PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

αγορά 106 ή saxo 1100

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thanassis (thanassis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 25 Απρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2009, 16:41:20    Θέμα δημοσίευσης: αγορά 106 ή saxo 1100 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπέρα σε όλους παιδιά!!!
υπάρχει ήδη στην οικογένεια ένα peugeot (307) και τώρα σκέφτομαι και εγώ ένα 106 ή saxo (1100cc) για να το έχω στην πόλη που σπουδάζω...
σκέφτομαι για τα τελευταία μοντέλα (νομίζω είναι μετά το 98)
θα ήθελα να με ενημερώσετε τι πρέπει να προσέξω, αν βγάζουν προβλήματα, αν πρέπει να το ξανασκεφτώ κλπ, γενικώς την άποψή σας στο θέμα!!!
(τα λεφτά που σκοπεύω να διαθέσω είναι 2000-3000€)

ευχαριστώ πολύ!
Θανάσης!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2009, 19:23:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον φιλε thanassi τα 106 και saxo ειναι στην ουσια δυο ιδια αυτοκινητα αφου μοιραζονται το ιδιο πατωμα και μηχανικα μερη το ποιο απ'τα δυο θα διαλεξεις ειναι καθαρα δικο σου θεμα αφου το μονο που διαφερουν(τουλαχιστον τα απλα μοντελα) ειναι η εμφανιση,γνωμη μου ειναι αν σε ενδιαφερουν οι στροφες να διαλεξεις το 1400 αφου ειναι σαφως πιο δυνατο και μπορει να σε "ξελασπωσει" πιο ευκολα σε μια δυσκολη στροφη οσο για οικονομια τα 1100 και 1400 εκαιγαν σχεδον τα ιδια,οσον αφορα στα προβληματα τα απλα saxaκια και 106(περαν δηλαδη vts και rallye) δεν εβγαζαν προβληματα αφου πολλα απο αυτα αποκτηθηκαν απο γυναικες Laughing
και ουτως ή αλλως η δυναμη τους δεν ηταν τερατωδης για να βγαλουν προβληματα...αυτα που θα προσεξεις ειναι τα εξης:τυχον τρακαρισματα,δισκος συμπλεκτη,αμορτισερ,μπαλακια και γενικα "τρωτα"μερη του αυτοκινητου που πιθανον να χρειαζονται αλλαγη ααα!και αν υπαρχει ζητα και το service book(απαραιτητα!) και μια συμβουλη Idea επειδη και εγω ειμαι φοιτητης παρε διπορτο γιατι οταν εισαι με το αισθημα δε θες να σου φορτωνονται ενα ματσο μπακουραιοι στο πισω καθισμα Exclamation Exclamation Exclamation Ελπιζω να σε βοηθησα! και να ξερεις,ενα γαλλικο αυτοκινητο ποτε δε θα σε ξενερωσει...

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης