PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

308 - D229GPS Car Systemν σε 308
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"

Ένταξη: 28 Νοέ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 17:18:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:

Αυτο παντως που εχει κανει το παλικαρι το εχω δει απο πολλους. Τωρα αν ο αλλος θελει να εχει 2 ηχοσυστηματα που το ενα να ειναι διακοσμητικο ειναι δικαιωμα του Stunned

Φιλε μου δεν εχω δυο ηχοσυστηματα , και δεν εχω το εργοστασιακο για διακοσμητικο , , απλα ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να υπαρχει για τις παραμετρους του αυτοκινητου , γιατι απλα αν θα το εβγαζα και αυτο και εβαζα 2DIN μηχανημα δεν θα ειχα τις παραμετρους και δεν θα μπορουσα να τις ρυθμιζω , αναλογα με τις αναγκες μου. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 17:29:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δε βγαζω ακρη....παραιτουμαι. Ο τυπος θα με τρελανει Dizzy2 Silly

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 17:36:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:

Σε αυτό που είπε στο προηγούμενο post ο Σωτήρης, δίκιο έχει, το εργοστασιακό δεν μπορείς να το βγάλεις απο πάνω, γιατί έχει επάνω το κουμπάκι "menu" απο το οποίο ρυθμίζεις παραμέτρους του αμαξιού.
Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν άλλαξα κ εγώ την εργοστασιακή πηγή, αλλα προσπαθώ να βελτιώσω την υπάρχουσα. =>USB-BOX.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 17:40:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

vamvakoolas έγραψε:

Σου απαντησε ο Μακης Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
notis1313 (notis)
Μέλος
Μέλος

Citroen saxo vts

Ένταξη: 02 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 18:26:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε μαγκες ειλικρινα απορω τι καθεστε κ ψαχνεται τοσες μερες!το παλικαρι εβαλε κατι πανω στο αμαξι του το οποιο προφανως του αρεσει (κ οντως ειναι πολυ ομορφο κ μενα μ αρεσει) κ ειχε την ευγενη καλοσυνη να ανεβασει καποιες φωτο κ καποια βιντεακια για να το δουμε κ εμεις οι υπολοιποι κ να παρουμε ιδεες!τωρα τι καθεστε κ ψαχνεται αφου ολοι πανω κατω ειμαι σιγουρος πως εχουμε καταλαβει πως λειτουργει!σιγουρα παντως ειναι μεγαλη μαλ***α να αποδιδουμε χαρακτηρισμους τυπου "παπαρια" κ τετοια!δεν ειναι ωραιο να γραφονται σε ενα τετοιο φορουμ αυτα κ να αισθανεται ασχημα στο τελος το παλικαρι που ανοιξε το θεμα!οποιος εχει ενστασεις μπορει να τις διατυπωσει αλλιως!

Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??

to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα>
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 18:43:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

notis1313 έγραψε:
ρε μαγκες ειλικρινα απορω τι καθεστε κ ψαχνεται τοσες μερες!το παλικαρι εβαλε κατι πανω στο αμαξι του το οποιο προφανως του αρεσει (κ οντως ειναι πολυ ομορφο κ μενα μ αρεσει) κ ειχε την ευγενη καλοσυνη να ανεβασει καποιες φωτο κ καποια βιντεακια για να το δουμε κ εμεις οι υπολοιποι κ να παρουμε ιδεες!τωρα τι καθεστε κ ψαχνεται αφου ολοι πανω κατω ειμαι σιγουρος πως εχουμε καταλαβει πως λειτουργει!σιγουρα παντως ειναι μεγαλη μαλ***α να αποδιδουμε χαρακτηρισμους τυπου "παπαρια" κ τετοια!δεν ειναι ωραιο να γραφονται σε ενα τετοιο φορουμ αυτα κ να αισθανεται ασχημα στο τελος το παλικαρι που ανοιξε το θεμα!οποιος εχει ενστασεις μπορει να τις διατυπωσει αλλιως!

+1 ... Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 18:45:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νοτη συμφωνω απολυτα μαζι σου , και δυστηχως επεσα στην 'παγιδα' και εκφραστηκα και εγω ετσι , αλλα εκφραστηκα οπως μου μιλησε ο συγκεκριμενος ..
Δεν εχω με το συγκεκριμένο παληκαρι τιποτα αλλωστε δεν τον ξερω καν , αλλα γενικα ολες οι "αμφισβητήσεις" και τα διαφορα "ακομψα" και ειρωνικα σχολια μερικων χρηστων με εκαναν να απαντησω και εγω ετσι ...
Τωρα ως προς τι ο λογος των αμφισβητησεων ..δεν εχω καταλαβει και εγω το γιατι .... Confused Confused Confused Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 18:54:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωτηρη το 308 σου εχει parktronic?Και αν ναι εχεις χασει πλεον το ηχο?

Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 18:59:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειχε τιποτα επανω , εγω του εβαλα σαν εχτρα το μαμαισιο , αλλα μονο για πισω και δεν ειχε ενδειξη στην οθονη ..αλλα επειδη ηταν ψιλο μουφα το πεταξα και εβαλα ενα αλλο με 6 σενσορες , 4 πισω και δυο μπροστα με οπτικη ενδειξη και voice alert σε μια μικρη οθονουλα , που την τοποθετησα στην μεση και κοντα στο τζαμι του μπαρμπριζ.. θα ανεβασω και γιαυτο ενα ποστ με φωτο και βιντεο , ελπιζοντας , να μην με πιασουν παλι απο την μουρη Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
lionking(t) (anestis)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 25 Ιούν 2007
Τόπος: Βέροια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 19:07:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α,οκ.Απλα επειδη εμεις στα 207 GT to parktonic συνδεεται μεσω της μαμα πηγης και απο εκει στα ηχεια εχουμε και αυτο το προβλημα.Δηλαδη αν θελουμε να κρατησουμε τα χειρηστηρια και το parktonic με την aftermarket πηγη χρειαζεται γυρω στα 240€ και για του 2 ανταπτορες,κοινος πολλα λεφτα.

Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε τοση φασαρια,εγω γιατι καταλαβα απο το πρωτο σου ποστ τι εκανες?

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 19:07:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
...ελπιζοντας , να μην με πιασουν παλι απο την μουρη Crying or Very sad

Κανείς δεν θα σε πιάσει από την "μούρη"... Πόσταρε χωρίς φόβο... Smile Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 19:11:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lionking(t) έγραψε:
Α,οκ.Απλα επειδη εμεις στα 207 GT to parktonic συνδεεται μεσω της μαμα πηγης και απο εκει στα ηχεια εχουμε και αυτο το προβλημα.Δηλαδη αν θελουμε να κρατησουμε τα χειρηστηρια και το parktonic με την aftermarket πηγη χρειαζεται γυρω στα 240€ και για του 2 ανταπτορες,κοινος πολλα λεφτα.

Παντως δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε τοση φασαρια,εγω γιατι καταλαβα απο το πρωτο σου ποστ τι εκανες?

To ξερω αυτο για την λειτουργια του 207 , το 308 εχει αλλα κολπα Laughing Laughing Laughing

ελα μου ντε...και εγω δεν το εχω καταλαβει αυτο .. τεσπα... Confused Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Μάρ 2009, 21:38:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οτι πεις αρχηγε...! Salute
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάρ 2009, 10:56:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Οτι πεις αρχηγε...! Salute

+1 Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
glf (Νίκος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106 16v rallye

Ένταξη: 01 Ιαν 2003
Τόπος: Κοζάνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάρ 2009, 12:05:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξύνομαι να πάρω ένα για δωράκι. όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη γυναίκα μου Smile μιας και το εργοστασιακό ράδιο έχει χαλάσει στο κουμπί του ήχου.

ερώτηση. γιατί κάποιος να πάρει το 2din και όχι το 1din ? στο corsa έχει 2din εργοστασιακή θήκη.

σκέφτομαι ένα που να έχει σταθερή την οθόνη. λιγότερα κινούμενα μέρη, λιγότερες πιθανότητες για βλάβη.

γνώμες ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάρ 2009, 13:29:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σχετικα με 1 din εχω την ιδια γνωμη με αυτο που σκεφτεσαι. Εξαρταται βεβαια κατα ποσο ποιοτικο ειναι το ηχοσυστημα που θα διαλεξεις. Παντως κατι κινεζικα μετα απο λιγο καιρο αρχιζει να χαλαρωνει ο μηχανισμος....

Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάρ 2009, 20:22:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

glf έγραψε:

ερώτηση. γιατί κάποιος να πάρει το 2din και όχι το 1din ? στο corsa έχει 2din εργοστασιακή θήκη.

σκέφτομαι ένα που να έχει σταθερή την οθόνη. λιγότερα κινούμενα μέρη, λιγότερες πιθανότητες για βλάβη.

γνώμες ?

Αν δεν θελεις να χασεις τις ρυθμισεις του αυτοκινητου σου , βαζεις 1Din οπως εκανα και εγω ..και το γραφω αλλωστε ...και εφοσον στο 207 δουλευει το ολο συστημα οπως στο 308 ...
Αν βαλεις 2Din , που ειναι προτιμοτερο , λογω των λιγοτερων κινουμενων μερων , οι ρυθμισεις του αυτοκινητου πανε περιπατο ..
Τωρα στο κορσα , δεν ξερω πως δουλευει το ηχοσυστημα , αν μοιραζεται λειτουργιες μεσα απο το ραδιοφωνο και στην οθονη ...
Αν δεν εχεις ρυθμισεις απο εκει ,βαλε 2din , που ειναι προτιμότερο
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2009, 10:06:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
vamvakoolas έγραψε:

Αυτο παντως που εχει κανει το παλικαρι το εχω δει απο πολλους. Τωρα αν ο αλλος θελει να εχει 2 ηχοσυστηματα που το ενα να ειναι διακοσμητικο ειναι δικαιωμα του Stunned

Φιλε μου δεν εχω δυο ηχοσυστηματα , και δεν εχω το εργοστασιακο για διακοσμητικο , , απλα ΠΡΕΠΕΙ , ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να υπαρχει για τις παραμετρους του αυτοκινητου , γιατι απλα αν θα το εβγαζα και αυτο και εβαζα 2DIN μηχανημα δεν θα ειχα τις παραμετρους και δεν θα μπορουσα να τις ρυθμιζω , αναλογα με τις αναγκες μου. Cool

οι παραμετροι του αυτοκινητου και οι ρυθμισεις δεν χανονται απαραιτητα αν αλλαξεις πηγη.Κυκλοφορουν ενα σωρο ανταπτορες που κανουν τα παντα...

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2009, 10:09:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και συγνωμη βαριεμαι να ποσταρω συνεχως το ιδιο βιντ αλλα γινονται τα ΠΑΝΤΑ ακομα και αν αφαιρεσεις εντελως την εργοστασιακη πηγη.
Στην αρχη μπορουσαμε να βαλουμε μονο alpine.Τωρα μπορουμε να βαλουμε τα παντα.....ειτε εχουν 2000€ ειτε 300€
http://www.youtube.com/watch?v=UVTPMo3BkoU&feature=channel_page

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Μάρ 2009, 19:32:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εσυ ξερεις καλυτερα μια και εισαι του επαγγέλματος ..
Για πες μου ετσι , να εχω μια ιδεα ..ποσο πανε αυτοι οι ανταπτορες για να μην χαθουν οι ενδείξεις απο το πανελ βγαζοντας τελειως την μαμα πηγη και βαζοντας ενα 2DIN..και για το συγκεκριμενο Alpine που αναφερεις στο βιντεο ..η τιμη του ???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 4 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης