PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207GT με πααααρα πολλα προβληματα!!! HELP
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 ήταν-κάποτε-Rallye

Ένταξη: 15 Μάϊ 2006
Τόπος: Αθήνα Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 10:59:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Μόνο τα κορεάτικα δεν μασάνε αλλά είναι γτπ χώρια οτι πήγα με φίλο για Ceed και του βγηκε 18.000€ to 1.4 έλεος!!

Μην γινόμαστε υπερβολικοί...

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 11:35:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mez έγραψε:
Jim207GT έγραψε:
Μόνο τα κορεάτικα δεν μασάνε αλλά είναι γτπ χώρια οτι πήγα με φίλο για Ceed και του βγηκε 18.000€ to 1.4 έλεος!!

Μην γινόμαστε υπερβολικοί...

Υπερβολικοί?? Για πήγαινε σε μια ΚΙΑ και ρώτα τους για το Pro-Ceed 1.4 SC2+ ta extra του και με το κλειδί στο χέρι(φάκελος τραπεζας, τέλη ταξινόμηση) και μετά πές μου την τιμή. Αρχική έχει 15.000.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 11:44:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρχικη εχει 13000 +τελη +χρωμα
με αξιοπρεπεστατο εξοπλισμο
και σορυ αλλα αμα παιρνεις κορεατικο και το φορτωνεις στα εξτρα
εεεεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοοοο

το αμαξι ειναι 2κ κατω απο ανταγωνισμο μη το τραβαμε απο τα μαλλια το θεμα
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 12:38:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mάλλον έχεις καιρό να πάς από ΚΙΑ Τάκη για το Pro-Ceed SC2 αρχική 14.500 χωρίς τπτ ούτε χρώμα ούτε τέλη ούτε τον Τέλη από την Τελλάς Razz Razz Razz
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 12:47:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Mάλλον έχεις καιρό να πάς από ΚΙΑ Τάκη για το Pro-Ceed SC2 αρχική 14.500 χωρίς τπτ ούτε χρώμα ούτε τέλη ούτε τον Τέλη από την Τελλάς Razz Razz Razz

Μάλλον πρέπει να το ξανακοιτάξεις γιατί έχω στο σπίτι προσφορά τιμής για 1600άρι που είναι κάτω από 17000 ευρά. Έτσι και αλλιώς εξτρά το αμάξι δεν έχει και πολλά.

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 12:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άλλο το KIA Ceed και άλλο το Pro-Ceed και οι τιμές είναι από αντιπροσωπεία. Πολύ το ζαλίσαμε το θέμα και είμαστε Off Topic
Επιστροφή στην κορυφή
mez (Isidοros)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 12:55:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Άλλο το KIA Ceed και άλλο το Pro-Ceed και οι τιμές είναι από αντιπροσωπεία. Πολύ το ζαλίσαμε το θέμα και είμαστε Off Topic

Ok το Pro-Ceed εννοούσα.
Τέλοσπαντων............... Laughing

"It's all about balance"
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Ιούν 2008, 13:07:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το προσιντ δεν ειναι το 2πορτο?
γιατι αυτο ειναι 500κατω απο το 5πορτ αν θυμαμαι καλα...
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2008, 11:27:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδια νομιζω με το να βαζουμε στην ιδια ζυγαρια τα pegeuot με τα ΚΙΑ ειναι λιγο Scratch ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
COOL ALEXIS (Aleki)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

C3 Cowmooflage

Ένταξη: 10 Μάϊ 2004
Τόπος: Fathercare

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2008, 12:53:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

IAKOVOS έγραψε:
παιδια νομιζω με το να βαζουμε στην ιδια ζυγαρια τα pegeuot με τα ΚΙΑ ειναι λιγο Scratch ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ

Ναι είναι για τα ΚΙΑ Twisted evil

Θέλω ένα και ένα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 28 Ιούν 2008, 12:54:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kala makakas eisai???
τι κανεισ εκει περα?
Επιστροφή στην κορυφή
amafic (tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye (2008)

Ένταξη: 31 Μάϊ 2008
Τόπος: patra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 17 Μάρ 2009, 12:03:01    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207GT με πααααρα πολλα προβληματα!!! HELP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Mushroom έγραψε:
Καλημερα και συγχαρητηρια για την πολυ καλη δουλεια σας!!!
Στο θεμα...

Τον οκτωβρη αγορασα ενα 207 GT ολοκαινουριο!
Μετα απο λιγο ξεκινησαν τα προβληματα.
Ηδη απο την πρωτη μερα κατι χτυπουσε απο πισω δεξια και επειτα απο επισκεψη μου στην αντιπροσωπεια με διαβεβαιωσαν οτι δεν ειναι τιποτα,
κατι στο πισω καθισμα χτυπαει.
Για να μην πολυλογω μετα απο εντονες συζητησεις με τον διευθυντη της αντιπροσωπειας και τον υπευθυνο του service πριν μια εβδομαδα αποφασισαν να μου αλλαξουν τα πισω αμορτισερ και οτι αυτο ειναι το προβλημα.

Το προβλημα μου ειναι πως το αμαξι εχει σημερα 16000χλμ χωρις διαδρομες σε κακοτραχαλα εδαφη η χωματοδρομους και, τριζουν τα παραθυρα,ειτε ανοιχτα στη μεση ειτε και κλειστα, τριζει σχεδον ολο το ταμπλο απο αριστερα, στην πορεια σφυριζει κατι και ειναι παρα πολυ εκνευριστικο,
ακουγεται περιεργος θορυβος απο τον κινητηρα, ιδιαιτερα οταν ειναι κρυος, οι πορτες χτυπανε και για να μη πω και αλλα μετα τα 150χλμ/ω υπαρχει εντονη αισθηση ταλαντωσης και κραδασμου στο αμαξωμα και κατα συνεπεια και στο τιμονι καθως επισης και εντονοι αεροδυναμικοι θορυβοι.

Αφου λοιπον το πηγα στο service μετα απο 4 μερες μου τηλεφωνησαν και μου ειπαν πως το αμαξι ειναι ετοιμο! ΕΤΟΙΜΟ μου ειπαν!

Για το τριξιμο στα παραθυρα ειπαν πως με οδηγια της peugeot αλλαξαν τις ασφαλειες και οτι ειναι ενταξει! Για το σφυριγμα στην πορεια μου ειπαν πως εφαγαν λιγο το τακακι και εστρωσε. Για τους αεροδυναμικους θορυβους στην καμπινα αλλαξαν τα λαστιχα που ειναι στο σασι στις πορτες.
Λοιπον για αυτα τα 3 προβληματα που με διαβεβαιωσαν οτι τα διορθωσαν σας διαβεβαιωνω και γω οτι δεν διορθωσαν απολυτως τιποτα. Μολις εκανα 500m αρχισε παλι να "κουδουνιζει".
Οσο για τα αλλα, εκει ακομα χειροτερα τα πραγματα, στο ταμπλο λενε δεν βαζουν χερι γιατι ενδεχεται να το κανουν χειροτερα και να συμβιβαστω! Μα ειναι λυση αυτη? Για το σφυριγμα ειπαν πως επειδη τα τακακια εχουν πολλα μεταλα σφυριζει ο χαλκος και οτι θα κατσει. Εκανα 1500χλμ το ΠΣΚ και αντι να καθεται μαλλον σηκωνεται! Το σφυριγμα ειναι εντονοτερο!
Οσο για τους κραδασμους και τις ταλαντωσεις που τους αναφερω λενε οτι φταιει ο δρομος. Μα πως? Σε ολη την Ελλαδα (περιπου, για να μη τα παραλεω και γω) βορεια Ελλαδα, Αθηνα και Πελλοπονησο που ταξιδευω συχνα, δεν υπαρχει ενα κομματι με καλο οδοστρωμα? Ειναι δυνατον? Πριν το παρω ειχα rallye που ηταν και πιο κουτσουρο απο το 207 (aftermarket suspension) καταλαβαινετε.

Για να μην σας κουραζω αλλο θα ηθελα τη βοηθεια σας και τις αποψεις σας ως προς τον τροπο που πρεπει να χειριστω το θεμα.

Σας ευχαριστω πολυ, με εκτιμιση Γιαννης.

Απ'ότι φαίνεται υπάρχουν κι άλλοι γκαντέμηδες σαν κι εμένα. Sad Sad
Το δικό μου εκτός των ηλεκτρικών-μηχανικών προβλημάτων*, παρουσιάζει σπάνια τριγμούς στο ταμπλώ και όταν είναι παγωμένες οι λαμαρίνες (πολύ νωρίς το πρωί που φεύγω για τη δουλειά) τρίζουν οι μεντεσέδες της πόρτας του χώρου αποσκευών όταν την ανοίγω (σαν να θέλουν λάδωμα κάνουν, ακούγονται σε όλο το τετράγωνο). Επίσης το λευκό πλαστικό στο ύψος του πίσω παραθύρου δεν κουμπώνει με τίποτα. Καιρός να πάω να μου το αλλάξουν όσο είμαι ακόμα στην εγγύηση Cool Cool

* http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13690&highlight=
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=13754&highlight=

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα Προηγούμενη  1, 2, 3
Σελίδα 3 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης