PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - 207 GT κομπιασμα στις χαμηλες και ψηλες στροφες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
sotos27 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (gt) 2007

Ένταξη: 08 Δεκ 2007
Τόπος: ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2009, 22:19:18    Θέμα δημοσίευσης: 207 - 207 GT κομπιασμα στις χαμηλες και ψηλες στροφες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά δεν ήξερα που να γράψω και έγραψα εδω.το αμάξι είναι 1ο στάδιο και πάει πολυ καλά. εδώ και 3-4 μέρες το αμάξι έχει πέσει η απόδοσή του.το ειχα φουλαρει με άρα και στην μέση του ντεπόζιτου μου το έκανε.δεν τραβάει οπως τράβαγε.οταν φορτώνω 3η και πάει για κόφτη μου κάνει κόμπιασμα στις 5500 στροφές σαν να κόβει κάτι τα καύσιμά.το ίδιο και χαμηλά,δεν σκάβει όπως έσκαβε. έβαλα καινούργια βενζίνα μήπως είναι αυτό και το αποτέλεσμά είναι σχεδόν το ίδιο. κάνει πάλι όμως κόμπιασμα στις 3ες. έχετε καμιά ιδέα?

kontrakias26
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2009, 22:36:30    Θέμα δημοσίευσης: Re: κομπιασμα στις χαμηλες και ψηλες στροφες Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos27 έγραψε:
παιδιά δεν ήξερα που να γράψω και έγραψα εδω.το αμάξι είναι 1ο στάδιο και πάει πολυ καλά. εδώ και 3-4 μέρες το αμάξι έχει πέσει η απόδοσή του.το ειχα φουλαρει με άρα και στην μέση του ντεπόζιτου μου το έκανε.δεν τραβάει οπως τράβαγε.οταν φορτώνω 3η και πάει για κόφτη μου κάνει κόμπιασμα στις 5500 στροφές σαν να κόβει κάτι τα καύσιμά.το ίδιο και χαμηλά,δεν σκάβει όπως έσκαβε. έβαλα καινούργια βενζίνα μήπως είναι αυτό και το αποτέλεσμά είναι σχεδόν το ίδιο. κάνει πάλι όμως κόμπιασμα στις 3ες. έχετε καμιά ιδέα?

Μόνο με 3η στο κιβώτιο;

Επιστροφή στην κορυφή
sotos27 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2009, 23:44:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν εχω χωρο για 4η.αλλα και με 1ες και 2ες μου ψιλοαργει να φορτωση.καλα παει αλλα οχι οπως πηγαινε.να φανταστεισ με rc παω μαζι τωρα που πριν το ξεβρακωνα

kontrakias26
Επιστροφή στην κορυφή
sotos 207Gt (Σωτηρης.... ...mobile repairman...)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207Gt 900hp by Αισωπος racing power...

Ένταξη: 16 Απρ 2007
Τόπος: Αργοστολι Κεφαλονια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 08:08:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

την περασμενη εβδομαδα ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα.
Κατα καιρους φαινεται να σταματαει αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Με τα πολλα μου πεταξε σφαλμα για τον πρωτο λ.
Μετα απο τηλ στον Αργυρη(να ναι καλα το παλικαρι) μου ειπε να τον πεταξω στα σκουπιδια και να παω και καρφι για χρονισμα.
Σημερα το πρωι θα τον λυσω να δω σε τι κατασταση ειναι.
Δεν το τσεκαρεις και συ καλυτερα? Sad
Κανονικα σου δινει την αισθηση οτι ειναι κουφιο.
Τσεκαρησε και τη σκαστρα σου.
Αν βρω κατι ακομα θα το ποσταρω να γλυτωνουμε ενα ενα... Wink

Στις τρεις αυτοκτονιες η μια δωρο.....Ελλας στο μεγαλειο σου....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 10:06:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
να παω και καρφι για χρονισμα.

Εεεεε....είναι ασυνήθιστο για σύγχρονο αυτοκίνητο, ή εγώ κάνω λάθοςι!!!! Question Question Question

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 10:15:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυστυχως ετσι ειναι και δεν ειναι μονο τα δικα μας αλλα και τα μινι το ιδιο προβλημα εχουν.
Τεντωτηρες και χρονισματα.Μαλλον η BMW την εχει κανει την πατατα..

Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 10:22:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το θέμα είναι ότι, υπάρχει πιθανότητα να συμβεί ή είναι αναγκαιότητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα να πηγαίνουμε τα αμάξια μας για χρόνισμα?

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 10:41:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μια φορα το κανεις και τελος
Το υλικο αλλαζει και πλεον μετα δεν υπαρχει φοβος...

Επιστροφή στην κορυφή
sotos27 (sotiris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 14:38:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξέχασα να πω ότι για κάποια φάση έβγαλα το φίλτρο αέρος για να το καθαρίσω αλλά κάτι έτυχε και έπρεπε να πάω με το αμάξι κάπου κοντά και ήταν τελείως ελεύθερη η εισαγωγή. μήπως διάβασε το πρόγραμμά άλλη αναλογία αέρα καυσίμου και μππερδεψε το πρόγραμμά που ήδη είναι πειραγμένο? λέω τώρα. έχω ξενερωση πολύ.αν το πάω peugeot θα διαβάσει το πρόγραμμά ότι είναι πειραγμένο?αν και ο ανδριαννακης είπε όχι.θα τον πάρω ένα τηλ να τον ρωτήσω και αυτόν να δω τι θα πει.

kontrakias26
Επιστροφή στην κορυφή
power (Κώστας)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

207 GT

Ένταξη: 03 Φεβ 2007
Τόπος: Δράμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 17:31:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mez έγραψε:
Το θέμα είναι ότι, υπάρχει πιθανότητα να συμβεί ή είναι αναγκαιότητα ανά τακτά χρονικά διαστήματα να πηγαίνουμε τα αμάξια μας για χρόνισμα?

Για πιο χρονισμο μιλαμε?

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 17:54:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εκκεντροφορων
βασικα το χανει απο κατω απο την τροχαλια μεταδοσης..

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 17:58:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sotos 207Gt έγραψε:
εκκεντροφορων
βασικα το χανει απο κατω απο την τροχαλια μεταδοσης..

Θέλετε να πείτε ότι ο κινητήρας αποχρονίζεται Question Question
Δηλαδή τι, πηδάει δόντι Question Και για ποιο λόγο Question Question Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 18:12:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το προβλημα ειναι οτι δεν εχει δοντι αλλιως δεν θα ''πηδαγε''
Το ελλατωμα απο λεγομενα φιανεται να ειναι το υλικο κατασκευης το οποιο ουσιαστικα γλυστραει κατα καποιο τροπο αλλα ελαχιστα,αποσταση ομως που ειναι ικανη να σου αλλαξει το δουλεμα.
Δεν ειναι τοσο ωστε να καρφωσει κλπ.
Αν ειχαν βαλει σφηνα κατω δεν θα υπηρχε προβλημα αλλα απο οτι εχω καταλαβει μαλλον δεν γινοταν...

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 18:21:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γλιστράει το γρανάζι της αλυσίδας χρονισμού επάνω στον στροφαλοφόρο θες να πεις?
Μου φαίνεται αδιανόητο! Να μου πεις ότι απορυθμίστηκε το valvetronic που ελέγχεται ηλεκτρονικά να το καταλαβω! Τέλος πάντων, ίσως ο Αργύρης ή κάποιος άλλος να έχει ανάλογη εμπειρία και να μπορέσει να μας το εξηγήσει...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 18:46:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι απο το στροφαλο
βασικα ο Αργυρης με διαφωτισε σε αυτο.
Απλα ελπιζω αν εκανα καπου λαθος να με διορθωσει...

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 20:16:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον παιδες..
οσον αφορα μονο τα κομπιασματα και καποια τρανταγματα στο ρελαντι(ο χρονισμος συνεχιζει κανονικα να υπαρχει σαν βασικη διαδικασια τουλαχιστον στο δικο μου)η βλαβη ηταν φοβερα περιεργη και δεν ξερω κατα ποσο αγγιζει τις δικες σας καταστασεις.
Πριν γελασετε με αυτα που θα διαβασετε, αν δεν ξερετε τον τροπο λειτουργιας του αυτοκινητου(εγω δεν το ξερα παντως τωρα το εμαθα),σας γνωστοποιω οτι εχω ενα πολυ ομορφο χαρτακι στα χερια μου απο την ιδια την εταιρια που λεει για επιλυση του συγκεκριμενου προβληματος.
Ο Αργυρης που ειναι σπαθι παιδι και ειμαι σιγουρος οτι μπορει να επιβεβαιωσει την βλαβη γιατι σιγουρα την ξερει ,αν κανω λαθος ας με διορθωσει.
Παλικαρια λαδακια τσεκαρετε κυριως αν κινηστε για λιγο χρονικο διαστημα και μετα το σβηνετε.
Η βλαβη γραφεται ως "μη ασφαλισμενη τροχαλια συστηματος μεταβλητου χρονισμου εκκεντροφορου εισαγωγης την στιγμη του σβησιματος" και οφειλεται στο πολυ υψηλο ιξωδες του λαδιου οταν ο κινητηρας σβησει πριν το λαδι ξεπερασει τους 70 βαθμους κελσιου.
Συμβαινει σε ολους τους κινητηρες EP3,EP6,EP6DT,EP6DTS.
Προσωπικα τα δικα μου λαδια ειχαν σπασει μετα απο αλλαγη μαρκας λαδιου και 10000χλμ + του οτι ειχε πεσει η σταθμη.
Το μοτερακι μου αποδιδει καλυτερα χωρις τρανταγματα και κοψιματα μεχρι τον κοφτη τουλαχιστον τα λιγα χλμ που εκανα για δοκιμη.
Περιμενω τα ανταλλακτικα για να χρονιστει και να εχω ησυχο το κεφαλακι μου και ειδωμεν. Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Μάρ 2009, 21:19:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορεί να δουλέψει σωστά το VVT του εκεντροφόρου εισαγωγής για αυτό σου τα έκανε αυτά.
Να έχεις κατά νου και την ηλεκτροβάνα του VVT όμως μπορεί να αυτή να σου δημιουργήσει προβλήματα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Μάρ 2009, 00:04:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα μου κανει κατι πολυ μικρα τρανταγματα στο ρελαντι αλλα καθολου διακοπες και οταν ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι δεν ειναι τιποτα... αυτο εννοειτε;;

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 09:51:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
εμενα μου κανει κατι πολυ μικρα τρανταγματα στο ρελαντι αλλα καθολου διακοπες και οταν ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι δεν ειναι τιποτα... αυτο εννοειτε;;

ναι.Αν ειναι θα ρθουν και τα κοψιματα ,να εχεις το νου σου.
Γενικα το προβλημα συνανταται σε περιπτωσεις που κανεις μικρες διαδρομες οπως εγω εδω στο νησι και το λαδι δεν προλαβαινει να ζεστανει.
Το νερο ναι αλλα το λαδι οχι.Καποια στιγμη κολλαει σε λαθος θεση και πρεπει να πας μια χαλαρη βολτα να ζεστανει το λαδι κανονικα μεχρι τη μεση και μετα να το αφησεις να κρυωσει για να ερθει στη θεση του..

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 09:56:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Touristas έγραψε:
Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορεί να δουλέψει σωστά το VVT του εκεντροφόρου εισαγωγής για αυτό σου τα έκανε αυτά.
Να έχεις κατά νου και την ηλεκτροβάνα του VVT όμως μπορεί να αυτή να σου δημιουργήσει προβλήματα.

Ρε φιλε πηρε ο δικος μου την πλατφορμα και του ειπαν για την ηλεκτροβανα και μου επεσε το σαγονι.
Λεει αν δεν βγει την εκατσες ε?
Σου εχει τυχει να μη βγει και να πηγαινεις για κομπλε κεφάλι?
Χα χα για φαντασου και εκτος εγγυησης 2100 ε? Silly
Αστα.
Να σαι καλα φιλε,αν δεν μου ελεγες για αυτην δεν θα ρωταγε και δεν θα το ξερε τι προσοχη θελει εκει μεσα.
Ευγε φιλε.
Καταυποχρεος.... Wink Thumb Left Love

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης