PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 207 GT κομπιασμα στις χαμηλες και ψηλες στροφες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 19:13:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια χαρά βγαίνει δεν υπάρχει περίπτωση να κωλύσει απλά είναι πακέτο εκεί μέσα που είναι χωμένη , το κέρατο μου. Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sotos27 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (gt) 2007

Ένταξη: 08 Δεκ 2007
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 20:38:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν παιδιά δεν ξέρω βρείτε μου μια λύση. Ανοίγω το αμάξι από χαμηλά τέρμα γκάζι και όπως είχα γράψει και στο τόπικ έχω κόμπιασμα χαμηλά.Στις 3ες όταν πάει για κόφτη μόλις πάει 6000 στροφές τέλος.Δεν ανεβάζει άλλο.Τι μαλ***α είναι αυτή τώρα? Μετά που το ξανά άνοιξα δεν μου το έκανε. Βρείτε μου λύση αν μπορείτε γιατί έτοιμος είμαι να το δώσω να σας πω και δεν το θέλω.

kontrakias26
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 09:42:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έχεις κοιτάξει καθόλου το αμάξι για χρονισμό ή άλλα σφάλματα που ίσως μπορεί να έχει.Πόσα χιλιόμετρα έχει , τα μπουζί σε τι κατάσταση είναι?
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 21:07:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:

Το νερο ναι αλλα το λαδι οχι.Καποια στιγμη κολλαει σε λαθος θεση και πρεπει να πας μια χαλαρη βολτα να ζεστανει το λαδι κανονικα μεχρι τη μεση και μετα να το αφησεις να κρυωσει για να ερθει στη θεση του..

ποιο να ερθει στην θεση του;; για ξαναριχτο...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 22:50:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η βαλβιδα του vvt.
Sorry complicated.
Πρεπει να το δεις με τα ματια σου για να το καταλαβεις.Εχω καποιες γνωσεις αλλα δεν φτανω μεχρι τελικης επεξηγησεως.
Τουριστας χωραφι.
Παντως σε γενικα μπακαλικα εχει μια βαλβιδα η οποια για να δουλεψει σωστα πρεπει να ερθει σε θερμοκρασια λειτουργιας,ουσιαστικα να φτασει το λαδι στο σωστο ιξωδες.Αυτο συμβαινει μονο οταν το λαδι ξεπερασει τους 70 βαθμους.Αν δεν φτασει εκει και το σβησεις υπαρχει περιπτωση να κολλησει το vvt και παρε με το χρονισμο που ενδεχεται να χρειαζεται αστα να πανε κατασταση.
Τωρα που το σκεφτομαι αναρωτηθητε γιατι παει ελαφρως καλυτερα αν του τα δωσεις με ζεστα λαδια.

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 23:31:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι οκ εχω καταλαβει οτι αν το σβησεις και δεν εχει φτασει στους 70 το λαδι γλιστραει ο ιμαντας αν δεν κανω λαθος... αυτο επανερχεται μονο του με καποιο τροπο η πρεπει να το παμε συνεργειο για χρονισμο;;;

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 23:59:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχθες το βραδυ μου εκανε και εμενα μια τζουφια το αμαξι... ενω φορτωνε την 5η εκανε μια διακοπη για 1sec σαν να εχασε πιεση κ μετα συνεχισε κανονικα... Confused

εντομεταξυ πριν κανενα 2μηνο με τα κρυα ειχα ακουσει ενα κροταλισμα οταν το εβαλα μπρος 1-2 φορες αλλα σταματησε μολις ζεσταθηκε... πρεπει να ανησυχώ?
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Μάρ 2009, 09:49:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το κροταλισμα ειναι η καδενα...το αλλο εγω δεν γνωριζω ισως να ηταν και η βενζινη..

Επιστροφή στην κορυφή
sotos27 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Απρ 2009, 10:15:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια το αμαξι το πηγα στην αντιπροσωπεια και μου ειπαν οτι δεν ειναι τιποτε.τελικα ηταν η βενζινα.εβαλα ενα βελτιωτικο στο ρεζερβουαρ για να καθαρισει λιγο και ολα καλα.τωρα παει οπως πηγαινε.αν ειχε καποιο προβλημα θα εβγαζε check.

kontrakias26
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Απρ 2009, 10:27:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos27 έγραψε:

αν ειχε καποιο προβλημα θα εβγαζε check.

μμμμ. οχι απαραιτητα...

Επιστροφή στην κορυφή
sotos27 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Απρ 2009, 14:46:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε συνονοματε να σε ρωτησω κατι.και εμενα ειναι 1ο σταδιο το αμαξι.προγραμμα plex tuning,εισαγωγη,και εξατμιση.τωρα του εβαλα downpipe και καταλυτη js racing με 200 τρυπες.μηπως πρεπει να παω ανδριαννακη παλι για ρυθμιση?μου φενεται οτι δεν τραβαει ετσι οπως τραβαγε

kontrakias26
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Απρ 2009, 15:42:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 post πιο πανω ειπες οτι πηγαινει οπως πηγαινε.. Αποφασισε Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 18 Απρ 2009, 16:06:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos27 έγραψε:
ρε συνονοματε να σε ρωτησω κατι.και εμενα ειναι 1ο σταδιο το αμαξι.προγραμμα plex tuning,εισαγωγη,και εξατμιση.τωρα του εβαλα downpipe και καταλυτη js racing με 200 τρυπες.μηπως πρεπει να παω ανδριαννακη παλι για ρυθμιση?μου φενεται οτι δεν τραβαει ετσι οπως τραβαγε
κανονικα ναι θα θελει διορθωση..

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 14:03:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α ρε! να τετοια βλέπω και αναπολώ την εποχή των καρμπιρατερ!
με τα χιλια μυρια ηλεκτρονικα υποβοηθηματα ελενχου και δουλέματος της μηχανης που εχουν τα αμαξια μας ποια σε λιγο θα μας λενε "τι ξαφνικα δεν δουλευε η τουρμπινα? κανε επανεκίνηση την ECU, κλεισε το ρευμα και ξαναβαλε μρος!!" Laughing Twisted evil

Ενας απο τους λογους που γουσταρω τα 106-206 ειναι οτι βρίσκονται στην ενδιαμεση μεταβαση (απο μηχανικη-ελεκρονικη αποψη) απο ωμές μηχανες με καρμπυρατερια κτλ σε ηλεκτονικες μηχανες με valvetronic και injection κtl..

εχουν εγκεφαλο μεν αλλα οι σενσορες ολοι κιολοι ειναι 3-4 βασικοι, ενας μαπ , 2 λ .. κανεις τα πειραγματα σου και ψηλοκαταλαβαινεις ευκολα τι μποει να φτεει.. με τους καινουριους κινητηρες δεν ξερεις απο που να αρχησεις και που να τελειωσεις το ψάξιμο... Crying or Very sad Confused

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 17:25:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
με τα χιλια μυρια ηλεκτρονικα υποβοηθηματα ελενχου και δουλέματος της μηχανης που εχουν τα αμαξια μας ποια σε λιγο θα μας λενε "τι ξαφνικα δεν δουλευε η τουρμπινα? κανε επανεκίνηση την ECU, κλεισε το ρευμα και ξαναβαλε μρος!!" Laughing Twisted evil

Απο και κλειεται με καρμπυρατερ ομως να εχεις φτασει να χεις 150 αλογα και 26 κιλα ροπη με αυτους τους ρυπους Wink Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 07:06:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
AlienHack έγραψε:

Απο και κλειεται με καρμπυρατερ ομως να εχεις φτασει να χεις 150 αλογα και 26 κιλα ροπη με αυτους τους ρυπους Wink Wink Wink

+1 Να συμπληρώσω... και με αυτή την κατανάλωση. Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 30 Απρ 2009, 09:02:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε ναι ρε.. αν ηταν ακομα καρμπυρατερ θα δουλευαμε (και διπλα καρμπυρατερ μαλιστα!!! Laughing )

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης