PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ποδηλασία
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 248, 249, 250  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Απρ 2009, 11:41:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα το κανονησουμε
δεν ξερω πότε
εχω και σημερα το ποδηλατο μαζι μου αλλα προσπαθω να "κρατηθω" και να μην πάω για ποδηλατο και να κάτσω σπιτι για καμια δουλεια... μπας και μετακομησω επιτέλους Laughing Twisted evil

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 20:54:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Προχθες πήγαμε με Gr@lly μια καταδρομικη χαλαρη βόλτα προς Μάκρη... ετσι για να "ξεμουδιάσει"...
Η θαλασσα ηταν απλά... Shocked Shocked
Η βόλτα χαλαρη, οτι πρέπει για μετα το τρέξιμο της δουλειας...

και μερικες φώτο...

W00t Love W00t Love Silly

και με λιγο photoshop για να περναει η ώρα

(απο htc pro οι photos... )

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Απρ 2009, 08:55:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ου ρε! Ουουουουουου!

Χάλια τα περάσατε! Laughing

http://www.carsinspections.com/images/web100_3351.JPG

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Απρ 2009, 12:52:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στέλιο απο που η φωτο?
Προς Μπραλο μηπως?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Απρ 2009, 13:13:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μανθο αυτη την βδομαδα δεν μπορω... Θα κανονισουμε
απο την επομενη εβδομαδα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάϊ 2009, 00:15:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αυριο το μασημέρι ειπαμε σημερα με Μιχαλη (ποδηλαταδικο) και photoman να πάμε κάπου για ποδηλατο...
λεγαμε για Υμηττο, αλλα αυτο συζητιεται (σιγουρα ομως οχι αλσος συγγρου η τριτση)
εγω λογικα σχολάω 1500~1515...
το ιδιο και ο Μιχαλης αλλα ισως αργησει λιγο γιατι Σαββατο εχουν δουλεια οποτε ισως μεχρι να μαζεψουν τα ποδηλατα κλπ κλπ να καθηστερησει λιγο και το πιο πιθανο να πάμε με Δημήτρη από κει να τον βοηθησουμε...
υπάρχει και ενα μικρό σενάριο Μιχάλης να μην μπορει να ρθει τελικά και αυτό θα το ξερω γυρω το πολυ μέχρι τις 1400
οπότε αν εχει και κανείς άλλος ορεξη ή ερχεστε απο εκει και βλέπουμε επιτόπου που πάμε ή μιλάμε τηλεφωνικά...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάϊ 2009, 14:07:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Στέλιο απο που η φωτο?
Προς Μπραλο μηπως?

Ναι Νικόλα. Είναι στο βουνό ακριβώς πάνω από το Παλαιοχώρι, η κατάληξη μιας παλιάς ειδικής διαδρομής.
Χρειάζονται περίπου 25-30 λεπτά χωματόδρομου για να φτάσεις αλλά το τοπίο σε αποζημιώνει με το παραπάνω. Σκέψου ότι ανέβηκα με το 207 μου - προς στιγμή νόμιζα ότι θα άφηνα καμια γέφυρα εκεί- και από τότε έχει γεμίσει σκόνη κάθε πιθανό και απίθανο σημείο του αυτοκινήτου.

Πότε θα πάμε όλοι together;

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάϊ 2009, 14:45:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχω παει... Οι γνωστες "λίμνες".
Απιστευτο σημειο... Μονο που στα ακροπολις δεν ειχε σχεδον ποτε νερο, η αν ειχε ζουσαν μεχρι και αλιγατορες μεσα....
Παντως σαν σημειο παρακολουθησης τα εσπαγε
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 07 Μάϊ 2009, 15:01:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

(αργησα λιγες μερες... αλλα Update απο το Σάββατο)

τελικα πηγαμε με τον Δημήτρη μονο στον Υμηττο σε αυτή την διαδρομή:

οτι πρεπει διαδρομη σε ηπιο χωματόδρομο με κάμποση ανωφέρεια (οχι δεν εχει ανηφόρα με εντονη κλίση - ειναι οπως πχ από Καζινο προς ρανταρ Παρνηθα) και κομματια φλατ ή κατηφόρα.
η επιστροφη χαλαρη μια μικρη ανωφέρεια ειχε μονο...

θεα σουπερ (εκτός από το καμμενο κομματι που ευτυχως ειναι μικρό)

"κερασακι" στην τουρτα της διαδρομης..
ενα "μυστηριο" μονοπατάκι που βρηκαμε και κατεβηκαμε... παρεα με ενα εντουρα με ΚΤΜ 250... (ζηλεψα...) το οποιο στην αρχη ηταν οκ αλλα μετα ειχε κατι βραχακια μεσα στην μεση και ηθελε λιγο στα χερια...
(ειναι το κοκκινο κομματι)

και οι σχετικές φωτο...

ο Δημήτρης απλά πανευτυχης με το Scott Genius 50 '09... το οποιο απ΄την πρωτη βόλτα δουλεψε απρόσκπτα και δειχνει οτι εχει πολλες δυνατότητες...

θεα προς το αεροδρόμιο παιανία μακρόπουλο κλπ...
http://i23.photobucket.com/albums/b367/MEMsound/bike/ymhttos_2009_5os_26/s_ym_glykanera_09_05_02_view_1.jpg

το καμμενο κομματι ευτυχως "μικρο"
http://i23.photobucket.com/albums/b367/MEMsound/bike/ymhttos_2009_5os_26/s_ym_glykanera_09_05_02_view_2.jpg

το οποιο πριν ηταν ετσι (η φωτο ειναι από μια στροφη μετα το καμμενο):
http://i23.photobucket.com/albums/b367/MEMsound/bike/ymhttos_2009_5os_26/s_ym_glykanera_09_05_02_view_3.jpg

και στην πιο πάνω φωτο προσθετουμε το χαβαλεδο"σπαστιρι" μονοπατι:
http://i23.photobucket.com/albums/b367/MEMsound/bike/ymhttos_2009_5os_26/s_ym_glykanera_09_05_02_view_3path.jpg

οι "σκοτεζοι" Laughing :
http://i23.photobucket.com/albums/b367/MEMsound/bike/ymhttos_2009_5os_26/sym_glykanera_09_05_02_thescottsofu.jpg

και μετα γυρνώντας η θεα προς Αθήνα:
http://i23.photobucket.com/albums/b367/MEMsound/bike/ymhttos_2009_5os_26/sym_glykanera_09_05_02_20.jpg

και κάπου στο ενδιάμεσο ενα μικρο καταπρασινο σημείο...
http://i23.photobucket.com/albums/b367/MEMsound/bike/ymhttos_2009_5os_26/sym_glykanera_09_05_02_19.jpg

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 00:15:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυριο το απογευμα θα πάμε με Δημήτρη, Χρηστο, Αρη μαλλον και Γιωργο (ισως και Μιχαλη - ποδηλ.) Υμηττο για βολτα οπου κατσει...
υπαρχουν αρκετες ιδεες...

1730 ραντεβου στο παρκιγκ πανω απο τα διόδια της αττικης οδου στου Παπαγου...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 01:50:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

6 τελειωνω σχολη. Θα ειμαι χωρις αμαξι. Αρη ψηνεσαι να με μαζεψεις να ερθουμε να φορτωσουμε το δικο μου και να ανεβουμε?
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 07:48:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γα**το σας και εγω θελω αλλα ειμαι χωρις αμαξι... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 08:47:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχω εγώ όμως (μέχρι να πάρεις το δικό σου)! Τώρα που έχω μπάρες να περάσω για pickup?

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 09:46:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είπαμε 1730~1800 να ξεκινησουμε για να κάνουμε κανα 2ωρο.
Θα χει και μονοπάτι κατάβασης το μενου... (οχι τιποτε εξτρεμε - καλα σχετικο ειναι αυτό... χιχιχιχιχι)

Νικο αν τελείωνεις 1800 και μετα πατε σπιτι να πάρετε ποδηλατο μεχρι να ερθετε Υμηττό θα πάει 1900+. Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις, εκτός και αν ερθεις για "οσο" μιας και ~2000κατι νυχτώνει. Επίσης δεν ξέρω που ακριβώς θα ειμαστε στις 1900+

Τάκη αν δεν το ρυθμίσετε με τον Στελιο, πες μου, στο μαγαζι θα ειμαι, ή ερχεσαι απο δω ποδηλατόντας ή βρισκόμαστε όπου αλλου και σε μαζευω. Στο μαγαζι θα ειμαι μεχρι να ξεκινησω για Υμηττο.

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 10:01:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ego mallon exei skasei trello Πακετο γραφειο δε ξερω τι ωρα θα τελειωσω... Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 11:03:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εσείς οι ποδηλάτες.... κάνετε τέτοια;;;

http://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o

(από το 0:58 κ μετά δαιμονίζεται...)

Επιστροφή στην κορυφή
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 11:07:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κορυφαίο βίντεο, το χάζευα και 'γω τις προάλλες... Wink

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 11:12:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα κάναμε παλιότερα... και οσο μας επέτρεπε η τεχνολογία των τοτε ποδηλάτων μας...

πάντως εχω ψηθεί πολυ ασχημα για ενα dirt ποδηλατάκι σαν το παραπάνω...
απλή γαμάτη... παιχνιδομηχανή... Devil W00t

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
soler (Παναγιω-Τάκης)
Moderator

Τροπέτο 206 GTI

Ένταξη: 20 Φεβ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 12:05:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτός δεν κάνει ποδήλατο ρε..

Parkour με ποδήλατο κάνει.

Και κατέβαινα το δρόμο σα να είμαι ο Per-Gunnar..
Μα που βρέθηκε μπροστά μου η φουρκέτα στα ρανταρ???
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 13:06:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

προσθεσα τις φωτο...
ελπιζω σημερα να βγάλουμε μερικες ακομα Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 248, 249, 250  Επόμενη
Σελίδα 81 από 250

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης