PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

TrainingDay: Open Pit Lane, Δευτέρα 13/4/09 13:00 έως 19:30
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sikrip (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 08 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 14:26:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ήταν πάρα πολύ όμορφα χθές. Πραγματικά χάρηκα την πίστα!

Ευχαριστούμε πολύ παιδιά, περιμένουμε το επόμενο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 15:01:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
τάκη.... ΠΩΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΚΕΤ;;;; Είχα βάλει το ένα κωλομέρι και πήγαινα Razz
Εσύ είσαι και λίγο κωλάρας... τί λίγο, ξεχειλωμένος είσαι Sad
SnakeMJK έγραψε:
Μακάρι κάποια στιγμή να φτάσω και το δικό μου 206 σε παραπλήσιο επίπεδο!
Τις συνταγές τις ξέρεις, τα λεφτά βρες και τελείωνε Very happy Αλλά όπως είπαμε, ή πάρε ένα 3πορτο ή ράψε τις πίσω πόρτες Razz
Sidobre έγραψε:
Ομως στα θετικά:
- Το 1.15κάτι που έχει κάνει ήδη ο Jim είναι φανταστικός χρόνος, και όχι μόνο αυτό, είναι αποτέλεσμα που το έχει κάνει χωρίς να ιδρώσει (πραγματικά μέσα σε αυτό το κάθισμα παραείσαι άνετος) Αυτό υπόσχεται πολλά...
Συγνώμη που μιλάω εκ μέρους του, αλλά ο Jim έχει φάει και κάμποσες χιλιάδες χιλιόμετρα παραπάνω από όλους εμάς μέσα σε πίστες (Σέρρες και Μέγαρα) οπότε η εμπειρία του με την μηχανή, τον βοήθησε αρκετά στο 1.15 το οποίο πιστεύω ότι είναι το "ταβάνι" για την κατάσταση του 207 πλέον Wink

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 15:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
- Το μπλοκέ στο 207 ΜΑΜΑΕΙ!!!!

ΤΟΣΟ καιρο αυτο λέμε...
αλλος ενας που το επιβεβαιώνει...
θεωρω οτι ειναι η πρωτη κινηση που πρεπει να κάνει κάθε σβελτος οδηγός 207... μαζι με το ρημαδοκουμπάκι του εσπ...
ουτε προγραμματα ουτε εξατμισεις ουτε φιλτρα...
Ας το "εξαντλησει" ετσι και μετα ας προσθέσει οσα αλογα αντεχει η τσέπη του...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 15:31:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολυ ωραια και χαλαρα χθες. Πλακα ειχε..

Thanks στον τακη και στην ηρω που μ εμπιστευτηκαν τα αμαξια τους για μερικους γυρους

Τακη το αμαξι γαμαει... Απλα...
ΘΕΣ ΦΡΕΝΑ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 16:19:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια χαρα ειναι τα φρενα βρηκα το κουμπι τους χτες...
πριν πατησω ελεγα ενα παναγιτσα μου και εκλεινα για 1 δεκατο τα ματια...
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007
Τόπος: αλλού γι' αλλού

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 17:13:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Πολυ ωραια και χαλαρα χθες. Πλακα ειχε..

Thanks στον τακη και στην ηρω που μ εμπιστευτηκαν τα αμαξια τους για μερικους γυρους

εγω θα επρεπε να σ 'ευχαριστησω γιατι με βοηθησες αρκετα να ξεκομπλαρω
και μετα μου εδειξες πως γινεται το θεμα Wink

Υ.Γ θελω BUCKET

ΕΠΙΣΗΣ ενα μεγαλο ευχαριστω και στον αλεκουκο ελπιζω να μην τον τρομαξα σε καποια φαση και του υποσχομαι οτι την αλλη φορα θα το σπασουμε το ρεκορ Very happy

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 17:19:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

micra_iro έγραψε:
και του υποσχομαι οτι την αλλη φορα θα το σπασουμε το ρεκορ Very happy
Ή το ρακόρ Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Speedpark_track (George)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Mitsubishi EVO VI

Ένταξη: 17 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 17:24:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και από εμένα

Απίθανη για άλλη μία φορά η χθεσινή ημέρα , φοβερή συνεργασία μεταξύ των συμμετέχοντων ,και παρά την διακαιολογημένη καθυστέρηση αλλά και αλλαγή της χάραξης τοπικά λόγω του γνωστού προβλήματος....ολα κύλησαν ομαλά.Μπράβο στα παιδιά και βέβαια μπράβο σε όλους που ξοδεύουν την ενέργεια τους μέσα στην πίστα και όχι στους δρόμους!!
Το αυτοκίνητο για άλλη μία φορά δούλεψε καλά ,χωρίς απόλυτα κανένα πρόβλημα.Τα λάστιχα Falken Azenis το μόνο σίγουρο είναι ότι αντέχουν την πίεση, το κράτημα κρίνεται ικανοποιητικό και νομίζω ότι μετά τις Σέρρες τα αποτελέσματα θα είναι και οριστικά.
Χρόνοι σωστοί δεν βγήκαν , το μεσημέρι στο πρώτο σκέλος με ήρεμη οδήγηση φτάσαμε στο 1.09.5 ,μετά το απόγευμα με την χάραξη φτάσαμεστο1.10.5 ,αλλά το πρόβλημα είναι δικό μου γιατί ακόμη δεν εμπιστεύομαι το βαθύ φρενάρισμα στο τέλος της ευθείας και επίσης δεν αφήνω το αμάξι
να ρολάρει με πολλά στα δύο S στην Κ3 και Κ7...Αν φτιαχτούν αυτά το αυτοκίνητο είναι για χρόνους με αυτά τα spec στο 1.07 χαμηλό .ισως και 1.06....
Αυτά από εμένα...και όποιος θέλει τα λέμε Μ. Πέμπτη στην δικιά μου πίστα για καφέ ή για δοκιμές με το αμάξι του!!!

EVO VI RS II SHARKATTACK
Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 20:00:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
micra_iro έγραψε:
και του υποσχομαι οτι την αλλη φορα θα το σπασουμε το ρεκορ Very happy
Ή το ρακόρ Laughing

ή και τα ζανφορ who knows... Laughing Laughing Laughing (χτυπα ξυλο παναγια μου)

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 20:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν σπάσεις τις ζαμφόρ πάρε ένα τηλ για να σε βάλουν στο βιβλίο Guiness Smile

Επιστροφή στην κορυφή
micra_iro (Ηρω)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 20:22:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Αν σπάσεις τις ζαμφόρ πάρε ένα τηλ για να σε βάλουν στο βιβλίο Guiness Smile

στειλτο μου με pm να σε εχω πρωτο στην λιστα να σε ενημερωσω
ασε που δεν μπορουσα να σκεφτω κατι αλλο να κανει ομοιοκαταληξια lol

υ.γ :συγγνωμη για το offtopic: Embarassed

welcome to micra zone
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 20:43:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κλού της ημέρας εχθές:

Sidobre έγραψε:
ΤΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΤΗΣ ΓΥΑΛΙΝΗΣ ΟΡΟΦΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ....

Πεθάναμε στα γέλια με τον Τάσο, και μετά το θυμόμουνα σε κάθε δυνατό φρενάρισμα και ξανα πέθαινα στα γέλια.

Όλα ήταν Super εχθές, πολύ καλή συνεργασία από όλους τους συμμετέχοντες, που είναι και το κλειδί για την επιτυχία κάθε είδους Event. Τα απρόοπτα είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι αλλά με λίγη καλή θέληση όλα ξεπερνούντε.

Τώρα για το αμάξι μου. Εχθές δεν είχα φρένα σχεδόν καθόλου, και δεν το βρήκα με τα λάστιχα καθόλου. Ίσως θέλει ακόμα πιο κάτω πιέσεις, κρατάω μια πισινή γιατί στο εξωτερικό μόνο καλά λόγια λένε.

Παρόλα αυτά το 1:16 το έγραψα με την καινούργια χάραξη που με πρόχειρους υπολογισμούς σου στοίχιζε 1δ τουλάχιστον. Οπότε το 1:15 ξερό ίσως και 14ψηλό θα το είχα χθές, πράγμα που με ευχαριστεί απίστευτα για την κατάσταση του αυτοκινήτου μου.(Κατάφρακτος και Τάσος ξέρουν). Για να τελειώσω με τις χρονολαγνίες άμα αλλάξω τακάκια+υγρά(για αρχή) και δουλέψουν τα λάστιχα το 14άρι πιστεύω έρχεται εύκολα, με semi ίσως και πιό κάτω.

Τελικά το 207 μπορεί να σε διασκεδάσει απίστευτα, θέλει να κάνεις λίγο reset και να το αφήσεις να σου δείξει τι μπορεί να κάνει και όχι να του δείξεις τι ξέρεις εσύ να κάνεις. Το ότι δεν σε πωρώνει οφείλετε και σε ένα μεγάλο μέρος ότι δεν ακούς τίποτα στην καμπίνα(μιλάμε νέκρα). Το τιμόνι πάντως εγώ το λατρεύω είναι απίστευτα ακριβές απλά για τα γούστα μερικών είναι ελαφρύ(αν και με το μπλοκέ και τα 215 βάρυνε αισθητά), ενώ το πλαίσιο είναι άψογο και παρόλο τις αρκετά μαλακές αναρτήσεις νιώθεις το αυτοκίνητο ένα συμπαγές και ομοιογενές σύνολο. Για το μπλοκέ τι να ξαναλέμε είναι απλά must για τα σύγχρονα βαρίδια μας, με την ροπή που έχει το διαόλι το νιώθεις σχεδόν πάντα να κλειδώνει.

Αυτά και απο μένα για ένα απίστευτο event που όλοι περάσαμε άψογα!!
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 22:40:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη που μου παραχώρησε-εμπιστεύτηκε το όχημά του αρκετούς γύρους!! Love

Επίσης το Δημήτρη για το 207 του!!

Αν και σε καμία περίπτωση(ξένο όχημα-βαλβολίνες...) δεν μπόρεσα να πιέσω παρά μόνο ανα σημεία στην πίστα η μικρή εμπειρία μου είναι...

1) για του Πάνου..

---Πολύ καλό τράκτιον!!! Το πίσω μέρος αποσταθεροποιείται ελαφρά αλλά είναι ελένξιμο και δεν φοβίζει, βοηθάει στην τοποθέτηση αλλά δεν ξέρω αν τελικά σε χρόνο...Καλύτερο τιμόνι από το δικό μου με κυρίως καλύτερη αίσθηση!
---Φρένα δυνατά αλλά χωρίς αίσθηση και διάρκεια... σαν τα παλιά δικά μου... δεν τα εμπιστεύεσαι ευκολα...
---Μοτέρ...άσε στα είπα από κοντά....το βασικότερο όλων ΘΕΛΕΙ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ μοτέρ!!! Μετά τις 7000 πολλούς κραδασμούς και απροθυμία...
Εκτός από μεγάλες απώλειες στην απόδοση χάνεις και πολύ αξιοπιστία...
---Κιβώτιο Sad
Το όχημα κερδίζει την εμπιστοσύνη και την αγάπη όποιου το οδηγεί!!
Πολύ καλό!!!
μπορεί να γίνει ''όπλο'' με ένα καλό μοτέρ και μετάδοση!

2) Για το 207 του Δημήτρη

Φοβερό πλάισιο!!!

Δημήτρη σου είπα την άποψή μου από κοντά... η πίστα και η οδηγική απόλαυση-εξέλιξη απαιτεί ένα όχημα με σταθερές αντιδράσεις και συμπεριφορά για τουλάχιστον 8-10 γύρους... ξέρεις τι να κάνεις.

Το 207 έχει πολλές προοπτικές αλλά θέλει αρκετές μετατροπές καθώς κατασκευάστηκε με άλλο προσανατολισμό.

Συγνώμη που έφερα την Μανθογκαντεμιά μαζί μου... είχα πάει την προηγούμενη για καφέ μαζί του....

Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 23:22:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Laughing Laughing
ειμαι 99,99% σιγουρος οτι ο Παναγιώτης σου εδωσε το αμαξι του να το κανεις βολτα στην πίστα... πριν οδηγήσει το κλιο και αποφασίσει οτι τελικα θα "το κρατησει" και δεν το αλλαξει με κλιο...
ευκαιρία εψαχνε να βγει τροπέτο ο Κιτκαρος...
Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 08:34:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο δημητρακης το πηρε και καλα να παει να βαλει βενιζνη
μετα και καλα να παει βολτα τον αμπαλεο
μετα και καλα να δει φρενα

ε και μετα απο μιση ωρα μου λεγε δεν εχει λαστιχα Laughing

υ.γ. το μονο που θα σας πω οτι χτες το βουτηξε απο αναγκη η μανα μου (το σιχαινεται) και πηγε τη γιαγια μου στο ικα-γιατρο.... τα σχολια απο κοντα εχει πολυ γελιο το θεμα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 19:17:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
Laughing Laughing
ειμαι 99,99% σιγουρος οτι ο Παναγιώτης σου εδωσε το αμαξι του να το κανεις βολτα στην πίστα... πριν οδηγήσει το κλιο και αποφασίσει οτι τελικα θα "το κρατησει" και δεν το αλλαξει με κλιο...
ευκαιρία εψαχνε να βγει τροπέτο ο Κιτκαρος...
Laughing Laughing

Αγόρι μου μή βγάζεις κακίες.... Laughing
Τί να κάνουμε....του Παναγιώτη είναι καλύτερο και σε επιδόσεις και ΚΥΡΙΩΣ σε traction από τη νύφη που αντί για νυφικό την έντυσες με αποκριάτικα Laughing
Προσωπικά πάντως δεν χριάστηκε να αναγκαστώ να αγοράσω αυτοκίνητο επειδή το έκανα τροπέτο σε δεντρα κτλ Laughing
Α και μή βιάζεσαι να καταραστείς έχω κάνει αντι-Μάνθος ξόρκι.... Laughing

Είμαι 99,99% σίγουρος ότι ο Παναγιώτης με εμπιστεύεται και μου έδωσε το όχημά του να το οδηγήσω μόνος μου!.
Τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως γι' αυτό και επιφυλάτομαι για το δικό μου μπάς και γράψει κανένα χρόνο αντάξιο των δυνατοτήτων του Smile
Επίσης πλέον είμαι 99,99 % σίγουρος ότι είναι το καλύτερο ever 206 από πλευράς traction που έχω οδηγήσει!!

Το όχημα του παναγιώτη είναι ΕΡΩΤΑΣ οδηγικά και ότι αγαπάμε το προσέχουμε ιδίως αν ανήκει σε άλλον!!!

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 19:24:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paidia βοηθειστε το steve na μαζεψει τα 5 λιτρα...
αλλα ενας ενας με τη σειρα μη πιτσιλισουμε το τοπο
Επιστροφή στην κορυφή
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

S2K χρονολάγνο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 19:31:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
paidia βοηθειστε το steve na μαζεψει τα 5 λιτρα...
αλλα ενας ενας με τη σειρα μη πιτσιλισουμε το τοπο

Εγώ πάντως κολάστηκα με το αυτοκίνητό σου πολύ....!!

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 19:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπροστοβαρεεεεεε Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Απρ 2009, 09:59:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ έγραψε:
Προσωπικά πάντως δεν χριάστηκε να αναγκαστώ να αγοράσω αυτοκίνητο επειδή το έκανα τροπέτο σε δεντρα κτλ Laughing
Α και μή βιάζεσαι να καταραστείς έχω κάνει αντι-Μάνθος ξόρκι.... Laughing

εχεις φροντησει ομως να περιποιηθείς το RC δεόντως...
σε τηλεφωνικα κέντρα ΟΤΕ...
σε λάστιχα...
στο Island παρα λιγο ευτυχως γιατι ημουν κι εγω μέσα... Laughing

ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ

ΚΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
αμα ειναι με +10000ε περίπου απ το δικο μου να κάνεις ~2" από εμενα με ανάρτηση 50000km... και λαστιχο που χάνει αέρα...
ΝΑ ΤΟ ΒΡΑΣΩ

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενη
Σελίδα 6 από 7

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης