PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Γρατσουνιές...
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 22:08:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε οσο για τα χρηματα αν το εχεις ασφαλισμενο για κακοβουλι ενεργεια ισως να παρεις τα λεφτα σου. Τωρα για τις γρατσουνιες υπαρχουν κατι φανοποιια που ασχολουντε ακριβως με αυτες τις δουλεις χωρις να βαφτη ολο!!!!

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
207 GT HRAKLEIO (BASILIS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 GT 194ps (by Salex) ;-)

Ένταξη: 07 Οκτ 2008
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάρ 2009, 23:55:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τους κ@ρι@ληδ@ς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Evil
Παιδιά εγω έχω το GT ενα χρόνο και 4 μήνες, πάνω στον 3 μήνα μου έκαναν μια χαρακιά συνεχώμενη απο την τάπα της βενζίνης μεχρι και τον καθρέπτη του οδηγού.Ήταν τόσο βαθιά που φαινόταν το αστάρι απο μέσα απο το χρώμα (μαύρο το αυτοκίνητο). Χαλάστηκα τόσο πολύ.. Crying or Very sad
Και για να είμαι ειλικρινής καλύτερα που δεν τον πέτυχα τη στιγμή που το έκανε γιατι θα του έκανα χοντρή ζημιά του π@υταν@παιδ@υ!!!!
Ομως τι να κάνουμε...Ακόμη αφτιαχτο το έχω γιατι σκέφτομαι οτι μπορει να το φτιάξω και να μου το ξανακάνουν!!!!!
Ζηλοτυπίες ειναι αυτες παιδια!!!!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 00:09:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207 GT HRAKLEIO έγραψε:

Και για να είμαι ειλικρινής καλύτερα που δεν τον πέτυχα τη στιγμή που το έκανε γιατι θα του έκανα χοντρή ζημιά του π@υταν@παιδ@υ!!!!

μετα αυτος θα σου εκανε ακομα πιο χοντρη ομως βασει νομου αν σου εκανε μηνυση για ξυλοδαρμο Wink
η ακομα χειροτερα για να σου χαραξε το αυτοκινιτο δεν θα δισταζε να χαραξει και σενα.....
δυστηχως καλως η κακως εδω ειναι ελλαντα και πρεπει να συμβιβαστουμε με τα παντα.... και οταν λεμε τα παντα εννοουμε τα παντα.....
εινια κριμα να γινονται τετοια περιστατικα πραγματικα αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα..... τιποτα ομως......

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 13 Απρ 2008
Τόπος: nafpaktos

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 22:14:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια επειδη πλέον λογω μαλ@#$ιας πολλων εχω φτασει αισίως τις 6 γρατσουνιες ,αν τις μετραγα με το μέτρο θα ηταν πανω απο 6 Confused (η μια μεγαλη στο καπο,μια πορτ μπαγκαζ μικροτερη{κλειδι}και οι υπολοιπες στα πλαινά) μηπως ξερει κανεις καποιους ανθρωπους (εκτος clipsaway, επαρχια) να κανουν καλλη δουλεια επι του θεματος {και οχι απαραιτητα να πεσει πιστολι} ΠΑΤΡΑ Ή ΑΓΡΙΝΙΟ. Καθως ειμαι απο Ναυπακτο.. ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 22:31:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps έγραψε:
Ερωτηση!
Στις τοπικες βαφες, πχ σε μια μεγαλη γρατζουνια,εστω οτι περνανε με μικρο πιστολακι το χρωμα.
Μετα ξερετε αν περνανε το βερνικι και αυτο τοπικα?

Σπυρο τωρα το ειδ αυτο αν και ειναι παλιο ποστ.
Ναι παιρνετε και με βερνικι.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Απρ 2009, 23:49:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207 GT HRAKLEIO έγραψε:
Τους κ@ρι@ληδ@ς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Evil
Παιδιά εγω έχω το GT ενα χρόνο και 4 μήνες, πάνω στον 3 μήνα μου έκαναν μια χαρακιά συνεχώμενη απο την τάπα της βενζίνης μεχρι και τον καθρέπτη του οδηγού.Ήταν τόσο βαθιά που φαινόταν το αστάρι απο μέσα απο το χρώμα (μαύρο το αυτοκίνητο). Χαλάστηκα τόσο πολύ.. Crying or Very sad
Ομως τι να κάνουμε...Ακόμη αφτιαχτο το έχω γιατι σκέφτομαι οτι μπορει να το φτιάξω και να μου το ξανακάνουν!!!!!
Ζηλοτυπίες ειναι αυτες παιδια!!!!!!!

Να πω και εγω τον πόνο μου παιδιά...Είμαι σήμερα όλη μέρα να σκάσω...Δεν τη παλέυω. Έχω χαλαστεί τόσο πολύ...Το έχω το αμάξι 2 μήνες τώρα με 1800 χλμ. Το έπλυνα χθές μιας και είχε βρέξει χώμα τις προηγούμενες μέρες και το είχα κάνει κουκλί. Πάω σήμερα στη δουλεία και το είχα παρκάρει σε ενα στενό στο χαλάνδρι (καλή γειτονιά είναι). Σχολάω και πάω να το πάρω και βλέπω μια χαρακιά από κλειδί στην πόρτα του οδηγού γύρω στους 50 πόντους... Δηλαδή γιατί, γιατί, γιατί? Μου ήρθε να βάλω τα κλάματα...Δεν πρόλαβα να πάρω αμάξι ο κακομοίρης και το γδάρανε τα μ@λ@σκιμ3ν@! Τώρα δεν ξέρω σε τι λύση να καταφύγω γιατί δεν μπορώ να ο βλέπω έτσι. Μου χαλάει την ψυχική μου ηρεμία. Να βάψω όλη την πόρτα ή να κάνω τοπικό βάψιμο κάπου που διορθώνουν γρατζουνιές. Διάβασα κάτι για "chipsrepair" κάτι τέτοιο, τώρα μου διαφευγει...Αλλα φοβάμαι για το αποτέλεσμα...Κάποιος που να έχει δοκιμάσει τοπικη βαφη να μου πει εμπειρία? Thanx guys....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
WilDuck (Γιώργος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

sound of boxer

Ένταξη: 02 Ιούν 2006
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Απρ 2009, 12:41:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Shocked

ΡΕ ΤΙ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΜΕΡΙΚΟΙ......

Λυπάμαι φιλαράκι...

Έβλεπα χτες στο πρωινό του MEGA κάτι αυτοκόλλητα στο χρώμα του αμαξώματος που καλύπτουν τις γρατσουνιές. Ξέρει κανείς κάτι?

Uploaded with ImageShack.us
Επιστροφή στην κορυφή
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Απρ 2009, 14:13:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WilDuck έγραψε:
Shocked Shocked Shocked

Λυπάμαι φιλαράκι...

Έβλεπα χτες στο πρωινό του MEGA κάτι αυτοκόλλητα στο χρώμα του αμαξώματος που καλύπτουν τις γρατσουνιές. Ξέρει κανείς κάτι?

Δεν ξερω τι ακριβως δείξανε, πάντως αυτα που εχω δει εγω δεν
έχουν διαφορα στο χρωμα γιατι περνουν τον κωδικο αλλα όπως και να το κάνεις είναι αυτοκόλλητα με την καθε φυσικη φθορά και φαίνεται ότι είναι αυτοκολλητο
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Miss 207 GT (Μαριάνα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Γλυφάδα Αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Απρ 2009, 14:26:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WilDuck έγραψε:
Shocked Shocked Shocked

Λυπάμαι φιλαράκι...

Αυτά τα αυτοκόλλητα φαίνονται σαν μπαλώματα χειρίστου είδους. Είναι μια πολύ πρόχειρη και σίγουρα προσωρινή λύση.
Εγώ πιστεύω πως το τοπικό βάψιμο είναι μονόδρομος για τέτοιες γρατσουνιές και μικροβαθουλώματα.
Στα Chips Away κάνουν καλή δουλειά (δοκιμασμένο Smile ) αν και η λύση αυτή είναι κάπως ακριβή...

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Απρ 2009, 14:43:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Miss 207 GT έγραψε:
WilDuck έγραψε:
Shocked Shocked Shocked

Λυπάμαι φιλαράκι...

Αυτά τα αυτοκόλλητα φαίνονται σαν μπαλώματα χειρίστου είδους. Είναι μια πολύ πρόχειρη και σίγουρα προσωρινή λύση.
Εγώ πιστεύω πως το τοπικό βάψιμο είναι μονόδρομος για τέτοιες γρατσουνιές και μικροβαθουλώματα.
Στα Chips Away κάνουν καλή δουλειά (δοκιμασμένο Smile ) αν και η λύση αυτή είναι κάπως ακριβή...

Πήγα στα chipsaway σήμερα να ρωτήσω για την γρατζουνιά και μου είπαν οτι επειδή η επιφάνεια της πόρτας είναι αρκετά μεγάλη, για να είμαστε σίγουροι οτι δεν θα φαίνεται διαφορά με τοπικό βάψιμο θα πρέπει να βαφτεί η πόρτα από το προστατευτικό πλαστικό της πόρτας και πάνω. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει λέει να βγεί το πλαστικό, το χερούλι και τα αυτοκόλλητα που είναι στο πλάι στην πόρτα. Το κόστος λέει είναι 130 ευρώ + το ποσό για τα αυτοκόλλητα. Δεν ξέρω πόσο έχουν αυτα...Κάτι είχα διαβάσει για 80 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν τα πουλάνε και ξεχωριστά ή όλα μαζί. Θέλω να ρωτήσω και στην αντιπροσωπία να δω τι θα μου πουν για βάψιμο εκεί.

ΥΓ: τα αυτοκόλλητα απ'οτι παρατήρησα δεν έχουν μπεί και με την μεγαλύτερη προσοχή από την αντιπροσωπία, έχουν κάνει κάτι φουσκαλες από κάτω και έχουν ψιλοξεφτίσει σε μερικές άκρες. Και είναι και μόνο 2 μηνών το αμάξι...Αυτα παιδιά...
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Απρ 2009, 18:39:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θέλουν 130 για την γρατζουνιά, δώσε άλλα 30 και πήγαινε στην αντιπροσωπεία να σου βάψουν όλη την πόρτα Smile

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Απρ 2009, 19:25:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι βασικά θέλω να πάω και στην αντιπροσωπία να δω τι θα μου πούν. Και στο chipsaway βασικά σχεδον όλη την πόρτα θα βάψουν...Απλά ήλπιζα να υπήρχε κάποια άλλη λύση να γινόταν τοπικά...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Απρ 2009, 20:38:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:

ΥΓ: τα αυτοκόλλητα απ'οτι παρατήρησα δεν έχουν μπεί και με την μεγαλύτερη προσοχή από την αντιπροσωπία, έχουν κάνει κάτι φουσκαλες από κάτω και έχουν ψιλοξεφτίσει σε μερικές άκρες. Και είναι και μόνο 2 μηνών το αμάξι...Αυτα παιδιά...

Μια απ' τα ίδια με τα αυτοκόλλητα.
Πιο πρόχειρη τοποθέτηση δεν θα μπορούσε να γίνει Evil
...Έτσι για να ξεχωρίζει που έβαλε το χεράκι του ο Έλληνας Exclamation

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
pol 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 gt

Ένταξη: 20 Νοέ 2007
Τόπος: n.penteli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Απρ 2009, 23:12:33    Θέμα δημοσίευσης: 207 gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια τι να πς εγω που το βρηκα χαρακομενο ολο το αμαξι και οπου το πηγα μου ειπαν βαψιμο ολο παω να σκασω δεν ξερω τη να κανω βοη8ειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

kap pol
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 08:12:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

WilDuck έγραψε:
αυτοκόλλητα στο χρώμα του αμαξώματος που καλύπτουν τις γρατσουνιές. Ξέρει κανείς κάτι?

Nαι....δεν κανουν τπτ και φαινονται σαν μπαλωμα...ασε η μονη λυση ειναι βαψιμο...
Περι κομπλεξ δεν το συζηταω....εμενα μου καψανε τον πισο προφυλακτηρα με τσιγαρο σε 5-6 σημεια.....ασε επειδη ξερω και ποιος πρεπει να ειναι θα καταλαβει τι εστι βερυκοκο....επειδη δλδ αυτος ψομολυσαει θα πρεπει δλδ να ψωμολυσαμε ολοι καν να εχουμε σαπιδια για αυτοκινητα.....?
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 09:51:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207 gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pol έγραψε:
παιδια τι να πς εγω που το βρηκα χαρακομενο ολο το αμαξι και οπου το πηγα μου ειπαν βαψιμο ολο παω να σκασω δεν ξερω τη να κανω βοη8ειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Στην περιπτωση σου αστο οπως ειναι δυστυχως.
Μπορει στο μελλον που δεν στο ευχομαι με καποιο ακουμπηματακι χτυπηματακι να αρχισεις να φτιαχνεις οποτε καλυπτεις σιγα σιγα.
Μην πας να βαψεις ολοκληρο καινουργιο αυτοκινητο.
Ασε που μπορει να στο ξανακανουν κι ολας.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 09:55:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Αν θέλουν 130 για την γρατζουνιά, δώσε άλλα 30 και πήγαινε στην αντιπροσωπεία να σου βάψουν όλη την πόρτα Smile

+1.
Πολλα τα 130 ευρω για τοπικη βαφη απο τη μεση και πανω.
Ασε που αν δεν γινει σωστη δουλεια θα εχεις προβληματα στο μελλον με ξεφτισματα χρωματος και λοιπα.
Προσωπικα θα σου προτεινα να το αφησεις ως εχει.
Ξερω στην αρχη θα σε ενοχλει αλλα συνηθιζετε.
Οπως ειπα και πιο πανω στο μελλον με καποιο μικρο χτυπηματακι μπορει να χρειασθει κατι περισσοτερο η πορτα οποτε το φτιαχνεις μια και καλη.
Βεβαια με τη χαρακια στη πορτα δεν ξερω τι γινεται με τις υγρασιες γι αμελλοντικες σκουριες και λοιπα.
Αν και δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 11:05:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:
Steve έγραψε:

+1.
Πολλα τα 130 ευρω για τοπικη βαφη απο τη μεση και πανω.
Ασε που αν δεν γινει σωστη δουλεια θα εχεις προβληματα στο μελλον με ξεφτισματα χρωματος και λοιπα.
Προσωπικα θα σου προτεινα να το αφησεις ως εχει.
Ξερω στην αρχη θα σε ενοχλει αλλα συνηθιζετε.
Οπως ειπα και πιο πανω στο μελλον με καποιο μικρο χτυπηματακι μπορει να χρειασθει κατι περισσοτερο η πορτα οποτε το φτιαχνεις μια και καλη.
Βεβαια με τη χαρακια στη πορτα δεν ξερω τι γινεται με τις υγρασιες γι αμελλοντικες σκουριες και λοιπα.
Αν και δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.

Βασικά γίνονται δουλείες φανοποιείας κάθε μέρα, δεν νομίζω ρε γα**το όταν βάφουν ένα κομμάτι σε κάποιο αμάξι να έχει προβήματα με ξεφτίσματα στο χρώμα...Δεν θέλω να το πιστεύω δηλαδή...Δεν έχω ρωτήσει και στην αντιπροσωπία ακόμα για τιμή...Ψάχνω για κάποια άλλη λύση μήπως και αποφύγω το βάψιμο αλλά δεν βρίσκω τίποτα ρε παιδιά. Μήπως αν περαστεί με χρώμα από πάνω με κάποιο πινέλο η γρατζουνιά και μετά τριφτεί με κανένα σβουράκι και αλοιφή? Θα έχει κανένα αποτέλεσμα? Μόνο με αλοιφή είναι αρκετά βαθεία η γρατζουνιά δεν νομίζω να κάνει κάτι.

Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και στο εξωτερικό αυτό αλλά εδώ έχει ξεφύγει η κατάσταση. Παιχνίδι νομίζουν οτι είναι? 1 στα 2 αμάξια θα έχει γρατζουνιές με κλείδι..Έλεος δηλαδή. Ήθελα να ελπίζω οτι οι Έλληνες είχαν μια παιδεία αλλά απ'οτι βλέπεις καθημερινά λίγοι είναι αυτοί που έχουν επίπεδο. Οι ξένοι μας έχουν προσπεράσει προ πολλού. Την άλλη φορά που ήμουν με το αμάξι του πατέρα μου, επειδή πήγαινα αργά σε κάτι στενά και ήταν από πίσω μου ενας 50αρης κάγκουρας που βιαζότανε, στο φανάρι στο τέλος του δρόμου κατέβηκε και μου κλώτσαγε το αμάξι και έκανε λακούβα στην πόρτα. Πάνε οι Έλληνες που είχαν επίπεδο. Πρέπει να ψάξουμε 2000 χρόνια πίσω...
Επιστροφή στην κορυφή
CHRIS106 (CHRISTOS)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

peugeot 207 Rallye

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 12:30:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="ironman02"][quote="Miss 207 GT"]
WilDuck έγραψε:
Shocked Shocked Shocked

Και σε μενα τα εχουν βαλει χαλια γι αυτο και θα τα βγαλω(αν δεν βγουν μονα τους ετσι που μου τα βαλαν)
Επιστροφή στην κορυφή
notis1313 (notis)
Μέλος
Μέλος

Citroen saxo vts

Ένταξη: 02 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 13:49:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 : Την άλλη φορά που ήμουν με το αμάξι του πατέρα μου, επειδή πήγαινα αργά σε κάτι στενά και ήταν από πίσω μου ενας 50αρης κάγκουρας που βιαζότανε, στο φανάρι στο τέλος του δρόμου κατέβηκε και μου κλώτσαγε το αμάξι και έκανε λακούβα στην πόρτα. Πάνε οι Έλληνες που είχαν επίπεδο. Πρέπει να ψάξουμε 2000 χρόνια πίσω...

καλα κ δεν κατεβηκες κατω να του σπασεις τα μουτρα κ να τον κανεις να μετραει τα δοντια του???

Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??

to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα>
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενη
Σελίδα 7 από 9

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης