Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
vinman Γεν. Γραμματέας
407 2.0
Ένταξη: 21 Φεβ 2005 Δημοσιεύσεις: 4577
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 23:38:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
MEMsound έγραψε: | ...τουλάχιστον οι φωτοσοπιές είναι στο σωστό δρόμο...
ιδίως αυτή:
stevon έγραψε: | http://famillemartin.com.free.fr/photos/608.jpg |
Μου αρέσει πολύ  |
...και μένα...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
brz20 (Κωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 307 1.6 (16V) XSi (2004)
Ένταξη: 04 Οκτ 2005 Δημοσιεύσεις: 4519 Τόπος: Τρικαλα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 14 Σεπ 2007, 23:40:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αντε να μην αλλαξει τιποτα και να βγει ετσι.
Μου αρεσει παρα πολυ και ειναι πολυ πιο καλο(δυναμικες γραμμες-σχεδιαση)απο το 607.
The Ubuntu it's a way of life. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
PEUGEOT305 Μόλις έγραψα

Ένταξη: 11 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 6
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 11 Απρ 2009, 14:54:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tο peugeot 607 ηταν ενα πολυ καλο αυτοκινητο δεν νομιζω οτι εχανε σε σχεση με τα αντιστοιχα γερμανικα,ισως μονο σε σχσεη με τα πολυ ακριβοτερα μοντελα των Γερμανικων αυτοκινητων.Στο 607 μου αρεσαν πολυ το σχεδιο στα φωτα του ιδιωςτα τεραστια ωραιας σχεδιασης πισω φωτα.Ακομα το 607 ειχε ωςΓαλλικο ωραια σχεδιαση και διεφερε απο τα ακομψα κατα την δικη μου γνωμη Γερμανικα αυτοκινητα. Ο Αριθμος των 607 που εχω δει στην Αθηνα αλλα και στην επαρχια ειναι ελαχιστος . Το ιδιο συμβαινει και με αλλα ακριβα Γαλλικα μοντελα οπως το Peugeot 406 coupe, το RENAULT VEL SATIS μαλιστα ενω ερθε στην Ελλαδα η RENAULT μετα απο λιγα χρονια το κατηργησε απο τους καταλογους της στην Ελλαδα,το peugeot 407 coupe το CITROEN C6.Iδιως τa RENAULT VEL SATIS 407 COUPE KAI CITROEN C6 αυτα που εχω δει ειναι τοσα λιγα που μετριουντα στα δαχτυλα του ενος χεριου.
Δυστυχως ο περισσοτερος κοσμος αγοραζει με βαση αυτο που γινεται συνηθως και δεν δινει 50000 ευρω για α παρει ενα peugeot ή ενα CITROEN.υπαρχει αυτη ηλογικη και ετσι κατι τετοια αυτοκινητα εχουν ελαχιστες πωλησεις και περνανε στην αφανεια.
Βεβαια εγω εαν ειχα την δυνατοτητα την οικονομικη θα επαιρνα ενα EUGEOT 607 Ή ΕΝΑ CITROEN 6 Ή ENA PEUGEOT 407 COUPE.
Eκτος απο το τοι ειναι πολυ ομορφα αυτοκινητα ειναι και σπανια το να τα δει κανεις και οταν περνανε σιγουρα τραβανε το βλεμμα διοτι η οψη τουςναι σπαναιααφου δεν εμφνιζονται συχνα.Δεν ειναι οπωσ πχ ενα 206 που ενω ειναι ομορφο πια δεν τραβαει τα βλεματα για το λογο οτι το ματι του καθενος μας το εχει συνηθισει ,το ξερει και εχει δει παμπολες φορες σαν κι αυτο. Aντιθετα τα αυτοκινητα που προανεφερα τραβανε το βλεμμα γιατι εινα αγνωστα εντλως δεν τα εχει συνηθισει το ματι μας.Με συναδελφο που οδηγουσαμε με το εππαγγελματικο αυτοκινητο ειδε μια μερα ενα peugeot 407coupe πολυ σπανιο, αμεσως τραβηξε το αγνωστο σχεδιο το ματι του και με ρωτησε τι αυτοκινητο ηταν.Μαλιστα μεχρι να πλησιασουμε με ρωτησε οχι τι μοντελο ηταν αλλα τι μαρκα αυτοκινητου η τοσο αγνωστο ηταν και ο συναδελφος παρολο που ηξερε απο αυτοκινητα. Ακομα με ενα φιλο που και αυτος ασχλιεται με αυτοκινητα και ξερει περιμεναμε σε σταση και περασε ενα CITROEN C6 και αυτος το ιδιο.Στην αγνωστη οψη τησ C6 ρωτησε οχι τι μοντελο ηταν το αυτοκινητο που περασε αλλα τι μαρκα ηταν.
Κατα την γνωμη μου μπραβο σε ολους αυτους αυτους τους ανθρωπους που δινουν 40000 50000 60000 ευρω για να παρουν ena PEUGEOT 607 ENA PEUGEOT 407 COUPE ΕΝΑ CΤΡΟΕΝ C6.MΠΡΑΒΟ που δινουν τοσα λεφτα για να παρουν ενα ακριβο αυτοκινητο ειτε επειδη αγαπουν την συγκεκριμενη μαρκα ειτε επειδη θελουν να ξεχωριζουν και που δεν αγοραζουν με την λογικη: δεν δινω τοσα λεφτα για να παρω ενα peugeot ή ενα CITROEN
Aς ελπισουμε οτι το νεο 608 θα παει καλυτερα στις πωλησεις που μου φαινεται λιγο δυσκολο |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|