PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 GT - CHECK ENGINE OIL LEVEL
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
207 GT HRAKLEIO (BASILIS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)

Ένταξη: 07 Οκτ 2008
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 18:48:21    Θέμα δημοσίευσης: 207 GT - CHECK ENGINE OIL LEVEL Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γειά σας παιδιά!!
Πρίν 2 ώρες περίπου πήγα να βάλω μπρός το αυτοκίνητο μου (207GT), και :
ακούστηκε το χαρακτηριστικό "μπίπ"(προβλήματος),
άναψε το λαμπάκι (κίτρινο θαυμαστικό)
και στον πίνακα ενδείξεων μου έβγαλε την εξής ένδηξη:
check engine oil level (κάτι με την στάθμη του λαδιού μάλλον)..

Άλλαξα λάδια στα 20.000 χλμ και τώρα έχω 26.500..
Άπο βδομάδα έχω σκοπό να αλλάξω λάδια ετσι κ αλλιώς (το είχα στο πρόγραμμα)..
Το έχει ξανασυναντήσει κανείς στο 207 του GT/ RALLYE /RC ?
Να προσθέσω λίγο λαδάκι ή να μην το κινήσω καθόλου και απο βδομάδα να το πάω αντιπροσωπεία..?????
Τσέκαρα τη στάθμη του λαδιού και φαίνετε οτι έχει λάδι μεσα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πόσο περίπου έχει..Είναι σίγουρα κοντά στο δεύτερο σημαδάκι του δείκτη..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 18:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλο μου Δημήτρη (Jim 207GT) που έστω και τηλεφωνικά με βοήθησε πάρα πολυ!!!
Ευχαριστώ Δημήτρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 18:58:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 GT - CHECK ENGINE OIL LEVEL Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207 GT HRAKLEIO έγραψε:
Γειά σας παιδιά!!
Πρίν 2 ώρες περίπου πήγα να βάλω μπρός το αυτοκίνητο μου (207GT), και :
ακούστηκε το χαρακτηριστικό "μπίπ"(προβλήματος),
άναψε το λαμπάκι (κίτρινο θαυμαστικό)
και στον πίνακα ενδείξεων μου έβγαλε την εξής ένδηξη:
check engine oil level (κάτι με την στάθμη του λαδιού μάλλον)..

Άλλαξα λάδια στα 20.000 χλμ και τώρα έχω 26.500..
Άπο βδομάδα έχω σκοπό να αλλάξω λάδια ετσι κ αλλιώς (το είχα στο πρόγραμμα)..
Το έχει ξανασυναντήσει κανείς στο 207 του GT/ RALLYE /RC ?
Να προσθέσω λίγο λαδάκι ή να μην το κινήσω καθόλου και απο βδομάδα να το πάω αντιπροσωπεία..?????
Τσέκαρα τη στάθμη του λαδιού και φαίνετε οτι έχει λάδι μεσα αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πόσο περίπου έχει..Είναι σίγουρα κοντά στο δεύτερο σημαδάκι του δείκτη..

αν ειναι κοντα στην 1 μπιλια που συναντας οπως το βγαζεις δεν πρεπει να σου αναβει λαμπακι ....πρεπει να ναι στην 2η κοντα για να αναψη λογικα.....σιγουρεψου για το ποσο λαδι εχει...αν ειναι στη 2η μπλιλια οπως σου ειπα απλα συμπληρωσε και θα σβησει το λαμπακι κ πηγενε οπου θελεις μετα ...αν ειναι στην 1η ομως κατι αλλο παιζει Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 20:00:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλού - κακού λέω να τ αφήσω μέχρι την Δευτέρα χςρίς να τι κινήσω το GT και απο βδομάδα να πάω Αντιπροσωπεία.. Crying or Very sad
Μπορεί να θέλει λιγάκι συμπλήρωμα αλλα ποτέ δε ξέρεις ε..?
"Φύλαγε τα ρούχα σου, να χεις τα μισά" όπως λέει και η γνωστή παροιμία..
Και έχω γάμο και στα Χανιά και πρέπει να πάω αύριο..Να δώ πώς θα πάω τώρα (σκ@τ@!!!!!)... Crying or Very sad

Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 21:09:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το έχω ξανακούσει αυτό το σκηνικό στο συνεργείο πριν κανα χρόνο με ένα μαύρο rallye. Η στάθμη του λαδιού ήταν ok, αλλά του άναβε η ίδια ένδειξη και τελικά του άλλαξαν την τρόμπα λαδιού και διορθώθηκε.

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 21:16:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου είχε ανάψει εμένα στις αρχές που τσιμπούσε λίγο το ίδιο λαμπάκι έλειπε αρκετό από ότι θυμάμαι αλλά σβήνει επιτόπου με το που γίνει η σημπλήρωση

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 21:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλαξα λάδια στα 70.000, προχθές με 74.900 άναψε η ίδια ένδειξη. Από το σκίσιμο ήταν βέβαια (και συμπλήρωσα 850ml μέχρι να φτάσει στην πάνω μπίλια Confused )

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 22:04:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Άλλαξα λάδια στα 70.000, προχθές με 74.900 άναψε η ίδια ένδειξη. Από το σκίσιμο ήταν βέβαια (και συμπλήρωσα 850ml μέχρι να φτάσει στην πάνω μπίλια Confused )

Δεν έχει λείψει ποτέ λάδι μετά την πρώτη μου αλλαγή στα 5000 ακόμη και μετά το πρόγραμμα και το σκίσιμο με 20000 πλέον. Και η ερώτηση:
Σου έκαιγε πάντα τόσο? απ' την αρχή? Ή απλα μετά απο τα χιλιόμετρα που έχεις κάνει, τα μοτέρ μας αρχίζουν και πίνουν λαδάκι, οπότε να περιμένουμε κάτι αντίστοιχο Question Question Rolling eyes

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 22:49:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ makis106

Άλλη μια φορά μου έχει κάψει τόσο λάδι ώστε να ανάψει ένδειξη, στα 66.000km.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως όταν κάνω πολλά ταξίδια και το ζορίζω (πάρα πολύ) τα τσιμπάει τα λαδάκια του.
Επίσης, επειδή είναι μαμά το μοτέρ φτάνει στα όριά του πολύ πιο γρήγορα από τα e-tuned εργαλεία σας και νομίζω πως ζορίζεται πολύ περισσότερο.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 23:17:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και το δικο μου τα τσιμπαει τα motul... σε 5000 χλμ περιπου το τελειωσε το 5λιτρο και τωρα ειναι πιο κατω απο το max...
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 23:43:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ Motul έβαλα στα 20.000χλμ και μου το έκανε τώρα αυτο στα 26.500 περίπου χλμ..Στα προήγούμενα σέρβις που έκανα (ανα 5.000 χλμ τα άλλαζα πάντα ) και στην Αντιπροσωπεία μου έβαζαν Havoline.Δε ξερω αν φταίει το λάδι ή κάτι άλλο, αλλα απο Βδομάδα που θα πάω να το κοιτάξω, έχω παραγγείλει να μου στείλει ο φίλος Μάνθος να βάλω τα Total 5-30..
Σίγουρα όλο και κάτι θα τσιμπανε τα μοτέρ μας, αλλα το θέμα είναι μην παρουσιάζουν σοβαρά προβλήματα οπως να καίνε λάδι..Ασ ελπίσω να μην ειναι τίποτα τετοιο ρε παιδιά.. Crying or Very sad
Ειμαι πολύ παράξενος με το λιονταράκι μου και χαλαστηκα παρα πολυ σήμερα μ αυτο το θέμα.. Confused
Ας ελπίσω να μην είναι τιποτα και να μην το ξανακάνει οταν αλλάξω κ βάλω καινουργιο λαδακι

Επιστροφή στην κορυφή
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 23:48:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κ εμενα μου εχει κανει το ιδιο οταν απο τα 20.000 που ειχα κανει αλλαγη λαδιων στα 28.500 οπου μου εκαψε 1 λιτρο.Βεβαια εκεινη την περιοδο το ειχα ψιλοζορισει το μοτερ οπου ειχα κανει περιπου 1.000 χλμ σε εγνατια και ψιλοπλακωμενος.Αυτο που εκανα ηταν να συμπληρωσω το ενα λιτρο οπου και στα 30.000 εκνα ξανα την αλλαγη λαδιων.Τελικα τα μοτερακια μας καινε λαδι.

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Απρ 2009, 00:02:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λαδάκι βάζω σταθερά TOTAL 5-30, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ MOTUL, οπότε και δεν το ξέρω.
Πάντως σε νορμάλ (για μένα) οδήγηση δε μου καίει ποτέ πάνω από 500ml ανάμεσα στις αλλαγές (ανά 10.000km). Αυτές τις δύο χρονικές περιόδους που του "έβγαλα τα μάτια" μου τσίμπησε περισσότερο.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Απρ 2009, 10:01:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απότι βλέπω σε αρκετούς απο εμάς το "τσιμπάει" το λαδάκι του και εχει ανάψει η ενδειξη αυτη...
Η αλήθεια έιναι οτι το αυτοκίνητο τα τελευταία 4.000 χλμ τα χω κάνει μέσα στη πόλη και έχει πέσει κ λίγο σκίσιμο..μάλλον γι αυτο λέτε???

Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Απρ 2009, 10:09:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν το πατε συνεχεια ταπα κ το καλομαθατε Laughing με αλλαγες καθε 7500 δεν καει τπτ....ουτε καν τα shell που βαζουν
βεβεα εχω 25000 χλμ οταν φτασω στα 70000 δεν ξερω τι θα γινετε
Επιστροφή στην κορυφή
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Απρ 2009, 10:49:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λές..? Laughing Confused Laughing Confused
Βέβαια, απο τα 12.000χλμ έως και τα 20.000χλμ που τα περισσότερα ήταν "σπινιαριστά" (του είχα πιεί το αίμα), όταν έκανα αλλαγή λαδιών στα 20.000χλμ δεν έιχε κάψει τίποτα σχεδόν...
Λές.. Confused

Επιστροφή στην κορυφή
ayrton 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 RC

Ένταξη: 19 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Απρ 2009, 15:58:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν υπαρχει μοτερ που δεν καταναλωνει λαδι. αυτοι που λενε: "δεν εχει καψει σταγονα" η "οπως μπηκαν ετσι βγηκαν τα λαδια"εχω προσωπικα δεν τους πολυ πιστευω ετσι και αλλιως πρεπει το μοτερ να καταναλωνει λιγο λαδι, ετσι προστατευετε το ιδιο το μοτερ, η καλη λιπανση εξυπακουη και μερικη καταναλωση λαδιου. επειδη το εψαξα και εγω με το δικο μου rc και ρωτησα πραγματικα ειδικους στο θεμα: "λιπαντικα-λιπανση μηχανης" ολοι μου ειπαν αυτο ακριβως, οτι δηλαδη πρεπει η μηχανη να καταναλωνει μικρη ποσοτητα λαδιου μαλιστα το ιδανικο ειναι μια καταναλωση της ταξεως των 100 εως 200ml στα 1.000χλμ.

Επιστροφή στην κορυφή
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Απρ 2009, 16:06:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια εγω οταν το πηρα μολις ειχε αλλαξει λαδια εχω κανει 4500 οχι ολα ταπα οπως λετε παραπανω..αλλα πολυ ομορφα(αρκετη ταπα θα ελεγα) και δεν εχει καψει τιποτα απολυτως!!!!και ειμαι σιγουρος οτι ουτε του βασιλη καει λαδια ουτε κανενος....αλλα μοτερ καινε λαδια οχι τα δικα μας!!!!!
οσο για τον βασιλη απορω που να παει να βρει ακρη τωρα...στην peugeot εδω?ασε βασιλη απο ραντεβου σε ραντεβου θα σε χουνε!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
xalkiadakhs 207gt (xristoforos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Απρ 2009, 16:08:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
δεν το πατε συνεχεια ταπα κ το καλομαθατε Laughing με αλλαγες καθε 7500 δεν καει τπτ....ουτε καν τα shell που βαζουν
βεβεα εχω 25000 χλμ οταν φτασω στα 70000 δεν ξερω τι θα γινετε

παρα πολυ σωστη απαντηση αυτη εδω βασιλη!!!συμφωνω απολυτα!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Απρ 2009, 16:10:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ε τωρα αμα στα 7500 εχει καψει 100ml sorry αλλα δεν μπορω να τα δω κ δεν το βαζω οτι καιει λαδια για 100ml
αμα το αφησω 10000 αντι για 7500 σιγουρα θα ναι εμφανες στο δεικτη
γι αυτο αλλαζω καθε 7500 για να το προλαβω να ναι οκ Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Επόμενη
Σελίδα 1 από 19

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης