PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Τοποθέτηση Cruise Contol
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 00:08:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα δούλεψα για αρκετή ώρα το cruise στην εθνική και παρατήρησα πως όταν πάταγα το γκάζι για να επιταχύνω και να προσπεράσω (το πάταγα ομαλά και χωρίς να κατεβάσω ταχύτητα) το cruise δεν απεμπλεκόταν κι όταν άφηνα το γκάζι διατηρούσε ξανά την προεπιλεγμένη ταχύτητα χωρίς καμία δική μου παρέμβαση. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Δεν μοιάζει πολύ με τη λειτουργία του limit;

σημείωση: με το cruise ενεργοποιημένο η ένδειξη της στιγμιαίας κατανάλωσης στο trip computer ήταν η μέρα με τη νύχτα (φυσικά προς τα κάτω) σε σχέση με το να προσπαθώ να διατηρήσω μόνος μου μια σταθερή ταχύτητα. Βέβαια η πραγματική κατανάλωση θα φανεί στην πορεία, είναι πολύ νωρίς ακόμα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 00:27:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το cruise απεμπλεκεται είτε από το χειριστήριο, είτε πατώντας συμπλέκτη ή φρένο. Όχι από γκάζι. Very happy

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 16:10:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:
Το cruise απεμπλεκεται είτε από το χειριστήριο, είτε πατώντας συμπλέκτη ή φρένο. Όχι από γκάζι. Very happy

Δεν θα το έλεγα το cruise βγαίνει και όταν πατάς γκάζι...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 16:14:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τότε έχει κάποιο πρόβλημα το δικό σου.

Όταν αφήνεις το γκάζι και επιστρέψει στην ταχύτητα που έχεις αποθηκευμένη, δεν την κρατάει; Αν ναι, τότε δεν βγαίνει. Very happy

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
manaros (manos)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)

Ένταξη: 02 Απρ 2004
Τόπος: Χαιδαρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 16:19:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παντως και στο gt μου λειτουργει οπως λεει ο Κωσταντινος..πατας γκαζι,προσπερνας,αφηνεις γκαζι και επανερχεται στην ταχυτητα πριν την προσπεραση!γι αυτο και την στιγμη της προσπερασης δεν βγαζει off αλλα αναβοσβηνει η ταχυτητα του cruise.να θυμισω οτι εχω σκετο cruise χωρις limit.ισως στο rc λειτουργει αλλιως

207 project Mini
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 20:24:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αναβοσβήνει. Μετά ενοείς αν αφήσω γκάζι και πέσει στα ίδια χλμ που το είχα ρυθμισμένο?

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 21:23:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kostas207rc έγραψε:
Αναβοσβήνει. Μετά ενοείς αν αφήσω γκάζι και πέσει στα ίδια χλμ που το είχα ρυθμισμένο?

Σωστά.

Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 22:21:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το έχω προσέξει αυτό θα το τσεκάρω και θα σου πω

Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάρ 2009, 20:28:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικά, όντως δεν απενεργοποιείται όταν πατάς γκάζι, μόνο με φρένο και συμπλέκτη. Αφήνεις το γκάζι και επανέρχεται στην ταχύτητα που το είχες ρυθμίσει. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2009, 10:13:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά το cruise μου τα'παιξε. Χτες ταξίδεψα από Αθήνα και είχα βάλει το cruise για να μετρήσω την κατανάλωση σε ταξίδι μέχρι που αναγκάστηκα να φρενάρω και φυσικά βγήκε off. Μετά πάω να το ξαναβάλω, αλλά τίποτα... Confused Το'κλεισα, το ξανάνοιξα, τίποτα... Sad Έβγαζε παύλες στην οθόνη. Όλα αυτά, εννοείται, στην εθνική με 130+ χλμ και πέμπτη στο κιβώτιο. Πάω συνεργείο σε λίγο να δω τι θα μου πούνε.

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2009, 10:25:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μου το είχε κάνει πέρσυ. Έβγαζε παύλες που αναβόσβηναν και δε λειτουργούσε. Άλλαξαν τη φίσα από το πεντάλ του φρένου και διορθώθηκε.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2009, 10:45:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Μου το είχε κάνει πέρσυ. Έβγαζε παύλες που αναβόσβηναν και δε λειτουργούσε. Άλλαξαν τη φίσα από το πεντάλ του φρένου και διορθώθηκε.

Έτσι κι εμένα. Όταν το άνοιγα έβγαζε παύλες σταθερές και όταν πάταγα κάποιο κουμπί για να το ρυθμίσω, οι παύλες αναβόσβηναν.

Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2009, 10:56:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

amafic έγραψε:
dimkeras έγραψε:

Έτσι κι εμένα. Όταν το άνοιγα έβγαζε παύλες σταθερές και όταν πάταγα κάποιο κουμπί για να το ρυθμίσω, οι παύλες αναβόσβηναν.

Μου το έχει κάνει 2 φορές απλά πήγα στην άκρη έσβησα και ξανάναψα και όλα ΟΚ, μάλλον μπλοκάρει και θέλει reset Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2009, 13:29:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Μου το έχει κάνει 2 φορές απλά πήγα στην άκρη έσβησα και ξανάναψα και όλα ΟΚ, μάλλον μπλοκάρει και θέλει reset Razz Razz

Τελικά Δημήτρη αυτό πρέπει να είναι το κόλπο. Ξεκίνησα σήμερα να πάω στο συνεργείο και το cruise δούλευε μια χαρά Shocked Shocked Shocked . Τί συμπλέκτη και φρένο πάταγα για να βγεί off, τί το'κλεινα και το ξανάνοιγα, μια χαρά δούλευε.
Μηχανήματα του Evil

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2009, 22:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

amafic έγραψε:
Jim207GT έγραψε:

Τελικά Δημήτρη αυτό πρέπει να είναι το κόλπο. Ξεκίνησα σήμερα να πάω στο συνεργείο και το cruise δούλευε μια χαρά Shocked Shocked Shocked . Τί συμπλέκτη και φρένο πάταγα για να βγεί off, τί το'κλεινα και το ξανάνοιγα, μια χαρά δούλευε.
Μηχανήματα του Evil

Μου έκανε ακριβώς αυτά που λέτε, μέχρι που μια στιγμή σταμάτησε να δουλεύει δια παντός. Και μετά από καμιά εβδομάδα πήγα συνεργείο και το επισκευάσαμε.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Απρ 2009, 22:41:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Μου έκανε ακριβώς αυτά που λέτε, μέχρι που μια στιγμή σταμάτησε να δουλεύει δια παντός. Και μετά από καμιά εβδομάδα πήγα συνεργείο και το επισκευάσαμε.

Τελικά, έχει πρόβλημα το cruise μου Confused . Συνεχίζει να μην δουλεύει και χρειάζεται να σβήνω και να ξαναβάζω μπρος τον κινητήρα για να ξαναδουλέψει Mad . Μεθαύριο που θα πάω για σέρβις θα το αφήσω αναμμένο για να το δουν, μπας και το φτιάξουν Twisted evil .

Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Απρ 2009, 16:04:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα-επιτέλους- πήγα και μου έφτιαξαν το cruise. Άλλαξαν τη βαλβίδα stop (ή φρένου, έτσι μου την είπαν) και τρεις ασφάλειες στην ασφαλειοθήκη δίπλα στο τιμόνι. Μάλιστα διαπιστώθηκε ότι δεν άναβαν καθόλου τα πίσω φώτα των φρένων (πόσο καιρό άραγε;;;;;;; Rolling eyes )!!!!!!!!!! Το δοκίμασα και δουλεύει μια χαρά. Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 22:36:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

amafic έγραψε:
... διαπιστώθηκε ότι δεν άναβαν καθόλου τα πίσω φώτα των φρένων (πόσο καιρό άραγε;;;;;;; Rolling eyes )!!!!!!!!!!

Όσο καιρό δε δουλεύει το cruise!
Καλορίζικος τώρα! Μάλλον δε θα ξανάχεις θέμα.
(Εμένα πάντως είναι κομπλέ, δε ξαναχάλασε)

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 23:05:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

dimkeras έγραψε:
Όσο καιρό δε δουλεύει το cruise!
Καλορίζικος τώρα! Μάλλον δε θα ξανάχεις θέμα.
(Εμένα πάντως είναι κομπλέ, δε ξαναχάλασε)

Ευχαριστώ.

Ελπίζω να μην ξαναχαλάσει, γιατί τον λίγο καιρό που δούλεψε με βόλεψε στο ταξίδι στην εθνική χωρίς ιδιαίτερη κίνηση συν ότι είχα και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

Επιστροφή στην κορυφή
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 24 Απρ 2009, 23:27:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

@ amafic

Σχετικά με την κατανάλωση, κοίτα τί μπορείς να πετύχεις ακόμη και χωρίς cruise (δίνοντας "ανάσες" στο γκάζι όταν δεν το χρειάζεσαι) :

Αρκεί βέβαια να μην το κυνηγάς καθόλου!

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  Επόμενη
Σελίδα 7 από 14

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης