PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Σκούπα, χταπόδι εξαγωγής και τελικό σε 206 1.4 8V
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 15:42:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΡΩΤΗΣΗ, στις φωτο που εχεις πανω και φενεται τυλιγμενο το χταποδι, βλεπω πλαστικό φίλτρο λαδιου, δεν το αλλαξες? γιατι στο φορουμ τα παιδια προτεινουν αλαγη του πλαστικου με μεταλικο γιατι απο την θερμοκρασια του χταποδιου τρυπάει το πλαστικό..

Αλλα σκεφτομαι εγω τωρα, αν βαλεις τετοια ταινια στο χταποδι ΚΑΙ στο φιλτρο (για μονοση απο την εξωτερικη θερμοτητα) δεν θα την παλέψει το φίλτρο\?? Για να μην κανουμε ολοκληρη πατεντα μεταφορα πιο πίσω του φιλτρου λαδιου και αντικατασταση με μεταλικο...

ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ γιατι δεν απαντησε κανεις..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 19:25:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τούβλο:

ΔΕΝ θα βάλεις καμία ταινία.

Θα βάλεις ένα φίλτρο λαδιού από 106 και ξεχνάς και τα επινικελοπαπαρόματα.

Το πουρί θα στο καθαρίσει ο εξατμισάς με δικά του εργαλεία.

Τελείωνε και βάλ'το, κοντεύεις 1μιση χρόνο! Evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 23:37:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

του 106 θελει ολοκληρη μανουρα ρε, πρεπει να μπει σε αλλη θεση κτλ.. να κλεισεις την τρυπα που αφηνει το κανονικο κτλ. ποιο απλο δεν ειναι να μονόσεις το υπάρχον?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 00:12:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όχι τούβλο μου, όχι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 08:39:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kai blepv allien hack Kαι λεω παλι κατι ωραιο θα ρωταει... τελικα επεσα μεσα Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 10:53:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γιατι ρε φορτονετε? μια εύλογη ερώτηση εκανα!
αν μονοθεί το πλαστικό φίλτρο δεν θα αντεξει να μην λιώσει απο τις θερμοκρασίες? τοσο περίεργο ειναι αυτο που ρωτάω?

Και αν μου απαντησετε οχι οπως μου λετε τουλάχιστον δικαιολογείστε το!

Λετε οχι επειδη ολοι το κάνουν με αλλαγή του φίλτρου μεμεταλικο? ή επειδη ξερεται οτι οντως δεν θα αντεξει και παλι θα λιώσει ακομα και μονομενο, ή επειδη δεν χοράει το ραλκοχταποδο αν δεν φυγει απο κει το πλαστικο?

Ενα "οχι τουβλο μου" δεν ειναι και μαμώ τις εμπεριστατομενες ή επεξηγηματικη απαντηση!! Wink

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
307__:)(dimitris) 
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 307 1.6 black

Ένταξη: 07 Σεπ 2004
Τόπος: agrinio

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 11:55:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:
αν μονοθεί το πλαστικό φίλτρο δεν θα αντεξει να μην λιώσει απο τις θερμοκρασίες? τοσο περίεργο ειναι αυτο που ρωτάω?

Λετε οχι επειδη ολοι το κάνουν με αλλαγή του φίλτρου μεμεταλικο? ή επειδη ξερεται οτι οντως δεν θα αντεξει και παλι θα λιώσει ακομα και μονομενο, ή επειδη δεν χοράει το ραλκοχταποδο αν δεν φυγει απο κει το πλαστικο?

Ενα "οχι τουβλο μου" δεν ειναι και μαμώ τις εμπεριστατομενες ή επεξηγηματικη απαντηση!! Wink

Kαι δεν χωραει το ραλλοχταποδο γιατι βρισκει αλλα και να χωραγε θα το μονωσεις το φιλτρο δεν θα το ξαναλλαξεις ποτε Question Αλλιως μονωσε ξεμονωσε καθε φορα που θα αλλαζεις φιλτρο Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 12:12:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

Η συνταγή είναι μια.

Ραλλοχτάποδο με μεταλλικό φίλτρο λαδιού από 106.

Αν θες την ακολουθείς, αν δεν θέλεις, κάνεις ότι μαλ***α νομίζεις.

Ύστερα από αρκετά πράγματα που πλέον έχουν γραφθεί άπειρες φορές, καταντάει αηδία να τα ξαναγράφουμε, επειδή βαριέσαι να ψάξεις.

Οπότε το "όχι τούβλο μου" είναι και γα** τις εμπεριστατωμένες και πλήρως επεξηγηματική απάντηση Love

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 12:25:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αποφασίστε ρε
με "μ" ή με "γ"
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 13:50:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

file hack.eπειδη ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ και οσο και να παλευεις δε θαβγαλεις ποτε ακρη. βρες ενα εξατμισα πουνα εχει ξανακανει τετοια μετατροπη και πηγαινε να στο κανει. ή βρες ενα μηχανικο παρατησε το και τραβα παρτο ετοιμο (σιγουρα παγκχελ και προφητης θα μπορει να το αναλαβει) και μη το κουραζεις αλλο. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 17:59:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
file hack.eπειδη ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ και οσο και να παλευεις δε θαβγαλεις ποτε ακρη. βρες ενα εξατμισα πουνα εχει ξανακανει τετοια μετατροπη και πηγαινε να στο κανει. ή βρες ενα μηχανικο παρατησε το και τραβα παρτο ετοιμο (σιγουρα παγκχελ και προφητης θα μπορει να το αναλαβει) και μη το κουραζεις αλλο. Cool

+100000000000000000000000000000000000000!!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 18:56:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

Ενα "οχι τουβλο μου" δεν ειναι και μαμώ τις εμπεριστατομενες ή επεξηγηματικη απαντηση!!
Wink

Καλα δε σε ξαναλέμε τουβλο...ζωον ε ζωον Laughing

Ελα συνεργειο να σου λυθουν οι αποριες.Αφου ξερεις οτι ειναι τυφλοσουρτι τα 206,τι καθεσαι και πηζεις?
Εξατμιση απο 106,ενα σετ λαιτ εκκ,μια εισαγωγη σ2,ελατηρια βαλβ και σαλεξ.
Μετα το χαος.

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 08 Απρ 2009, 13:04:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απλος ετυχε να παω για μικροσυγκοληση στον Κενταυρο εξατμίσεις. και καθος περιμενα μου ειπε οτι μπορει να κανει το κοψε ραψε στο διχαλο του 106 για να βαλει ολο το χταποδι-διχαλο καταλυτη 106 στο δικο μου. απλος του ειπα για το φιλτρο και μου ειπε οτι θα πρεπει να το αλλαξει μηχανικος αυτο πρωτα..

ελεγα μπας και με μια μονοση την γλύτωνα..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 13:08:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ηρθε η ώρα να μπει η εξάτμιση του 106 στο 206 μου.

έχω 2 ερωτήσεις,

Εχω το χταπόδι και το δίχαλο.

1. να βάλω μεταχειρισμένο καταλύτη απο 106? ή να παω να βρώ καποιον αλλον μεταλικό μεταχειρα? εχουν διαφορά σε επιδώσεις? και του 106 έμαθα ειναι αρκετά ελευθερος.

2. Πρωτα πρεπει να παω στον μηχανικό να μου βάλει το μεταλικό φιλτρο λαδιών του 106. ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ και τα μικρο ανταλακτικα απο την αντιπροσωπία ή ο μηχανικός θα τα πάρει μονος του? μην με φαει εκει?

3. απο τον καταλύτη και πίσω τι σωλήνα να βάλω? όσο ειναι ο σωλήνας τουδιχάλου & του καταλύτη του 106? ή να τον μεγαλώσω? τελικό και μεσαιο θα βάλω 2 custom made που μου χάρησε ενας φίλος, δεν μπαιναν στο δικό του τελικά.

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 13:25:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1. Να βάλεις καινούριο καταλύτη παλιόγυφτε.

2. Να πας να τα πάρεις μόνος σου και να του τα δώσεις χέρι με χέρι.

3. Να κρατήσεις την διάμετρο του εργοστασιακού σωλήνα.

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 14:05:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Ο ΣΤΙΒΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!!

εισαι αρρωστος βρε??

Thanks παντως!! πραγματικα την ευχαριστήθηκα την απαντηση σου.!! Laughing
μια διευκρινηση μονο, ενας μεταλικός καταλυτης με του 106 τον μαμα εχουν διαφορές σε αποδοση?

ΥΓ. και ουτε μια βρυσιά !! μπραβο του! το κεντρο αποτοξίνωσης και επανενταξης που τον εστειλα επιασε τοπο!! Laughing Cool

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 14:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το κακό είναι πως έτσι απλά όπως σου τα είπε δεν θα καταλάβεις τίποτα και πάλι του κεφαλιού σου θα κάνεις... Exclamation

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 14:44:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γιατι ρε? το 2 & το 3 ειναι οκ, χερι με χερι θα ειναι καλύτερα για να ειμαι σίγουρος οτι δεν θα φουσκώσει τιμές και οτι θα ειναι οριτζιναλ τα ανταλακτικά.

και για να λέει να κρατήσω τον εργοστασιακό σωλήνα κατι θα ξερει
(εχει κανενας αντιρηση?)

μονο για τον καταλύτη εχω την απορία που έθεσα, και επειδή δεν ψηνομαι να δώσω και 400Ε για καινούριο βρίσκω κάτι μεταχείρες απο 106 με 100Ε...

ΥΓ. ξερει κανεις τους κωδικούς του φίλτρου λαδιου του 106 (και οτι αλλο μικρο φλάντσες θα χρειαστώ.. )
σε καποιο πόστ νομίζω τα ειχανε γράψει αλλα που σκ**α ειναι αυτό..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 14:59:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το μεσαίο εχείς καταλάβει που πρέπει να τα βάλεις? = σε τι αποστάσεις από το δίχαλο?
επίσης οι ογκοι του μεσαίου κυρίως (και του τελικου δευτερευόντος) ειναι οι σωστοι?
επίσης η διάμετρος της σωλήνας (διάτρητο σπιραλ) εντός του μεσαίου και τελικου τι διάμετρο εχει?

αφου θα το φτιάξεις, ας το φτιάξεις οσο πιο σωστά γινεται... Wink

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 15:06:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνω απόλυτα! αλλα... και στο thread που αναλύουν 60 σελίδες την τοποθέτηση ραλοχτάποδο στο 206 ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΝ συμπέρασμα για διαμετρο σωλήνα, αποσταση μεσαιου τελικού και μεγέθους...

Το μονο που συμφωνούσαν ειναι η ανάγκη αλλαγής φιλτρου λαδιου, το κοψε ράψε του διχάλου κτλ..

ΔΗλαδή πρεπει να κάτσω να ψάξω και τι μεσαίο και τι τελικό θα βάλω και που? ο εξατμησάς δεν θα έχει ιδέα που και τι να βάλει? το μεσαιο και το τελικο ειναι του φίλου μου (custom made) μου τα άφησε τζαμπα 50Ε (ειναι κολητός) τα πηρε αλλα ποτέ δεν τα έβαλε!

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εισαγωγή - Εξαγωγή Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης