Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Byakuya (Ηaris) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 LeMans 0012
Ένταξη: 10 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 205 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 09:16:43 Θέμα δημοσίευσης: +3 Χρονια επεκταση εγγυησης! |
|
|
Καλημερα
Θα ηθελα να ρωτησω εαν αξιζει καποια τετοια κινηση που γινεται απο μερικες Αντ/ποιες...ποσο αξιοπιστη ειναι,εαν αξιζει και εαν εχει καποιος καποια εμπειρια πανω σε αυτο.
Ευχαριστω
I enjoy every moment cause it's just a moment and then is gone...... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 09:29:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Καλημέρα
+ 3 χρόνια;
Εγώ έκανα +2 χρόνια. Δεν υπήρχε +3 .
Μόνο +1 και +2.
Όσο αφορά την επέκταση θολό το τοπίο.
Μάλλον αφορά επέκταση που κάνει ο έμπορας και όχι η LION.
Μάλλον.
Θα πρέπει να κοιτάξω τα χαρτιά που μου έδωσαν να δω ακριβώς τι παίζει.
Πάντως η επέκταση είναι μέσω κάποιας Ασφαλιστικής εταιρείας που αναλαμβάνει τέτοιες επεκτάσεις. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 LeMans 0012
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 09:40:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ναι πλεον ειναι +3(Automotivo) και ναι ειναι αντι/που οχι απο την Lion!
Γι' αυτο ειμαι καπως επιφυλακτικος.
Ευχαριστω παντως για την βοηθεια,εαν ξερει καποις κατι παραπανω....παρακαλω τα φωτα σας 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 09:44:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για πόσα χρήματα έξτρα μιλάμε;
Εγώ δεν θα το επέλεγα... 2 χρόνια service σε αντιπροσωπεία πονάνε αρκετά... Δεν θα ήθελα κ άλλο σεξ.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
isim (Ιωαννης) Φανατικό μέλος

208 Allure
Ένταξη: 10 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 334
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 09:48:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εμενα με συμφερει μιας και δεν εχω σκοπο να πειραξω το αμαξι πλεον...Θα παρω τηλ και θα σας πω |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ironman02 (Giorgos) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)
Ένταξη: 29 Δεκ 2008 Δημοσιεύσεις: 1284 Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 10:08:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Γεια σου φιλαρακό,
Εγώ είχα βρεί μια αντιπροσωπία που έκανε επέκταση εγγύησης όταν έψαχνα από που να πάρω το δικό μου (3 χρόνια έδινε). Οι περισσότερες δεν έκαναν και μου είχαν πει οτι δεν το συνιστά η peugeot γι'αυτό "και καλά" δεν έκαναν. Τώρα γιατί δεν ξέρω.... Είναι πάντως μέσω τρίτης εταιρίας. Εγώ αποφάσισα τελικά να μην δώσω τα παραπάνω χρήματα για την επέκταση και να ρισκάρω λιγάκι για το τι μπορεί να βγάλει η να μην βγάλει. Έχω ακούσει οτι η επεκτάσεις είναι λίγο πιο δύσκολες από την αρχική εγγύηση στο να σε καλύψουν σε περίπτωση βλάβης και άσε που έχω βαρεθεί πλέον να βλέπω να προσπαθούν να σου φάνε οτι μπορούν τόσο σε service όσο και σε περιπτώσεις ασφαλειών κτλ. Σκέφτηκα οτι αν είναι να βγάλει κάτι θα δώσω τότε τα λεφτά της εξτρά εγγύησης και θα το φτιάξω. Αλλιώς δεν θα δώσω τίποτα και όλα καλά αν δεν βγάλει κάτι.
Έχω και άσχημη εμπειρία από το παλιό μου αμάξι που κάηκε και παρ'όλο που ήταν μέσα στην επέκταση της εγγύησης μου είπαν οτι δεν καλύπτει κάτι, που κατά την γνώμη μου θα έπρεπε. Δεν μπορεί ενα αμάξι να παίρνει ξαφνικά φωτιά μόνο του και να μην καλύπτεται από πουθενά. Δηλαδή την εγγύηση τσάμπα την πληρώνουμε?
Εγγύηση = κάλυψη για όταν χαλάει.
Φωτιά = χάλασε από μηχανική βλάβη = υπαιτιότητα κατασκευαστή, αφού μόλις το είχα πάρει από service και είχαν γίνει όλα όπως έπρεπε.
Οπότε κατέληξα οτι τσάμπα λεφτά για υπηρεσίες που στο τέλος δεν παρέχονται δεν ξαναπληρώνω... Ο καθένας πώς θα ρουφήξει τα λεφτά του κοσμάκη κοιτάει αλλά όταν είναι να δώσει κάνει τον κινέζο... Αυτά από μένα. Μεγάλο βγήκε το post!
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 207 LeMans 0012
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 10:25:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aρκετα καρατοπιστικο το ποστ σου....εχω και εγω τις ιδιες ανησυχιες,απλα σκεφτομουν εαν μου παθει καποια σοβαρη ζημια μηχανικα/ηλεκτρολογικα να με καλυπτε.
Θα περιμενω και αλλα ποστ να το κουβεντιασουμε εκτενεστερα,ευχαριστω παντως 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 10:39:42 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eγώ πάντως έκανα την επέκταση στα 4 χρόνια (2+2) και μου καλύπτει τα πάντα (μηχανικά/ηλεκτρικά) εκτός από αναλώσιμα.
Επίσης καλύπτει και επιπλέον οδική βοήθεια (+1 χρόνο) αφού η οδική της Peugeot είναι στάνταρ 3 χρόνια.
Το βασικό;
Η εγγύηση λόγω της οδικής μπορεί να πάει το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε συνεργείο επίσημο.
Εκεί (λόγω εγγύησης) φτιάχνεται το πρόβηλμα ή έρχεται Αθήνα αν το πρόβλημα είναι σοβαρό πάντα με ευθύνη της Peugeot.
Στην ουσία η επέκταση είναι ίδια με την αρχική εγγύηση.
Τουλάχιστον αυτά λέει η επέκταση της εγγύησης.
Εγώ την έκανα την επέκταση γιατί τα ψιλοφοβάμαι τα Γαλλικά ...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 11:40:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | Eγώ πάντως έκανα την επέκταση στα 4 χρόνια (2+2) και μου καλύπτει τα πάντα (μηχανικά/ηλεκτρικά) εκτός από αναλώσιμα.
Επίσης καλύπτει και επιπλέον οδική βοήθεια (+1 χρόνο) αφού η οδική της Peugeot είναι στάνταρ 3 χρόνια.
Το βασικό;
Η εγγύηση λόγω της οδικής μπορεί να πάει το αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε συνεργείο επίσημο.
Εκεί (λόγω εγγύησης) φτιάχνεται το πρόβηλμα ή έρχεται Αθήνα αν το πρόβλημα είναι σοβαρό πάντα με ευθύνη της Peugeot.
Και εγώ με αυτό το σκεπτικό ήθελα να κάνω επέκταση. Αλλά ύστερα από την εμπειρία που είχα με το punto που κάηκε (το οποίο έιτε μηχανική βλάβη ήταν, είτε ηλεκτρική, και τα οποία υποτίθεται κάλυπτε η εγγύηση), είπα οτι δεν θα ξανακάνω. Σου λένε καλύπτει αυτό και εκείνο και μετα σου βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες οτι δεν καλύπτεται γιατί ισχύει αυτό και το άλλο..
Και εγώ μαζί σου είμαι αλλά επειδή με την δικιά μου εγγύηση τελικά άλλα έλεγε και άλλα έκανε αποφάσισα οτι δεν αξίζει. Υπέρ ήμουν δηλαδή απλά λόγω αυτής της εμπειρίας και μόνο πλέον είμαι κατά... Τώρα σε άλλη περίπτωση μπορεί κάποιος να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα εννοείται.
Αυτά....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 13:10:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | Eγώ πάντως έκανα την επέκταση στα 4 χρόνια (2+2) και μου καλύπτει τα πάντα (μηχανικά/ηλεκτρικά) εκτός από αναλώσιμα.
Το βασικό;
Και τι στοίχισε 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 13:17:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: |
Και τι στοίχισε  |
Αν θυμάμαι καλά 450euro...
Θα κοιτάξω και τα χαρτιά στο σπίτι γιατί μπορεί να κάνω λάθος... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 13:20:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ironman02 έγραψε: | Και εγώ με αυτό το σκεπτικό ήθελα να κάνω επέκταση. Αλλά ύστερα από την εμπειρία που είχα με το punto που κάηκε (το οποίο έιτε μηχανική βλάβη ήταν, είτε ηλεκτρική, και τα οποία υποτίθεται κάλυπτε η εγγύηση), είπα οτι δεν θα ξανακάνω. Σου λένε καλύπτει αυτό και εκείνο και μετα σου βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες οτι δεν καλύπτεται γιατί ισχύει αυτό και το άλλο..
Και εγώ μαζί σου είμαι αλλά επειδή με την δικιά μου εγγύηση τελικά άλλα έλεγε και άλλα έκανε αποφάσισα οτι δεν αξίζει. Υπέρ ήμουν δηλαδή απλά λόγω αυτής της εμπειρίας και μόνο πλέον είμαι κατά... Τώρα σε άλλη περίπτωση μπορεί κάποιος να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα εννοείται.
Αυτά....  |
Δεν έχεις και άδικο.
Εγώ μάλλον την έκανα περισσότερο λόγω της κακής εμπειρίας που έχω με τα Peugeot. Τα φοβάμαι πολύ... και μάλλον καλά κάνω.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 13:50:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Vini έγραψε: | ironman02 έγραψε: | Και εγώ με αυτό το σκεπτικό ήθελα να κάνω επέκταση. Αλλά ύστερα από την εμπειρία που είχα με το punto που κάηκε (το οποίο έιτε μηχανική βλάβη ήταν, είτε ηλεκτρική, και τα οποία υποτίθεται κάλυπτε η εγγύηση), είπα οτι δεν θα ξανακάνω. Σου λένε καλύπτει αυτό και εκείνο και μετα σου βρίσκουν ένα σωρό δικαιολογίες οτι δεν καλύπτεται γιατί ισχύει αυτό και το άλλο..
Αυτά....  |
Δεν έχεις και άδικο.
Εγώ μάλλον την έκανα περισσότερο λόγω της κακής εμπειρίας που έχω με τα Peugeot. Τα φοβάμαι πολύ... και μάλλον καλά κάνω.  |
Η αλήθεια είναι οτι και εγώ γενικά ήμουν υπέρ των ιαπωνικών λόγω του ότι δεν σπάνε δεν χαλάνε, αλλά έχουν και αυτά άλλα μειονεκτήματα.
Αλλά το συνολάκι του 207(rallye το δικό μου) ήταν πάρα πολύ δελεαστικό σε εμφάνιση,τεχνικά χαρακτηριστικά, εξοπλισμός κτλ σε σχέση με την τιμή και απλά ελπίζω και εύχομαι να βγεί απροβλημάτιστο, αν και έχει πιο πολλές πιθανότητες για προβλήματα σε σχέση με έναν γιαπωνέζο...
Βγήκα λίγο εκτός θέματος sooooorry!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 14:07:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Νομίζω ότι είναι και θέμα τύχης.
Τι αυτοκίνητο θα σου κάτσει.
Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι αυτή τη φορά μου έκατσε καλό Γαλλικό. Μπορεί να έχει μερικά ψεγάδια (κάποιοι τριγμοί και κάτι εργοστασιακές μικρο αστοχίες υλικών) αλλά κατά τα άλλα το αυτοκίνητο φαίνεται ότι δεν έχει "παιδικές ασθένειες" (ηλεκτρικά/μηχανικά κλπ...κλπ...)
Ελπίζω να παραμείνει έτσι!....!  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
volvos (volvos) Άντε γεια !!!

Ένταξη: 08 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 15542
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 14:28:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
arkei Και να μεινει ανοιχτη η αντιπροσωπεια....  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
amafic (tasos) Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)
Ένταξη: 31 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 141 Τόπος: patra
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 15:01:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το δικό μου πάντως τα έβγαλε τα προβλήματά του κι αν δεν είχα την (εργοστασιακή) εγγύηση, δεν ξέρω πόσα θα είχα πληρώσει τώρα (μονάδα ESP, πλεξούδα κινητήρα, βαλβίδα φρένου, αισθητήρα μεταβλητού). Ελπίζω να σταματήσει εδώ και να μην το μετανιώσω που δεν ζήτησα επέκταση της εγγύησης.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 15:35:58 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Όντως και εγώ πιστεύω οτι είναι και θέμα τύχης, αλλά πχ σε ένα ιαπωνικό η τύχη πέζει μικρότερο ρόλο . Εγώ έχω ακόμα λίγα χλμ (2300) και δεν μπορώ να πω οτι δεν θα βγάλει κάτι και πέρασε ένα διάστημα ασφαλείας. Ακόμα είμαστε στην αρχή.. Αλλά ελπίζω να σταθώ τυχερός. Είναι λίγα τα 2 χρόνια εγγύηση πάντως... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
vama51 (Basilis) Μέλος

Peugeot 207 RC Overload
Ένταξη: 25 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 123 Τόπος: Μαρούσι
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 16:58:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Μια ερώτηση:φοβάστε τα γαλλικά και ξαναπήρατε ξάνα γαλλικό αμάξι;
Ειναι σαν να πάρεις σάπιο κρέας από κάποιον κρεοπώλη και ξαναπάς σε αυτόν.Τα θέλει ο κ@λ@ς σου...
Τα λέω πάντα σε φιλικό και "αστείο" κλίμα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

*** Groupe PSA ***
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 17:07:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
vama51 έγραψε: | Μια ερώτηση:φοβάστε τα γαλλικά και ξαναπήρατε ξάνα γαλλικό αμάξι;
Ειναι σαν να πάρεις σάπιο κρέας από κάποιον κρεοπώλη και ξαναπάς σε αυτόν.Τα θέλει ο κ@λ@ς σου...
Τα λέω πάντα σε φιλικό και ¨"αστείο κλίμα πάντα... |
Mια χαρά τα λες.
Όσο αφορά εμένα, ΝΑΙ, δεν το κρύβω ... ότι πήγα στην Peugeot να δω το 207 μάλλον αδιάφορα και αρνητικά προκατειλημμένος.
Εψαχνα πολύ (μα πολύ καιρό) αυτοκίνητο...
Απόδειξη:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=33724
Δεν βρέθηκε κάποιο που να έχει αυτά που ήθελα...παρά μόνο το 207.
Τουλάχιστον, έτσι νόμιζα γιατί τελικά σε κάποια πράγματα έπεσα έξω...
Ακόμη και τώρα αν δεν έπαιρνα το 207 δεν νομίζω να έπαιρνα κάποιο άλλο.
Μάλλον θα καθόμουν με την κουπεδιά!...!
Άλλη φάση!...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 17:10:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
- όσοι δεν το αγαπάνε και μιζεριάζουν με το γαλλικό αυτοκίνητο, τους βγάζει και προβλήματα...
Ζήσης

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|