμα ειναι καινούργιο,έχει αλλοιωθεί το εξωτερικό επίχρισμα του χρώματος,το βερνίκι.Αυτό μπορει να γίνει κατά το πλυσιμο του αυτοκινήτου όταν χρησιμοποιείται σκλήρπ σφουγγάρι η πολυ δυνατά απορρυπαντικά.Για να διορθωθεί το πρόβλημα θα πρέπει το αμάξι να επισκεφθεί φανοποιό.Με το κατάλληλο γυαλιστικό θα φύγει η θαμπαδά και όλα οκ
Ελπίζω να βοήθησα.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 23:06:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sad Sad Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ Crying or Very sad Crying or Very sad Εμφανίστηκε πριν ένα χρόνο περίπου,όταν δηλαδη το αυτοκίνητο το είχα τρία χρόνια.(Η εγγύηση ήταν για ένα χρόνο στο χρώμα)Στην αρχή πίστεψα οτι ήταν δουλειά του φανοποιού.Σαν να είχε πέσει όπως λέτε κι εσείς κάτι χημικό πάνω.Μετά είδα οτι άρχισε να απλώνεται και εμφανίστηκε στην άλλη μεριά του αυτοκινήτου.Εκεί συμπέρανα οτι πρέπει να φταίει ο ήλιος μια που μένει πολλές ώρες υπο το βλέμα του.Παιδιά νομίζω οτι το αυτοκίνητό μου ξεβάφει Exclamation Exclamation
Joulia μάλλον φταίει η βαφή.Μη το αφήνεις!Στην αντιπροσωπεία και γρήγορα.Είσαι μες στην εγγύηση Wink Wink
Εγω πάντως σε λίγο που θα πάω για το service των 50.000 χλμ. θα τους το πω Mad Mad
Οχι οτι θα γίνει κάτι απλά θέλω να δω αν θα με ξαφνιάσουν με μια σωστή απάντηση Twisted evil Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
joulia 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 08:20:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.1 i love you έγραψε:
Sad Sad Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ Crying or Very sad Crying or Very sad Εμφανίστηκε πριν ένα χρόνο περίπου,όταν δηλαδη το αυτοκίνητο το είχα τρία χρόνια.(Η εγγύηση ήταν για ένα χρόνο στο χρώμα)Στην αρχή πίστεψα οτι ήταν δουλειά του φανοποιού.Σαν να είχε πέσει όπως λέτε κι εσείς κάτι χημικό πάνω.Μετά είδα οτι άρχισε να απλώνεται και εμφανίστηκε στην άλλη μεριά του αυτοκινήτου.Εκεί συμπέρανα οτι πρέπει να φταίει ο ήλιος μια που μένει πολλές ώρες υπο το βλέμα του.Παιδιά νομίζω οτι το αυτοκίνητό μου ξεβάφει Exclamation Exclamation
Joulia μάλλον φταίει η βαφή.Μη το αφήνεις!Στην αντιπροσωπεία και γρήγορα.Είσαι μες στην εγγύηση Wink Wink
Εγω πάντως σε λίγο που θα πάω για το service των 50.000 χλμ. θα τους το πω Mad Mad
Οχι οτι θα γίνει κάτι απλά θέλω να δω αν θα με ξαφνιάσουν με μια σωστή απάντηση Twisted evil Twisted evil

Θα το πάω στην αντιπροσωπεία και θέλω πολύ να δω τι θα μου πουν πάλι. Το τζάμι σου το είχε πειράξει?
Το μόνο σίγουρο είναι ότι εγώ δεν έχω ρίξει τίποτα επάνω.
Αν ήταν από κάποιο υγρό όπως λέτε θα γινόταν πρώτα από τη μια πλευρά και μετά από ένα μήνα περίπου από την άλλη?
Εγώ πιστεύω ότι είχε πρόβλημα από την ημέρα που το πήρα. Δεν μπορεί να μου βγάζει συνέχεια προβλήματα στο χρώμα.
Επιστροφή στην κορυφή
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 08 Απρ 2003, 21:56:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τζούλια πότε το πήρες το 206 Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης