PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

φουσκωσε το χρωμα στην αεροτομη σε 207 gt
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
manjokos (Κώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 gt 09'

Ένταξη: 27 Φεβ 2009
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Απρ 2009, 08:54:38    Θέμα δημοσίευσης: φουσκωσε το χρωμα στην αεροτομη σε 207 gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδεια οπως το λεω...χθεσ το πειρα χαμπαρι.το αμαξι ειναι ενως μηνα χρωματος κοκκινο και την αεροτομη την ειχαμε βαλει στο πακετο με τα δωρα...το χρωμα εκανε ενα μικρο εξωγκωμα σαν βυζι,εχει τυχει σε κανεναν το καλυπτει η εγγυηση?? Embarassed
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Απρ 2009, 09:45:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φυσικά και το καλύπτει η εγγύηση.

Δεν είναι τίποτα. Θα πας εκεί που το αγόρασες. Το πολύ-πολύ να την βγάλουν (δύο βίδες είναι) και να στην ξαναβάψουν. Η τοποθέτηση είναι 5 λεπτά ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Απρ 2009, 10:47:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως είπε και ο Vini, καλύπτεσε πλήρως. Πήγαινε το να στην ξαναβάψουν!

Επιστροφή στην κορυφή
nick207 (NΙΚΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

PEUGEOT 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιαν 2008
Τόπος: ΑΘΗΝΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Απρ 2009, 23:05:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είχε βγει παρτίδα από αεροτομές που βάφτηκαν και πέταξαν όχι ένα αλλά πάρα πολλά καρούμπαλα λόγω χρώματος.Μου τις δείξανε και έπαθα πλάκα.Δεν βλεπόντουσαν. Πήγαινε να στο φτιάξουν χωρίς να πληρώσεις τίποτα.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 08:59:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ γιατί νομίζω ότι τις βάφουν οι κατά τόπου έμποροι κατά την παραγγελία;

Άσε που νομίζω ότι η αεροτομή μπορεί να μην είναι και γνήσια της Peugeot...

Μπα. Είμαι σίγουρος...

Σιγά μην έβαζαν δώρο γνήσιο αξεσουάρ της Peugeot... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 09:03:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε Νίκο, δεν παλέυεσαι !
Οι αντιπροσωπείες δεν τοποθετούν τίποτα μη γνήσιο . . . . και οι αεροτομές φυσικά και τοποθετούνται εδώ και βάφονται !
Εσύ τώρα, πώς είσαι σίγουρος ότι δεν είναι γνήσιο αξεσουάρ ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 10:11:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Ρε Νίκο, δεν παλέυεσαι !
Οι αντιπροσωπείες δεν τοποθετούν τίποτα μη γνήσιο . . . . και οι αεροτομές φυσικά και τοποθετούνται εδώ και βάφονται !
Εσύ τώρα, πώς είσαι σίγουρος ότι δεν είναι γνήσιο αξεσουάρ ?

Δεν παλεύομαι ε;; χε!χε!

Θέλεις να βγάλω στη φόρα το email που μου έστειλαν από την LION για τον "γνήσιο" συναγερμό; Rolling eyes

Από το email είναι φανερό ότι έχουν αφήσει τους έμπορες να βάζουν after market προϊόντα αρκεί με κάποιο τρόπο να μπαίνουν.Δεν ελέγχονται.

Ορίστε και η απάντηση ανθρώπου ειδικού για τον "γνήσιο συναγερμό" του αυτοκινήτου:

Παράθεση:
Το αντικλεπτικό που σου βάλανε δεν είναι συμβατό για αυτό το αυτοκίνητο, είναι διεθνή* για όλα τα αυτοκίνητα που έχουν μαμά χειρισμό και έτσι δεν οπλίζει / ξεοπλίζει φυσιολογικά , (έχει της αδυναμίες του) !

*διεθνή=universal

Tι θέλει να πει ο άνθρωπος; Ότι δεν μου έβαλαν συναγερμό CAN BUS ... Shocked

Kαι εσύ μου λες τώρα για την αεροτομή;

χε!χε! βρωμάει ο τόπος από τέτοιες αεροτομές ... Cool
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 10:34:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για τους συναγερμούς το ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια, όποιος νομίζει το αντίθετο μάλλον αφελής θα ήταν ! Άλλωστε νομίζω ότι στο συγκεκριμένο κομμάτι γράφουμε για φανοποιεία και όχι ηλεκτρικά – ηλεκτρονικά καλούδια !

Τώρα για ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα να βάζει ιμιτασιόν φτερά και αεροτομές . . . . δεν το έχω ξανά ακούσει, ξέρεις κάτι εσύ πάνω σε αυτό ?
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 10:46:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

fynos έγραψε:
Για τους συναγερμούς το ξέρουμε εδώ και πολλά χρόνια, όποιος νομίζει το αντίθετο μάλλον αφελής θα ήταν ! Άλλωστε νομίζω ότι στο συγκεκριμένο κομμάτι γράφουμε για φανοποιεία και όχι ηλεκτρικά – ηλεκτρονικά καλούδια !

Τώρα για ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα να βάζει ιμιτασιόν φτερά και αεροτομές . . . . δεν το έχω ξανά ακούσει, ξέρεις κάτι εσύ πάνω σε αυτό ?

Ρε συ Γιάννη συγνώμη, αλλά εσύ ανέφερες παραπάνω ότι
Παράθεση:
Οι αντιπροσωπείες δεν τοποθετούν τίποτα μη γνήσιο . . . .

Νόμιζα ότι μιλούσες για όλα τα αξεσουάρ/ανταλλακτικά και όχι μόνο για τα ήδη φανοποϊίας. Εγώ μιλάω για αξεσουάρ, για την αεροτομή και όχι για φτερά.

Από την άλλη όσο αφορά το γνήσιο της αεροτομής υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να καταλάβεις αν είναι ή όχι γνήσια η αεροτομή.

Οι βίδες...στερέωσης... Smile
Επιστροφή στην κορυφή
manjokos (Κώστας)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 gt 09'

Ένταξη: 27 Φεβ 2009
Τόπος: athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 15:42:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον παιδια το α;μαξι αγοραστικε απο εξουσιοδοτημενο τησ πεζο και οχι απο τιν lion..λογο φοιτητικησ ζωης ομως μενω λαρισα.το πηγα σηνερα να το δουν και μου ειπαν οτι ειναι το βερνικη οπου επειδη μαλλον την βαφανε κρεμασμενη εσταξε..οσο αναφορα το θεμα της επιδιορθωσης μου ειπαν οτι επειδη δεν ειναι αγορασμενο απο την λιον δεν τα τους το καλυψει αν το επιδιορθωσουν και οτι πρεπει να το παω εκει απο οπου το αγορασα... Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 19:54:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:

Η αεροτομή-δώρο στο δικό μου αυτοκίνητο δεν ήταν τοποθετημένη κατα την παράδοση γιατί είχαν έλλειψη, τοποθετήθηκε τρεις μέρες μετά στο συνεργείο-φανοποιείο της αντιπροσωπείας και φυσικά βάφτηκε επι τόπου. Μάλιστα, έπρεπε να αφήσω το αυτοκίνητο εκεί για πέντε ώρες περίπου γιατί ήθελαν να πάρουν δείγμα από το χρώμα του (τριων ημερών) αυτοκινήτου μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ύποπτο;;;;;;;;;;;;;;;;; Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 10:25:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

amafic έγραψε:
Vini έγραψε:

Η αεροτομή-δώρο στο δικό μου αυτοκίνητο δεν ήταν τοποθετημένη κατα την παράδοση γιατί είχαν έλλειψη, τοποθετήθηκε τρεις μέρες μετά στο συνεργείο-φανοποιείο της αντιπροσωπείας και φυσικά βάφτηκε επι τόπου. Μάλιστα, έπρεπε να αφήσω το αυτοκίνητο εκεί για πέντε ώρες περίπου γιατί ήθελαν να πάρουν δείγμα από το χρώμα του (τριων ημερών) αυτοκινήτου μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ύποπτο;;;;;;;;;;;;;;;;; Evil

Δείγμα; χα!χα! πολύ γέλιο!...!
Ακόμη δεν τους είπαν εκεί ότι αρκεί ο κωδικός χρώματος του αυτοκινήτου; Laughing

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν στις 5 ώρες έβαψαν και την αεροτομή.... χμμμ... βρε λες; Confused

μπα, δεν θέλω να το πιστέψω αυτό.
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 10:34:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Ακόμη δεν τους είπαν εκεί ότι αρκεί ο κωδικός χρώματος του αυτοκινήτου; Laughing

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν στις 5 ώρες έβαψαν και την αεροτομή.... χμμμ... βρε λες; Confused

Ακριβώς!!! Γι'αυτό το άφησα πέντε ώρες, για να πάρουν δείγμα χρώματος, να βάψουν και να τοποθετήσουν την αεροτομή. Κουφό δεν είναι να παίρνουν δείγμα χρώματος σε καινούριο αυτοκίνητο; Μήπως "ξεθώριασε" το χρώμα μέσα σε τρεις μέρες που το κυκλοφόρησα; Ή μήπως κάτι άλλο...........;;;;;; Λέω εγώ τώρα.............................................................. Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 10:42:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

amafic έγραψε:

Ακριβώς!!! Γι'αυτό το άφησα πέντε ώρες, για να πάρουν δείγμα χρώματος, να βάψουν και να τοποθετήσουν την αεροτομή.

Ρε πρώτο μάστορες και οι δύο σας . . . .
Το μόνο στραβό που έκαναν είναι που κράτησαν το αυτοκίνητο ενώ περίμεναν να την βάψουν και να την τοποθετήσουν αμέσως . . . . Λέτε αυτός στην υποδοχή που εκφράσθηκε ατυχώς να ήταν και ο βαφέας ?
Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 12:35:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

amafic έγραψε:
Vini έγραψε:

Ακριβώς!!! Γι'αυτό το άφησα πέντε ώρες, για να πάρουν δείγμα χρώματος, να βάψουν και να τοποθετήσουν την αεροτομή. Κουφό δεν είναι να παίρνουν δείγμα χρώματος σε καινούριο αυτοκίνητο; Μήπως "ξεθώριασε" το χρώμα μέσα σε τρεις μέρες που το κυκλοφόρησα; Ή μήπως κάτι άλλο...........;;;;;; Λέω εγώ τώρα.............................................................. Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Σου είπαν ψέματα ότι πήραν δείγμα χρώματος.

Εβαψαν την αεροτομή, την έβαλαν και σου έδωσαν το αυτοκίνητο. Και όλα αυτά σε 5 ώρες! ... Shocked
Απίστευτο...
Ελπίζω να αντέξει το χρώμα...
Κανονικά η αεροτομή πρέπει να μείνει 8 ώρες σε ακινησία σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μετά το "ψήσιμο του χρώματος στο φούρνο"...
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 13:29:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δυστυχώς δεν το κατέχω το επάγγελμα για να ξέρω αν όντως πήραν δείγμα χρώματος και πόσο θα έπρεπε να μείνει η αεροτομή βαμμένη πριν την τοποθετήσουν. Με την κοινή λογική μου, πιστεύω ότι δεν υπήρχε λόγος να μείνει μέσα το αυτοκίνητο. Είναι, όμως, γεγονός ότι στο εξουσιοδοτημένο που πηγαίνω κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ταλαιπωρήσουν τον πελάτη. Μπορώ να αναλύσω τις εμπειρίες μου ίσως σε ένα άλλο topic.
Αυτό που δεν μου ακούγεται λογικό, είναι να παίρνουν δείγμα χρώματος από καινούριο αυτοκίνητο για να βάψουν την αεροτομή. Είναι; Κι αν ναι, γιατί σε ίδιο αυτοκίνητο, λευκού χρώματος, αγορασμένο από φίλο τρεις μήνες πριν το δικό μου δεν πήραν δείγμα, παρα μόνο πήγε το αυτοκίνητο μια εβδομάδα μετά, τοποθέτησαν την αεροτομή (εννοείται βαμμένη), κι έφυγε;
Έτσι γίνεται άραγε με όλα τα καινούρια αυτοκίνητα;
Ή μήπως το αυτοκίνητο που αγόρασα είχε κατασκευαστεί κανα εξάμηνο πριν, ήταν εκτεθειμένο στο περιβάλλον και για να είναι σίγουροι ότι θα πετύχει το χρώμα πήραν καλού-κακού δείγμα;
Άλλωστε το χρώμα που διάλεξα δεν το έχω δει μέχρι σήμερα σε rallye, μόνο σε ένα gt και σκάφτομαι μήπως ήρθε με τα πρώτα rallye στην Ελλάδα, έτσι για να είναι ετοιμοπαράδοτο...;
Λέω εγώ τώρα βρε παιδιά, μια πονηρή σκέψη κάνω. Εσείς τί λέτε; Υπάρχει πιθανότητα να ισχύουν αυτά που σκέφτεται το βρώμικο μυαλό μου; Ή είναι όλα φυσιολογικά;
Πάντως το χρώμα το πέτυχαν και η ποιότητα της βαφής φαίνεται (με το μάτι) να είναι πολύ καλή.

Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 13:51:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μου σε οποιον σοβαρο φανοποιο αν πας θα παρει δειγμα και αυτος ή μαλλον καλλυτερα ο χρωματοπωλης θα σου φτιαξει χρωμα ιδιο μ αυτο του αυτοκινητου σου. Δεν αρκει ο κωδικος , εδω 2 ιδια αυτοκινητα να παρεις και να τα βαλεις διπλα διπλα απο το εργοστασιο και κοβει λιγο το ματι σου θα δεις οτι το χρωμα δεν ειναι ιδιο. Εννοειται οτι πρεπει να φτιαχτει το χρωμα
αλλιως αν το βαψεις κατευθειαν με το κωδικο θα ειναι αλλου για αλλου. Και δε το συζηταω για το ασημι μεταλλικο που αν καταλαβα καλα εχεις .... δε πρεπει να πετυχει μονο το τονο αλλα και την περλα ιδια ..........

Αυτα γιατι ειδα οτι σκεφτεσαι καπως αναποδα (οτι δλδ το χαν 6 μηνες στον ηλιο κ.τ.λ , που ειναι πιθανο δλδ γιατι μεχρι να τα πουλησουν τ αμαξια δε νομιζω οτι τα χουν στεγασμενα, και αν πεσεις σε καμια περιοδο οπως τωρα που δε πουλανε τιποτα ενα 6μηνο θα χει μεινει σιγουρα.... (αν και αυτο φιανεται απο το δελτιο αποστολης που λογικα σου δωσανε)
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Απρ 2009, 08:39:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ έχω άλλη ποιο σοβαρή ερώτηση.

Τις αεροτομές τις βιδώνουν χωρίς να βάλουν σιλικόνη μαύρη;

Εδώ σας θέλω ... Question Confused
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Απρ 2009, 08:54:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Εγώ έχω άλλη ποιο σοβαρή ερώτηση.

Τις αεροτομές τις βιδώνουν χωρίς να βάλουν σιλικόνη μαύρη;

Εδώ σας θέλω ... Question Confused

Τη δική μου τουλάχιστον την έβαλαν μόνο βιδωτή...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 16 Απρ 2009, 10:00:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mόνο βιδωτή;

Και εγώ αυτή την υποψία έχω για τη δική μου.
Πρέπει να την βγάλω και να βάλω σιλικόνη.

Ξέρεις τι σημαίνει το απλό βίδωμα ε;
Υποψήφιες σκουριές σε σύντομο χρονικό διάστημα και πιθανό χαλάρωμα της αεροτομής χωρίς να μπορείς να την βιδώσεις άλλο.

Κανονικά πρέπει να μπει σιλικόνη για:
1. Να κολήσει καλά η αεροτομή πάνω στο σασί
2. Να μην ξεβιδώνουν/ξελασκάρουν οι βίδες από τα πέρα-δώθε του αυτοκινήτου
3. Να μονώσει τις δύο τρύπες που ανοίγονται στο σασί ώστε να μην μαζεύεται υγρασία κάτω από την αεροτομή αλλά και εντός του αυτοκινήτου.

Θυμάμαι σε ένα άλλο αυτοκίνητο που είχα εργοστασιακή αεροτομή, μετά από 6 μήνες άρχισε η αεροτομή και κουνιόταν ... Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης