PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

308 - D229GPS Car Systemν σε 308
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

308 1.6T Tuned by "Salex"

Ένταξη: 28 Νοέ 2008
Τόπος: Αθηνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2009, 19:47:05    Θέμα δημοσίευσης: 308 - D229GPS Car Systemν σε 308 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Την παρασκευη λοιπον τελειωσε η εγκατασταση στο αυτοκινητο του νεου Gps 1Din , που εκανε σχεδον 2 μηνες να μου ερθeι απο την ημερα της παραγγελιας απο τον Rob.

Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι το μηχανακι ειναι παρα πολυ καλο ποιοτικα και τα μενου του απο τα καλυτερα που βρισκουμε σε τετοιου ειδους μηχανηματα .
Ο ηχος πολυ δυνατος και ποιοτικος με πολλες ρυθμισεις .. Το BT ευκολο και γρηγορα προσβασιμο .....ο Δεκτης Tv μαζι με την κεραια που εβαλα εχει καλη ευαισθησια ...γενικα το μηχανακι αξιζει τα λεφτα του με το παραπανω ..
Στο Gps τωρα , φτιαχτηκε ενα μενου και τρεχει το Destinator7 καθως και Igo8 , στοχος μου να μπορεσω να τρεξω και το Navigon , το οποιο αυτη τη στιγμη αρνειται να το τρεξει λογο αναλυσης ..που ειναι 480χ243 , οπως τα περισσοτερα του αυτοκινητου ...
Το ιδιο λογισμικο υπαρχει και σε 2Din Μηχανημα για οποιον ενδιαφερεται .
Και μερικες φωτο απο την σημερινη βολτα , ακολουθουν και βιντεο ..

Χωρις την προσοψη

Με τοποθετημενη την προσοψη

το κυριο μενου

και μια φωτο με το Igo8 σε λειτουργια

και το σιτε του μηχανημτος για λοιπες πληροφοριες , για οποιον ενδιαφερεται

http://www.esg1.co.uk/d229gps-indash-car-dvd-with-gps-p-318.html?osCsid=439145242rqoi99s0ama8fbkbnsd8ls7&currency=EUR
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2009, 19:58:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολύ όμορφο... Καλορίζικο!...

Επειδή βλέπω από πάνω και την εργοστασιακή πηγή μπορεί να μου πεις ποια πηγή παίζει στα ηχεία και τι έχεις ακυρώσει;

Προσπαθώ να καταλάβω λιγάκι την τοποθέτηση για αυτό ρωτώ... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
MHTSOS90 (Δημήτρης)
Μέλος
Μέλος

206 1,6 (16v)xs

Ένταξη: 06 Απρ 2008
Τόπος: Αιγαλεω

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2009, 19:59:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε πολη ωρεο φενεται και πολυ προσεγμενει τοποθετηση!
Αν δεν γινομε αδιακριτος θα μας αλεγες μια τιμη?(τελικει μαζει με τοποθετισει!)
Αυτο ειναι απο την peugeot η aftermarket?

ΚΑΛΟΡΙΖΗΚΟ!!!

ΣΠΕΡΝΩ ΡΑΓΕΣ ΜΕ PEUGEOT 206!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2009, 22:23:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eυχαριστω παιδια ...η τοποθετηση κοστιζει γυρω στα 150 με 170 ε αναλογα τι θα τοποθετησεις ..εγω εκτος το μηχανημα εβαλα , καμερα οπισθοποριας ,κεραιΑ ΤV , η οποια δεν υπηρχε στομηχανημα , και αισθητηρες παρκαρισματος μπρος πισω με Voice Warning .
Το μηχανημα , παραμενει ως εχει και λειτουργουν ολες οι ενδειξεις αλλωστε δεν εχει πειραχτει τιποτα απο εκει , μονο τα ηχεια που ξεσυνδεθηκαν και μπηκαν στο νεο μηχανημα , αν ηθελα μπορουσε να συνδεθει και το μαμισιο , με εξτρα κοστος βαζοντας ενα κυκλωματακι , για να παιζει μια το ενα μια το αλλο αλλα δεν υπαρχει λογος . Η ποιοτητα και η ενταση που βγαζει το νεο μηχανημα , με καλυπτει απολυτα .
Το μηχανημα δεν ειναι της πεζω , αλλωστε η μαμα δεν βγαζει τετοια πραματα , εναι απο την γωστη αγορα του ebay Wink μετα απο πολυ ψαξιμο και δοκιμες του συστηματος σε θεμα τοποθετησης και προγραμματων πλοηγησης ..θα τα δειται ολα στο βιντεακι που ακολουθει συντομα .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 00:09:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω ενα μικρο περιγραφικό βιντεακι ..

http://www.youtube.com/watch?v=xoMiOQc1mi0

και εδω στην πλοηγηση στο δρομο

http://www.youtube.com/watch?v=vxqraHZpDR8
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 08:07:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλορίζικο Σωτήρη! Πολύ καλό φαίνεται.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 12:08:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Να υποθεσω οτι τα χειρηστηρια στο τιμονι/οθονη πεζο ειναι αχρηστα?

Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 13:46:14    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι φιλε μου , ολα δουλευουν ..δεν εχουν σχεση τα χειριστηρια με τις ρυθμισεις του συστηματος , γινονται και απο εκει και απο το μηχανημα ...η οθονη , δειχνει οτι εδειχνε ..απλα δεν ακουγεται ο ηχος , και αυτος ειπαμε οτι μπορει να συνδεθει , αλλα δεν υπαρχει λογος .Εμενα με ενδιέφεραν , να μπορω να εχω προσβαση στις ρυθμισεις του αυτοκινητου
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 13:49:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

salex έγραψε:
Καλορίζικο Σωτήρη! Πολύ καλό φαίνεται.

Ναι καλο ειναι , θα το δεις σημερα απο κοντα
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 14:01:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
Οχι φιλε μου , ολα δουλευουν ..δεν εχουν σχεση τα χειριστηρια με τις ρυθμισεις του συστηματος , γινονται και απο εκει και απο το μηχανημα ...η οθονη , δειχνει οτι εδειχνε ..απλα δεν ακουγεται ο ηχος , και αυτος ειπαμε οτι μπορει να συνδεθει , αλλα δεν υπαρχει λογος .Εμενα με ενδιέφεραν , να μπορω να εχω προσβαση στις ρυθμισεις του αυτοκινητου

Nαι συμφωνοι οι ρυθμησεις γινονται απο το τιμονι αλλα να χειρηστεις την πηγη δεν μπορεις....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 14:16:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

συμφωνω με το giannis307. Με αλλα λογια δεν μπορεις να αλλαξεις σταθμο απο χειριστηρια στο τιμονι

Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 14:23:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε παιδια γιατι μπερδευεστε???? ολα τα χειριστηρια δουλευουν κανονικα ..αλλα την στιγμη που δεν εχουν συνδεθει τα μεγαφωνα , δεν υπαρχει ηχος ...οι ενδειξεις και οι ρυθμισεις δουλευουν ...το καινουργιο μηχανημα λειτουργει αυτονομο με το δικο του τηλεχειριστηριο , δεν εχει καμμια δουλεια με τα χειριστήρια του τιμονιου ..αυτα δουλευουν , οπως δουλευαν ..απλα πραματα . Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 15:18:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μαλλον εσυ εχεις χασει την μπαλα ελαφρως.....
1) και να εβγαζες την μαμα πηγη οι ρυθμησεις της οθονης και παλι θα γινοταν με το χειρηστηριο...
2)Απο την στιγμη που δεν επικοινωνει το χειρηστριο του τιμονιου με την πηγη τοτε τι λες οτι εχει συνδεθει?
3)Πως δηλωνεις οτι δουλευει το μαμα ραδιο αφου τα ηχεια τα τρεχει το αλλο μηχανιμα?

Μαλλον κατι εχασες...

Οποτε συμπερασμα τα χειρηστηρια του τιμονιου οσον αφορα τον ηχο ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 15:27:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Μαλλον εσυ εχεις χασει την μπαλα ελαφρως.....
1) και να εβγαζες την μαμα πηγη οι ρυθμησεις της οθονης και παλι θα γινοταν με το χειρηστηριο...
2)Απο την στιγμη που δεν επικοινωνει το χειρηστριο του τιμονιου με την πηγη τοτε τι λες οτι εχει συνδεθει?
3)Πως δηλωνεις οτι δουλευει το μαμα ραδιο αφου τα ηχεια τα τρεχει το αλλο μηχανιμα?

Μαλλον κατι εχασες...

Οποτε συμπερασμα τα χειρηστηρια του τιμονιου οσον αφορα τον ηχο ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ!!!

χαχαχαχαχ πλακα εχεις εσυ ...
Σου εχει πει κανεις οτι δεν επικοινωνεί το χειριστήριο του τιμονιου με την μαμα πηγη??
2) Ειπαμε το μαμα μηχανημα δουλευει μονο για τις ρυθμισεις του αυτοκινητου , το ραδιο παιζει , το Mp3 παιζει , αλλα δεν ακουγονται στα ηχεια , πραγμα που ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.. αφου χρησιμοποιω το καινουργιο ..
3) Αυτο που λες οτι δηλωνω , απλα ξερω τι βλεπω και ξερω τι γραφω ..
ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ εκτος απο την ενταση του ηχου κανουν και αλλα πραματα , αυτα που με ενδιαφερου εμενα ..

Δεν εχασα τιποτα ..ολα πηγαινουν συμφωνα με το σχεδιο και τις απαιτησεις μου Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 15:29:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οκ οτι πεις.....
Απλα μπορει εγω να εχω πλακα....ετισ οπως τα λες με αλλον γελανε...! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και οταν λεμε εχεσες τα χειρηστηρια δεν εννουμε οτι δεν λειτουργουν αλλα οτι πλεον δεν μπορεις να ρυθμησεις τον ηχο σου απο αυτα....
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 16:14:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1

Επιστροφή στην κορυφή
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 16:50:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scotty308 έγραψε:
2) Ειπαμε το μαμα μηχανημα δουλευει μονο για τις ρυθμισεις του αυτοκινητου , το ραδιο παιζει , το Mp3 παιζει , αλλα δεν ακουγονται στα ηχεια , πραγμα που ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ.. αφου χρησιμοποιω το καινουργιο ..

επειδη γράφεις οτι το ραδιο παίζει, εχω 2 ερωτησεις.
από που συντονίζεις τους σταθμους?
σου δείχνει πιο σταθμό εχεις επιλέξει στην κεντρικη οθόνη του 308?

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
velvet (φιλία)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206 1.1 (2004)

Ένταξη: 16 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 16:51:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MHTSOS90 έγραψε:
[...]

Για κοίτα λίγο καλύτερα... Confused Το έχουν τσακίσει με το κατσαβίδι προφανώς ή με ότι άλλο προσπάθησαν να βγάλουν το παλιό
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 19:02:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

velvet έγραψε:
MHTSOS90 έγραψε:
[...]

Για κοίτα λίγο καλύτερα... Confused Το έχουν τσακίσει με το κατσαβίδι προφανώς ή με ότι άλλο προσπάθησαν να βγάλουν το παλιό

Εβγαλαν κάποιο παλιό ή εκεί είχε κενό με μία θήκη αντικειμένων; Question

Εκτός αν το "έσφαξαν" για να βγάλουν τη θήκη. Δεν ξέρω. Υποθέσεις κάνω.

Πάντως γενικότερα οι εγκαταστάστες πλέον δεν τα προσέχουν. Και αυτοί που ήταν καλοί στην αγορά (και ορισμένοι ίσως καταλάβουν σε ποιον αναφέρομαι) χάλασαν και αυτοί. Δεν αξίζει το κόπο το "σφάξιμο" του αυτοκινητου. Αρκεί μία θύρα USB για ατελείωτη μουσική και μια χαρά όλα.
Άσε που στην μεταπώληση αυτά τα σημάδια/σφαξίματα τα προσέχουν από χιλιόμετρο και δυστυχώς δύσκολα θεραπεύονται.
Επιστροφή στην κορυφή
Scotty308 (Σωτηρης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 20:36:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Οκ οτι πεις.....
Απλα μπορει εγω να εχω πλακα....ετισ οπως τα λες με αλλον γελανε...! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Και οταν λεμε εχεσες τα χειρηστηρια δεν εννουμε οτι δεν λειτουργουν αλλα οτι πλεον δεν μπορεις να ρυθμησεις τον ηχο σου απο αυτα....

επειδη δεν γουσταρω να ακουω ανακριβιες , εκ του μακρόθεν , πηγα και τραβηξα ενα βιντεακι , για να δεις τι παιζει ..ολοι οι χειρισμοι γινονται απο τα χειριστηρια του τιμονιου ...

http://www.youtube.com/watch?v=8F72JpLIHy0

τωρα θα μου πεις με ποιον γελανε?? Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενη
Σελίδα 1 από 6

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης