PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Περιμετρική Ναυπάκτου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Απρ 2009, 20:57:58    Θέμα δημοσίευσης: Περιμετρική Ναυπάκτου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά προσέξτε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ όσοι κινείστε στην περιμετρική της Ναυπάκτου. Συγκεκριμένα, κατεβαίνοντας με κατεύθυνση προς το Αντίρριο και λίγα μέτρα πριν το πρώτο φανάρι που συναντάμε (διασταύρωση με τον παλιό δρόμο που περνάει μέσα από τη Ναύπακτο), έχει καθιζήσει το οδόστρωμα και έχει δημιουργηθεί ένα πολύ επικίνδυνο σκαλοπάτι σε όλο το πλάτος του δρόμου Shocked . Είχα την ατυχία(Wink να το περάσω με αρκετά για εκείνο το σημείο χλμ, αφού μόλις 100 μέτρα πριν είχα προσπεράσει ένα φορτηγό και δεν είχα ορατότητα. Ακούστηκε ένας τρομακτικός θόρυβος και ένιωσα το αυτοκίνητο να σηκώνεται στον αέρα. Ειλικρινά πίστεψα ότι το διέλυσα, ωστόσο μετά από αρκετά χλμ δεν έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο. Πάντως, έχουν βάλει κορίνες δεξιά κι αριστερά του δρόμου και μια πινακίδα ταχύτητας (αν θυμάμαι καλά 20χλμ/ωρα). Βλέπετε στην Ελλάδα μας έχουν μάθει να αγνοούμε και τις κορίνες και τα όρια ταχύτητας, αλλά στην προκειμένη περίπτωση μην τα αγνοήσετε καθόλου. Είναι πραγματικά πολύ επικίνδυνο σημείο μέχρι να το φτιάξουν (αν το φτιάξουν ποτέ) Evil .

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
abaleo (stathis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Pug 206 1.6 (16V) GTi (2005)

Ένταξη: 04 Οκτ 2006
Τόπος: Καλλιθέα - Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 17:25:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και να ήτανε το μόνο σημείο-τάφος...
ιδιαίτερη προσοχή θέλει γενικά αυτή η περιμετρική γιατί παρόλο που μοιάζει ιδανικός δρόμος για d1gp, οι στροφές της σε πετάνε χωρίς να το καταλάβεις...

---
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ghost Dog (John Φυστίκης)
Ταμίας
Επίσημο Μέλος

206 wRC + 2008 allure 1.2 puretech 130

Ένταξη: 18 Ιούν 2002
Τόπος: Μερικεεές στροφές μπροστά...(\στη χωρα που γεννηθηκε ο πολιτισμος)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 18:35:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την "λοκαρα" τωρα που ειχα παει Γιαννενα.... Eek
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 21:01:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

abaleo έγραψε:
και να ήτανε το μόνο σημείο-τάφος...
ιδιαίτερη προσοχή θέλει γενικά αυτή η περιμετρική γιατί παρόλο που μοιάζει ιδανικός δρόμος για d1gp, οι στροφές της σε πετάνε χωρίς να το καταλάβεις...

+1

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 10:54:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φαντάσου να είσαι με μηχανή. Pale Pale

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 11:02:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Φαντάσου να είσαι με μηχανή. Pale Pale

Δεν θέλω να το σκέφτομαι...

Επιστροφή στην κορυφή
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούν 2009, 12:19:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ
Δεν υπαρχει και η καλυτερη αποκλιση...
Ο αδερφος μου προπερσυ είχε αφήσει ενα megane σε μια... Mόνο το στερεοφωνικο και τα καθίσματα γλυτώσανε....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούλ 2009, 11:45:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν λίγες μέρες πέρασα από την περιμετρική Ναυπάκτου και η καθίζηση που αναφέρω πιο πάνω δεν υπάρχει πλέον Very happy
Όσον αφορά τις στροφές, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι μέσα στον επόμενο αιώνα (τουλάχιστον) οπότε θέλει προσοχή Shocked

Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούλ 2009, 14:10:39    Θέμα δημοσίευσης: Περιμετρική Ναυπάκτου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

amafic έγραψε:
Πριν λίγες μέρες πέρασα από την περιμετρική Ναυπάκτου και η καθίζηση που αναφέρω πιο πάνω δεν υπάρχει πλέον Very happy
Όσον αφορά τις στροφές, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι μέσα στον επόμενο αιώνα (τουλάχιστον) οπότε θέλει προσοχή Shocked

Ναι δεν ξέρω τι ειδους πισσα βαλανε αλλα ακόμα και εμεις που τον έχουμε ψιλοσυνηθησει θα έλεγα οτι γλυστράει στις στροφες αν μπεις με καποια χολιομετρα ,οχι πολλα. Very happy
Παντως θέλει προσοχη τους τελευταιους μηνες χαθηκαν καποιες ζωες εκει(Μηχανακια κυριως).

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούλ 2009, 12:56:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου είχαν τρυπήσει 2 λάστιχα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ εκεί πέρσι το καλοκαίρι και χρειάστηκα πλατφόρμα να με φορτώσει!

Λέτε αυτό το δρόμο να τον είχε εγκαινιάσει ο Μητσοτάκης??????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούλ 2009, 14:27:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ultra-one έγραψε:

Λέτε αυτό το δρόμο να τον είχε εγκαινιάσει ο Μητσοτάκης??????? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Μήπως ο Μανθος-Τακης??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ultra-one (Χάρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 GTi 2004 Blue Recife :)

Ένταξη: 13 Οκτ 2004
Τόπος: Αθήνα Κέντρο Σταθμός Λαρίσης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Ιούλ 2009, 19:07:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
ultra-one έγραψε:

Μήπως ο Μανθος-Τακης??? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Παίζει και αυτό!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχα Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl

Επιτέλους το 206 μου άρχισε να γίνεται αυτοκίνητο Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης