PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Aπορείες για anti lag

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ChrisR (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye

Ένταξη: 11 Ιαν 2009
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 22:51:57    Θέμα δημοσίευσης: Aπορείες για anti lag Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά!
Γνωρίζεται εάν γίνεται να τοποθετήσουμε το anti lag στα 207 μας?
Το έχει δουλέψει κανείς?Από όσο έχω μάθει βοηθάει πολύ στις εκκινήσεις και στης αλλαγές Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 23:17:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σκοπος του ειναι να μην σταματα καθολου η τουρμπινα να γυριζει ωστε να αποφευγεται το lag..απ οτι ξερω ομως καταπονει πρωτιστως την τουρμπινα και τον καταλυτη...αν ασχολεσαι διαρκως με κοντρες και το εχεις σαν 2ο αμαξι τοτε οκ..αλλιως καλυτερα να επενδυσεις αλλου τα λεφτα............

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
ChrisR (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 23:56:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γνωρίζεις αν γίνεται να το εγκαταστήσω στο 207 μου?χρειάζεται κάτι έξτρα?
πιστεύω αξίζει σε κάποιο άνοιγμα να το δουλέψεις... τώρα αυτό θα μου πείς γνώμες είναι Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 00:54:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλαρακι δεν λεει να βαλεις αντιλαγκ σε πολιτικο αμαξι. Θα το καταστρεψεις. Αλλωστε αν ηθελες αμαξι για κοντρες κακως πηρες 207... Το αμαξι δεν ειναι για κοντρες..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 06:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στην κοντρα ΔΕΝ χρειάσεσαι αντιλαγκ γιατι εισαι "σανιδα" συνέχεια
αντιλαγκ εχουν τα αγωνιστικα τουμπαμαξα τα οπόια θελουν σε κάθε "ασε" που κανουν (ειτε για στροφη, ειτε για καποιο S, κλπ κλπ) να μην ξεφουσκώσει η τουρμπινα και αργισει να ξαναγεμισει (αερα) χανοντας ετσι χρόνο.

αυτο που ενδεχομένως θες για καλήτερες εκκινησεις ειναι ενα "λαντς κοντρολ" που θα σου στο "φαναρι" πριν ξεκινησεις εσυ θα εσαι μεν "σανιδα" αλλα αυτο δεν θα αφηνει τις στροφες να ανεβουν πάνω από ενα συγκεκριμενο σημείο (το οποιο θα ορισεις εσυ) προκειμένου να εχεις το δυνατο λιγότερο σπινιαρισμα

πάντως καλο θα ηταν να εχεις κι ενα μπλοκε για τετοιες εκκινησεις...

(υ.γ μαλλον πήρες λάθος αμαξι για κοντρες αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο)

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 09:22:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
σ
αντιλαγκ εχουν τα αγωνιστικα τουμπαμαξα τα οπόια θελουν σε κάθε "ασε" που κανουν (ειτε για στροφη, ειτε για καποιο S, κλπ κλπ) να μην ξεφουσκώσει η τουρμπινα και αργισει να ξαναγεμισει (αερα) χανοντας ετσι χρόνο.

Γιατι σε κοντρα δεν αφηνεις στην αλλαγη??

Δεν ειναι ολοι καφροι σαν μερικους μερικους...... Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 09:50:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχει καμια σχεση το "ασε" της αλλαγης ταχυτητας με το "ασε" σε μια στροφή.

ανεξάρτητα με το αν εισαι "μερικος-μερικος" η οχι Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
ChrisR (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 11:34:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχήν ευχαριστώ για της απαντήσεις!
Δεν είπα ότι το αμάξι το πήρα για κόντρες αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι άμα θέλω να κάνω δεν θα κάνω...δλδ όσα αμάξια είναι με πρόγραμμα και άλλα τα βάλανε έτσι?Ο καθένας το χαίρετε διαφορετικά...
Στο θέμα μας τώρα, από ότι κατάλαβα πιο πολύ κακό θα μου κάνει παρά καλό....καλύτερα να τα δώσο πουθενά αλλού!
Ευχαριστώ και πάλι Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 11:37:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοειται οτι καπου αλλου ειναι καλητερη επενδυση....Ενα water injection ειδηκα τωρα που καλοκαιριαζει κιολας..... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ChrisR (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 21:51:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

η επόμενη κίνηση είναι το πρόγραμμα, μετά βλέπουμε Wink
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 23:11:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χρήστο, το antilag βασίζεται στο ότι γίνεται καύση μέσα στην πολλαπλη εξαγωγής αντί για μέσα στον κινητήρα για να παραχθουν αρκετά καυσαέρια και να σπουλάρει η τουρμπίνα.

Οι πολλαπλές εξαγωγής και οι τουρμπίνες με τις οποίες δουλεύεις αντι-λαγκ έχουν διάρκεια ζωής 1-2 αγώνες το πολύ, γιατί λόγω των εξαιρετικά μεγάλων θερμοκρασιών τρυπάνε/ραγίζουν. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία όταν τρέχεις σε αγωνες.

Σε ένα αυτοκίνητο όπως το 207, που το τούρμπισμα είναι σχεδόν ακαριαίο εκτος κι αν είσαι κάτω από τις 2000rpm, το αντιλαγκ είναι εντελώς άχρηστο.

Αν είχες κανένα γουρούνι που τουρμπίζει στις 5000rpm, τότε θα είχε νόημα.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ChrisR (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Απρ 2009, 23:18:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ευχαριστώ Στέλιο!
Πάλι καλά που δεν πέταξα τα χρήματα σε κάτι άχρηστο για το 207 μου Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Απρ 2009, 00:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχας για να μπει αντιλαγκ δεν πρεπει να μπει εγκεφαλος που να εχει αυτη τη δυνατοτητα, αρα λεμε 2000 μινιμουμ με το καλημερα?
(ακαδημαικο το ερωτημα εχω δει τις απαντησεις για το 207)
Παντως σε εβο που με εχουν κανει βολτα κ ειχε αντιλαγκ ηταν αλλο πραγμα.μαλιστα ειχε διακοπτακι που το ενεργοποιουσε-απενεργοποιουσε.

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Απρ 2009, 07:55:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
MEMsound έγραψε:
σ

Γιατι σε κοντρα δεν αφηνεις στην αλλαγη??

Δεν ειναι ολοι καφροι σαν μερικους μερικους...... Laughing Laughing Laughing Laughing

εγω κανε ασε. απλα ειμαι τοσο γρηγορος που δε το παιρνεις εσυ χαμπαρι
Επιστροφή στην κορυφή
ChrisR (Χρήστος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

207 rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Απρ 2009, 08:47:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λευτέρη δεν χρειάζεται να μπεί εγκέφαλος!
Είναι 170-180 ευρώ το αντι λαγκ και ότι σου πάρει ο ηλεκτρολόγος.
Επιστροφή στην κορυφή
Pugobios (Costantin)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 2 με ralloμοτερ!!!

Ένταξη: 25 Μάϊ 2006
Τόπος: κατω απο τη ραμπα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Απρ 2009, 15:04:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θέλει μεγάλη υποδομή το antilag δν είναι απλό βαλβίδες εξαγωγές τουρμπίνες κτλ τασ παίρνεις στο χέρι για πλάκα...

Spritmonitor.de
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
blaze ocean 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic

Ένταξη: 12 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 11 Μάϊ 2009, 23:24:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε τετοιο αμαξι δε χρειαζεται.ουτε σε κοντραδικο,δε βοηθαει καπου...μονο για καποιο αρκετα δυνατο αμαξι που προοριζεται για στριψιμο Rolling eyes βεβαια μετα πας για γερο κοστουμακι στο μοτερ αλλα μπρος στους χρονους τι ειναι μερικα χιλιαρικα??...παντως το 207 νομιζω εχει μεταβλητη γεωμετρια στο τουρμπο οποτε ετσι κι αλλιως το αντι λαγκ ειναι λιγο "αχρηστο" Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Lefter1s RC 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 RC κάποτε

Ένταξη: 22 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάϊ 2009, 01:01:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

-Ασχετο αλλα για να μην ανοιξω αλο θεμα χωρις να χρειαζεται..
Γινεται να τοποθετηθει Launch Control στα κουβαδακια μας?
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 12 Μάϊ 2009, 01:08:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει το WOT ενα παραλληλο εγκεφαλακι που ομολογουμενως κανει πολυ καλη δουλεια με κοστος περι τα 250Ε. παρεχει λειτουργεια launch control και flat shift. δεν ξερω αν εχει βγει ακομα για 207 παντως σε mini μπαινει και σε ολα τα vag...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
rallos180 (nikos)
Μέλος
Μέλος

205 t16 evo 2

Ένταξη: 27 Απρ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 18 Μάϊ 2010, 21:25:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα παντωσ μαρεσει ο ηχοσ οταν μπαινει το αντιλαγ .. επισησ τα φλογιδια που πεταει απτη εξατμιση το αμαξι
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης