PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Lion Πεντελης
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 16:32:57    Θέμα δημοσίευσης: Lion Πεντελης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θελω να αναφερθω στην "εξαιρετικη" δουλεια που κανουν στην συγκεκριμενη Lion της οποιας το συνεργειο βρισκεται στην κλεισθενους στο γερακα. Το εν λογο εξουσιοδοτημενο λοιπον οταν παρελαβα το αυτοκινητο απο την αντιπροσωπεια ειχε εγκαταστησει φωτα ξενον αφηνοντας ολα τα πλαστικα ξεκουμπωτα και ειχε καταστρεψει και μια πλαστικη βιδα. Την επομενη φορα που πηγα (πριν 3.000 χλμ) για αλλαγη λαδιων εκτος του οτι μου χρεωσαν 45Ε την αλλαγη με δικα μου λαδια φροντισαν να αφησουν και μια φισα πανω στον σωληνα εισαγωγης ξεκουμπωτη παλι... Απ' οτι φαινεται εχουν καποιο θεμα με την επανατοποθετηση οσων αφαιρουν... Δηλαδη αν μου αλλαζανε τακακια θα αφηναν τις ροδες χωρις μπουλονια;;; ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 21:27:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πιο σωστά, μακριά απο όλα τα εξουσιοδοτημένα.... Laughing !!!!!!!!!!! 2gunfire
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 21:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το αμάξι το πήρα από αυτήν την αντιπροσωπία...Φτου! Γιατί εκεί έλεγα να το πηγαίνω και για τα service του κτλ. Ακόμα έχω 2500 χλμ μόνο.

Ξέρω οτι είναι στον Γέρακα το συνεργείο αυτής της αντιπροσωπίας. Ήθελα να βάψω και την πόρτα για μια κλειδιά που μου κάνανε και είχα ρωτήσει εκεί για τιμή. Τώρα με φόβησες..! Very happy Κανένα καλό εξουσιοδοτημένο?? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 22:46:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το μονο αλλο που εχω δοκιμασει ειναι στα γιαννενα οι οποιοι ειναι εξαιρετικοι μεχρι τωρα και ελπιζω να παραμεινουν αλλα μαλλον σου πεφτει λιγο μακρια... Καποιος αλλος ισως να μπορει να βοηθησει που εχει μεινει ευχαριστημενος....

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Απρ 2009, 07:36:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Το αμάξι το πήρα από αυτήν την αντιπροσωπία...Φτου! Γιατί εκεί έλεγα να το πηγαίνω και για τα service του κτλ. Ακόμα έχω 2500 χλμ μόνο.

Ξέρω οτι είναι στον Γέρακα το συνεργείο αυτής της αντιπροσωπίας. Ήθελα να βάψω και την πόρτα για μια κλειδιά που μου κάνανε και είχα ρωτήσει εκεί για τιμή. Τώρα με φόβησες..! Very happy Κανένα καλό εξουσιοδοτημένο?? Laughing

Οσον αφορα τη κλειδια φυσικα και δεν θα το πας εκει...
Οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο για να φτιαξει τη κλειδια θα πρεπει να σου κανει ολικη βαφη στην πορτα ...
Θα πας σε καποιο απ αυτα που φτιαχνουν τοπικα το προβλημα και θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος συν οτι δεν θα εχεις βαψει ολη τη πορτα..
Με ξεχνας οτι σε μεταπωληση αν δει καποιος βαμμενη ολη τη πορτα(να σαι σιγουρος οτι θα το καταλαβει οτι την εχεις βαψη) μπορει να νομιζει οτι ειναι και απο τρακαρισμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Απρ 2009, 07:44:36    Θέμα δημοσίευσης: Re: Lion Πεντελης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
θελω να αναφερθω στην "εξαιρετικη" δουλεια που κανουν στην συγκεκριμενη Lion της οποιας το συνεργειο βρισκεται στην κλεισθενους στο γερακα. Το εν λογο εξουσιοδοτημενο λοιπον οταν παρελαβα το αυτοκινητο απο την αντιπροσωπεια ειχε εγκαταστησει φωτα ξενον αφηνοντας ολα τα πλαστικα ξεκουμπωτα και ειχε καταστρεψει και μια πλαστικη βιδα. Την επομενη φορα που πηγα (πριν 3.000 χλμ) για αλλαγη λαδιων εκτος του οτι μου χρεωσαν 45Ε την αλλαγη με δικα μου λαδια φροντισαν να αφησουν και μια φισα πανω στον σωληνα εισαγωγης ξεκουμπωτη παλι... Απ' οτι φαινεται εχουν καποιο θεμα με την επανατοποθετηση οσων αφαιρουν... Δηλαδη αν μου αλλαζανε τακακια θα αφηναν τις ροδες χωρις μπουλονια;;; ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ...

Απλα να αναφερω οτι αρκετα εξουσιοδοτημενα οπως πχ το δικο μου δεν χρεωνουν αλλαγη λαδιων, γιατι ουτως η αλλως οπως μου ειπε ο ιδιοκτητης δεν ειναι η πολιτικη τους στους πελατες τους...ουτως η αλλως δεν χρεωνουν την αλλαγη και δικα τους να ναι τα λαδια απλα αν ειναι δικα σου σε βαζουν να υπογραψεις οτι εχεις φερει εσυ τα λαδια σου...
Ασχημη εμπειρια εχω και εγω με πολυ μεγαλο εξουσιοδοτημενο που εχω αναφερει στο παρελθον...
Κατεβηκα στο συνεργειο και ειδα το παιδι που μου ειχε λυσει το κιβωτιο να εχει ολα του τα εργαλεια παρατημενα λαδωμενα στο καθισμα του συνοδηγου..ουτε προστατευτικη ζελατινα δεν ειχαν ουτε τιποτα..
Πλαστικα ξεκουμπωτα ειχαν μεινει και σπασμενη μια πλαστικη βιδα...
Το τελικο ηταν οτι με εβγαλαν και ψευτη οταν τους ειχα πει να φτιαξουν το παραθυρο που ετριζε και το παρελαβα παλι με το ιδιο προβλημα ακριβως..
Το κακο ειναι οτι δεν σεβονται τους πελατες τους που εχουν δαπανησει ενα αρκετο μεγαλο ποσο για την αγορα του αμαξιου τους..
Προσωπικα αλλαξα 2 εξουσιοδοτημενα μεχρι να βρω αυτο που θεωρω σωστο..
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Απρ 2009, 08:17:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από ότι φαίνεται με τις συναρμολογήσεις δεν τα πάνε και πολύ καλά στα εξουσιοδοτημένα.

Και με μένα τα ίδια.

Στην παραλαβή κάποια πλαστικά (μπαταρία, καπάκια φίλτρων) στο χώρο της μηχανής ξεκουμπωμένα και πλέον στραβωμένα.

Το κουτί / πλακέτα του συναγερμού μέσα στο ταμπλό παρατημένο, χύμα. Χωρίς να είναι στερεωμένο πουθενά.

Ευτυχώς που βάλαμε το sub στον Ανδρέα και τα βρήκαμε όλα αυτά. Διαφορετικά τίποτα δεν θα είχα πάρει είδηση...

Για ποια Peugeot μιλώ; Έλα ντε... Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Απρ 2009, 20:02:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεκουμπωτα πλαστικα και στραβωμενα χυμα πραγματα... χμμμμ... Α για την lion πεντελης θα λες βρε... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Απρ 2009, 20:34:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
Ξεκουμπωτα πλαστικα και στραβωμενα χυμα πραγματα... χμμμμ... Α για την lion πεντελης θα λες βρε... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μπα. Όχι... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Απρ 2009, 21:23:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για πες...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Απρ 2009, 23:21:24    Θέμα δημοσίευσης: Re: Lion Πεντελης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
Arvas έγραψε:

Απλα να αναφερω οτι αρκετα εξουσιοδοτημενα οπως πχ το δικο μου δεν χρεωνουν αλλαγη λαδιων, γιατι ουτως η αλλως οπως μου ειπε ο ιδιοκτητης δεν ειναι η πολιτικη τους στους πελατες τους...ουτως η αλλως δεν χρεωνουν την αλλαγη και δικα τους να ναι τα λαδια απλα αν ειναι δικα σου σε βαζουν να υπογραψεις οτι εχεις φερει εσυ τα λαδια σου...
Ασχημη εμπειρια εχω και εγω με πολυ μεγαλο εξουσιοδοτημενο που εχω αναφερει στο παρελθον...
Κατεβηκα στο συνεργειο και ειδα το παιδι που μου ειχε λυσει το κιβωτιο να εχει ολα του τα εργαλεια παρατημενα λαδωμενα στο καθισμα του συνοδηγου..ουτε προστατευτικη ζελατινα δεν ειχαν ουτε τιποτα..
Πλαστικα ξεκουμπωτα ειχαν μεινει και σπασμενη μια πλαστικη βιδα...
Το τελικο ηταν οτι με εβγαλαν και ψευτη οταν τους ειχα πει να φτιαξουν το παραθυρο που ετριζε και το παρελαβα παλι με το ιδιο προβλημα ακριβως..
Το κακο ειναι οτι δεν σεβονται τους πελατες τους που εχουν δαπανησει ενα αρκετο μεγαλο ποσο για την αγορα του αμαξιου τους..
Προσωπικα αλλαξα 2 εξουσιοδοτημενα μεχρι να βρω αυτο που θεωρω σωστο..

πες βρε Θάνο πιο είναι το εξουσιοδοτημένο που πας να ξέρουμε!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 00:41:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Puzzle έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Οσον αφορα τη κλειδια φυσικα και δεν θα το πας εκει...
Οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο για να φτιαξει τη κλειδια θα πρεπει να σου κανει ολικη βαφη στην πορτα ...
Θα πας σε καποιο απ αυτα που φτιαχνουν τοπικα το προβλημα και θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος συν οτι δεν θα εχεις βαψει ολη τη πορτα..
Με ξεχνας οτι σε μεταπωληση αν δει καποιος βαμμενη ολη τη πορτα(να σαι σιγουρος οτι θα το καταλαβει οτι την εχεις βαψη) μπορει να νομιζει οτι ειναι και απο τρακαρισμα...

Και εγώ αυτό σκέφτηκα να μην βάψω όλη την πόρτα αλλά πήγα και ρώτησα σε ένα chipsaway που κάνουν τοπικές βαφές και μου είπε επειδή η επιφάνεια της πόρτας είναι μεγάλη και η γρατζουνιά ψιλοβαθεία και μεγαλούτσικη αν θέλω να γίνει σωστά η δουλειά και σίγουρα να μην φαίνεται τίποτα θα πρέπει να μου βάψει την πόρτα από το πλαστικό προστατευτικό και πάνω (τη μισή πόρτα δηλαδή). Και είπε κοστίζει 130 ευρώ.
Αν είναι έτσι να βάψω όλη την πόρτα να τελειώνουμε. Η αντιπροσωπία είπε για όλη την πόρτα 200..

Δεν έχω πάει να ρωτήσω σε άλλο μαγαζί με τοπικές βαφές ακόμα, αλλά φοβάμαι με αυτό που μου είπε μήπως δεν γίνει σωστή δουλειά με τοπική βαφή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 08:07:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ'οτι φαινετε ολοι εχουμε μια πικρη εμπειρια απο "κασταναδες" που θελουν να λεγονται και επισημοι αντιπροσωποι που απλα δεν σεβονται τα λεφτα και τον κοπο που εχει δωσει ο αλλος για να αγορασει. Εγω πρεπει να εχω παθει το πιο χοντρο απ'οσα εχω διαβασει σε αυτο το post. ειχα αγορασει ενα 106rallye 16v και αναγκαστικα να αλλαξω μετωπη και ψυγειο μαζι με τα βεντιλατερ του. αφου το χρυσο πληρωσα ολα μαζι με την εργασια ειδα οτι το αυτοκινητο ανεβαζε πολυ υψηλες θερμοκρασιες, θερμοκρασια λαδιου και νερο κοντα στα κοκκινα και χωρις να το ζορισω. αφου πηγα ξανα σε αυτους λεγωντας τους "παιδια το αυτοκινητο ψυνεται κατι παει λαθος" αυτη οι "κασταναδες" μου ελεγαν για να με καθησηχασουν οτι "ετσι δουλευουν τα rallye, σηκωνουν ευκολα θερμοκρασιες" μιλαμε τωρα οι βελονες σχεδον στα κοκκινα και τα βεντιλατερ να δουλευουν τρελα χωρις να μπορουν να ριξουν την θερμοκρασια Shocked το αμαξι αφου το δουλεψα για λιγο καιρο ετσι, αποφασισα να το παω στην κεντρικη lion μηπως βρουνε κατι. αφου το πηγα και το εγδυσαν μπροστα και το εψαξαν καλα με φοναζει ο προισταμενος και γελοντας μου λεει " φιλε που το ειχες παει" του απανταω και γελωντας λεει" φιλε αν σου πω τι σου εχουν κανει"........ με λιγα λογια, ο ασχετος καστανας ειχε συνδεσει αναποδα τα βεντιλατερ(πως το ειχε καταφερει αυτο Shocked ) και γυριζαν αναποδα οι φτερωτες με αποτελεσμα αντι να στελνει κρυο αερα στο μοτερ να ξαναγυρναει τον ζεστο παλι πισω στο μοτερ. το αποτελεσμα? να εχει αρπαξει η βαση της μηχανης και να ηθελε αλλαγμα ολοκληρο το μοτερ Evil θα μπορουσα οπως μου ειπαν στην lion να κινηθω ποινικα αλλα αφου το μοτερ το καλυψε η εγγυηση δεν ηθελα να μπλεχτω με μυνησης και δικαστηρια απλως δεν με ξαναειδαν και σε οποιον μου λεει για αυτην την αντιπροσωπια του λεω...........μακρια

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 08:12:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
Για πες...

Μπα. Αστο.
Γιατί μπορεί να έχουμε φασαρίες εδώ... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 08:57:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayrton έγραψε:
Απ'οτι φαινετε ολοι εχουμε μια πικρη εμπειρια απο "κασταναδες" που θελουν να λεγονται και επισημοι αντιπροσωποι που απλα δεν σεβονται τα λεφτα και τον κοπο που εχει δωσει ο αλλος για να αγορασει. Εγω πρεπει να εχω παθει το πιο χοντρο απ'οσα εχω διαβασει σε αυτο το post. ειχα αγορασει ενα 106rallye 16v και αναγκαστικα να αλλαξω μετωπη και ψυγειο μαζι με τα βεντιλατερ του. αφου το χρυσο πληρωσα ολα μαζι με την εργασια ειδα οτι το αυτοκινητο ανεβαζε πολυ υψηλες θερμοκρασιες, θερμοκρασια λαδιου και νερο κοντα στα κοκκινα και χωρις να το ζορισω. αφου πηγα ξανα σε αυτους λεγωντας τους "παιδια το αυτοκινητο ψυνεται κατι παει λαθος" αυτη οι "κασταναδες" μου ελεγαν για να με καθησηχασουν οτι "ετσι δουλευουν τα rallye, σηκωνουν ευκολα θερμοκρασιες" μιλαμε τωρα οι βελονες σχεδον στα κοκκινα και τα βεντιλατερ να δουλευουν τρελα χωρις να μπορουν να ριξουν την θερμοκρασια Shocked το αμαξι αφου το δουλεψα για λιγο καιρο ετσι, αποφασισα να το παω στην κεντρικη lion μηπως βρουνε κατι. αφου το πηγα και το εγδυσαν μπροστα και το εψαξαν καλα με φοναζει ο προισταμενος και γελοντας μου λεει " φιλε που το ειχες παει" του απανταω και γελωντας λεει" φιλε αν σου πω τι σου εχουν κανει"........ με λιγα λογια, ο ασχετος καστανας ειχε συνδεσει αναποδα τα βεντιλατερ(πως το ειχε καταφερει αυτο Shocked ) και γυριζαν αναποδα οι φτερωτες με αποτελεσμα αντι να στελνει κρυο αερα στο μοτερ να ξαναγυρναει τον ζεστο παλι πισω στο μοτερ. το αποτελεσμα? να εχει αρπαξει η βαση της μηχανης και να ηθελε αλλαγμα ολοκληρο το μοτερ Evil θα μπορουσα οπως μου ειπαν στην lion να κινηθω ποινικα αλλα αφου το μοτερ το καλυψε η εγγυηση δεν ηθελα να μπλεχτω με μυνησης και δικαστηρια απλως δεν με ξαναειδαν και σε οποιον μου λεει για αυτην την αντιπροσωπια του λεω...........μακρια

Εννοείς ότι αντι να στέλνει τον κρύο απο μπροστά προς το μοτέρ, έστελνε τον ζεστό αέρα απο το μοτέρ προς τα έξω...
Αnyway, αυτό με το μοτέρ και τη βάση δεν καταλαβαίνω, τι εννοείς άρπαξε η βάση?

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 11:43:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον εννοει την φλατζα κεφαλης..

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 08:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα ειναι οτι λογο κατασκευής των βεντιλατέρ (και γενικότερα των ανεμιστήρων) τα πτερίγεια τους ειναι ετσι κατασκευασμενα ωστε να δουλευουν σωστα μονο προς μια κατευθυνση (να στελνουν την μαξιμουμ ποσοτητα-ογκο αερα που μπορουν) αν δουλέψουν με αντιθετη κατευθυνση ο ογκος αερα που σπροχνουν ειναι μικροτερος κατα πολύ..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 12:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ειστε..... Off Topic

εγω παντως το εχω παει 2 φορες εκει το αυτο και δεν εχω παραπονο..χωρια που ενα παιδι που δουλευει τωρα εκει τον ηξερα απο αλλο συνεργειο και ειναι τοπ....τι να πω... Dizzy2

Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 13:20:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε καθε συνεργειο που εχει πολλους μηχανικους μπορει να υπαρχουν καλοι, απροσεκτοι η και αχρηστοι και ειναι θεμα τυχης να πεσεις σε καποιο καλο αν τελικα υπαρχει αυτος... Γενικα ομως η πολιτικη τους δεν μου αρεσε καθολου σε αυτο το εξουσιοδοτημενο. Οπως τους ειδα εγω εχουν τη νοοτροπια οτι οσοι εχουν καινουρια αμαξια θα ερθουν αναγκαστικα λογω εγγυησης οποτε θα κανουμε οτι μας ναυλωσει... Αντιθετως σε αλλα εξουσιοδοτημενα που πραγματικα ειχα την τυχη να πεσω ηθελαν να μαζευουν πελατεια γενικα και ηταν πολυ σωστοι παρολο που μπορει να μην υπηρχαν αλλα εξουσιοδοτημενα στην πολη και μπορουσαν να κανουν οτι θελουν... Τρανο παραδειγμα τα εξουσιοδοτημενα στα γιαννενα τοσο της peugeot οσο και της seat που πραγματικα τους βγαζω το καπελο... Προχθες ημουν εκει για κατι διακοπες που εκανε το αυτοκινητο και ειχε και μειωμενη αποδοση... Ηταν μιαμιση ωρα πανω απο το αυτοκινητο και το εψαχναν με διαγνωστικα και σε σταση και στον δρομο μεχρι να αποκλεισουν τα παντα... Οταν στην κλεισθενους τους ειχα πει οτι μου κανει κατι διακοπες μου ειπαν δεν ειναι τιποτα...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 15:12:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
Σε καθε συνεργειο που εχει πολλους μηχανικους μπορει να υπαρχουν καλοι, απροσεκτοι η και αχρηστοι και ειναι θεμα τυχης να πεσεις σε καποιο καλο αν τελικα υπαρχει αυτος... Γενικα ομως η πολιτικη τους δεν μου αρεσε καθολου σε αυτο το εξουσιοδοτημενο. Οπως τους ειδα εγω εχουν τη νοοτροπια οτι οσοι εχουν καινουρια αμαξια θα ερθουν αναγκαστικα λογω εγγυησης οποτε θα κανουμε οτι μας ναυλωσει... Αντιθετως σε αλλα εξουσιοδοτημενα που πραγματικα ειχα την τυχη να πεσω ηθελαν να μαζευουν πελατεια γενικα και ηταν πολυ σωστοι παρολο που μπορει να μην υπηρχαν αλλα εξουσιοδοτημενα στην πολη και μπορουσαν να κανουν οτι θελουν... Τρανο παραδειγμα τα εξουσιοδοτημενα στα γιαννενα τοσο της peugeot οσο και της seat που πραγματικα τους βγαζω το καπελο... Προχθες ημουν εκει για κατι διακοπες που εκανε το αυτοκινητο και ειχε και μειωμενη αποδοση... Ηταν μιαμιση ωρα πανω απο το αυτοκινητο και το εψαχναν με διαγνωστικα και σε σταση και στον δρομο μεχρι να αποκλεισουν τα παντα... Οταν στην κλεισθενους τους ειχα πει οτι μου κανει κατι διακοπες μου ειπαν δεν ειναι τιποτα...

Στον Γερακα υπαρχει και η Automotivo, ξερει κανεις τιποτα για αυτους?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης