PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με ηλιοροφή 206 xs του 2000
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
D.Kostas (Kvstantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xs

Ένταξη: 23 Οκτ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2005, 12:39:17    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με ηλιοροφή 206 xs του 2000 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά έχω τεράστιο πρόβλημα με την ηλιοροφή Sad δεν την είχα ανοίξει όλο το χειμώνα γιατί έκανε πολύ θόρυβο σαν να έχει ξυρίσει κάποιο γρανάζι και ήθελε λίγο βοήθεια για να κλείσει
Την άνηξα το Σάββατο όλο χαρά τώρα που έφτιαξε ο καιρός και κόλλησε ανοικτή Shocked
Αναγκάστηκα κάποια στιγμή να την κλείσω με τα χέρια σπρώχνοντας τη γιατί δεν μπορούσα να την αφήσω ανοιχτή όλο το βράδυ (καθότι δεν έχω γκαράζ) πέστε μου ρε παιδία γιατί κόλλησε ;
Και τώρα ; πάμε για μοτέρ ηλιοροφής ;
Ξέρει κανείς περίπου σε τι τιμή κυμαίνετε;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2005, 13:13:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καπου εχει ξανανφερθει τετοιο προβλημα... Το προβλημα μπορει να μην ειναι και τοσο σοβαρο, δηλαδη μοτερ!!! Μπορει να θελει απλα λαδωμα,γρασαρισμα κτλ!!! Αν μετα απο αυτα δεν, τοτε πας για μοτερ!!! Δεν ειναι αναγκη να πας στη πεζο γιαυτο απο τη στιγμη που εχει ληξει η εγγυηση!!! Η ηλιοροφη ειναι της Webasto και μπορεις να βρεις ανταλλακτικα απο εκει!!! Η τιμη ειναι λιγο τσιμπημενη (δεν τη θυμαμαι ακιριβως)...

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Fransoua 206 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 gti 1,6

Ένταξη: 06 Μάρ 2004
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2005, 14:00:09    Θέμα δημοσίευσης: βρες τον..... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρες τον τουριστα να παρεις απαντηση.

fransoua......
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
netblaster (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (16v) XS (2005)

Ένταξη: 14 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα-Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2005, 14:11:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα εδω, ελπιζω να σε βοηθησει!!! Wink

Photobucket
Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορο αυτοκίνητο έχεις, αλλά πόσο γρήγορα μπορείς να το πας!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
D.Kostas (Kvstantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2005, 14:39:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε ευχαριστώ για την απάντηση το κακό είναι ότι η οροφή είναι τελείως ελεύθερη σαν να μη πατάει πουθενά θα το ψάξω λύγο και από φορατζή πλευρά μήπως βρω τίποτα σε μεταχειρισμένο
ευχαριστώ πάντως
Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2005, 14:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

D.Kostas έγραψε:
σε ευχαριστώ για την απάντηση το κακό είναι ότι η οροφή είναι τελείως ελεύθερη σαν να μη πατάει πουθενά θα το ψάξω λύγο και από φορατζή πλευρά μήπως βρω τίποτα σε μεταχειρισμένο
ευχαριστώ πάντως
Smile

Περίμενε λίγο την απάντηση του Τεχνικού μας Συμβούλου (ακα Touristas) πριν προβείς σε οποιαδήποτε ενέργεια. Wink

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
D.Kostas (Kvstantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2005, 15:17:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ok Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάϊ 2005, 16:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πρώτων θα ήθελα να ξέρω αν λειτουργεί το μοτέρ ?
Αν λειτουργεί και ακούγεται θόρυβος σαν κάτι να κουρεύει για αρχή πας για ένα σετ ντίζες που κινούν την οροφή .
Αν πάλι το μοτέρ δουλεύει αλλά δεν ακούγεται κάποιος περίεργος θόρυβος αλλά η οροφή δεν κουνιέται , πας πάλι για ένα σετ ντίζες .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
D.Kostas (Kvstantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2005, 12:53:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην αρχή ακουγόταν έντονος θόρυβος και δεν κουνιόταν εύκολα (έπρεπε να βοηθήσω ) τώρα δεν κάνει τίποτα δεν ακούγεται τίποτα και ανοίγει από μόνη της Exclamation αν την σπρώξεις ελαφρά με το χέρι
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2005, 12:59:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μοτέρ ακούγεται να λειτουργεί ή όχι ?
Επιστροφή στην κορυφή
D.Kostas (Kvstantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2005, 13:42:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όχι Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2005, 13:49:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ!!! κακό αυτό.
πρώτα δούλευε το μοτέρ Question
Επιστροφή στην κορυφή
D.Kostas (Kvstantinos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xs

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάϊ 2005, 13:59:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι δούλευε
άνοιξα την οροφή και μετά έμεινε εκεί
Επιστροφή στην κορυφή
MihMih 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206XS2

Ένταξη: 05 Δεκ 2003
Τόπος: Athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2009, 11:52:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xerete ixa provlima me tin iliorofi sto 206 xs2 modelo 2002. Piga se 10 sinergia kai kanis den itele na mou tin ftiaksi tin iliorofi. Mou elegan mono stin peugeot .Ston telefteo pou piga mou ipe oti ine para poli doulia kai teli mia mera gia na tin ftiaksi.kai episis 150 euro . Ixa komeni dexi diza. E lipon apofasisa na tin ftiakso monozmou .piga kai agorasa kenourgies dizes apo tin peugeot . I dizes ekanan 68 euro .Kai telika tin eftiaksa monozmou . Gia otidipote pliroforia i telete kamia voitia grapstemou sto sait . Pandos i doulia den ine pio poli apo 3 ores .skype malkiamiso 6944467046

Eleos

Έχει επεξεργασθεί από τον/την MihMih στις Τετ 11 Μάρ 2009, 23:06:58, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα AIM διεύθυνση MSN Messenger
xrisa-xs (ΧΡΥΣΑ)
Moderator
Επίσημο Μέλος

206xs 1.4 (2002) & 207 GT 1.6 (2009)

Ένταξη: 25 Οκτ 2005
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2009, 12:07:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παρακαλώ γράφε ελληνικά σύμφωνα και με τους κανόνες του forum

εκ της mod team

Watch out!!! Red demoness on the loose!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2009, 21:53:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συνήθως χαλάνε οι ντίζες η κόβονται τα γαντζάκια
Αν τα καταφέρει να βγάλεις τον ουρανό μπορείς να δεις τι έχεις πάθει όπως λέει και ο MihMih Μιχάλης
το μοτέρ μήπως δούλεψε χωρίς να κάνει πολύ θόρυβο επειδή έχει φάει την ντίζα

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Lakis84 (Baggelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 12:31:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας και απο μενα! Ξερει κανεις που θα βρω μεταχειρισμενο μοτερ για την ηλιοροφη του 206.. Εχει η κοπελα μου ενα 206 του 02 και στην αρχη της κολησε η οροφη στην μεση και δεν πηγαινε πουθενα κοκάλοσε. Το πηγε σε ενα συνεργειο και της την κλεισανε χειροκινητα αλλα θελει αλλαγη το μοτερ και θα στοιχισει γυρω στα 400 ευρω πολλα δεν ειναι? Αν το βρω τελικα θα το αλλαξω μονος μου να περασει και το πασχα.

Καλο Πασχα!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Lakis84 (Baggelis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 10 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2009, 03:15:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Lakis84 έγραψε:
Γεια σας και απο μενα! Ξερει κανεις που θα βρω μεταχειρισμενο μοτερ για την ηλιοροφη του 206.. Εχει η κοπελα μου ενα 206 του 02 και στην αρχη της κολησε η οροφη στην μεση και δεν πηγαινε πουθενα κοκάλοσε. Το πηγε σε ενα συνεργειο και της την κλεισανε χειροκινητα αλλα θελει αλλαγη το μοτερ και θα στοιχισει γυρω στα 400 ευρω πολλα δεν ειναι? Αν το βρω τελικα θα το αλλαξω μονος μου να περασει και το πασχα.

Καλο Πασχα!!!

Απαντηση δεν πηρα αλλα μες το πασχα ειχα ελευθερο χρονο και ετσι πιασαμε την ηλιοροφη με εναν φιλο και την καναμε βιδες... Τα αποτελεσματα λοιπον ειναι οτι:

1. τελικα δεν ειναι δυσκολο να την φτιαξεις χωρις να πας συνεργειο,
2. το συνεργειο που χε παει η κοπελια μου ηταν κλεφτες αφου το μοτερ οταν το ανοιξαμε δουλευε αψογα και προβλημα ειχαν οι ντιζες οι οποιες τελικα της φτιαξαμε χωρις να αλλαχτουνε,λιγο γρασσο ρυθμισμα και ολα μια χαρα.
3. Το εξουσιδοτημενο συνεργειο ειναι καπου στην λιοσιων οποτε μακρια απο τους ελαφροχεριδες που ζηταγαν 400 ευρω για δηθεν αλλαγη μοτερ απαλασονται μονο αν ηταν ασχετοι που μαλλον δεν ηταν...
4. Οποιος χρειαστει μελοντικα πληροφοριες ασ ρωτησει να τον βοηθησω Αυτα!!! Thanks psclub
Επιστροφή στην κορυφή
Alejandro (Αλέξανδρος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peuzeot 206 1.4 (1999)

Ένταξη: 01 Απρ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Απρ 2012, 21:53:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κάλησπερα, χαλασε η ηλιοροφη σε peuzeot 206(99') και πήγα σε συνεργειο της πεζο και μου ζητησε 600ε πραγμα που δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω. Μπορω να την φτιαξω μονος μου?
Επιστροφή στην κορυφή
mike lag (ΜΙΧΑΛΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

"Peugeot 206 1.4 (2000)

Ένταξη: 03 Μάϊ 2012
Τόπος: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 03 Μάϊ 2012, 15:07:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ CLUB ΓΤ ΕΧΩ ΘΕΜΑ Κ ΓΩ ΜΕ ΤΗ ΗΛΙΟΡΟΦΗ ΜΟΥ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΔΩ..ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΟΡΟΦΗ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΗΓΑ ΣΤΗ ROYAL CARS ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Κ ΑΛΛΑΞΑ ΝΤΙΖΕΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΔΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ Κ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΔΝ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕ Ν ΑΝΟΙΓΕΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ.ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΗΓΑ ΕΚΕΙ Κ ΜΟΥ ΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ Κ ΜΟΥ ΠΑΝ ΤΙΜΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 500 ΕΥΡΩ!!!!!!!ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ.ΧΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ Κ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕ ΑΝΟΙΧΤΗ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ ΕΣΤΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ Κ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΝ ΛΕΕΙ ΤΠΤ Η ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ!!ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΩ ΕΣΤΩ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης