PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Οικονομικό ηχοσύστημα σε 206 CC.
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sergio (stelios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 1.6(16v)

Ένταξη: 18 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2009, 16:47:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαζι με τη πηγη που εβαλα 470 κ κρατησε και την πηγη μου την παλια, ενα Pioneer - DEH-5000UB που το ειχα ενα 1 χρονο περιπου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2009, 18:16:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sergio έγραψε:
Μαζι με τη πηγη που εβαλα 470 κ κρατησε και την πηγη μου την παλια, ενα Pioneer - DEH-5000UB που το ειχα ενα 1 χρονο περιπου.

Σε εσκισε...ετσι απλα...!!!!

Με 400 ευρω επρεπ να ειχε βαλει 5 καναλο και να εχεις βαλει και ενα 10ιντσο πισω και ολα κομπλε αλλα 470 και να κρατησει κα την παλια πηγη....αστο...!!!Απλα ελπιζω να εκανε καλη δουλεια τουλαχιστον μιας και το ν πληρωσες χρυσο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2009, 18:25:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
sergio έγραψε:

Σε εσκισε...ετσι απλα...!!!!

Με 400 ευρω επρεπ να ειχε βαλει 5 καναλο και να εχεις βαλει και ενα 10ιντσο πισω και ολα κομπλε αλλα 470 και να κρατησει κα την παλια πηγη....αστο...!!!Απλα ελπιζω να εκανε καλη δουλεια τουλαχιστον μιας και το ν πληρωσες χρυσο...

ok ok οχι και ετσι....... 5καναλο +γουφερ 10ιντσο + 4 ηχεια + 2 τουιτερ + πηγη με 470 ευρω???? οχι οχι δεν γινεται αυτο που λες Wink ........
Η μαλλον!!!! γινεται αλλα με πραγματα μιας χρησης.....

η τιμουλα που μας προανεφερε ο sergio ειναι καλη κατα τη γνωμη μου αλλα θα μπορουσε να βαλει λιγοτερα πραγματα καλυτερης ποιοτητας + αποδοσης Wink με τα ιδια λεφτα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
sergio (stelios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 1.6(16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2009, 18:27:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ο συγκεκριμενοσ ειναι γνωστο εδω στη θεσσαλονικη οτι ειναι ακριβος αλλα πολυ καλος!και για τα λεφτα που εδωσα θεωρω οτι το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο ειδικα για cabrio που ειναι δυσκολα στα ηχοσυστηματα
Επιστροφή στην κορυφή
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2009, 18:58:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για πιο λογο ειναι δυσκολο το ηχοσυστημα σε CABRIO???????

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
sergio (stelios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 1.6(16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2009, 19:09:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι δεν μπορεις να παξεις με ηχεια εταζερας που ειναι οβαλ κ εχουν αποδοση και το γουφερ πισω ειναι δυσκολο...θελει ειδικη κατασκευη αρα ακριβη
Επιστροφή στην κορυφή
sergio (stelios)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206cc 1.6(16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2009, 19:23:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω ας πουμε πριν το 206cc ειχα το απλο το 206 κ επαιζα με 2 hertzakia μπροστα kαι 2hertzakia οβαλ πισω κ ημουν απολυτα ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα χωρις να χρειαζεται ενισχυτεσ γουφερ κ τα συναφη
Επιστροφή στην κορυφή
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Φεβ 2009, 22:43:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι αλλα αυτα που θα βαλεις, θα ακουγοντε (εξω) περισοτερο λογο του cabrio???

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Φεβ 2009, 11:09:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλό θα ηταν οταν μιλάτε για προσφορές και συνθέσεις ηχοσυστημάτων (ανεξάρτητα αν το εχετε τοποθετησει η όχι - δεν ειναι αυτό το θέμα μας) να γράφετε αναλυτικα τιμές
γιατί το "400ευρω" αν α΄λογα τι εχει χρησιμοποιηθεί μπορεί να ειναι ακριβό ή και φθηνό...

επίσης οταν λέτε οτι με 400ε βάζετε 5κάναλο και κάμποσα ηχεία... γράψτε ποιο ενισχυτη μπορετε να βάλετε και ποια ηχεία για να βγαίνει ενα σχετικό συμπέρασμα.

υπάρχιε πεντακάναλος με 200ε και 5κάναλός με 650ε... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Φεβ 2009, 20:27:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1MEMsound

όπως επίσης υπάρχουν κ καλώδια με 10€ κ καλώδια με 80€.
οπότε το να λέμε ότι έβαλα ηχοσύστημα 400€ δεν λέει τίποτα !

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
al3kos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 cc 1.6 (2002)

Ένταξη: 22 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Απρ 2009, 19:20:08    Θέμα δημοσίευσης: ηχοσηστημα σε 206 cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια εχω παρει ενα 206 cc εδω και κοντα 1 μηνα και θελω να ενισχισω λιγο τον ηχο μου εχετε τπτ να μου προτεινετε????βασικα για να σας κατατοπισω θελω ηχο για μενα και οχι να βαραω μπαμ μπουμ στις γειτονιες!!!και προπαντος οχι με πολλα λεφτα γυρο στα 400 ευρω με ηχεια και ενισχιτη χωρις woofer και χωρις πηγη εχω μια clarion αρκετα καλη που κοστιζει γυρω στα 150-160 ευρω!!!!περιμενω και χρειαζομαι βοηθεια για να μην με πιασουν τον κ***!ηδη εχω μια προταση απο ενα μαγαζι για ηχεια στις μανισιες θηκες και 2καναλο ενυσχητη ολα clarion με 380 ευρω αξιζει?????

206 cc kai ta miala sta kagela reeeeee
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
soulos6 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 1.6T

Ένταξη: 03 Νοέ 2008
Τόπος: GR

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Απρ 2009, 20:09:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου,αν και δεν έχω, ούτε είχα το ίδιο αυτοκίνητο, αλλά πάντα στα ηχοσυστήματα που έβαζα, πάντα προσπαθούσα για κάτι οικονομικό και ποιοτικό , και όχι να σηκώνω γειτονιές στο πόδι και φάσκελα.
Στα λεφτά που υπολογίζεις εγώ είχα βάλει ενα σετ διαιρούμενα μπροστά και ένα σετ τρίδρομα πίσω από Peerless, στις κλασσικές θέσεις και είχα ξεχάσει τον ενισχυτή για 4-5 μήνες.
Το πακέτο που σου προσφέρουν είναι πολύ φθηνό κατά την άποψή μου και δεν ξέρω κατά πόσο καλό σύνολο είναι.(Από ότι εχω δει τα καλά κομάτια της Clarion είναι αρκετά πιο ακριβά)
Ελπίζω να σε βοηθήσουν περισσότερο οι πιο ειδικοί.

Μην τρέχεις!!!!!Ζαλίζομαι!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
PASALIMANI (Σπυρος)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.6 (16V) XS (2002)

Ένταξη: 07 Φεβ 2008
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Απρ 2009, 23:33:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

al3kos την παρασκευη εχω κλεισει ραντεβου για τοποθετηση χωρις ενισχυτη σε ενα μαγαζι στην περιοχη μου.ο τυπος δουλευει με μαρκες focal,oxygen,peerless και η γυναικα του εχει λαβει μερος σε καμποσους διαγωνισμους ως κριτης.
Το μονο που επελεξα ειναι ενα pioneer και τα υπολοιπα αυτος.δεν ξερω τι ηχος θα βγει κ αν με καλυψει στα ροκ,μεταλ κομματια που ακουω(μαλλον θα χρειαστω συντομα ενισχυτη) αλλα καλο θα ειναι να αποφυγεις "επωνυμες" μαρκες στα ηχεια.τιμη 320ευρ.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilis106 (vasilis106)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Απρ 2009, 03:22:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

PASALIMANI έγραψε:
al3kos την παρασκευη εχω κλεισει ραντεβου για τοποθετηση χωρις ενισχυτη σε ενα μαγαζι στην περιοχη μου.ο τυπος δουλευει με μαρκες focal,oxygen,peerless και η γυναικα του εχει λαβει μερος σε καμποσους διαγωνισμους ως κριτης.
Το μονο που επελεξα ειναι ενα pioneer και τα υπολοιπα αυτος.δεν ξερω τι ηχος θα βγει κ αν με καλυψει στα ροκ,μεταλ κομματια που ακουω(μαλλον θα χρειαστω συντομα ενισχυτη) αλλα καλο θα ειναι να αποφυγεις "επωνυμες" μαρκες στα ηχεια.τιμη 320ευρ.

να ξερεις πως η εταιριες focal,peerless ειναι παρα πολυ καλες κ αξιοπιστες
δεν θα εχεις κανενα προβλημα μην φοβασαι.την αλλη εταιρια δεν την ξερω.focal δε λιγο δυσκολο να σου βαλει μιας κ η τιμη για ενα διαιρουμενο σετ για 106 μπροστα στοιχισε σε ενα φιλο 400ε
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Απρ 2009, 09:12:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟ?? ΠΣΟΣΟ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΑ??
χααχχαα Laughing

λοιπον εχουμε το ίδιο αμάξι, ειμαι και dj οποτε κατι σκαμπάζω απο ακουστική μουσικής. Εγώ εχω τοποθετήσει μια καλή πηγή PIONEER των 100-150Ε (4x50W) και διαιρουμενα ηχεία μπροστά και πισω στις μανίσιες διαστάσεις και θεσεις. Να πώ οτι ο ήχος ειναι αψογος ποιοτικά μεχρι και σε πολύ υψηλές εντάσεις. Το μονο που λειπει ειναι το βαρύ μπάσο αλλα για κάτι τετοιο θα χρειαστείς ενιχυτη και μπασοκαμπινα (το cc δεν φημίζεται για τους μεγάλους χόρους του)

Πρως θεου, και χωρίς το εξτρα μπασο και ενιχυτη η ένταση και η ποιότητα-καθαροτητα του ήχου ειναι αψογη, ακομα και ανοιχτο το cc με 120+ Κμ/h ο ηχος ακουγεται καλα. ΑΠΛΟΣ αν θελεις το τελειο (οσο υποκειμενικο και αν ειναι) θα χρειαστεις και ενιχυτη με μπασο.

Γνώμη μου, πανε βάλε καινουρια ηχεία ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ μπρος πισω και δοκιμασε το το αμαξι ετσι. αν δεν σε καλύπτει το αποτελεσμα πανε και για ενιχυτη και μπασο.

PS. εμενα τα διαιρουμενα πισω μου βγήκαν 120Ε με περαστικα και αλλα τοσα περιπου τα μπροστα.

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
al3kos 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 206 cc 1.6 (2002)

Ένταξη: 22 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Απρ 2009, 09:42:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας και περιμενω και αλλες προτασεις ειμαι πολυ μπερδεμενος και οσο να ναι ασχετος με το θεμα του ηχου!!!!!

206 cc kai ta miala sta kagela reeeeee
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Απρ 2009, 14:26:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟ?? ΠΣΟΣΟ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΑ??
χααχχαα Laughing

λοιπον εχουμε το ίδιο αμάξι, ειμαι και dj οποτε κατι σκαμπάζω απο ακουστική μουσικής. Εγώ εχω τοποθετήσει μια καλή πηγή PIONEER των 100-150Ε (4x50W) και διαιρουμενα ηχεία μπροστά και πισω στις μανίσιες διαστάσεις και θεσεις. Να πώ οτι ο ήχος ειναι αψογος ποιοτικά μεχρι και σε πολύ υψηλές εντάσεις. Το μονο που λειπει ειναι το βαρύ μπάσο αλλα για κάτι τετοιο θα χρειαστείς ενιχυτη και μπασοκαμπινα (το cc δεν φημίζεται για τους μεγάλους χόρους του)

Πρως θεου, και χωρίς το εξτρα μπασο και ενιχυτη η ένταση και η ποιότητα-καθαροτητα του ήχου ειναι αψογη, ακομα και ανοιχτο το cc με 120+ Κμ/h ο ηχος ακουγεται καλα. ΑΠΛΟΣ αν θελεις το τελειο (οσο υποκειμενικο και αν ειναι) θα χρειαστεις και ενιχυτη με μπασο.

Γνώμη μου, πανε βάλε καινουρια ηχεία ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΑ μπρος πισω και δοκιμασε το το αμαξι ετσι. αν δεν σε καλύπτει το αποτελεσμα πανε και για ενιχυτη και μπασο.

PS. εμενα τα διαιρουμενα πισω μου βγήκαν 120Ε με περαστικα και αλλα τοσα περιπου τα μπροστα.
Όσα έχω μαυρίσει, είναι μ****ίες Very happy

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Απρ 2009, 14:48:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όσα δεν φτανει το τυρι... εεε... η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια.. Laughing

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5
Σελίδα 5 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης