PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 207 1,4 95ps. Πως σας φαινεται?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
blaze ocean 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic

Ένταξη: 12 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Οκτ 2008, 20:29:50    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 1,4 95ps. Πως σας φαινεται? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας και χαρα σας
σημερα επισκεφθηκα την πεζο
αρχικα το 207 rc le man τα ΣΠΑΕΙ
ενα wide body kit Που εχει βγει σε φωτο(ξερουμε κατι παραπανω γι αυτο) το κανει ακομα ομορφοτερο... Angel
επειτα,το 207 1,4 με τα 95 αλογατα τι λεει?το θελει η αδερφη μου και ψαχνομαι...απο βλαβες ξερουμε τιποτα?χαζοπροβληματια και εργονομια?εμενα μου φανηκε αρκετα προσεγμενο,με πολυ καλο και λειτουργικο εσωτερικο,εξαιρετικα καθισματα(ημιμπακετ παρακαλω),καλους χωρους και σωστη ορατοτητα για τον ογκο του.καλη κατανομη γυαλιου-μεταλλου και γενικα αποκομησα μια καλη αισθηση,περιμενω και το τεστ ντραηβ βεβαια...σας ακουω! CoolAndreas
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Οκτ 2008, 20:52:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν σε πειραζει που πλεον τετοια αμαξια δεν κουνιουντε γρηγορα με 95 αλογα τοτε δεν βρισκω λογο να μην το παρεις
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Οκτ 2008, 21:00:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το 95αρι παραδόξως δεν είναι τάφος, σε αντίθεση με τα λοιπά (tce εξαιρουμένου) της κατηγορίας του.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Οκτ 2008, 21:37:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν μπωρεις να παρει το 16αρι με τα 110 ακομα καλυτερη επιλογη!Το θεμα ειναι ποσα θα διαθεσεις!Αλλα αν σκεφτεσαι να βελτιωσεις το 14αρι για μενα πιστευω δεν αξιζει!Καλυτερα το 16αρι! Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
blaze ocean 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Οκτ 2008, 21:59:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρχικα,το αυτοκινητο ειναι για την αδερφη μου και επειδη το 80% θα ειναι εντος πολης,το γκαζι δεν ειναι και ο,τι πιο σημαντικο...απο εκει και περα,εγω της λεω να δωσει κατι παραπανω να παρει το 1,6 η το ραλλυ(να παιζω κι εγω καμια φορα:lol:) γιατι αξιζει συνολικα περισσοτερο(βεβαια με τον τροπο που οδηγει η αδερφη μου η καταναλωση δε ξρω που θα φτασει αλλα οκ!).η γνωμη σας για το νεο ραλλυ ποια ειναι?διαβασα λιγο και ειδα απο πολυ καλη εως και κακη!!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Οκτ 2008, 22:01:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Το 95αρι παραδόξως δεν είναι τάφος, σε αντίθεση με τα λοιπά (tce εξαιρουμένου) της κατηγορίας του.

ναι αν τα βαλουμε ολα τα καινουρια στο νεκροταφιο
σιγουρα παει απο τα τελευτεα...αλλα πες μου ενας που εχει ενα 14αρη του 99-00 με 100 αλογα κ παει στο 207 πως θα νιωσει?πλεον τα 95 ειναι λιγα για το βαρος τους οταν ηταν στο τονο ηταν καλα....
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Οκτ 2008, 22:40:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιμενω καλυτερα το 16αρι!Και αν το ηθελε η αδερφη η δικια μου δεν θα την μπριζωνα να παρει rally απλα για να μπορω να παιζω εγω απλουστατα γιατι δεν θελω να την σκοτωσω!

Και με το 16αρι μια χαρα παιζεις ρωτα και zaf Razz

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
blaze ocean 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Οκτ 2008, 22:49:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μωρε και με το 1,4 παιζεις (στις στροφες δλδ το βασικοτερο) αλλα αλλο αερα εχει το ραλλακι Laughing αν και η αδερφη μου εχει κοφτη στα 80...
θα κοιταξω και ποσο βγαινει το 1,6 και θα επανελθω...
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207GT (KOSTAS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 207 1,6 automatic

Ένταξη: 11 Ιαν 2008
Τόπος: ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 12 Οκτ 2008, 23:44:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου δες λιγο εδω!!!!Λιγοτερο και απο 15 η 17 που κανει ενα Rallye και με τι εξοπλισμο παραπανω!! Very happy http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13109&postdays=0&postorder=asc&start=20

PEUGEOT 207 ΧΑΝΙΑ,ΚΡΗΤΗ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση Yahoo Messenger MSN Messenger
blaze ocean 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 09 Μάϊ 2009, 16:47:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα καταληξε στο 1,4 2τρονικ με τα 90 αλογα.
παραδοξως παει αρκετα καλα(απο σταση ειναι λιγο αργο αλλα ρεπριζ κλπ ανεβαζει μετρια εως καλα).οκ δε βαζει φωτια αλλα για την χρηση του ειναι πολυ καλο και οικονομικο... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης