Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Puzzle (Θάνος) Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)
Ένταξη: 20 Νοέ 2007 Δημοσιεύσεις: 284
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 09:07:52 Θέμα δημοσίευσης: 207cc Μηπως ειναι η τρομπα νερου??? |
|
|
Παιδια εχω αναφερει σε ενα αλλο topik οτι το παραφλου μου απο το ψυγειο παιφτει με γοργους ρυθμους..το ειχα αφησει στην αντιπροσωπεια να το δουν μαζι με ενα αλλο προβλημα και μου ειπαν οτι δεν βρηκαν διαρροες...
Ομως τωρα τελευταια παραλληλα με αυτο οταν σβηνω το αμαξι που κανει το τρανταγμα ας πουμε, εχω παρατηρησει οτι κανει και ενα περιεργο ηχο σαν γρυσλισμα μπροστα δεξια...
Παιζει να ναι αυτο το προβλημα που αναφερουν με τη τρομπα νερου?
Τοτε που τους το πηγα δεν θα επρεπε να τσεκαρουν και τη τρομπα?
Πραγματικα δεν αντεχω αλλο ρε γμτ...
2 φορες κατεβασμα σασμαν..(απο πεμπτη σε νεκρα εβρισκε)
Αλλαγη καταλυτη χταποδιου...(depollution faulty)
Αλλαγη κατι καλωδιωσεων αν θυμαμαι καλα (επειδη εσβηνε το αμαξι)
Συν ποσες φορες το εχω αφησει για μικροπραγματα...(παραθυρα,συναγερμο κτλ)...
Δηλαδη αν αρχισει και τα βγαζει αυτα μετα το τελος της εγγυησης τι θα κανω??? τωρα οι τραπεζες εκοψαν και τα δανεια...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 11:22:18 Θέμα δημοσίευσης: 207cc Μηπως ειναι η τρομπα νερου??? |
|
|
Ελεος φίλε τοσα πράγματα σου έχει βγαλει,απορώ με την υπομονή σου θα είχαμε γινει μπίλιες μεσα στη πεζο  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 11:36:29 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207cc Μηπως ειναι η τρομπα νερου??? |
|
|
Gr13 έγραψε: | Ελεος φίλε τοσα πράγματα σου έχει βγαλει,απορώ με την υπομονή σου θα είχαμε γινει μπίλιες μεσα στη πεζο  |
Και να γινομουνα μπιλιες τι θα κερδιζα?
Η αληθεια ειναι οτι το πρωτο καιρο τα ειχα παρει στο κρανιο..απο εκει και περα μου εγινε συνηθεια πλεον...
Παλι καλα που ειναι στην εγγυηση ολα αυτα και με την αλλαγη τους αποκτανε παλι εγγυηση..
Ισως αφου πλεον τα αλλαζω σχεδον ολα μετα να μην εχω τοσα προβληματα...λεω εγω τωρα και κανω το σταυρο μου...
Παντως τωρα μιλησα με το μηχανικο μου και μου λεει οτι μαλλον ειναι η τρομπα νερου και να του το παω αν ειναι να την αλλαξουμε...
Μονο μηχανη δεν εχω αλλαξει ακομα..χαχαχα!!!!
Παντως θα πω και ενα θετικο...οτι μετα απο 1,5 χρονο και ευτυχως πλεον η οροφη μου δεν κανει κιχ...ουτε τριξιματα ουτε τιποτα!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 11:54:27 Θέμα δημοσίευσης: 207cc Μηπως ειναι η τρομπα νερου??? |
|
|
Τώρα που είπες οροφή πρέπει να πάω να μου ριθμήσουν την τασιέρα ,έτσι μου είπαν οταν ειχα πάει για σερβις,σκέψου να μου την ρυθμήσουν και μετα να κάνει θορυβο .Ικανούς τους έχω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 12:27:33 Θέμα δημοσίευσης: Re: 207cc Μηπως ειναι η τρομπα νερου??? |
|
|
Gr13 έγραψε: | Τώρα που είπες οροφή πρέπει να πάω να μου ριθμήσουν την τασιέρα ,έτσι μου είπαν οταν ειχα πάει για σερβις,σκέψου να μου την ρυθμήσουν και μετα να κάνει θορυβο .Ικανούς τους έχω. |
να εισαι σχεδον σιγουρος γι αυτο..ισως οχι αμεσα αλλα σε κανα μηνα..χεχεχε!!!
Παντως αυτο που εμαθα ειναι σε γενικες γραμμες να μην τη πειραζεις καθολου την οροφη...
Για μενα λιγο σπρευ σιλικονης χωρις λαδι ειναι αρκετο για να παψει τα πολλα πολλα τριξιματα..
Και γενικα σπρευ σιλικονης σε ολα τα λαστιχενια εξωτερικα τμηματα του αμαξιου...γυρω απο τα παραθυρα κτλ..
Sorry για το εκτος θεματος.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|