PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Κλειδί με remote control εφεδρικό...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 13:50:45    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Κλειδί με remote control εφεδρικό... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tελικά αυτό το 207 συνέχεια στη πρίζα με έχει ...

Έχει βγάλει κανείς δεύτερο κλειδί με τηλεχειρισμό, αυτό το περίεργο που είναι flip (που κλείνει με κουμπί) ...;...;

Πρέπει να βγάλω υποχρεωτικά ... γιατί ο συναγερμός μας έβαλε φωτιές αντί να μας τις σβήσει ... Sad Exclamation Sad
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 15:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Κλειδί με remote control εφεδρικό... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
Tελικά αυτό το 207 συνέχεια στη πρίζα με έχει ...

Έχει βγάλει κανείς δεύτερο κλειδί με τηλεχειρισμό, αυτό το περίεργο που είναι flip (που κλείνει με κουμπί) ...;...;

Πρέπει να βγάλω υποχρεωτικά ... γιατί ο συναγερμός μας έβαλε φωτιές αντί να μας τις σβήσει ... Sad Exclamation Sad

αχ τι μου θυμισες...απο τον γεναρη το κλεισα το χα παρει ιουνιο το 2ο κλειδι...ειχε μια αναμπουμπουλα τοτε με τα κλειδια...
θελει ταυτοτητα κ τα serial απο τα κλειδια...
σχεδον 100 παει το κλειδι κ 10-15 ο προγραμματισμος του....οπου πρεπει να πας το αμαξι εκει με τα αλλα τα κλειδια μαζι για μερικα λεπτακια
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 15:52:29    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Κλειδί με remote control εφεδρικό... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
αχ τι μου θυμισες...απο τον γεναρη το κλεισα το χα παρει ιουνιο το 2ο κλειδι...ειχε μια αναμπουμπουλα τοτε με τα κλειδια...
σχεδον 100 παει το κλειδι κ 10-15 ο προγραμματισμος του....οπου πρεπει να πας το αμαξι εκει με τα αλλα τα κλειδια μαζι για μερικα λεπτακια

αχά! ενδιαφέρον αυτό!

Πρέπει να το κλείσω άμεσα, μπας και το πάρω δηλαδή σε δυο-τρεις μήνες.
Την άλλη βδομάδα θα το κανονίσω.
Την "ταυτοτητα κ τα serial απο τα κλειδια..." πρέπει να τους τα πάω τώρα; Question
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 16:14:06    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 - Κλειδί με remote control εφεδρικό... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
android έγραψε:

αχά! ενδιαφέρον αυτό!

Πρέπει να το κλείσω άμεσα, μπας και το πάρω δηλαδή σε δυο-τρεις μήνες.
Την άλλη βδομάδα θα το κανονίσω.
Την "ταυτοτητα κ τα serial απο τα κλειδια..." πρέπει να τους τα πάω τώρα; Question

και την αδεια του αυτοκινητου απ οτι θυμαμαι ηθελε για να γινει η παραγγελια...παρε καλυτερα ενα τηλ. πριν πας να σου πουν τι ακριβως χρειαζεται για παραγγελια γιατι περασε και 1μιση χρονος απο τοτε Laughing
τοτε που θελα εγω ειχαν ενα μπερδεμα με τα κλειδια παντως γι αυτο περιμενα τοσο
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 20:29:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. Φωτοτυπία ταυτότητας
2. Βεβαίωση που δηλώνουμε ότι το αυτοκίνητο είναι δικό μας και ότι ζητάμε δεύτερο κλεδί με τηλεχειρισμό.
3. Φωτοτυπία αδείας κυκλοφορίας
4. Τα κλειδιά με το κωδικό / σειριακό αριθμό
5. 120euro (η τιμή παίζει, μπορεί να είναι και παραπάνω)

Παραλαβή σε 20 μέρες...

Δεν αξίζει τελικά για ενα κλειδί. Με ένα κόστος παραπάνω βάζω άλλο καλύτερο συναγερμό και μου δίνουν ξεχωριστά remote controls ...
Επιστροφή στην κορυφή
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 20:47:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχω δυο κλειδια τετοια καινουργια εξτρα... αμα το βιαζεσαι μπορω να σε εξυπηρετησω στειλε μου πμ.
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 20:52:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vini έγραψε:
1. Φωτοτυπία ταυτότητας
2. Βεβαίωση που δηλώνουμε ότι το αυτοκίνητο είναι δικό μας και ότι ζητάμε δεύτερο κλεδί με τηλεχειρισμό.
3. Φωτοτυπία αδείας κυκλοφορίας
4. Τα κλειδιά με το κωδικό / σειριακό αριθμό
5. 120euro (η τιμή παίζει, μπορεί να είναι και παραπάνω)

Παραλαβή σε 20 μέρες...

Και παραπονιόμαστε για τη γραφειοκρατία στις δημόσιες υπηρεσίες Mad . Εντάξει για τα 1,3,4, τη βεβαίωση τί τη θέλουν Shocked ; Αυτοί δεν μας το πούλησαν; Πάλι καλά που δεν ζητάνε φορολογική ενημερότητα και τα 120 ευρω σε παράβολα του δημοσίου Evil Evil Evil .

Επιστροφή στην κορυφή
rubal 
Μέλος
Μέλος

207 THP

Ένταξη: 05 Δεκ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 20:53:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια απλα πας σε μια αντιπροσωπεια με το αμαξι και μια καρτουλα με τον κωδικο (που εμενα μου την εδωσαν οταν το πηρα) για τον προγραμματισμο.

5 λεπτα δουλεια ειναι...
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 08:53:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι 5 λεπτά;

Και εγώ σε αντιπροσωπεία πήγα και σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

amafic έγραψε:
... τη βεβαίωση τί τη θέλουν Shocked ; Αυτοί δεν μας το πούλησαν; ....

Aπό ότι μου είπαν την θέλει η LION Hellas. Θέλει χαρτί από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη ότι ζητά κλειδί και ότι είναι ο ίδιος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου.

Φοβούνται λέει ότι μπορεί να το ζητήσει το κλειδί κάποιος άλλος.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 08:55:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

rubal έγραψε:
εχω δυο κλειδια τετοια καινουργια εξτρα... αμα το βιαζεσαι μπορω να σε εξυπηρετησω στειλε μου πμ.

Σε ευχαριστώ αλλά θεωρώ το κόστος μεγάλο για ένα κλειδί.

Προτιμώ να βάλω έναν άλλο συναγερμό ...
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Απρ 2009, 19:40:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αλλη λυση ειναι να παραγγειλησ κλειδι που δεν ειναι χαραγμενο και να πασ σε ενα κλειδαρα να σου το χαραξει (μαζι με το εφεδρικο),και μετα να πασ στην αντιπρωσοπια και να στο προγραματισουν συνολικο κοστοσ 80 ευρο και χωρισ
υπευθυνεσ δηλωσεισ κ.λ.π. και χρονοσ αναμονησ το πολυ 5 μερεσ αφου ακοπα κλειδια υπαρχουν στην ελληνικη αντιπρωσοπια .αυτο ειχα κανει οταν εσπασα το κλειδι μου :idea

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Απρ 2009, 20:14:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε αλλες μαρκες περναν τις 200αρες τετοια κλειδια
Επιστροφή στην κορυφή
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Απρ 2009, 20:39:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμενα δε μου εδωσαν καμια καρτα που διαβαζω παραπανω και επειδη ρωτησα τη μερα που το πηρα μου παν οτι δε δινουν , αν θελω θα παω με ταυτοτητα και αδεια για να μου βγαλουν.....

Και τα serial ποια ειναι ? Αυτα που γραφει στο κλειδι με ενα αυτοκολλητο ?
και οταν ξεκολησει το αυτοκολητο τι κανεις δλδ.....

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mathanas στις Τετ 08 Απρ 2009, 21:29:19, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Απρ 2009, 21:12:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mathanas έγραψε:
Εμενα δε μου εδωσαν καμια καρτα που διαβαζω παραπανω και επειδη ρωτησα τη μερα που το πηρα μου παν οτι δε δινουν , αν θελω θα παω με ταυτοτητα και αδεια για να μου βγαλουν.....

Και τα serial ποια ειναι ? Αυτα που γραφει στο κλειδη με ενα αυτοκολλητο ?
και οταν ξεκολησει το αυτοκολητο τι κανεις δλδ.....

Δεν σε νοιαζει αν ξεκολλησει γιατι γραφει τα ιδια με την καρτα που ΕΠΡΕΠΕ να σου ειχαν δωσει...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Απρ 2009, 21:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχουν κάρτες immobilizer πλέων τις έχουν καταργήσει όπως και να σου βγάλουν καινούργια επίσης έχει καταργηθεί.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
mathanas 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

207 rallye 2009

Ένταξη: 08 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Απρ 2009, 21:28:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Δεν έχουν κάρτες immobilizer πλέων τις έχουν καταργήσει όπως και να σου βγάλουν καινούργια επίσης έχει καταργηθεί.

Με τι καρτα αυτο μου παν οτι δε δινουν (και ελπιζω να ναι ετσι) αλλα οταν λες "...και να μου βγαλουν καινουργια επισης εχει καταργηθει" τι κλειδια?
και αμα το χασω τι κανω δλδ? Question Question
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Απρ 2009, 21:34:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την κάρτα με των κωδικό του immobilizer που έδιναν παλιά με τα κλειδιά του αυτοκινήτου τώρα δεν την δίνουν.
Ο κωδικός είναι περασμένος μέσα στο σύστημα τις Peugeot και μόνο από εκεί μπορείς να των πάρεις ένα των χρειαστείς π.χ. για να βγάλεις και άλλο κλειδί.
Έτσι και αλλιώς για να σου διαβάσουν τα κλειδιά στην Peugeot θα πας.
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Απρ 2009, 08:28:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

IAKOVOS έγραψε:
Αλλη λυση ειναι να παραγγειλησ κλειδι που δεν ειναι χαραγμενο και να πασ σε ενα κλειδαρα να σου το χαραξει (μαζι με το εφεδρικο),και μετα να πασ στην αντιπρωσοπια και να στο προγραματισουν συνολικο κοστοσ 80 ευρο και χωρισ
υπευθυνεσ δηλωσεισ κ.λ.π. και χρονοσ αναμονησ το πολυ 5 μερεσ αφου ακοπα κλειδια υπαρχουν στην ελληνικη αντιπρωσοπια .αυτο ειχα κανει οταν εσπασα το κλειδι μου :idea

που θα βρεις κλειδί τύπου flip?

Question

Στο ebay τα πουλάνε αυτά 30euro !...!

Μπορώ να φτιάξω απλό κλειδί;;;;; Question

Θα με βόλευε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!
Στο συνεργείο μου είπαν ένα ΞΕΡΟ ΟΧΙ χωρίς καν να ρωτήσουν ή να το ψάξουν ... Sad

Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Απρ 2009, 20:34:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω απο αντιπροσωπια το παραγγειλα

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Απρ 2009, 08:58:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα ίδια ισχύουν και για μή flip κλειδί του 206 ε? εχω μονο ενα και θελω για παν ενδεχόμενο να βγαλω ενα δεύτερο..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης