PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Autotriti : Συνεργεία Peugeot
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

Ένταξη: 28 Μάρ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 15:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

EGO DEN EXO PROBLHMA NA PAO KAPOU MAKRIA...
PRIN KANA MHNA PHGA K STHN ALLH ANTIPROSOPEIA STHN BOULIAGMENHS K IASONIDOU GIA ENA PROBLHMA POU SYNEXIZEI NA EXEI TO PEZOUDAKI MOU K APO OTI KATALABA K AYTOI ASXETOI HTAN...
8A SOU HMOUN EYGNOMON AN EIXES KAPOIO KALO SYNERGEIO NA MOU SYSTHSEIS...
DEN EXEI KATI TO FOBERO BEBAIA ALLA EINAI LIGO ENOXLHTIKO...ANABOSBHNEI SYNEXEIA TO LAMPAKI TOU AIRBAG..KAPOIO BRAXYKYKLOMA EINAI..DEN NOMIZO POS EINAI KATI SOBARO ALLA FOBAMAI NA ANOIXO MONH MOU TO TAMPLO K NA TO BRO...KALYTERA NA TO KOITAXEI KAPOIOS POU ISOS EXEI XANADEI KATI TETOIO...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 15:25:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MR2 έγραψε:
EGO DEN EXO PROBLHMA NA PAO KAPOU MAKRIA...
PRIN KANA MHNA PHGA K STHN ALLH ANTIPROSOPEIA STHN BOULIAGMENHS K IASONIDOU GIA ENA PROBLHMA POU SYNEXIZEI NA EXEI TO PEZOUDAKI MOU K APO OTI KATALABA K AYTOI ASXETOI HTAN...
8A SOU HMOUN EYGNOMON AN EIXES KAPOIO KALO SYNERGEIO NA MOU SYSTHSEIS...
DEN EXEI KATI TO FOBERO BEBAIA ALLA EINAI LIGO ENOXLHTIKO...ANABOSBHNEI SYNEXEIA TO LAMPAKI TOU AIRBAG..KAPOIO BRAXYKYKLOMA EINAI..DEN NOMIZO POS EINAI KATI SOBARO ALLA FOBAMAI NA ANOIXO MONH MOU TO TAMPLO K NA TO BRO...KALYTERA NA TO KOITAXEI KAPOIOS POU ISOS EXEI XANADEI KATI TETOIO...

Καλά τώρα... Η άλλη είναι... άσε να πάει...
Για το λαμπάκι δες εδώ
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=844
http://www.206club.gr/forum/viewtopic.php?t=614

Όσο για το ποιο προτείνω... κάπου το έχω αναφέρει.Αν δεν βρεις άκρη με το λαμπάκι,τα ξαναλέμε.

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 15:50:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MALLON DEN EIMAI MONH M AYTO TO PROBLHMA... Rolling eyes TNKS
Επιστροφή στην κορυφή
nena (Νένα)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1400 (8V) XT

Ένταξη: 07 Φεβ 2003
Τόπος: AΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 02 Απρ 2003, 16:07:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MR2 έγραψε:
SYGNOMH POU EPEMBAINO ALLA 8A H8ELA NA EKFRASO THN DYSSARESKEIA MOU GIA TO SYNERGEIO TOU KYRIOY KALLIANTASH...

AGORASA TO PEZOUDAKI MOU APO KEI PRIN TRIA XRONIA PERIPOU KAI STHN ARXH EIXA THN AFELH IDEA NA KANO TA SERVICE MOU EKEI...
8A MOU PAREI 2 SELIDES NA SAS GRAPSO TI EXEI TRABIXEI TO 206 MOU APO TO SYNERGEIO TOU...
H MIKROTERH ZHMEIA HTAN NA MOU MEINEI H PORTA TOU ODHGOU STA XERIA....K DEN YPERBALLO...DEN NOMIZO NA EXO THN MYIKH DYNAMH NA KATASTREPSO MIA PORTA MONH MOU...
EXO TELOS STEILEI EPISTOLH STO ERGOSTASIO THS GALLIAS K EXO ENHMEROSEI GIA THN KAKH KATASTASH TOU EN LOGO SYNERGEIOU...
DEN 8ELO NA SAS EPHREASO ARNHTIKA ALLOS MPOREI NA EXEI KALYTERH GNOMH APO MENA..
EGO PANTOS MONO AN 8ELO NA TO DO NA PE8AINEI 8A TO PAO XANA EKEI....

ΕΓΩ ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΛΙΑΝΤΑΣΗ:puke-l: ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΣΠΥΡΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Quiksilver (2002)

Ένταξη: 18 Μάρ 2003
Τόπος: Άλιμος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 04 Απρ 2003, 20:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ego akouo dakar kai mou sikonete i trixa....
afiste to ti exo dei.
gia mia doulia mias oras me 10 stamatimata gia tsigaro(efthigramisi)na to pernoun proto aftokinito stis 8 kai na to paralambanei mazi mou stis 4 to apogevma pou ego piga gia doulies.
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206CC 1.6 (16V) (2002)

Ένταξη: 25 Σεπ 2002
Τόπος: Theva

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 05 Απρ 2003, 15:43:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια γιά την ΓΚΑΛΟ από ξάδελφο που είχε παλαιότερα 206 και μένει δίπλα!
Όσον αφορά την DAKAR, νομίζω πως έχει συγκεκριμένο τρόπο που δουλεύει, κι αυτός είναι από τις 8 πμ μέχρι τις 16 μμ. Άρα, οτιδήποτε κι αν έχει το αυτοκίνητό μας, εύκολο ή δύσκολο, χρονοβόρο ή μη, έχει το δικαίωμα να το κρατά μέχρι τις 16 μμ. Για αυτό, μην σας φαίνεται παράξενο, γιατί κι εμένα μου έχει συμβεί, και δεν θεωρώ ότι με ευχαριστεί, αλλά σέβομαι τον τρόπο με το οποίο δουλεύει ο καθένας. Άν βρώ κάπου που θα με εξυπηρετούν και θα δουλεύουν γρηγορότερα και καλύτερα, φυσικά και θα τους προτιμήσω.

Minus the roof, the sky is the limit.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 06 Απρ 2003, 22:29:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

to thema ine file mou to oti otan telioneis noris to dineis to aftokinito piso den to kratas mexri to mesimeri.ego as poume tous to edosa mia mera kai ixa ergastirio sto TEI mou kai tous ixa ksekatharisei oti thelo to aftokinito mexri tis dodeka kai oti an den mporoun na to pigena alli mera.... ekeinoi to apodextikan kai ipane kiolas oti tha exoune teliosei prin tis 10 an to pigena protos...to piga stis 7:30 kai perimena me alla dio atoma na anoiksoun kai afou to paredosa protos to pira stis 16....giati?gia mia efthigramisi... tora an afto to theoreis sosto ti na po... aaa ksexasa na anafero oti zitisa na mou allaksoun kai enan elektira ladion(ksereis afto to sirmataki pou ine sta ladia gia tin stathmi pou parepimptontos ine plastiko to telioma kai aftoi mou to ixane spasei giati ego den to ixa anoiksei pote logo tou oti exo endiksi ladion mesa sto tamplo(quicksilver).

TESPA isos ego na ime periergos. Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 07 Απρ 2003, 03:56:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

nik7 έγραψε:
to piga stis 7:30 kai perimena me alla dio atoma na anoiksoun kai afou to paredosa protos to pira stis 16....giati?

Αγαπητέ nik7 να λες πάλι καλά και να κάνεις το σταυρό σου. Αυτό μόνο σου λέω.
Προσωπικά μου έτυχε να πάω εκεί γνωρίζοντας το πρόβλημα που είχα, και με δική μου υπόδειξη (συγκεκριμένα σκίστηκε η ελαστική υδατοφραγή του παραθύρου), να τους το αναφέρω. Αυτοί α) ΠΡΙΝ ακόμα αλλάξουν το παλιό, να κάνουν έλεγχο διαρροής ΜΗΝ τυχόν υπάρχει πρόβλημα κι αλλού, λες κι εγώ δεν είχα οδηγήσει ποτέ με βροχή και δεν θα το έβλεπα. Και β) τελικά να ΜΗΝ είναι έτοιμο ούτε στις 16 γιατί τότε ανακάλυψαν ότι ΔΕΝ το είχαν διαθέσιμο ως ανταλλακτικό Exclamation
Αν λες λοιπόν ότι η ευθυγράμμηση είναι το πολύ 15 λεπτά δουλειά. Τι να πω κι εγώ Question Question Αλλαγή ΕΝΟΣ ελαστικού κομματιού μήκους 30cm, υπόθεση 10 λεπτών να βγάλεις το παλιό, να βάλεις το καινούργιο, και τελικά να πρέπει να πας ΑΛΛΗ μέρα, άλλη μιά μέρα ταλαιπωρία Mad
Από τότε είμαι κι εγώ συνεχώς πάνω από το κεφάλι τους και τελειώνω γρήγορα Evil .
Ομολογουμένως, υπάρχουν και μέρες που πήζουν κι εκεί τους δικαιολογώ, αλλά όχι όταν σου δίνουν συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης χωρίς να είναι σχετικά απόλυτα σίγουροι.

Υπομονή γιατί υπάρχουν και χειρότερα...

Επιστροφή στην κορυφή
geopili 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάϊ 2003, 00:59:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα σημειώσω κάτι χωρίς σχολιασμό:

Πριν από 5 μήνες το Auto Τρίτη έκανε test για το καλύτερο after sales service. Συνέκρινε Toyota, Opel και Volkswagen. καλύτερη βγήκε η VW. Αμέσως μετά, η Kosmocar έβγαλε διαφήμιση στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο ότι έχει καλύτερο after sales service από τις άλλες δυο εταιρείες. Τα συμπεράσματα και οι σκέψεις είναι δικαίωμα του καθενός...
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 17 Μάϊ 2003, 06:45:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ότι σου πιάνουν τον το διαφημήσανε Question Γιατί αν είναι να πληρώνεις το "powerteam" 250 ευρώ γιά πρώτο service τότε... :fist:

Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 19 Μάϊ 2003, 08:18:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

telika kataliksame re pedia kapou?
iparxei kamia antiprosopia tis prokopis na pigenoume gia service?ante giati plisiazei to service ton 30.000 kai den ksero pou na pao.
Επιστροφή στην κορυφή
TONY PAP (Aντώνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 1,6 16V 5θ

Ένταξη: 22 Μάϊ 2003
Τόπος: Μοσχάτο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούν 2003, 12:31:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

από πρόσφατες σχετικά εμπειρίες εχω να πω τα εξής:

στην dakar χρεώνουν πιο ακριβά από τον καλλιαντάση και είναι και πιό
αργοί (σχεδόν αδύνατο να πας χωρίς ραντεβού και να μην φας 1-2 ημέρες
λόγω οργάνωσης και φόρτου εργασίας)

ο καλλιαντάσης μου άφεισε σχετικά καλές εντυπώσεις αλλά θα μπορούσε
να είναι και καλύτερος. Για τοποθέτηση eibach μου ζήτησε 230E !!

ο Παρασκευόπουλος δίπλα στον Καλλιαντάση θεωρείται γνώστης του αντικειμένου (μηχανικά-αναρτήσεις) δεν είναι φτηνός και παίρνει μόνο
μετρητά.

Για τον Γκάλλο έχω ακούσει καλά λόγια αλλά παρόλο ότι μένω κοντά δεν
έχω πάει. φίλος μου με rallye είναι ευχαριστημένος απο τον Γκάλλο.

TONY PAP
Επιστροφή στην κορυφή
...... (ΕΦΗ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

......

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούν 2003, 13:41:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο παρασκευοπουλος ειναι πολυ καλυτερος απο τον καλλιανταση κ σαν ανθρωπος αλλα και σε τιμες...
οπως ειπες ειναι γνωστης και δεν σε κλεβει...
ο κλεφτης ειναι να μην επαναλλαμβανομαι ο "καλλιαντασης"....
οσο για την dakar μπορω να πω οτι προσπαθει να φτασει τον καλλιανταση στις κλεψιες και στις απατεωνιτσες...που θα παει θα βγαλει κ αυτη την φημη της....

οσο για τον παρασκευοπουλο φιλος-κολητος με ραλυ που επαθε μια χοντρη ζημεια πληρωνει σε δοσεις...δεν ξερω βεβαια ισως φταιει πως το αυτοκινητο το εχει αναλαβει προσωπικα ο εν λογω...αλλα οσες φορες εχω μιλησει και γω μαζι του ειναι αρκετα συνεργασιμος και λογικος...
Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούν 2003, 18:45:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο παρασκευοπουλος ειναι πολυ καλος στην δουλεια του , αλλα δεν δεχεται να του αναφερεις αλλη γνωμη απο την δικια του.Ηθελα να αλλαξω πχ λαδια του ειπα οτι θα του φερω δυο κουτια MOTUL και επεμενε να βαλω FUCHS για καποιο λογο.Προσπαθουσα να του εξηγησω οτι ειναι επιλογη μου τπτ...!

Επισης δεν θελω να αναφερω την Ιστορια με την σκουπα με το αναγλυφο 206 που γνωριζουν αρκετοι...... Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2003, 01:29:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MR2 έγραψε:
ο παρασκευοπουλος ειναι πολυ καλυτερος απο τον καλλιανταση κ σαν ανθρωπος αλλα και σε τιμες...
οπως ειπες ειναι γνωστης και δεν σε κλεβει...
ο κλεφτης ειναι να μην επαναλλαμβανομαι ο "καλλιαντασης"....
οσο για την dakar μπορω να πω οτι προσπαθει να φτασει τον καλλιανταση στις κλεψιες και στις απατεωνιτσες...που θα παει θα βγαλει κ αυτη την φημη της....

Λυπάμαι, αλλά θα ήθελα να επισημάνω ότι χωρίς αποδείξεις, δεν μπορώ να κατηγορίσω κάποιον κλέφτη ή απατεώνα, κι επειδή ανήκω κι εγώ στην πλειοψηφία των σχετικά άσχετων, θα ήθελα όποιος έχει αποδείξεις, γιά τον/την οποιαδήποτε αντιπροσωπεία/συνεργείο, να τις αναφέρει. Γιά να ξέρουμε και οι υπόλοιποι, τι πρέπει να κάνουμε και που να απευθυνθούμε.
Επίσης ΜΗΝ ξεχνάμε ότι εμείς, οι απλοί πελάτες, έχουμε έκπτωση μέχρι 10% στις αντιπροσωπείες (στα ανταλλακτικά τουλάχιστον), ενώ οι συνεργάτες (λοιπά συνεργεία) των αντιπροσωπειών έχουν έκπτωση (αν θυμάμαι καλά) μέχρι 15% Exclamation Exclamation
Άρα, αν γνωρίζω κάποιον που έχει συνεργείο, μπορεί να κερδίσω ΚΑΙ το 5% που δεν θα μπορούσα να κερδίσω αν πήγαινα κατ' εύθειαν στην αντιπροσωπεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αντιπροσωπεία κλέβει ή κάνει απάτες. Έτσι λειτουργεί το σύστημα μεταξύ τους και μεταξύ των συνεργατών τους.
Κι επειδή αναφέρατε Καλλιαντάση ή Παρασκευόπουλο, αυτοί από που παίρνουν τα ανταλλακτικά Question Μήπως από DAKAR Question Question Γιατί ο Καλλιαντάσης τουλάχιστον, δεν έχει δικό του τμήμα ανταλλακτικών.
Όποιος ξέρει, ας μας πει περισσότερα κι ας με διορθώσει.
Confused Confused Confused

Επιστροφή στην κορυφή
nik7 (Νικολάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2003, 18:51:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ola ta antalaktika erxonte apo lion hellas apo ton kifiso kai istera i kathe antiprosopia exei dikous tis xorous apothikefsis pou an ine megala tote exoun kai tmima antalaktikon.Bebea an mporoun na eksipirethithoun apo kapion pou ine konta tous(kalliantasis - Dakar) tote ine logiko na to zitisei apo dakar pou ine kana tetarto makria kai oxi apo lion pou kanei mia ora kai pernaei mia fora tin imera.....giafto isos kamia fora pou thelete na sas allaksoun kati sas lene molis erthoun ta antalaktika kai sas ta valoume tha sas paroume tilefono(p.x. gia allagi filtrou aera).

Giafto oso pio noris pate gia service toso kalitera giati tha exete ta antalaktika sas pio grigora kai tha teliosete pio grigora.....!afta.
Επιστροφή στην κορυφή
TZAG 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2003, 23:11:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για να γίνω σαφέστερος όσον αφορά την έννοια "τμήμα ανταλλακτικών" μιλάω γιά οργανωμένο τμήμα, με αποθήκη και μηχανογράφηση, η οποία συμφωνεί με τα κριτήρια και τις αποφάσεις της κεντρικής αντιπροσωπείας, έτσι ώστε όλες οι παραγγελείες και ανάγκες του τμήματος, να γίνονται από όλους οργανωμένα και ομοιογενώς.
Αυτό που ξέρω γιά την εκτέλεση των παραγγελειών, είναι ότι γίνονται πάντα μέσω εταιρικού δικτύου της Peugeot, κάθε μέρα, από τις 9:00 το πρωϊ μέχρι τις 10:00 περίπου, όπου πέραν της χρονικής περιόδου αυτής, κλείνει η επαφή με τον κεντρικό υπολογιστή, και στέλνονται όλες μαζί στην Peugeot Γαλλίας. Συνεπώς, οποιαδήποτε παραγγελεία πέραν του χρονικού περιθωρίου που ανάφερα, μεταφέρεται γιά την επόμενη μέρα.

Επιστροφή στην κορυφή
206xs (Χρήστος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Chevrolet Cruze 1.8 Auto (2009)

Ένταξη: 13 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Σεπόλια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2003, 16:52:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά χωρίς να λέω οτι είναι κάτι παραπάνω απο καλό συνεργείο εγώ είμαι ευχαριστημένος απο την Automotivo εξουσιοδοτημένο στο Μοσχάτο, είναι πολύ πιο γρήγορη απο τη ΛΙΟΝ που πήγαινα πριν για σέρβις και ό,τι ζημιές τους έχω πει οτι έχω παρατηρήσει στο αμάξι έχουν ενδιαφερθεί να τις ψάξουν αντί να αδιαφορήσουν όπως η ΛΙΟΝ. Βέβαια χωρίς να είμαι ειδικός και να ψάχνω το αμάξι εξονυχιστικά δεν ξέρω αν κλέβουν στα ανταλακτικά, δεν τα αλλάζουν όλα όσα λένε ή ό,τι άλλο αλλά τουλάχιστον το αυτοκίνητο δεν έχει φύγει απο κεί (όπως απο τη ΛΙΟΝ) λέγοντας μου οτι έχουν λύσει ένα πρόβλημα και αυτό να το ξαναπαρουσιάζει. Είναι Μοσχονησίων 1 στο Μοσχάτο όποιος άλλος έχει εμπειρία απο το συγκεκριμένο καλοδεχούμενα τα σχόλια. Γιατί τα κάλα συνεργεία (δεν λέω οτι είναι τέλειο όπως ακούγεται για τον Κρασούλη ) ενδιαφέρουν τους πάντες
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
Recifees (Γιαννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 BlueBird 1.600.000 κεκ

Ένταξη: 07 Νοέ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2003, 18:11:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206xs έγραψε:
Παιδιά χωρίς να λέω οτι είναι κάτι παραπάνω απο καλό συνεργείο εγώ είμαι ευχαριστημένος απο την Automotivo εξουσιοδοτημένο στο Μοσχάτο, είναι πολύ πιο γρήγορη απο τη ΛΙΟΝ που πήγαινα πριν για σέρβις και ό,τι ζημιές τους έχω πει οτι έχω παρατηρήσει στο αμάξι έχουν ενδιαφερθεί να τις ψάξουν αντί να αδιαφορήσουν όπως η ΛΙΟΝ. Βέβαια χωρίς να είμαι ειδικός και να ψάχνω το αμάξι εξονυχιστικά δεν ξέρω αν κλέβουν στα ανταλακτικά, δεν τα αλλάζουν όλα όσα λένε ή ό,τι άλλο αλλά τουλάχιστον το αυτοκίνητο δεν έχει φύγει απο κεί (όπως απο τη ΛΙΟΝ) λέγοντας μου οτι έχουν λύσει ένα πρόβλημα και αυτό να το ξαναπαρουσιάζει. Είναι Μοσχονησίων 1 στο Μοσχάτο όποιος άλλος έχει εμπειρία απο το συγκεκριμένο καλοδεχούμενα τα σχόλια. Γιατί τα κάλα συνεργεία (δεν λέω οτι είναι τέλειο όπως ακούγεται για τον Κρασούλη ) ενδιαφέρουν τους πάντες

Eίχα πάει για το περιφημό ζουάν και άκουσα 2 γνώμες η δεύτερη ήταν σωστή θα ξαναπάω για το 1ο σερβις
θα χρειαστεί αλλαγή και ο αισθητήρας λαδιού ....Οπότε θα έχω και πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Με την ρόδα στον αέρα ...
Επιστροφή στην κορυφή
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Δεκ 2003, 18:26:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΝΑΙ κιεγω το πηγα απο τρακαρισματακι για φτιαξιμο και μου εκαναν περισσοτερες ζημιες !! στην automotivo Evil ρε ουστ!!! μακριαααα !!! Evil Evil Evil Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2
Σελίδα 2 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης