Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
peugeotναύτης21 (Αλέξανδρος) Μέλος

207 RALLYE 1.6T
Ένταξη: 28 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 114 Τόπος: περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2009, 15:00:22 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το καινούργιο ibiza είναι γρηγορότερο απ'το προηγούμενο top-gun των 115hps?Γιατί στα top-gun κάνω τρελό χαβαλέ(τρώνε κολώνες...) όποτε κολάνε... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
manaros (manos) Τρελλαμένο μέλος

207 GT(mini)
Ένταξη: 02 Απρ 2004 Δημοσιεύσεις: 539 Τόπος: Χαιδαρι
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2009, 15:09:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
γνωμη μου πως μια πιστα που η μεγιστη ταχυτητα ειναι 87 χλμ ειναι για παιδια!αφηστε τους λοιπον να παιξουν και αν μιλησουμε για σοβαρη πιστα να δουμε τους χρονους αν ειναι αντιστοιχοι η οχι...και οντως το esp μας ειναι υπερπροστατευτικο(αν και αυτο εμενα μου αρεσει) και κοβει το αυτοκινητο παρα πολυ στις αποτομες κλειστες...
207 project Mini |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2009, 15:41:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ριξτε μια ματια μιας κι εχει συζητηθεί (θα τα μεταφερω εδω τα ποστ καποια στιγμη που ειναι σωστότερο)
η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Arvas (Dimitris) Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc
Ένταξη: 15 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 320 Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 23:16:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ειναι πολυ απλο... το μεγαλο βαρος του 207 σε συνδιασμο με το μαλακο setup και την πολλη δυναμη δεν το αφηνει να γραψει χρονους στο καρτοδρομο που ειναι σχεδιασμενο για οχηματα πλατους 1 μετρου... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 23:24:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Arvas έγραψε: | Ειναι πολυ απλο... το μεγαλο βαρος του 207 σε συνδιασμο με το μαλακο setup και την πολλη δυναμη δεν το αφηνει να γραψει χρονους στο καρτοδρομο που ειναι σχεδιασμενο για οχηματα πλατους 1 μετρου... |
μαλακο set up το 207?σε σχεση με ibiza?ειναι απο τα πιο σκληρα μαμα αμαξια που χω δει...τα αλλα ειναι πιο βαρκες  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 01:07:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σε σχεση με τα δικα μου γουστα ειναι πολυ σουπα το ralye και δεν μου ενεπνεε εμπιστοσυνη να το στριψω παρολο που εστριβε.. Το rc ειναι στο οριο του αποδεκτου για μενα... Για αυτα τα ιμπιζα δεν εχω ιδεα πραγματικα το δικο μου παντως διαβαζε και κερματα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ypovoleas (manos) Δραστήριο μέλος

peugeot 207 GT
Ένταξη: 26 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 231 Τόπος: thesaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 12:30:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
συμφωνω!!!!!!!τα rally,gt,rc ειναι βαρκες!!!!!!!!απορω πως μιλανε για καλη οδηγικη συμπεριφορα οταν δεν μπορει να παρει μια κλειστη στροφη με 200km οπως μια formula 1.ενταξει,τι περιμενετε οταν τα peugeot δεν φιμιζονταν ποτε για το στριψιμο τους,να κανουν θαυματα τωρα?απο εγκυρες πηγες τωρα......το drive θα κανει test ενα idiza χωρις κινητηρα και ενα 207rc,σε μια κατηφορα 2m,μαντεψτε ποιο κερδιζει...........με διαφορα κιολλας!!!!!!!!!!!!!πες τα ρε arva να μαθει την αληθεια ο κοσμος!!!!!οτι τα 207rc ειναι στα ΟΡΙΑ του αποδεκτου και οχι τα ψεματα που λενε για κορυφαιο στριψιμο για να ξεγελασουν τον κοσμο να το αγορασει.αληθεια,ποιο WRC οδηγουσες?γνωμη μου ειναι πως το κορυφαιο αμαξι που περασε ποτε σε θεμα οδηγικη συμπεριφορα ηταν το fiat punto 1γενιας!!!!!!!!!!!!οποιος δεν συμφωνει ειναι ασχετος  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Steve (30cm) (Moderator) Άντε γεια !!!

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER
Ένταξη: 21 Απρ 2003 Δημοσιεύσεις: 16341 Τόπος: Ψεσσαλονίκη
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 18:29:41 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ypovoleas έγραψε: | συμφωνω!!!!!!!τα rally,gt,rc ειναι βαρκες!!!!!!!!απορω πως μιλανε για καλη οδηγικη συμπεριφορα οταν δεν μπορει να παρει μια κλειστη στροφη με 200km οπως μια formula 1.ενταξει,τι περιμενετε οταν τα peugeot δεν φιμιζονταν ποτε για το στριψιμο τους,να κανουν θαυματα τωρα?απο εγκυρες πηγες τωρα......το drive θα κανει test ενα idiza χωρις κινητηρα και ενα 207rc,σε μια κατηφορα 2m,μαντεψτε ποιο κερδιζει...........με διαφορα κιολλας!!!!!!!!!!!!!πες τα ρε arva να μαθει την αληθεια ο κοσμος!!!!!οτι τα 207rc ειναι στα ΟΡΙΑ του αποδεκτου και οχι τα ψεματα που λενε για κορυφαιο στριψιμο για να ξεγελασουν τον κοσμο να το αγορασει.αληθεια,ποιο WRC οδηγουσες?γνωμη μου ειναι πως το κορυφαιο αμαξι που περασε ποτε σε θεμα οδηγικη συμπεριφορα ηταν το fiat punto 1γενιας!!!!!!!!!!!!οποιος δεν συμφωνει ειναι ασχετος  |
Οπα οπα οπα αδερφε... Στο οριο του αποδεκτου η σκληροτητα του μιας και εχω συνηθισει σε πολυ σκληροτερες καταστασεις το ralye μου φαινοταν μαγικο χαλι κατι καθαρα υποκειμενικο...τονιζω οτι μου ΕΔΙΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ πως δεν εστριβε λογω κλισεων αλλα εστριβε με πολλα... Σε θεμα στριψιματος το RC ειναι απλα αλλου στα ορια του αδιανοητου, δεν μπορω να πιστεψω ποσο καλη δουλεια εχουν κανει...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
booster (θανάσης) Μέλος

peugeot 207 rallye
Ένταξη: 15 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 167
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 19:25:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Ρε παιδιά αφού με πρώτη και αρχές δευτέρας το esp δεν βγαίνει καθόλου απ'το rallye μας.
Έχω ένα ωραίο τηλεκατευθυνόμενο, να δείτε θα ρίχνει σε όλα σε αυτή τη πίστα. Μα δεν μπορεί να καταλάβουν ότι δεν μπορείς να συγκρίνεις αμάξια σε αυτή τη πίστα? Δηλαδή είδαν πιο κρατάει καλύτερα στα 30 χλμ/ώρα? για να καταλάβω δηλαδή..
Όσο για το RC δεν πιστεύω ότι έχει τόση μεγάλη διαφορά στο κράτημα από το rallye...γιατί και αυτό έχει άπίστευτα κρατήματα, με μόνη διαφορά ελατήρια και αντιστρεπτική. Άντε να δεις 3-4 παραπάνω χιλιόμετρα στη στροφή. Πιο πολύ έχει να κάνει με τη κατάσταση των ελαστικών.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|