PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

+3 Χρονια επεκταση εγγυησης!
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 23:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
recife_rallye έγραψε:
Vini έγραψε:
Όχι θα έπαιρνα το RX8 για να βάλω μέσα την οικογένεια να την πάω ταξίδι αναψυχής...

Πολυ φτηνη η ειρωνεια σου και δεν θα πρεπε..δε μιλας με παιδακια!

Την έχεις ξεκινήσει πρώτος την ειρωνεία από την στιγμή που θεωρείς ότι δεν γνωρίζω από βελτιώσεις αυτοκινήτου και συνέχεια αυτό αναφέρεις και προσπαθείς να υιοθετήσω με το ζόρι απόψεις που δεν ασπάζομαι.

Διαβασες πουθενα να σου πουλω ειρωνεια η να σου λεω οτι δεν ξερεις απο βελτιωσεις?? Rolling eyes
Σου ειπα οτι δεν ξερεις απο βελτιωση στο συγκεκριμενο αυτοκινητο και οχι γενικα και αυτο γιατι απλα δεν το εχεις βελτιωσει το 207 σου..εσυ μπορει να εισαι παλαιοτερος απο μενα η καποιους αλλους στη βελτιωση ομως δεν σημαινει οτι ξερεις περισσοτερα ουτε γενικα ουτε ειδικα(για το 207)..
Και αντε εμενα δεν θελεις να με πιστεψεις..σου το λενε ομως ολοι εδω πως στο θεμα ''πεταμενα λεφτα'' που προανεφερες,εισαι περα για περα λαθος!ε τι αλλο να σου πω? Rolling eyes
Τεσπα,δεν χρειαζεται να χαλιομαστε γι αυτο..εχεις την αποψη σου και καλα κανεις..δεν σημαινει ομως πως ειναι η σωστη Rolling eyes

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 08:33:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
O καθένας έχει την άποψη του και σεβαστή..απλά διάβασα πιο πάνω ότι λες για τo tuning kai τη μεταπώληση του αυτικινήτου και εκέι είναι που είσαι λάθος...Δεν ρίχνεις κάποια χ η ψ χρήματα με σκοπό να πουλήσεις μετά και πάρεις πίσω ότι μπορείς...Τα ρίχνεις με σκοπό να γουστάρεις εσύ...

Για αυτό και ακριβώς το λόγο ρίχνεις όσα χρήματα λιγότερο γίνεται (συνετά δηλαδή) ώστε να μην χάνεις χρήματα.

Φυσικά αν κάποιος "γουστάρει" να ρίχνει χρήματα σε βελτιώσεις μηχανικής/εγκεφαλικών ή οτιδήποτε άλλο είναι δικό του θέμα.

Υπάρχει κάποιος που αγοράζει αυτοκίνητο και δεν έχει σκοπό κάποια στιγμή να το πουλήσει; Εκτός αν σκέφτεται να το πετάξει...ή να το χαρίσει.

Θεωρώ πως ένα αυτοκίνητο είναι πολλοί παράμετροι ταυτόχρονα και όχι μόνο "βελτίωση".

Εγώ κάποιου τύπου βελτιώσεις δεν τις ασπάζομαι... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 08:42:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:

...
Και αντε εμενα δεν θελεις να με πιστεψεις..σου το λενε ομως ολοι εδω πως στο θεμα ''πεταμενα λεφτα'' που προανεφερες,εισαι περα για περα λαθος!ε τι αλλο να σου πω? Rolling eyes
Τεσπα,δεν χρειαζεται να χαλιομαστε γι αυτο..εχεις την αποψη σου και καλα κανεις..δεν σημαινει ομως πως ειναι η σωστη Rolling eyes

Αφού είμαι λάθος και δεν είναι σωστή η άποψή μου, για εξηγησέ μου γιατί και πως δεν είναι "πεταμένα λεφτά".

Πείσε με ... και φυσικά με στοιχεία, επίσημα χαρτιά του κατασκευαστή, τεχνικά χαρακτηριστικά & μετρήσεις παντός τύπου, προδιαγραφές ποιότητας, στοιχεία εγγύησης, παραπομπές, αναφορές, στοιχεία τεχνικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης κλπ...κλπ...

Αν μου κάνεις μία τέτοια ανάλυση τότε θα σε παραδεχτώ και θα ασπαστώ την βελτίωση που αναφέρεις... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 10:22:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πειτε μου τι ακριβως σχεση εχουν ολα αυτα που τα υπεαναλυετε με την επέκταση της εγγυησης της πεζω...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 10:28:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Πείσε με ... και φυσικά με στοιχεία, επίσημα χαρτιά του κατασκευαστή, τεχνικά χαρακτηριστικά & μετρήσεις παντός τύπου, προδιαγραφές ποιότητας, στοιχεία εγγύησης, παραπομπές, αναφορές, στοιχεία τεχνικής εξυπηρέτησης και υποστήριξης κλπ...κλπ...

Αν μου κάνεις μία τέτοια ανάλυση τότε θα σε παραδεχτώ και θα ασπαστώ την βελτίωση που αναφέρεις... Smile

Επειδή βαριέμαι και δεν έχω όρεξη να γράφω κατεβατά έλα σήμερα από την λέσχη να σου παραθέσω τα στοιχεία που ζητάς Wink (χωρίς πλάκα και ειρωνεία)

Και αν νομίζεις ότι αυτό που φτιάχνει ο κάθε κατασκευαστής έχει αυτά που λες τότε ......Όλα είναι ένα budget και ποσοστό κέρδους με υπολογισμένες μάλιστα φθορές (μετά λήξης εγγύησης, κλέφτες θα γίνουν).

Για ρώτα να δεις πώς σπάνε τουρμπίνες τα VW TSI(και μερικά Peugeot) εργοστασιακά τα περισσότερα μη πω όλα. (έχω και φωτό από φίλο του πατέρα μου 58χρονών με 140TSI, τρελός γκαζιάρης πρέπει να ήταν για να την σπάσει Shocked ). Και άντε τα Peugeot μας βρίζουν, η Γερμανική ποιότητα και ποιοτικός έλεγχος που πήγε??

Για δες τα μπουζάκια σου μετά από 20.000χλμ με το μαμά πρόγραμμα και σου λέει αλλαγή στα 40.000χλμ, για να σπάσει μέσα π.χ όπως στον Volvo(τυχαίο παράδειγμα γκαντέμι Laughing ) και να έχει περάσει η εγγύηση και τα λέμε.

Μείνε ήσυχος φίλε μου Vini τα έχει υπολογίσει όλα η μαμά Peugeot(και οι άλλοι) αλλά για την τσέπη τους.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Jim207GT στις Πεμ 30 Απρ 2009, 10:37:45, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 10:34:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
πειτε μου τι ακριβως σχεση εχουν ολα αυτα που τα υπεαναλυετε με την επέκταση της εγγυησης της πεζω...
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Πιασε το αβγό και ............

Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ξεκίνησε κάπως....
"Άμα το πειράξω χάνω την εγγύηση......"

Και μετά το χάος Laughing Laughing Laughing Laughing

Για να επιστρέψω στο θέμα εγγύησης όποιος μπορεί ΝΑ ΜΗΝ το πειράξει αξίζει να κάνει την επέκταση.

Εαν σκέφτεστε όλο και κάτι να πειράξετε να ξέρετε οτι επειδή είναι μέσω ασφαλιστικής οι όροι είναι πολύ σκληροί και καθόλου ελαστικοί όπως ας πούμε η αντ/πια που πάτε το Pug σας. Γιαυτό μεγάλη προσοχή.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 11:10:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημεριζω και παλι Smile

Ξαναρωτησα την Automotivo και μου ξεκαθαρισαν οτι η επεκταση των 3 χρονων ειναι σε οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο συνεργειο στην Ελλαδα....οποτε θα προχωρησω στο +3,μιας και η μονη αλλαγη που σκεφτομαι να κανω ειναι ο ηχος απο το RC.
Sorry που πεταξα το "ασχετο" σχετικα με τις προσφατες συζητησεις ,αλλα ηθελα να κλησω το θεμα +3 γιατι το ειχα αφησει στην μεση και μπορει και καποιος αλλος αναγνωστης να ενδιαφερεται για το τι σημαινει το +3.

Υ.Γ Θα ρωτησω και για τα JBL ποσο χρονο παραδωσης εχει και εαν ειμαι "εντος" θα το παρω πληρης.

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Byakuya στις Πεμ 30 Απρ 2009, 11:16:20, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 11:13:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Vini έγραψε:

Επειδή βαριέμαι και δεν έχω όρεξη να γράφω κατεβατά έλα σήμερα από την λέσχη να σου παραθέσω τα στοιχεία που ζητάς Wink (χωρίς πλάκα και ειρωνεία)

Και αν νομίζεις ότι αυτό που φτιάχνει ο κάθε κατασκευαστής έχει αυτά που λες τότε ......Όλα είναι ένα budget και ποσοστό κέρδους με υπολογισμένες μάλιστα φθορές (μετά λήξης εγγύησης, κλέφτες θα γίνουν).

Για ρώτα να δεις πώς σπάνε τουρμπίνες τα VW TSI(και μερικά Peugeot) εργοστασιακά τα περισσότερα μη πω όλα. (έχω και φωτό από φίλο του πατέρα μου 58χρονών με 140TSI, τρελός γκαζιάρης πρέπει να ήταν για να την σπάσει Shocked ). Και άντε τα Peugeot μας βρίζουν, η Γερμανική ποιότητα και ποιοτικός έλεγχος που πήγε??

Για δες τα μπουζάκια σου μετά από 20.000χλμ με το μαμά πρόγραμμα και σου λέει αλλαγή στα 40.000χλμ, για να σπάσει μέσα π.χ όπως στον Volvo(τυχαίο παράδειγμα γκαντέμι Laughing ) και να έχει περάσει η εγγύηση και τα λέμε.

Μείνε ήσυχος φίλε μου Vini τα έχει υπολογίσει όλα η μαμά Peugeot(και οι άλλοι) αλλά για την τσέπη τους.

Έχετε όλα αυτά τα στοιχεία που ζήτησα στο σύλλογο και δεν τα παρουσιάζετε στο ευρύ κοινό;...; Shocked

Κακώς... Θεωρώ πως αυτά αποτελούν την καλύτερη απόδειξη ότι η βελτίωση για την οποία αναφέρεστε έχει πραγματικά βάση...

Πάντως η όλη κουβέντα μου θυμίζει τις θρυλικές κουβέντες που (ξανα)κάναμε το 2002 ... Τότε όμως για το 206 ... Mr. Green
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 11:15:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:

Πως δεν έχουν ... Όλα αυτά έχουν σχέση ... Γιατί ότι πειράζουμε στο αυτοκίνητο μπορεί ταυτόχρονα να έχει αντίκτυπο και στο θέμα της εγγύησης ...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 11:17:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Byakuya έγραψε:

Ξαναρωτησα την Automotivo και μου ξεκαθαρισαν οτι η επεκταση των 3 χρονων ειναι σε οποιοδηποτε εξουσιοδοτημενο συνεργειο στην Ελλαδα....οποτε θα προχωρησω στο +3,μιας και η μονη αλλαγη που σκεφτομαι να κανω ειναι ο ηχος απο το RC.
Sorry που πεταξα το "ασχετο" σχετικα με τις προσφατες συζητησεις ,αλλα ηθελα να κλησω το θεμα +3 γιατι το ειχα αφησει στην μεση και μπορει και καποιος αλλος αναγνωστης να ενδιαφερεται για το τι σημαινει το +3.

Υ.Γ Θα ρωτησω και για τα JBL ποσο χρονο παραδωσης εχει και εαν ειμαι "εντος" θα το παρω πληρης.

Λογικό μου φαίνεται αυτό που σου είπαν...

Καλορίζικο να είναι και καλοτάξιδο... Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Byakuya (Ηaris)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012

Ένταξη: 10 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 11:20:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Byakuya έγραψε:

Λογικό μου φαίνεται αυτό που σου είπαν...

Καλορίζικο να είναι και καλοτάξιδο... Exclamation

Σε ευχαριστω πολυ , Να εισαι καλα΄Wink

I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone......
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 13:25:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

...

Δεν θα χρειαστει να σου πω πολλα πραγματα...το μονο που θα σου πω ειναι πως η αντιπροσωπεια της πεζο στα Γιαννιτσα,προσφερει το 207 thp με προγραμμα και ολα αυτα μαζι με την εγγυηση..και αν θελεις κανεις και την επεκταση..σου αρκει αυτο?

Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 13:29:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:

σαφως..συμφωνω απολυτα! Wink

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 13:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Niκο...το αν εχεις καεί απο την βελτιωση του 206 σου (δυστηχως δν ημουν μελος τοτε και δν γνωριζω λεπτομερειες) και εχεις ξοδέψει αρκετά χρήματα και δν "ειδες" αποτέλεσμα,φταις ειτε εσύ,είτε η αγνοια σου,είτε τα διάφορα μαστόρια με τα οποία είχες μπλέξει...

Πολύ ωραία μέχρις εδω.

Το οτι ομως το 207 βελτιώνεται στα σημεία εμφανώς και με λιγα χρήματα δν αλλάζει με τπτ,οσα στοιχεια και να δεις,οτι δεδομένα και να σου παρουσιάσουν.

Δεν ειναι όλα τα αυτ/τα ιδια στο θέμα βελτίωσης.Εαν δν το καταλαβαίνεις αυτό,τότε καλύτερα να μην συνεχιζουμε ασκοπα στο θέμα.

Εξάλλου,το φορουμ αυτό περα απο το κοινωνικό κομμάτι,στηριζετε κατα πολυ στα θεματα βελτιωσης/μηχανολογικά τα οποία εσύ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ με τον τροπο σου (για τα 207 ειδικα) τα περιπαιζεις.

Συγνώμμη,κιόλας,αλλα μας επεισες μια βδομάδα τωρα οτι η βελτιωση του 207 ειναι πεταμενα λεφτα (και η βελτιωση γενικοτερα).
Ωραία λοιπον,ας σταματήσει εδω αυτο το τροπαριο,καταλαβαμε τι θελεις να πεις.
Οποτε αφησε εμας τους κοινους θνητους,να βελτιωνουμε τα αυτ/τα μας και ας πετάμε τα χρηματα μας.
Δικα μας ειναι και δν θα τα ζητησουμε ποτε πισω.

Να επισημανω επισης,πως εαν ειχαμε ΟΛΟΙ χρηματα να αγορασουμε εξαρχης και να συντηρησουμε ενα εβο, δν θα αγοραζαμε ουτε 206,ουτε σαξο,ουτε 207, ουτε γκολφ γτι.
Γιαυτο δυστηχως ή ευτηχώς φιλε νικο,παιρνουμε ολοι ενα αυτ/το που μπορουμε εξαρχης να αγορασουμε και το βελτιωνουμε σιγα σιγα...(ειτε ειναι σωστο ειτε λαθος).

Και σιγουρα ολοι γνωριζουμε οτι ολα αυτα γινονται εις βαρος της αξιοπιστιας,οταν δν γινονται με μετρο...Δεν ειπε κανεις οτι θα κανω το σαξο 200 αλογα και θα ειναι καθημερινο.

ΟΜΩΣ τα καινοτυργια μοτερ,μπορουν να ειναι οικονομικα και αξιοπιστα,μιας και ελεω ρυπων ειναι ουσιαστικα under - clocked,εξου και οι μεγαλες αποδοσεις με ενα προγραμμα.

Αυτα.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 17:25:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Vini έγραψε:
recife_rallye έγραψε:

...

Δεν θα χρειαστει να σου πω πολλα πραγματα...το μονο που θα σου πω ειναι πως η αντιπροσωπεια της πεζο στα Γιαννιτσα,προσφερει το 207 thp με προγραμμα και ολα αυτα μαζι με την εγγυηση..και αν θελεις κανεις και την επεκταση..σου αρκει αυτο?

Ok. αυτό μου αρκεί.
Θα το επιβεβαιώσω με την Peugeot στα Γιαννιτσά και την LION εδώ στην Αθήνα... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 17:33:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Niκο......

Αυτα.

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει πλέον είναι ότι ενοχλεί η άποψή μου...

Θέλετε να διαβάζετε συγκεκριμένες απόψεις και τοποθετήσεις.

ok. Κανένα πρόβλημα...
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 21:18:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
Niκο...το αν εχεις καεί απο την βελτιωση του 206 σου (δυστηχως δν ημουν μελος τοτε και δν γνωριζω λεπτομερειες) και εχεις ξοδέψει αρκετά χρήματα και δν "ειδες" αποτέλεσμα,φταις ειτε εσύ,είτε η αγνοια σου,είτε τα διάφορα μαστόρια με τα οποία είχες μπλέξει...

Πολύ ωραία μέχρις εδω.

Το οτι ομως το 207 βελτιώνεται στα σημεία εμφανώς και με λιγα χρήματα δν αλλάζει με τπτ,οσα στοιχεια και να δεις,οτι δεδομένα και να σου παρουσιάσουν.

Δεν ειναι όλα τα αυτ/τα ιδια στο θέμα βελτίωσης.Εαν δν το καταλαβαίνεις αυτό,τότε καλύτερα να μην συνεχιζουμε ασκοπα στο θέμα.

Εξάλλου,το φορουμ αυτό περα απο το κοινωνικό κομμάτι,στηριζετε κατα πολυ στα θεματα βελτιωσης/μηχανολογικά τα οποία εσύ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ με τον τροπο σου (για τα 207 ειδικα) τα περιπαιζεις.

Συγνώμμη,κιόλας,αλλα μας επεισες μια βδομάδα τωρα οτι η βελτιωση του 207 ειναι πεταμενα λεφτα (και η βελτιωση γενικοτερα).
Ωραία λοιπον,ας σταματήσει εδω αυτο το τροπαριο,καταλαβαμε τι θελεις να πεις.
Οποτε αφησε εμας τους κοινους θνητους,να βελτιωνουμε τα αυτ/τα μας και ας πετάμε τα χρηματα μας.
Δικα μας ειναι και δν θα τα ζητησουμε ποτε πισω.

Να επισημανω επισης,πως εαν ειχαμε ΟΛΟΙ χρηματα να αγορασουμε εξαρχης και να συντηρησουμε ενα εβο, δν θα αγοραζαμε ουτε 206,ουτε σαξο,ουτε 207, ουτε γκολφ γτι.
Γιαυτο δυστηχως ή ευτηχώς φιλε νικο,παιρνουμε ολοι ενα αυτ/το που μπορουμε εξαρχης να αγορασουμε και το βελτιωνουμε σιγα σιγα...(ειτε ειναι σωστο ειτε λαθος).

Και σιγουρα ολοι γνωριζουμε οτι ολα αυτα γινονται εις βαρος της αξιοπιστιας,οταν δν γινονται με μετρο...Δεν ειπε κανεις οτι θα κανω το σαξο 200 αλογα και θα ειναι καθημερινο.

ΟΜΩΣ τα καινοτυργια μοτερ,μπορουν να ειναι οικονομικα και αξιοπιστα,μιας και ελεω ρυπων ειναι ουσιαστικα under - clocked,εξου και οι μεγαλες αποδοσεις με ενα προγραμμα.

Αυτα.

αυτο που είπες οτι δεν είναι για καθημερινη χρήση αν το κάνεις 200 hp ανερεί τα περί αξιοπιστίας του 207! δλδ αν βάλεις πρόγραμμα κ π.χ. ένα intercooler δεν θα είναι για καθημερινή χρήση?
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 21:43:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδιά έλεος άλλο λέει ο Σταύρος!
Κ επιτέλους ας σταματήσουμε να συγκρίνουμε βελτίωση σε 2 αυτοκίνητα που έχουν διαφορά κάμποσα χρονάκια...
Αυτό που θα ξανατονίσω είναι ότι κανείς μα κανείς δεν ξεκινάει να φτιάχνει το αμάξι του και στο πίσω μέρος του μυαλού του λέει 'ας μην το πειράξω πολύ γιατί μάλον θα το πουλήσω όταν το πουλήσω...΄Η βελτίωση είναι χόμπυ με διαφορετική βαρύτητα για τον καθένα και σαφώς η ποιοτική βελτίωση θέλει και τα ανάλογα χρήματα...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 22:46:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
kane έγραψε:
Niκο......

Αυτα.

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει πλέον είναι ότι ενοχλεί η άποψή μου...

Θέλετε να διαβάζετε συγκεκριμένες απόψεις και τοποθετήσεις.

ok. Κανένα πρόβλημα...

Και γω αυτο που εχω καταλαβει,οπως και ολοι εδω μεσα,ειναι οτι δεν θελεις να καταλαβεις τι σου λεμε..
δεν θελουμε να διαβαζουμε συγκεκριμενες αποψεις και τοποθετησεις..το αντιθετο μαλιστα...αρκει να ειναι πληρως τεκμηριομενες και με σωστα επιχειρηματα...εσυ λες ενα απλο ''πεταμενα λεφτα'' και τελειωνεις,χωρις σου επαναλαμβανω να ξερεις πως ειναι ενα βελτιωμενο 207!ενω εμεις σου δινουμε τοσα παραδειγματα τα οποια στα αποδεικνυουμε..ουτε μαθηματικοι να ημασταν τοσες αποδειξεις πια!!
Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 23:28:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ayto το τροπαρι με την εγγυηση και τα προγραμματα καλο ειναι να το ξεχασετε...
πλεον απο οσο συζηταγαμε με ...πηγη αν εχω καταλαβει καλα
αυτο που κανουν ολοι ειναι οτι σου σφραγιζουν το βιβλιαρακι γραφοντας οτι φοραει προγραμμα το αμαξι. αυτο αυτοματα σε αναγκαζει να πηγαινεις μονο εκει το αμαξι για σερβις (ολοι οι αλλοι θα κανουν τη παπια στη ζημια) και γενικα εχει αρχισει και βρομαει το πραγμα καθως οπως αποδειχτηκε και εδωοταν ηρθε η ωρα της λυπητερης κανανε τη παπια...

οποτε κλειστε πρωτα 2 χρονια με το 207 σας μαμα μεχρι να τελειωσει η εγγυηση και μετα το ξανασυζηταμε ... ως τοτε θα εχουν φανει και τα πρωτα σοβαρα προβληματα νεοτητας των 07 πειργαμενων και μη.

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΗ στο συγκεκριμενο τοπικ γιατι στο τελος καποιος mod θα τη σβησει σαν οφ τοπικ και θα παει αχρηστη
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης